2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562973 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 20:00:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim içime iki adam oturmuştur Beşiktaş'ta oynamadığı için.

Biri tartışmasız Pavel Nedved

İkincisi Henrik Larsson

Gördüünüz gibi fazla yüksekte değildi gözüm  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Benim içime iki adam oturmuştur Beşiktaş'ta oynamadığı için.

Biri tartışmasız Pavel Nedved

İkincisi Henrik Larsson

Gördüünüz gibi fazla yüksekte değildi gözüm  :biggrinking:
nedved gelmis gecmis en iyi oyunculardan biridir..efsane lafi az kalir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 20:05:30
  • Beşiktaş / Bodrum
nedved gelmis gecmis en iyi oyunculardan biridir..efsane lafi az kalir..

Abartısız söyleyeyim benim gözümde

1- Maradona

2- Nedved'dir.

O derece bir ADAMdı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Abartısız söyleyeyim benim gözümde

1- Maradona

2- Nedved'dir.

O derece bir ADAMdı.
Bizim neslimizin izledigi en yetenekli ve en efektif futbolculardan birisidir nedved.keyifle izlerdim.formasini da almistim kucukken :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Hoaydaaaa eli mi kirik?
evet elinde alçı vardı. Boksör kırığı gibi sarılmış. nerden biliyorsun dersen biliyorum işte.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

gzl mac oldu:)) bu arada takım ilk yarıda iyi ısınmadıgını dusundum nitekim rıdvanda aynısını soyledi

bu arada ortaya adam iyiki almısız necipin ne kadar ..... oldugunu bizlere gosterdi

frei fark yaratmadı ama heyecan yarattı atiba ugrastı olcay ugrastı gokhan sonradan sondu demba zaten efsane:))

fakat pedro kırmızı yedi yani iki mac yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

yarabbi şükür. bu necib düğünlerde anca topal oynar. veli de dönecek, tolgay da geldi bir daha kadro yüzü göremez..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Neo Nesil

yemişim de jong'u, inler'i; sözleşme uzatın atiba ile... bahsedilen oyuncular isim olarak atiba'dan daha bilindik olabilirler ama atiba'dan fazlasını verebiliceklerini sanmıyorum. seneye sınır genişliyo, başka bi isim alınıcaksa bile kalmalı

suso var lakin milanla sözleşme imzalamış...

Çevrimdışı Neo Nesil

yarabbi şükür. bu necib düğünlerde anca topal oynar. veli de dönecek, tolgay da geldi bir daha kadro yüzü göremez..

necip gayet iyiydi, fakat sonraki maçlarda vasat altı...

Çevrimdışı Deniz

evet elinde alçı vardı. Boksör kırığı gibi sarılmış. nerden biliyorsun dersen biliyorum işte.
Sakat olmayani almayiz biz zaten abi :)

Çevrimdışı f_madida

yemişim de jong'u, inler'i; sözleşme uzatın atiba ile... bahsedilen oyuncular isim olarak atiba'dan daha bilindik olabilirler ama atiba'dan fazlasını verebiliceklerini sanmıyorum. seneye sınır genişliyo, başka bi isim alınıcaksa bile kalmalı

suso var lakin milanla sözleşme imzalamış...

Aynen Atiba'yla uzatalim, baska oyuncu da bakariz sonra..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

lig için atibalar veliler tamamda avrupa için hiçbiri yeterli değil hemencecik fikirleri değiştirmiyelim beyler:))

Çevrimdışı Neo Nesil

lig için atibalar veliler tamamda avrupa için hiçbiri yeterli değil hemencecik fikirleri değiştirmiyelim beyler:))

benim fikirler her zaman sabittir, bunu maçtan öncede yazmıştım, inanmayanlar profilimden bakabilir (atiba ile sözleşme yenileyelim kısmına)...

Çevrimdışı Neo Nesil

he ayrıca, atibayı tükaka edenler, avrupada oynamaz diyenler geçmiş feyenoord (2), arsenal, tottenham (ilk maç) hatta partizan maçlarına baksınlar.

Atiba'yı kesen veya kadroya yazmayan arkadaşlar, bu adam nerede durmasını bilen, topu tehlikeli yerlerde kaptırmayan, topu iyi saklayıp ileriye oynayan bir adam ve enerjisi artı hamleleri yerinde. Bu tipte bir oyuncunun daha iyisi zaten muhtemelen daha üst takımlarda oynuyorlardır. Öyle adam alınsa dahi kadroya ilk yazılması gereken 3 oyuncudan biridir Atiba.

Ayrıca oyunu 2. yarı biraz hareketlendirdik 2 gol bulduk ve fazlası da kaçtı. Özellikle Kerim'in oyuna girmesi bunda etken. Oğuzhan çok ortalarda yoktu aynı şekilde Gökhan da. Ek olarak 0-0 olan kısımda hiç üretken değildik. Forvete yardımcı olan 3 oyuncudan 2'si tutuk olunca pozisyon bulmakta zorlanıyoruz.

Çevrimdışı ozan062

benim fikirler her zaman sabittir, bunu maçtan öncede yazmıştım, inanmayanlar profilimden bakabilir (atiba ile sözleşme yenileyelim kısmına)...

dogrudur ama bende mesela  simdi atibaya bi baska bakıyorum fakat bu genele bakmamı engellememli  onun için  diyorum cosmamak lazım :ok:  atibayla 2 senelik yola cıkılmaz mesela yani oraya daha dinamik biri gerekli alabilirmiyize gelirsek egerki alternatif yoksa tamam ama var:))

Çevrimdışı Neo Nesil

dün saat 01:50 Neo Nesil!!!

atiba ile sözleşme yenilenmeli çünkü sözleşmesi biten oyuncuların hiçbiri Türkiyeye gelmez..

sözleşmesi biten oyuncular;

khedira, t.hazard(mönch), m'bia, mavuba, flamini, aquilani, cambiasso, cleverley, romeu, ben arfa, milner, nainggolan, djurcic, romulo, toulalan, camacho, carrick, suso, vieirinha, van der vaart, noble, kramer, gargano
YanıtlaAlıntı

Çevrimiçi murat

Tolgay'ın eli neden kırık bilen var mı?
İHO anlaşmaya çalışırken kırmış olabilir :D

Çevrimdışı Neo Nesil

dogrudur ama bende mesela  simdi atibaya bi baska bakıyorum fakat bu genele bakmamı engellememli  onun için  diyorum cosmamak lazım :ok:  atibayla 2 senelik yola cıkılmaz mesela yani oraya daha dinamik biri gerekli alabilirmiyize gelirsek egerki alternatif yoksa tamam ama var:))

bi üstteki mesajıma bakılırsa sırayla Türkiyeye gelmeyecek oyuncuları sıraladım...

Ernst 32-33 yaşlarına kadar bjkye fayda sağladı...

Tolgayla Veliyle büyük maçları kazanamazsın aksine fizikli oyuncuları hem tolgayı hemde veliyi saha içinde adeta DÖVER...

Ernst gibi buda elimizden kaçırırsak fena üzülürüm...

Çevrimdışı ozan062

bi üstteki mesajıma bakılırsa sırayla Türkiyeye gelmeyecek oyuncuları sıraladım...

Ernst 32-33 yaşlarına kadar bjkye fayda sağladı...

Tolgayla Veliyle büyük maçları kazanamazsın aksine fizikli oyuncuları hem tolgayı hemde veliyi saha içinde adeta DÖVER...

Ernst gibi buda elimizden kaçırırsak fena üzülürüm...

neden gelmesin canım:) biz nelerle ugrastık bu isimlerin cok bi farkı yok ama sorun surda bizimkiler o parayı vermez yani oyuncular gelir ama para verilmez:)) bizim vergi ve stad avantajımız var yeni heyecan illaki gelir biri canını sıkma,, atibayı bende severim ama dediğim gibi veliler tolgayların oldugu yerde daha bi heybetli adama ihtiyac var onlarla uzun vadeli anlastık bari eldeki bosta olanın yerini iyi bieriyle doldurmamız lazım

anlcaıgın tek burayı guclendirebiliriz  diğer heryerle uzun sureli kontrat yaptık

Çevrimdışı ALI RIZA

Ayıp ama... Esit sartlar da mucadele etmiyoruz..  :lol: :lol: Gecen gun de @ALI RIZA igrenc bi espri yapmisti onun da uyeliginin silinmesini istedim.. Necmi abi bizim uyelik gider onun ki gitmez dedi...  :lol: :lol: Hep pasif kaliyom lan ne kadar kotu  :bawling:

Bu arada Tolgay gecen sene Hamburg'ta en cok maca cikan oyuncuymus.. Konu ile alakali yaziyim  :bandit:
Arkana Medya basın alarak olmaz bu işler :) çalışacaksın emek harcayacaksın :) @Fatih
@Çağrı tehlikeli ben gene sessiz işleri hallediyorum  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Türkay

ANÇ konuşuyor ntvspor da
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

bir arkadaş "çirkef futbolcuyla şampiyon olunur" yazmıştı 2 gün önce... umarım bu maçtan sonra anlamıştır bjknin her maçta bir oyuncusunun tek hatasıyla direk kırmızı gösterildiğini...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 22:25:26
  • Beşiktaş / Bodrum
dün saat 01:50 Neo Nesil...

atiba ile sözleşme yenilenmeli çünkü sözleşmesi biten oyuncuların hiçbiri Türkiyeye gelmez..

sözleşmesi biten oyuncular;

khedira, t.hazard(mönch), m'bia, mavuba, flamini, aquilani, cambiasso, cleverley, romeu, ben arfa, milner, nainggolan, djurcic, romulo, toulalan, camacho, carrick, suso, vieirinha, van der vaart, noble, kramer, gargano
YanıtlaAlıntı

Khedira ve Naiggolan hadi biraz da Carrick hariç tamamı gelir Türkiye'ye parasını verdiğinde.

Atiba için söylediklerine katılmakla beraber hiç risk almadığını hiç ileri çıkmadığını hiç şut atmadığını hiç dikine oynamadığını hiç kaleyi düşünmediğini eklemek gerek.

Atiba ön liberodur. İyi bir ön liberodur. Fazlası değil. Çift yönlü ortasaha değil benim gözümde. 4e bölersem 3 defansif 1 ofansif diye bölerim Atiba'yı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli