2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562640 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Maneger bile olmayacak bu adamın onu bile iptal edeceksin klüp manegeri olacak bunun teklif vs başkan ilgilenecek rapor haftalık alacak... Adam oynamadan resmen bitti 7/24 antrenman yapsa ne oalcak...11 e giremiyor daha 18 yasında 19 oldu belkide... Herkesin hayali idi... Batuhan da öyle idi yalan oldu...

Yaşı 20 oldu abi. Kerim 21 yaşında performansı ortada.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Tolgay 15.15 uçağıyla geliyormuş, 19:30 da İstanbul'da olacakmış :ok: Sivok'un da Sivas'a gideceğine dair haberler var :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:35:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay 15.15 uçağıyla geliyormuş, 19:30 da İstanbul'da olacakmış :ok: Sivok'un da Sivas'a gideceğine dair haberler var :alala:

Sivok Sivas'a giderse transfer henüz kapanmamış olabilir  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Yaşı 20 oldu abi. Kerim 21 yaşında performansı ortada.
keyfi bilecek Antep te de hikayeydi... Onu sergen adam ederdi... Gelişim acısından yanlış yaptık verecektik premier lige 2. liginde oynayacaktı 1 sezon... para felan da almayacaktık kalacagı günlerin vs parasını biz verecektik ki kendini geliştirsin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:38:58
  • Beşiktaş / Bodrum
keyfi bilecek Antep te de hikayeydi... Onu sergen adam ederdi... Gelişim acısından yanlış yaptık verecektik premier lige 2. liginde oynayacaktı 1 sezon... para felan da almayacaktık kalacagı günlerin vs parasını biz verecektik ki kendini geliştirsin

Sergen nasıl etsin kendi ne ki :)

Kendi bu yüzden kariyerini burada harcayan bir adam.

Kiralık hiçbir yerde adam olmaz o. Burada bizim özkaynağımızdakiler tepesine binecekler. Onu yetiştirenler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sivok Sivas'a giderse transfer henüz kapanmamış olabilir  :iscrewy:
Aynen boş yere elinden çıkarmaz yönetim kadro derinliğini bozmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sivok'un en azından 6 aylık alacaklarından kurtulmuş oluruz. Güzel bir hamle olur. Ben Uğur Boral'ın(sözleşmesi sene sonunda bitiyor) devre arasında kiralık veya bonservisiyle verilmesi taraftarıydım ama sanırım bir gelişme olmayacak.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 12:43:17 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sivok gidiyor üzülüyorum resmen  :by2: yapacak bir durum da kalmadı gitmesi hayırlı olur...

Çevrimiçi Necmi

Senin Samet Dediğin Adam bir Beşiktaş efsanesi . Efsaneye Saygı :iscrewy: Ayrıca Samet Dediğin adam , Çok daha kısıtlı bir kadroyla çok iyi iş çıkardı .. Biliçin elindeki Kadroya bak birde ve Geçen sezon 3.cu olduk ve bu sezonda 2.ciyiz .. Sence Biliç Çok mu başarılı :bandit: @Fatih
Sametle ilgili ne biliyorsunda efsane yaptın o adam Beşiktaş kulübünün kapısından içeri girmemeliydi. Bu yönetimin yaptığı en büyük hatadır. Ne yapmışta efsane olmuş Beşiktaşa hoca olmak için az yırtınmadı sırf kulübe sokulmuyor diye kardeşide kendiside yıllarca kulübe düşmanlık yaptı. futbolculuk döneminide biliyoruz bence Beşiktaşla adının bile anılmaması lazım Efsaneymiş

Çevrimdışı Türkay

Sivok 7 senedir burada. Üzülürüm valla gitmesine.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sivok gidiyor üzülüyorum resmen  :by2: yapacak bir durum da kalmadı gitmesi hayırlı olur...
Bu sezon neredeyse hiç oynamadı ve çok ciddi rakamlar alıyor (1,4 milyon euro). Sezon sonu gelmeden elden çıkartmak hayırlı olacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Fikret Orman:  Biz asla Trabzonspor'u ezdik gibi bir davranış içerisinde bulunmadık. Trabzonspor oyuncuya 2 milyon Euro gibi net ücret ve maç başı primi teklif etmesine rağmen oyuncu bizim bütçemize uyacak şekilde Beşiktaş'a imza atmayı kabul etmiştir. Bunun için oyuncuyu da tebrik etmektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:45:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Karakterine tamam ama Sivok stoper filan değil.

Hayır gerçekten değil. Sivok önliberodur. Ön liberoydu zaten Sinan Engin ( Son Kilot Yırtıcı ) o müthiş aklıyla Zapoyla beraber iki Çek olsun diye stoper diye aldı.

Udinese'de de Prag'ta da ön liberoydu. Olmadığını da Toramanla oynadıkları 4 kusturucu sezonda araya atılan her topun gol olmasından anladık.

O yüzden kafa vurmuyor diye Pedro'ya kalitesiz diyenler pamuklara sarsın adamı. Çünkü gidince anlayacak çoğu kişi sarkık ön libero tip stoperin Dünya'da çok az olduğunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayır gerçekten değil. Sivok önliberodur. Ön liberoydu zaten Sinan Engin ( Son Kilot Yırtıcı ) o müthiş aklıyla Zapoyla beraber iki Çek olsun diye stoper diye aldı.

Udinese'de de Prag'ta da ön liberoydu. Olmadığını da Toramanla oynadıkları 4 kusturucu sezonda araya atılan her topun gol olmasından anladık.

O yüzden kafa vurmuyor diye Pedro'ya kalitesiz diyenler pamuklara sarsın adamı. Çünkü gidince anlayacak çoğu kişi sarkık ön libero tip stoperin Dünya'da çok az olduğunu.
O 4 sezondaki Toraman'ın payını atlamışsın bence. Toraman'ın yanında Maldini oynasa Maldini'nin içine Gökhan Zan'mı kaçtı deriz  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

Senin Samet Dediğin Adam bir Beşiktaş efsanesi . Efsaneye Saygı :iscrewy: Ayrıca Samet Dediğin adam , Çok daha kısıtlı bir kadroyla çok iyi iş çıkardı .. Biliçin elindeki Kadroya bak birde ve Geçen sezon 3.cu olduk ve bu sezonda 2.ciyiz .. Sence Biliç Çok mu başarılı :bandit: @Fatih

Bilic ile Samet'i yanyana koymayi birak konusmam bile...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

100. yıldan bu yana defansımız oladı ki  :evillol: ön libero defans yaptık toraman da ön libero ama malesef ama malesef defans bel kemiği oldu  :kop: ona bakın bir de bülent korkmaz defans hangisi acaba ? yada ronaldo yada zago ?  doğru aldıgımız oyuncuları yanlış yerde oynatmayı sevmişiz resmen... durum değişmesi lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:51:55
  • Beşiktaş / Bodrum
O 4 sezondaki Toraman'ın payını atlamışsın bence. Toraman'ın yanında Maldini oynasa Maldini'nin içine Gökhan Zan'mı kaçtı deriz  :D

Ben 5 yıldır o kadar çok saydırdım ki Toraman'a bir kulağının arkası kalmıştır.

O zaten futbolcu filan değil benim gözümde.

Çok acımasız konuşurum ondan susuyorum :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Samet İnönüye adım adıncadan çıkıncaya kadar içimi döküyordum Lick tv bile onu göstermiyordu  :evillol:  Sinan ve Gökhan hediyesi oldu resmen

Çevrimdışı Fatih

Buna bak... Ömer güveç: Muhammed Demirci kamp çalışmalarına devam ediyor.

En azindan milli olmus...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

En azindan milli olmus...  :bandit:
Milliliği var doğru o yönden şanslız  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Son 10 yıldan beri, bu ekonomil büyüklük ve marka değeri ile 3 büyük dediğimiz BJK&FB ve GS çok fahiş yönetim hataları yapmaz iseler mutlaka ligi ilk 4 içinde bitirecektir. Son 5 yılda Bursa'nın şampiyonluğu dışında 1-2 istisnası vardır ilk 3 sıranın. Samet aybaba'nın o yıl onattığı futbol, İBB'nin veya Kayseri'nin oynadığından farklı değildir. Hatırlatırım ki o takım Akhisar'dan 4 yemişti ve sanırım kornerimiz dahi yoktu. Geçen sene 3-0 kaybettiğimiz Sivas maçı dahil, Beşiktaş'ın pozisyona girmeden veya ezilerek puan kaybettiği bir maç dahi yoktur. Geçen sene de ilk 45 dakikaları efsane oynarken, ikinci yarılarda çatlıyorduk. Bu sene onu 60-70 dakikaya çıkardık, son 10-15 dakika çatlıyoruz. Seneye daha iyi olacağız.

Kıssadan hisse, iyi, hoş adamdır, BJK'ye kaptanlık yapmıştır, yaptıkları için teşekkür ederiz... eyvallah. AMA herşeyi geçtim "elimdeki oyuncularla yapacağım bu" diyerek açıklama yapan bir hocanın bırakın kulübümüzde, hiç bir kulüpte yer almasının bir açıklaması yoktur. Samet Aybaba, Beşiktaş'ın fetret devrinin nişanesidir. Fazlası değil.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Ben 5 yıldır o kadar çok saydırdım ki Toraman'a bir kulağının arkası kalmıştır.

O zaten futbolcu filan değil benim gözümde.

Çok acımasız konuşurum ondan susuyorum :)

Toraman'ın BJK ile aynı cümle içinde geçmesini dahi istemiyorum. Havagazcısı/sanayi gazcısının attığı kazık 1000 ise, Toraman efendinin verdiği zarar bi 100 vardır. Hiç kimse, bi kulüpte uzun süre forma giydi diye aklanamaz. Yaptıklarının hesabını vicdanında versin. Çimento mikseri Toraman efendi...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Buna bak... Ömer güveç: Muhammed Demirci kamp çalışmalarına devam ediyor.

midem bulandı yahu, @ALI RIZA bu foto yerine linkini koyarmısın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic ile Samet'i yanyana koymayi birak konusmam bile...
Evet bencede Aralarında bir fark yok çunku :bandit: 3.culuk bizim için başarı değildir , Bir yanda Emre Özkanlar la , Niangla , Holoskoyla Derbi kazanmış bir Teknik adam diğer yanda daha iyi daha kaliteli kadrolarla 2 Yıldır derbi kazanamamış bir teknik adam var :steamed: Biliçi neden bu kadar buyutuyorsunuz anlam veremiyorum....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık