2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568656 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Tavuk pilav satmayı da düşündüm asgari ücretle çalışmayı da
Evim ise olmadı hiç kendime ait
Neden olmasın @ZEKI abi
Benim sağım solum belli olmaz
İstifa ediveririm memuriyetten
Hiçbir şey yok gözümde
+1903 ama hayatin gercekleri boyle degil. @yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Tolgay kendisi açısından doğru bir tercih yaptı.

Ne Hamburg Eskişehir ne de Tolgay Erkan.

Bunu artık idrak etmiştir herhalde Trabzonlular :ok:
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu konuşmadan anladığım Tolgay babasına gökhan töre selamı  :evillol: demiş.  :) Adam oğlunun nerede olduğunu bilmiyor.  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 22:49:43 Samo1903 ]

Çevrimdışı Türkay

Bu konuşmadan anladığım Tolgay babasına fuck off demiş.  :) Adam oğlunun nerede olduğunu bilmiyor.

Bence de kesin tartıştılar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

+1903 ama hayatin gercekleri boyle degil. @yigitcan1903
İşte o gerçekleri ya da dünyanın sınırlarını kabul edemediğim için de bana nevrotik diyor doktor :D
Ne yapacaksın nasıl hayatta kalacaksın diyor
Kalamazsam ölürüm diyorum  :evillol:
Transfer topiğinin içine etmeyim daha fazla neyse :D

Çevrimdışı f_madida

Bu arada yönetim 1.1-1.2 den fazla vermemeli.

Ben Besiktas yonetimi olsam bu kadar alavere dalavereden sonra ilk verdigim teklifi de azaltirim, yarisini veririm, 650-700'e geliyorsa gelsin...yoksa keyfi bilir, Trabzon zaten vazgecti bu isten.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 stadın orda sat bari tavuk pilavı iyi para kazanırsın  :evillol:
Kartal uçurursanız statta köfte yaparım dışardan beslerim hayvancağızları   :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kartal uçurursanız statta köfte yaparım dışardan beslerim hayvancağızları   :evillol:
o da olur  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

bence Tolgayın babası boş konuşuyor. O adamın bir şeyden haberi oldugunu sanmıyorum ben.

Çevrimdışı TURKahvesi

Fenerbahçeli müjdat beşiktaşlıdır.benin bir tanıdığım ise fenerbahçeli ve Beşiktaş altyapısında .o dönemde bu ikisini takas ediyorlar herkes kendi tuttuğu takıma gidiyor.bir hafta sonra ikisinde kalmak istemiyorlar tekrar anlaşılıp geri dönüyorlar.gs ki olan kim biliyorum o isimlarfen ama artık gerçek bir beşiktaşlı hiç şüpheniz olmasın.tolgayda gelirse takımada adapte olursa beşiktaşlı olur.sahtekar arifte beşiktaşlıdır ama oynadığı takımın  ruhu kişiliğine işlemiştir hakeza Burak yılmaz.Tolgay kurtulabilir ama babası için umudum yok :boxin: :lol:

Tolgay'ın babası maalesef olaya duygusal bakmıştır ve geçen gün yaptığı açıklamalarda da adım gibi eminim şu anda pişmandır
bir baba hiç bir evladını zor durumda bırakacak hareketler yapmaz yapmamalı da
zor durumda bıraktı evladını maalesef
Tolgay transferi gerçekleşirse iyi bir transfer yapmış olacağız sonuçta box to box oyunculardan biridir
önümüzdeki sezon başında da inşallah G.İnler'i alıp orta sahayı Veli-G.İnler-Tolgay üçlüsü ile güçlendiririz inşallah şimdiden bunun hayallerini kurmaktayım  :D
ama tabi önce şampiyon olmalıyız.

Çevrimdışı Deniz

Tolgayin babasi oglumu gs de istedi demis.bu adam mide bulandirici.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ortalık zaten çok karışık ama pione sisto olayı hakkında bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Deniz

Tolgay'ın babası maalesef olaya duygusal bakmıştır ve geçen gün yaptığı açıklamalarda da adım gibi eminim şu anda pişmandır
bir baba hiç bir evladını zor durumda bırakacak hareketler yapmaz yapmamalı da
zor durumda bıraktı evladını maalesef
Tolgay transferi gerçekleşirse iyi bir transfer yapmış olacağız sonuçta box to box oyunculardan biridir
önümüzdeki sezon başında da inşallah G.İnler'i alıp orta sahayı Veli-G.İnler-Tolgay üçlüsü ile güçlendiririz inşallah şimdiden bunun hayallerini kurmaktayım  :D
ama tabi önce şampiyon olmalıyız.
Daha 15 dk once bos konusmalarina bir yenisini daha ekledi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Birazdan beyaz futbola da bağlanır orada da tekrarlar.  :)

Çevrimdışı Deniz

Bu transfer gerceklesirse babasi almanyada kalsin  :kop:

Çevrimdışı eski inönü

Tolgay'ın babasına yav he he deyin gecin.  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu transfer gerceklesirse babasi almanyada kalsin  :kop:
Bu adam İstanbul'a yerleşecekse hiç almayalım Tolgay'ı ciddi ciddi.

Çevrimdışı cisse557

Tolgay'ın babası benden daha Kayserilidir.

Çevrimdışı TURKahvesi

korkarım yarın olası kap bildiriminde de yerini alır işte oğlum şöyle oğlum böyle :lol:
yağmur adam filminin afişindeki caps harika giderdi mesela  :D
enterasan işler bunlar.

Çevrimdışı eski inönü

Tolgay hakkında uzunca bir degerlendirme yazısı. Yazan kişi Alman ligini çok yakından takip eden bir şahıs. Dikkatlice okumakta fayda var.
http://devrimderki.blogspot.com.tr/2015/01/tolgay-zu-arsenal-besiktas-trabzonspor.html

Çevrimdışı src35

işte tam şu anda ntvsporda konuşan ak saçlı adamın koltugunda olmasını isterdim

Çevrimdışı blackeagle35

Tolgay hakkında uzunca bir degerlendirme yazısı. Yazan kişi Alman ligini çok yakından takip eden bir şahıs. Dikkatlice okumakta fayda var.
http://devrimderki.blogspot.com.tr/2015/01/tolgay-zu-arsenal-besiktas-trabzonspor.html
"Savunma önünden ziyade yetenekli on numara ve ön liberonun arasında oynadığı zaman en iyi performansı gösteriyor."Bu da bizim aradığımız mevki aslında tam olarak..

Çevrimdışı Kemal

Tolgayın babasının son bombaları neler, takip edemıyorum artık  :)

Çevrimdışı onurt

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba