2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564461 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

@Apsuva Sakaryalı mısın?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aykut.celenk

Çevrimdışı ErmanS

taraftarsız baskısız derbi kazanmak zor. tribun destegi olsa oyuncular bu 2 maçta bu kadar korkak oynarlar mıydı. fener macında olcayın kartı inönüde seyirci önünde verilebilir miydi. gs maçında velinin pozisyonunda veliye cıkan direk kırmızı karşılıklı sarıya mı donerdi

tabi bunların asıl sebebi takımdaki tecrube eksikligi bence. tecrubeli takım çıkar 3 4 eksikle de taraftarsız da kazanır derbiyi. bilice de yonetime de sallamanın cok bi mantıgı yok bence henuz. bu seneden bi beklentim yok benim. olursa harika olur ama asıl seneye başlicaz. gs saçma transferlere girecek. biz oturmuş kadromuza 2 3 kaliteli transferle yeni stadımızda işi bitireceğiz.  :akuma:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

taraftarsız baskısız derbi kazanmak zor. tribun destegi olsa oyuncular bu 2 maçta bu kadar korkak oynarlar mıydı. fener macında olcayın kartı inönüde seyirci önünde verilebilir miydi. gs maçında velinin pozisyonunda veliye cıkan direk kırmızı karşılıklı sarıya mı donerdi
İnönü'de daha beterleri de geldi başımıza :) Samsun maçını örnek verebilirim en basitinden. Bu tür olayları lütfen stadsızlığa bağlamayalım. Vodafone Arena açılınca daha beterleri gelecek başımıza şimdiden hazır olalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Apsuvayı görünce doğu marmaralı olma ihtimalin yüksekdi. :D
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 13:50:22 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

veli ve atiba iyi olduğu sürece bilic bu ikiliyi bozmaz forvet arkası pozisyonunda Sosa, tolgay ve oğuzhan var şuan bence oğuzhan 3. tercih olmaya doğru ilerliyor. Bu akşamki  gençlerbirliği maçı bence kendi durumunu yansıtacaktır.
Bilic'in Tolgay'ı klasik forvet arkası bir orta saha gibi görüp oynatmama ihtimalinden ciddi derecede korkuyorum.

Çünkü Veli-Atiba ikilisinden kolay kolay vazgeçmeyen biri olduğunu düşünürsek bu da mümkün gibi.

Tolgay ligde oynamazsa arkada Ersan'a kalırız.Miloseviç oynayamaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Tolgay her türlü oynar bu takımda.

Çevrimdışı Tolga

İnönü'de daha beterleri de geldi başımıza :) Samsun maçını örnek verebilirim en basitinden. Bu tür olayları lütfen stadsızlığa bağlamayalım. Vodafone Arena açılınca daha beterleri gelecek başımıza şimdiden hazır olalım..
Aynen öyle.

Sadece bu statla çözülecek birşey değil bunu çok konuştuk.

İnönü'de de birçok derbiyi kaybettik hatta derbiyi geçin normal maçlarda bile ciddi puan kaybediyorduk.

Biz genelde deplasman takımıyızdır umarım bu stat açılınca değişir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 13:50:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic'in Tolgay'ı klasik forvet arkası bir orta saha gibi görüp oynatmama ihtimalinden ciddi derecede korkuyorum.

Çünkü Veli-Atiba ikilisinden kolay kolay vazgeçmeyen biri olduğunu düşünürsek bu da mümkün gibi.

Buna Tolgay'ın oyunu karar verecek :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan yavaş yavaş bu takımın Toraman'ı olma yolunda ilerliyor. Yanlış anlaşılmasın futbol kalitesi anlamında. Pozisyon bilgisi çok zayıf, soğukkanlı değil ve sık sakatlanıyor. Bu özelliklerle o mevkide uzun süreli verim almamız imkansız. Atınç'ın veya Milosevic'in o bölgeye adapte edilmesi görüşündeyim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 13:53:54
  • Beşiktaş / Bodrum
PELLE VAN AMERSFOORT

http://www.transfermarkt.com.tr/pelle-van-amersfoort/profil/spieler/262613

Şimdi takibe aldın aldın, alamadın 2 sene sonra fiyat 10 milyon euro :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

@Tolgaozkhrmn aslında tolgay transferi ile birçok taş yerinden oynayabiliyor Sosa kanatda oynama özelliği olması tolgayın önlibero, forvet arkası ve kanattada kullanabiliyor önemli olan oğuzhan bu durumda kendisini nerde ve nasıl yer bulacak bu daha önemli

Çevrimdışı Kemal

Tolgayda oynar- Miloda oynar- Oparede onumuzde 3 kulvarda o kadar cok maç varki. Allah yardım etti ilk devre buraya kadar geldik . Şimdi kadro derinliğimiz sağlandı. Serdarın 3 sarı kartı var mesela bu hafta sarı alsa diğer hafta Necip izlemeyiz sağbekte.

Çevrimdışı ozan062

Kural açılmasa ümidim olmazdı ama kural açılınca çok şey değişecek gevşek türk futbolcunun kafasında bence.

maaslar tavan sorun orada kendisini geliştirmek zorunda ama oynamaktan cok maası bunu engelliyor hem maası dusuk oslaydı hemde 11de full yabancının getirdiği durumdan dolayı zorlucaktı kendini ama simdi kebabbb sonucta burdan daha fazla maası yurt dısında alamıycak tolgayda oyle mesela oda istikbal vsvs diyor ama bundan iyisini alamaz..
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 13:59:15 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı dlcs

Tam tersi @ALI RIZA abi , Derbi kilittir Derbiler Şampiyonu belirler eğerligin ilk yarısındaki butun derbileirmizi kazanmış olsaydık Şuan en yakın Renkliyle aramızda 8 Puan fark olacaktı :iscrewy: Ve yine 100.yıldan  örnek vereyim Son 2 haftaya 2 Puan önde girmiştik ve Butun derbiler  kazanmıştık  , Eğer bir derbiyi bile kaybetmiş olsaydık  Şampiyon olamayabilirdik :iscrewy: Son yıllardaki Derbi fakirligimiz yızınden 2 Buyuk muhabbetleri çogaldı ve bizi rakip olarak gormemeye başladılar , Derbi heşeyden önce prestijdir....

Merhaba ben Fikret Orman. Derbi kazanamıyor diye Bilic'i yollayamayız kusura bakma. Arkadaşlarına da sonraki yıllarda hava atarsın artık  :)

Şaka bi yana bu takımın belli mazaretleri var. Zaten sağlıklı düşünebilen bir insan bunları idrak edebilir, konuşmaya bile gerek duymuyorum.

Şu sıkıntılı günlerde çoğunluktaki bir çok taraftar gibi derbi kazanmaktan ziyede şampiyonluk peşindeyiz. Ha derbi kazansak fena mı olur? tabii ki de olmaz ama şimdilik büyük sıkıntılar var, gördüğün gibi bunu atlamadan cümle kuramıyoruz.

Daha sağlıklı kadrolarla ve bir stadımız varken Bilic derbi kazanamazsa o zaman senden önce kimler kimle eleştirir zaten. Bir akıllı sen değilsin dostum  :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 14:09:16 dlcs ]

Çevrimdışı Kemal

Neciple - Mami 'yi ise karşılaştırmam bile. Necip beyefendi , özkaynağa ihanet etmeyen , elinden geleni yapan biridir, onu kendimizden gördüğünden kızıyoruz yazıyoruz çiziyoruz. Mamiye ise yorum bile yapmam ben . @Çağrı nın dediği gibi aldıkları ve alacağı son 2.000.000 TL ile yatırım yapsın , Allah yüzüne baktı yine muazzam paralar bunlar, biz 35 senemizi bu Devlete veriyoruz Doğu-Güneydoğu-İç Anadolu geziyoruz 35 yılda toplam aldığımız para 1.000.000 TL dir oda yaşarsan -çektiğin sıkıntıları yazmıyorum ev lojman bile bulamıyosun İlçelerde- ( çok şükür halimize oda ayrı konu) , aldığı paranın değerini bilir inşallah Mami çünkü geleceği çok karanlık.

Çevrimdışı BabaKartal

PELLE VAN AMERSFOORT

http://www.transfermarkt.com.tr/pelle-van-amersfoort/profil/spieler/262613

Şimdi takibe aldın aldın, alamadın 2 sene sonra fiyat 10 milyon euro :)
Herenveen in altyapısı şaka gibi ,özellikle santrafor ,her sene çıkarıyorlar bir tane.
ya psv ya ajax alıyor ,parlatıp satıyor.
Bizim işte bunları almamız lazım artık .Elit altı takımlara gitmeden kapabilirsek böyle uşakları işlem tamamdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:12:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Tam tersi @ALI RIZA abi , Derbi kilittir Derbiler Şampiyonu belirler eğerligin ilk yarısındaki butun derbileirmizi kazanmış olsaydık Şuan en yakın Renkliyle aramızda 8 Puan fark olacaktı :iscrewy: Ve yine 100.yıldan  örnek vereyim Son 2 haftaya 2 Puan önde girmiştik ve Butun derbiler  kazanmıştık  , Eğer bir derbiyi bile kaybetmiş olsaydık  Şampiyon olamayabilirdik :iscrewy: Son yıllardaki Derbi fakirligimiz yızınden 2 Buyuk muhabbetleri çogaldı ve bizi rakip olarak gormemeye başladılar , Derbi heşeyden önce prestijdir....

Bu biraz algıda seçicilik olmuş.

Zira 95'te Daum'la derbi kazanmadan şampiyon olduk.

Derbiler önemlidir her şeyden önce prestij için önemlidir ama şampiyonluğu diğer maçlar daha çok belirler.

28 maç'ı kazan 14 anadolu takımını içeride dışarıda yen her sene şampiyon olursun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:14:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Merhaba ben Fikret Orman. Derbi kazanamıyor diye Bilic'i yollayamayız kusura bakma. Arkadaşlarına da sonraki yıllarda hava atarsın artık  :)

Şaka bi yana bu takımın belli mazaretleri var. Zaten sağlıklı düşünebilen bir insan bunları idrak edebilir, konuşmaya bile gerek duymuyorum.

Şu sıkıntılı günlerde çoğunluktaki bir çok taraftar gibi derbi kazanmaktan ziyede şampiyonluk peşindeyiz. Ha derbi kazansak fena mı olur? tabii ki de olmaz ama şimdilik büyük sıkıntılar var, gördüğün gibi bunu atlamadan cümle kuramıyoruz.

Daha sağlıklı kadrolarla ve bir stadımız varken Bilic derbi kazanamazsa o zaman senden önce kimler kimle eleştirir zaten. Bir akıllı sen değilsin dostum  :evillol:

Yazdıklarının nerdeyse tamamına katılıyorum.

Yalnız Uslübümüze biraz daha dikkat edelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı wbishop82

tolgay transferi beşiktaşımıza hayırlı olsun.aşağıya link atıyorum.tolgay 90 dk oynuyor.fikir sahibi olalım :super:

Çevrimdışı ahmetx

Gelecek yıl beyaz forma siyah şort içerisinde görmek istediğim 3 oyuncu var 1.Lasse Schöne 2.Younes Kaboul 3.Tim Howard

Çevrimdışı Tolga

Gelecek yıl beyaz forma siyah şort içerisinde görmek istediğim 3 oyuncu var 1.Lasse Schöne 2.Younes Kaboul 3.Tim Howard
1 ve 2 tamam 3. bence Ospina olmalı ya da Cech :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu biraz algıda seçicilik olmuş.

Zira 95'te Daum'la derbi kazanmadan şampiyon olduk.

Derbiler önemlidir her şeyden önce prestij için önemlidir ama şampiyonluğu diğer maçlar daha çok belirler.

28 maç'ı kazan 14 anadolu takımını içeride dışarıda yen her sene şampiyon olursun.
Aynı şeyleri diyoruz ama malesef bizim derbiler arkadaş arasında hoşnuttan ibaret değildir hava kızdırma olacak ya ondan derbiler şart diyoruz anadoluda da kayseriye son sırada takıma da puan vermeyelim...

Çevrimdışı dlcs

Scöne'nin talibi çok olur ama olsa müthiş olur. Ayrıca Howard yerine Ospina yaz daha makul bir liste olur. olur olur..  :evillol:

Bu yönetimin belki de en büyük hatasıydı Ospina. Hala daha bir çok kişinin içinde ukte olarak durur. Oldukça kritik bir hataydı
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 14:32:41 dlcs ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşım mesele hava degil :iscrewy: Derbiler Hem Camia Hem futbolcular hemde Taraftar için Prestijdir , Ekstra motivasyondur , Derbi maglubiyeti bi anda Takımın havasını değiştirip Moralini bozabiliyor, Örnek : Geçen sezonki Gs maçı, Bi anda tersine dondu herşey :iscrewy: Tabiki Derbi kazanmadan Şampiyon olabilirsin ama Kilidi buyuk olçude derbiler belirliyor , Ligin ilk yarısında ki butun derbileri kazansaydık 8 Puan farkla liderdik ve buyuk avantaj yakalamış olacaktık anlatmak istedigim bu :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık