Tam tersi @ALI RIZA abi , Derbi kilittir Derbiler Şampiyonu belirler eğerligin ilk yarısındaki butun derbileirmizi kazanmış olsaydık Şuan en yakın Renkliyle aramızda 8 Puan fark olacaktı :iscrewy: Ve yine 100.yıldan örnek vereyim Son 2 haftaya 2 Puan önde girmiştik ve Butun derbiler kazanmıştık , Eğer bir derbiyi bile kaybetmiş olsaydık Şampiyon olamayabilirdik :iscrewy: Son yıllardaki Derbi fakirligimiz yızınden 2 Buyuk muhabbetleri çogaldı ve bizi rakip olarak gormemeye başladılar , Derbi heşeyden önce prestijdir....
Merhaba ben Fikret Orman. Derbi kazanamıyor diye Bilic'i yollayamayız kusura bakma. Arkadaşlarına da sonraki yıllarda hava atarsın artık

Şaka bi yana bu takımın belli mazaretleri var. Zaten sağlıklı düşünebilen bir insan bunları idrak edebilir, konuşmaya bile gerek duymuyorum.
Şu sıkıntılı günlerde çoğunluktaki bir çok taraftar gibi derbi kazanmaktan ziyede şampiyonluk peşindeyiz. Ha derbi kazansak fena mı olur? tabii ki de olmaz ama şimdilik büyük sıkıntılar var, gördüğün gibi bunu atlamadan cümle kuramıyoruz.
Daha sağlıklı kadrolarla ve bir stadımız varken Bilic derbi kazanamazsa o zaman senden önce kimler kimle eleştirir zaten. Bir akıllı sen değilsin dostum