2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560896 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Deniz

Gorusuyoruz kapi geldi.oglen de imza sartlari gelir sanirim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Tolgayin kapindan cok anc nin aciklamalarini bekliyorum bugun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 10:33:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
lan o değil de @Çağrı erken yattığı için daha transferden haberi yok...  :lol: :lol: :lol: çocuk tüm gün burada transfer kovalıyor halbuki...  :D

:kop: :kop: :kop:

1 gece sadece erken yattım onda da transfer olmuş. Hayır arayacağım soracağım kulübü benimle dertleri ne bir öğreneyim  :akuma:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

ANÇ yapacağı açıklama az çok belli ne TS başkanını yalanlıyacak nede BJK taraftarını kızdıracak orta yollu bir açıklama yaparak konuyu kapatacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 10:39:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan Hacıosmanoğlu, Yanal ve CEO Gürdal’la bir araya gelen gurbetçi oyuncu, “Beşiktaş’a söz verdim, başka bir takımda oynamam” diyerek, teklifi kabul etmedi. Sosyal medyaya düşen fotoğraflar yüzünden çok zor durumda kalan bordo-mavililer, “Kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan olaylar nedeniyle transferden vazgeçtik” açıklamasını yaptı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ortada konu yok. Transfer var, tolga var. bu saatten sonra faydali olur mu olmaz mi? Hazir mi sakatligi felan var mi? Benim derdim bunlar. Yoksa iho oyle demis anc cevap verecekmis sorun degil. Hayirli olsun insallah...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Doğukan E.

:kop: :kop: :kop:

1 gece sadece erken yattım onda da transfer olmuş. Hayır arayacağım soracağım kulübü benimle dertleri ne bir öğreneyim  :akuma:

Abi yazın sen lütfen 10 da falan yatarsan 10 numara transfer yaparız  :evillol: :evillol: Jong İnler falan yardırırız  :D

Çevrimdışı panic13

@Çağrı erken kalkan yol alırmış :P

Tüm transferle bittiğine göre teknik kadro ve yönetime şukusunu vermek boynumuzun borcudur;

Özellikle 7-8. haftadan itibaren herkes aynı şeyi söylüyordu: Sağ bek ve orta saha lazım acilinden. Benim de dahil olmaktan sevindiğim ufak bir grup daha ileri gidiyor ve şunu diyordu: Sağ bek ve orta saha yetmez, bir tane de stoper lazım.

Benim için öncelik sırası orta saha-stoper ve sağ bek şeklindeydi, bunların nedenlerini defalarca yazdık buralara, uzatmanın manası yok. Teknik ekip ve yönetime helal olsun ki çok doğru tesptilerle hareket etmişler. Bunlar alışık olduğumuz hareketler değil :) Oyuncular iyidir/kötüdür bunlar sonra değerlendirilir. Hepimiz eminiz ki, ekonomik durumumuz ve kulübün yapısı el verdiğince en iyi transferleri yaptık. İyi niyet önemli, herkes yönetime güveniyor. Daha iyileri olamaz mıydı? Mutlaka... Sonu yok. Yine de ben yönetimi bu transferlerden ötürü ayrıca tebrik ediyorum.

Opare: Geçmişi parlak bir oyuncu ama bize geleceği lazım. Umarım hızlıca forma girer de 1 ay içinde Serdar'ın hücumda vermediği katkıyı almaya başlarız. 2. yarıyı en az 3-4 asist, 1-2 golle kapatmalı. Bize defansif değil, ofansif bek lazım. Serdar defansı zaten hallediyor.

Alex Milo: izleyenler potansiyelini teslim ediyor. Pedro'nun en büyük handikapı olan hava topu ve agresiflik eksikliklerini kapatması lazım. Eğer dengeli bir oyuncu ise (ki Ersan'da olmayan bir özellik denge :) ) kaıt üzerine Pedro-Milo tandemi makul duruyor.

Tolgay: Kısaca en iyi transferimiz, gelmesine sevindim. Hemen katkı almamız lazım. Zaten oyuncu hakkında herkes herşeyi yazdı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler Fotolardan sonra KAP da geldi , Tolgay Arslan Resmen Beşiktaş da :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Tolgay Ali  hayırlı olsun ,devre arasındaki transferlerle tecrübeli oyuncu sayımız artsın derken ortalama daha da düştü ancak hepsi millli oyuncu.Eksik olan yerlere yama yaptık ilginç bir 2. yarı bizi bekliyor.Burada en büyük görev bence taraftarda olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 10:56:30
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı erken kalkan yol alırmış :P

Tüm transferle bittiğine göre teknik kadro ve yönetime şukusunu vermek boynumuzun borcudur;

Özellikle 7-8. haftadan itibaren herkes aynı şeyi söylüyordu: Sağ bek ve orta saha lazım acilinden. Benim de dahil olmaktan sevindiğim ufak bir grup daha ileri gidiyor ve şunu diyordu: Sağ bek ve orta saha yetmez, bir tane de stoper lazım.

Benim için öncelik sırası orta saha-stoper ve sağ bek şeklindeydi, bunların nedenlerini defalarca yazdık buralara, uzatmanın manası yok. Teknik ekip ve yönetime helal olsun ki çok doğru tesptilerle hareket etmişler. Bunlar alışık olduğumuz hareketler değil :) Oyuncular iyidir/kötüdür bunlar sonra değerlendirilir. Hepimiz eminiz ki, ekonomik durumumuz ve kulübün yapısı el verdiğince en iyi transferleri yaptık. İyi niyet önemli, herkes yönetime güveniyor. Daha iyileri olamaz mıydı? Mutlaka... Sonu yok. Yine de ben yönetimi bu transferlerden ötürü ayrıca tebrik ediyorum.

Opare: Geçmişi parlak bir oyuncu ama bize geleceği lazım. Umarım hızlıca forma girer de 1 ay içinde Serdar'ın hücumda vermediği katkıyı almaya başlarız. 2. yarıyı en az 3-4 asist, 1-2 golle kapatmalı. Bize defansif değil, ofansif bek lazım. Serdar defansı zaten hallediyor.

Alex Milo: izleyenler potansiyelini teslim ediyor. Pedro'nun en büyük handikapı olan hava topu ve agresiflik eksikliklerini kapatması lazım. Eğer dengeli bir oyuncu ise (ki Ersan'da olmayan bir özellik denge :) ) kaıt üzerine Pedro-Milo tandemi makul duruyor.

Tolgay: Kısaca en iyi transferimiz, gelmesine sevindim. Hemen katkı almamız lazım. Zaten oyuncu hakkında herkes herşeyi yazdı.

Kısacası durum şu. Tespitler doğru, kartlar ise  :money: :money: :money:

3'ü için de aynısı :) Tutarsa şampiyon yaparlar yaza transfere bile gerek kalmaz yardırır gideriz.

Tutmazsa yana tutuşa aynı bölgelere 3 transfer daha yapmak için yola koyuluruz  :uyucam: :uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 10:58:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bununla ilgili yazı yazmayı düşünüyorum bugün ana düşüncem şu.

Bu transfer politikası doğrudur. Tecrübeli oyuncuya ihtiyacç yoktur aslında AMA,

Yetiştirici kulüpseniz. Yani bu adamları kısa sürede büyütebiliyorsanız gerek yok bu takım seneye ve ondan sonraki 3 sene şampiyon olur.

Ama yetiştiremezsek en az 5 transfer gerekir bu takıma.

Yetiştirici olmak için e en başta istikrar gerekir. Çok beğenmesem de Bilic böyle transferler sürecekse seneye mutlaka ama mutlaka kalmalıdır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Başkan Hacıosmanoğlu, Yanal ve CEO Gürdal’la bir araya gelen gurbetçi oyuncu, “Beşiktaş’a söz verdim, başka bir takımda oynamam” diyerek, teklifi kabul etmedi. Sosyal medyaya düşen fotoğraflar yüzünden çok zor durumda kalan bordo-mavililer, “Kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan olaylar nedeniyle transferden vazgeçtik” açıklamasını yaptı.

Bu transferi net anlayamadım aşamaları doğrulayabilir misin acaba?

Önce biz cüzi bir ücret teklif ettik ve Tolgay kabul etti %99 bitmek üzereydi.
Trabzon araya girdi ve 2 katı teklif yaptı ve hayırlı olsun diye açıklamalar yaptı. Trabzon transferi bitirdi sandık.
Ancak bizim yöneticiler fotografı görünce teklifi yükseltti ve babası Beşiktaş daha iyi teklif yaptı dedi.
Sonra teklife göre oyuncuyu transfer ettik.
Ancak burda benim anlamadığım hem TS oyuncuyu elimizden kapmasın diye anlaştığımız oyuncu için "fiyat artırdık", ama oyuncu çıkıp Beşiktaş'a söz verdiği için bize geliyormuş gibi açıklama yapıyor.
Burda bir çelişki yok mu? İlk teklifi mi kabul etti söz verdiği için, yoksa fiyat yükselinceki teklifi mi kabul etti? Eğer fiyat yükselinceki teklifse hiç hoş değil.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 11:03:49 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı panic13

Kısacası durum şu. Tespitler doğru, kartlar ise  :money: :money: :money:

3'ü için de aynısı :) Tutarsa şampiyon yaparlar yaza transfere bile gerek kalmaz yardırır gideriz.

Tutmazsa yana tutuşa aynı bölgelere 3 transfer daha yapmak için yola koyuluruz  :uyucam: :uyucam:

%100 haklısın. Ben Tolgay'dan ümitliyim, diğerleri  :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:03:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı
Şimdi bursa bize kol gibi geçirir daha rahat dik dururuz.

Trabzonlular  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:04:25
  • Beşiktaş / Bodrum
%100 haklısın. Ben Tolgay'dan ümitliyim, diğerleri  :money:

Benim de içimde yuhaf bir umut var Tolgay ile.

Sanki iyi bir ortasaha kazanacağız ve Veli Tolgay olacağız gibi hissediyorum ön liberolarda  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bununla ilgili yazı yazmayı düşünüyorum bugün ana düşüncem şu.

Bu transfer politikası doğrudur. Tecrübeli oyuncuya ihtiyacç yoktur aslında AMA,

Yetiştirici kulüpseniz. Yani bu adamları kısa sürede büyütebiliyorsanız gerek yok bu takım seneye ve ondan sonraki 3 sene şampiyon olur.

Ama yetiştiremezsek en az 5 transfer gerekir bu takıma.

Yetiştirici olmak için e en başta istikrar gerekir. Çok beğenmesem de Bilic böyle transferler sürecekse seneye mutlaka ama mutlaka kalmalıdır.

güzel bi soru sorayım hocanın ikinci senesi frei ve tore haricinde kimlerde gelişme oldu yetiştiricilik su iki senede ne kadar yol almıstır? eldekilerle 4er yıllık anlasma vsvs ne dersin? bu profiline uyuyormuyuz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:05:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu transferi net anlayamadım aşamaları doğrulayabilir misin acaba?

Önce biz cüzi bir ücret teklif ettik ve Tolgay kabul etti %99 bitmek üzereydi.
Trabzon araya girdi ve 2 katı teklif yaptı ve hayırlı olsun diye açıklamalar yaptı. Trabzon transferi bitirdi sandık.
Ancak bizim yöneticiler fotografı görünce teklifi yükseltti ve babası Beşiktaş daha iyi teklif yaptı dedi.
Sonra teklife göre oyuncuyu transfer ettik.
Ancak burda benim anlamadığım hem TS oyuncuyu elimizden kapmasın diye anlaştığımız oyuncu için "fiyat artırdık", ama oyuncu çıkıp Beşiktaş'a söz verdiği için bize geliyormuş gibi açıklama yapıyor.
Burda bir çelişki yok mu? İlk teklifi mi kabul etti söz verdiği için, yoksa fiyat yükselinceki teklifi mi kabul etti? Eğer fiyat yükselinceki teklifse hiç hoş değil.

Açıkçası açıklanmadan kimsenin bir durumu doğrulayabileceğini sanmıyorum.

Çocuğun babası 2 gündür aktı resmen. Adamı dış işleri bakanı filan yapsa bir ülke 3. Dünya savaşı çıkarma potansiyeline sahip.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:06:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunların hepsi ama HEPSİ Transfer aşamasında olabilecek şeyler.

Emin olun Brezilya'dan adam alırken 4 katı yaşanıyor bunların. Adamın halasının mayosunu bile almak zorunda kalabiliyorsun.

Benim tek sorum var.

Hacı Çebi beni aradı ısrarcı değiliz dedi ondan girdik dedi. Bu doğru mu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Hissettiklerim ve beklediklerim bir bir oldu,bjk ağır taştır altında kalırsınız :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ilhan mansız

Ahmet Nur Çebi bu toplara girmeyecek kadar kaliteli bir işadamıdır. Şirketlerini nasıl yönetiyorsa Beşiktaş'a da aynı mantıkla yaklaşıyor. Bu transfer olayında bütün hata Trabzon yönetiminde bizim anlaştığımızı bile bile gidip görüştüler. Allah'tan oyuncu karakterli çıktı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:10:14
  • Beşiktaş / Bodrum
güzel bi soru sorayım hocanın ikinci senesi frei ve tore haricinde kimlerde gelişme oldu yetiştiricilik su iki senede ne kadar yol almıstır? eldekilerle 4er yıllık anlasma vsvs ne dersin? bu profiline uyuyormuyuz

Güzel soru.

Pedro'da var ciddi bir ilerleme benim gözlemime göre.

Veli de aynı şekilde. Hatta Olcay'da bile var.

Yeterli mi dersen değil ama Bilic oyuncunun yüzde 100'unü kullanmayı beceriyor bunu görüyorum.

Şöyle de bakabiliriz geçen sene çok kötü top oynuyorduk gerçekten düzensiz çekinik.

Bu sene derbiler dışında ligi sülklase ettik ezik oynadığımız Konya maçı dışında maç yok benim gözümde.

Ama hala bu profile uyuyor muyuz dersen emin değilim işin gerçeği bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

AÇIKLAMA:
Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve  Hamburger SV kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. 

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=409870

Hayırlı olsun

Çevrimdışı panic13

Ahmet Nur Çebi bu toplara girmeyecek kadar kaliteli bir işadamıdır. Şirketlerini nasıl yönetiyorsa Beşiktaş'a da aynı mantıkla yaklaşıyor. Bu transfer olayında bütün hata Trabzon yönetiminde bizim anlaştığımızı bile bile gidip görüştüler. Allah'tan oyuncu karakterli çıktı.

KEsinlikle haklısın.