2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562484 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kadar kolay vazgeçmemeliyiz bence.

Yabancı kuralından sonra bir şeyler değişecektir bence ben Oğuzhan 2 tık daha ileri gidip Sos'nın şuanki seviyesine geleceğini düşünüyorum 3 yıl içinde.
Bu fiziğiyle cidden çok zor. Türkiye ligi çok sert ve o fizikle sana top yaptırmazlar. Sergende de kondüsyon yoktu ama cılız değildi kalçasını dayadığında top alamıyordun. Bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor kalıcı olması için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Övünç Özdem Ntvsporda 450-500 bin € civarında hamburg a bonservis 1.3 ciavrlarında ücret verilicek dendi. satıştan Hamburg a yüzde 12,5 pay verilicekmiş.

Çevrimdışı Fatih

Tolgay ile ilgili bir şey daha söylemek istiyorum.

Oyuncu ortalama oyuncu iyi olabilecek bir oyuncu ama oyuncudan en çok ümitli olmamın sebebi Ersun Yanal'dır.

Türkiye'de oyuncu potansiyelini en iyi düzebilen tartışmasız tek adamdır.

Selçuk İnan, Arda Turan, Caner Erkin ve daha hatırlayamadığım niceleri.

Bu kadar ısrarcı olduysa Tolgay'ın ciddi potansiyeli vardır benim de gözümde.

Araya sıkıştırayım mevcut sistemimiz scouting'e dayalı olmaya doğru gidiyor. Umarım 2-3 yıl sonra Ersun Yanal'ı Beşiktaş'ın başında görürüz.
2010'da Samet yerine gelmesini o kadar cok istemistim ki... Bostaydi hem de o siralar.. Gittiler Samet'e bel bagladilar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:57:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Opare Bu akşam oynarmı acaba , On durumunu bi gorelim :bandit: En başından beri biliyordum ve burada söylemiştim , Biliç Miloseviçi kolay kolay oynatmaz diye :s20: Çunku Biliç kolay kolay bi adama gvenmiyor , Pedroyu aylarca Kadroya bile almadı , Atınçı oynatmamak için 1.70lik Necip'i Stoper oynattı :akuma: Miloseviçi de aynı sorunlar bekliyor maalesef :by2: Ersandan vazgeçemez o ...

Bugün yeni alınan kimse oynamaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErmanS

Kısacası durum şu. Tespitler doğru, kartlar ise  :money: :money: :money:

3'ü için de aynısı :) Tutarsa şampiyon yaparlar yaza transfere bile gerek kalmaz yardırır gideriz.

Tutmazsa yana tutuşa aynı bölgelere 3 transfer daha yapmak için yola koyuluruz  :uyucam: :uyucam:

bence zaten aynı bolgelerde atiba ve sivokla yollar ayrılacak yazın yerlerine yine 2 tecrubeli oyuncu alınacak. sag bek konusu da opare nin performansına baglı zaten kiralık. ramon kadar performans gosterirse yine en zayıf yerlerimiz bekler olarak devam edicektir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:57:45
  • Beşiktaş / Bodrum
2010'da Samet yerine gelmesini o kadar cok istemistim ki... Bostaydi hem de o siralar.. Gittiler Samet'e bel bagladilar...

O zaman gelmeyebilirdi @Fatih transfer bütçesi bildiğin yoktu rezil olurdu adam  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:58:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu fiziğiyle cidden çok zor. Türkiye ligi çok sert ve o fizikle sana top yaptırmazlar. Sergende de kondüsyon yoktu ama cılız değildi kalçasını dayadığında top alamıyordun. Bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor kalıcı olması için.

Aynen haklısın zaten bunların değişeceğini düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay ile ilgili bir şey daha söylemek istiyorum.
Oyuncu ortalama oyuncu iyi olabilecek bir oyuncu ama oyuncudan en çok ümitli olmamın sebebi Ersun Yanal'dır.
Türkiye'de oyuncu potansiyelini en iyi düzebilen tartışmasız tek adamdır.
Selçuk İnan, Arda Turan, Caner Erkin ve daha hatırlayamadığım niceleri.
Bu kadar ısrarcı olduysa Tolgay'ın ciddi potansiyeli vardır benim de gözümde.
Araya sıkıştırayım mevcut sistemimiz scouting'e dayalı olmaya doğru gidiyor. Umarım 2-3 yıl sonra Ersun Yanal'ı Beşiktaş'ın başında görürüz.

Hepsi güzel hoş ersun Yenal istemem BJK başında...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:58:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Övünç'e göre 1,3 milyon euro'ya imzalamışız.

İmza parası yok temiz iş tebrikler yönetime.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonlular rezil olmamak için işi farklı anlatıyorlar.

Neymiş biz 800 vermişiz onlar 1 vermiş biz 1,3 verince onlar 1,8 vermiş.

Biz 1 hafta önce 1,2 teklif ettik her yerde döndü bu haber. Kendi rezilliklerini örtmeye çalışıyorlar şimdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Trabzonlular rezil olmamak için işi farklı anlatıyorlar.

Neymiş biz 800 vermişiz onlar 1 vermiş biz 1,3 verince onlar 1,8 vermiş.

Biz 1 hafta önce 1,2 teklif ettik her yerde döndü bu haber. Kendi rezilliklerini örtmeye çalışıyorlar şimdi.

Trabzon maliyeti 4 yılda 15 M € oluyor... Başkanları dün çıktı güzelcene acıklama yaptı sonra Aziz e Postayı koydu... :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senin Samet Dediğin Adam bir Beşiktaş efsanesi ! Efsaneye Saygı :iscrewy: Ayrıca Samet Dediğin adam , Çok daha kısıtlı bir kadroyla çok iyi iş çıkardı !! Biliçin elindeki Kadroya bak birde ve Geçen sezon 3.cu olduk ve bu sezonda 2.ciyiz !! Sence Biliç Çok mu başarılı :bandit: @Fatih
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Buna bak... Ömer güveç: Muhammed Demirci kamp çalışmalarına devam ediyor.

Çevrimdışı aykut.celenk

Tolgay transfer maliyetleri açıklandıktan sonra daha ne şekilde anlaşılır TS yalan mı doğrumu söylediği ama bir gerçek var Tolgay bize ne katacak forvet arkasıda oynayabiliyor bu durum oguzhanı ne kadar etkiliyecek Sosa geldiğinden beri düşüşte sezon başı ben yeterim gibi bir laflar söylemişti yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı ozan062

aylar once oguzhanın bir fotosunu paylasmıstım pembeli bir hatunla hatırlarsınız,, bu birsey değil o esas efsanedir :biggrinking:

bırak yahu bizimkiler istediğini yapsın nasılsa paraları gomuyorlar :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

aylar once oguzhanın bir fotosunu paylasmıstım pembeli bir hatunla hatırlarsınız,, bu birsey değil o esas efsanedir :biggrinking:

bırak yahu bizimkiler istediğini yapsın nasılsa paraları gomuyorlar :ok:
Hadi oğuzhan BJK oynuyor teklifleri var rahattır.. Ya bu bir insan kendini nasıl mahveder okullarda ders olarak anlatılmalı gençlere... Şu an Urfa sporda mı nerede ? belirsiz kadroya giremiyor resmen seneye nasıl takıma gelecek oynayacak...

Çevrimdışı ozan062

aksam 19:25te istanbula gelecekmis bizim tolgay

Hadi oğuzhan BJK oynuyor teklifleri var rahattır.. Ya bu bir insan kendini nasıl mahveder okullarda ders olarak anlatılmalı gençlere... Şu an Urfa sporda mı nerede ? belirsiz kadroya giremiyor resmen seneye nasıl takıma gelecek oynayacak...

baksana resimi paylasanda besiktaslı demiş artık o coktan kafada hala besiktastayım dediği için sorun var...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:19:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Artık sözleşmesi feshedilmeli daha fazla beklemenin de paa ödemenin de en önemlisi sinir krizi geçirmenin de anlam yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçenlerde Ozi ve Wilsherenin Arsenal'deki Fotoları yayınlanmıştı 2010 da ki fotoları , 2 side Cılız ve 2014 deki fotolarını yayınlamışlar birde , Ozi Hala Cılız ama Wilshere bayağı bir kaslı ve kalıplı 3-4 Yılda inanılmaz güçlenmiş ve kalıplı hale gelmiş :bandit: Ah be Ozi kardeşim Sende biraz çalışsanda Wilshere gibi olsan Ozaman kimse tutamaz seni , Yeteneklerine ihanet etme artık , Biraz Guçlen biraz çalış....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:22:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Muhammed 600.000 tl den 5 yıllık imzalamıştı.

2 yılı bitti.

Futboldan kazancağı son paralar bu 2 milyon.

Biraz akıllı olsun kendine ve ailesine 2 şer tane ev alsın hiç olmaz kira filan alır hayatının sonuna dek.

Yoksa intihar haberini duyarız 3-4 yıl sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Artık sözleşmesi feshedilmeli daha fazla beklemenin de paa ödemenin de en önemlisi sinir krizi geçirmenin de anlam yok.
Seneye gelsin yaz kampına geçirsin bakalım nasıl duruyor yeni sistem de alt yapıdan oyuncu budur... al beklet yedektte belki akıllanır... Onun yaşında Emre emre oldu Arda arda oldu... Q7 q7 Ronaldo ronaldo messi messi oldu... Yeteneği kullansa şu an inletirdi dünyayı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:26:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye gelsin yaz kampına geçirsin bakalım nasıl duruyor yeni sistem de alt yapıdan oyuncu budur... al beklet yedektte belki akıllanır... Onun yaşında Emre emre oldu Arda arda oldu... Q7 q7 Ronaldo ronaldo messi messi oldu... Yeteneği kullansa şu an inletirdi dünyayı...

Yapılacak son bir hamle kaldı.

Alırsın başına dikersin alt yapı antrenörü tesislerden dışarı 1 sene boyunca adım atamaz. Abartısız söylüyorum. 12 den geç yatamaz. Günde 3 antrenman çalışır.

Birine bile uymazsa direk sözleşmesini feshedersin cehennem olur gider çıktığı yere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Muhammed 600.000 tl den 5 yıllık imzalamıştı.

2 yılı bitti.

Futboldan kazancağı son paralar bu 2 milyon.

Biraz akıllı olsun kendine ve ailesine 2 şer tane ev alsın hiç olmaz kira filan alır hayatının sonuna dek.

Yoksa intihar haberini duyarız 3-4 yıl sonra.

yetenege para verirlerr bizde boyle aptallar oldugu sürece tek ihtimal verdediğiniz gibi artık türklerin prim yaptıgı donemler yok o işte en buyuk kazanım olacakken kendisini calıstırması gerekirken dahada pasif hale donmesi üzüntü verici

yanındaki oyunculara bana su getir diyen emir veren bir altyapı cocugundan bahsediyoruz bir yere kadar sabır....

southampton macındaki golu, gs macındaki direği bir mactada direkten içeri sokamadı o topu onları yapıyor olsaydı buyuk ihtimalle bir bircok oyuncuyu konusmuyorduk bile:)) patlardı ama olmadı demekki bu bir sınamada olabilir iyi değerlendirmesi lazım
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 12:29:23 ozan062 ]

Çevrimdışı Türkay

Muhammed Demirci ben gelsin istemem takıma. Gelir bu sefer de Furkanı Oğuz'u Ümiti falan bozar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Yapılacak son bir hamle kaldı.
Alırsın başına dikersin alt yapı antrenörü tesislerden dışarı 1 sene boyunca adım atamaz. Abartısız söylüyorum. 12 den geç yatamaz. Günde 3 antrenman çalışır.
Birine bile uymazsa direk sözleşmesini feshedersin cehennem olur gider çıktığı yere.
Maneger bile olmayacak bu adamın onu bile iptal edeceksin klüp manegeri olacak bunun teklif vs başkan ilgilenecek rapor haftalık alacak... Adam oynamadan resmen bitti 7/24 antrenman yapsa ne oalcak...11 e giremiyor daha 18 yasında 19 oldu belkide... Herkesin hayali idi... Batuhan da öyle idi yalan oldu...