@Çağrı erken kalkan yol alırmış :P
Tüm transferle bittiğine göre teknik kadro ve yönetime şukusunu vermek boynumuzun borcudur;
Özellikle 7-8. haftadan itibaren herkes aynı şeyi söylüyordu: Sağ bek ve orta saha lazım acilinden. Benim de dahil olmaktan sevindiğim ufak bir grup daha ileri gidiyor ve şunu diyordu: Sağ bek ve orta saha yetmez, bir tane de stoper lazım.
Benim için öncelik sırası orta saha-stoper ve sağ bek şeklindeydi, bunların nedenlerini defalarca yazdık buralara, uzatmanın manası yok. Teknik ekip ve yönetime helal olsun ki çok doğru tesptilerle hareket etmişler. Bunlar alışık olduğumuz hareketler değil

Oyuncular iyidir/kötüdür bunlar sonra değerlendirilir. Hepimiz eminiz ki, ekonomik durumumuz ve kulübün yapısı el verdiğince en iyi transferleri yaptık. İyi niyet önemli, herkes yönetime güveniyor. Daha iyileri olamaz mıydı? Mutlaka... Sonu yok. Yine de ben yönetimi bu transferlerden ötürü ayrıca tebrik ediyorum.
Opare: Geçmişi parlak bir oyuncu ama bize geleceği lazım. Umarım hızlıca forma girer de 1 ay içinde Serdar'ın hücumda vermediği katkıyı almaya başlarız. 2. yarıyı en az 3-4 asist, 1-2 golle kapatmalı. Bize defansif değil, ofansif bek lazım. Serdar defansı zaten hallediyor.
Alex Milo: izleyenler potansiyelini teslim ediyor. Pedro'nun en büyük handikapı olan hava topu ve agresiflik eksikliklerini kapatması lazım. Eğer dengeli bir oyuncu ise (ki Ersan'da olmayan bir özellik denge

) kaıt üzerine Pedro-Milo tandemi makul duruyor.
Tolgay: Kısaca en iyi transferimiz, gelmesine sevindim. Hemen katkı almamız lazım. Zaten oyuncu hakkında herkes herşeyi yazdı.