2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558857 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BabaKartal

5+3+1 oldu kuralsıvok trıbune gıder
[/quote]
İşte bu güzel haber oldu benim için .
Haberim yoktu bu değişiklikten .
https://twitter.com/acmilanholland/status/415237211135938561
De jong gelirse ,bu tosun kesin meloyu döver gs derbisinde. Xavi Alanso nun böğrünü deştiği tekme dün gibi aklımda.

Çevrimdışı ozan062

yaslılarla dolu ve oyuncuların milyon kez antrenman yukunden sikayet ettiği bir fener var kenarda obur tarafta terimin ilk doneminden bu yana totalde 2tane ust uste sakatlık gormemeis bir gs var

arkadas bunlar sakatlık yasamıyorlar biz yasıyoruz 5 senedir ben artık komple klubun içininin bosalması taraftarıyım...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

bilgide yok, veli riverplate macı oncesı ısınırken maca cıkmadı sonra ne oldu ?

başlayayım otel kupalarına bugün 2. forvetımız kım olacak furkan mı?

Çevrimdışı ozan062

Özetle bizim seneye gelirimiz 200 milyon dolar olacak taraftar üstüne düşeni yaparsa.

Zengin takım gözüyle bakılan Fenerin şuanki geliri 140 milyon dolar merak edenlere.

iyide guzel kardesim bunlar bu paranın yonetimini yapabilirlermi,, bence yapamazlar sacma seylere para dagıtacakları için yuksek ihtimal bu kendi ceplerindeki paraları odemekle işe baslarlar sonrada  iş transfere gelene kadar bi 3 sene gecer onun için soyluyorum bana o guveni vermiyorlar onun için bilemiyorum 2016ya kadar soyle kendilerini geliştiricek kadro yada yeni birilerine kadar sabır gerek...

cepteki para derken klube verilen paradan bahsediyorum adalınınkini odemezler o ayrı,, adalıcı değiliz sadece klüpteki en büyük sahısa ait borc demirorenden sonra onadır... bizim yonetimdekilere olan en buyuk borc türk lirasıyla 1.5milyon ediyor bir kisiye,,
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 16:51:29 ozan062 ]

Çevrimdışı forzatunga

iyide guzel kardesim bunlar bu paranın yonetimini yapabilirlermi,, bence yapamazlar sacma seylere para dagıtacakları için yuksek ihtimal bu kendi ceplerindeki paraları odemekle işe baslarlar sonrada  iş transfere gelene kadar bi 3 sene gecer onun için soyluyorum bana o guveni vermiyorlar onun için bilemiyorum 2016ya kadar soyle kendilerini geliştiricek kadro yada yeni birilerine kadar sabır gerek...

bu bütçeyi oluşturan neden yönetemesin?
Çok önyargı var yönetime karşı

Çevrimdışı ozan062

ne onyargısı bugun cok sinirliyim tamamen buna baglı,, fakat yinede benim fikret baskanın geldiği ilk gunden bu yana suren değişmeyen rahatsızlıklarım devam ediyor,, bu akdar parayı sıkma politikası acaba paraya sahip olundugunda neleri kacırıcagımızıda bizlere anlatıyor olmasın birde olayın bu tarafından bakın,, para cok oldu 17küsür milyon ilk geldikleri sene harcadılar malum sezerlerin odlugu sene sonra baktılar kemer sıktılar bu seferde ugrasıp alamadıkları o kadar iyi oyuncular varki fakat işte bu aradaki dengeyi saglıyamıyorlarsa bende diyorum dogru kişilerin eline geçmeli bu imkanlar...

bana sunla gelirsen eyvallah kim var muhalefette bunu basaracak

işte o zaman sana hak veririm ama bunu dusunmeden once savunmaya gecersen yazık derim
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 16:52:45 ozan062 ]

Çevrimdışı Egemen

Yazdıklarınızın aynısını yazmaya yelteniyordum ki cevabınızı gördüm. Size kesinlikle katılıyorum. Önyargılar ne yazik ki çok fazla yönetime karşı ama sizin gibi düşünen insanların varlığını görmek de sevindirici. Herkese hayırlı pazarlar dilerim.

Şampiyon Beşiktaş....

Çevrimdışı mehmetthedum

Transfer konusunda camialara kızmaya gerek yok. Biz de zamanında adamın elinden yusuf'u alıp , bir de üstüne şampiyon olmuştuk. İmza gelene kadar hiçbir habere kapılıp da gaza gelmemek lazım.

Öte yandan bizim oyuncu grubu 4-5 sene bizimle anlaşmalı. Takıma her sene 1-2 kalite transfer yeterli olacaktır. Kalan bütçe ile bu 4-5 senede kontrat borçları hariç tüm borçlar kapanır üstüne kapalı salon da yapılır.

Sonra başkan bir daha aday olmaz ve kurumsal kulübün-takımın keyfini başkaları sürer. Mesela çok parası olmayan bir futbol emeklisi, örneğin metin tekin bile gelir başkan olur ve ligi titretebilir. 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı BabaKartal

Transfer konusunda camialara kızmaya gerek yok. Biz de zamanında adamın elinden yusuf'u alıp , bir de üstüne şampiyon olmuştuk. İmza gelene kadar hiçbir habere kapılıp da gaza gelmemek lazım.

Öte yandan bizim oyuncu grubu 4-5 sene bizimle anlaşmalı. Takıma her sene 1-2 kalite transfer yeterli olacaktır. Kalan bütçe ile bu 4-5 senede kontrat borçları hariç tüm borçlar kapanır üstüne kapalı salon da yapılır.

Sonra başkan bir daha aday olmaz ve kurumsal kulübün-takımın keyfini başkaları sürer. Mesela çok parası olmayan bir futbol emeklisi, örneğin metin tekin bile gelir başkan olur ve ligi titretebilir.
İçimden geçeni yazmışsınız.Metin Tekin eğitimi iktisat üzerine ,futbolu biliyor.
Tekin den iyi başkan aklıma gelmez Beşiktaş için .
Ama yedirmezler Metin hocaya başkanlığı .
Türkiye deki en büyük reklam alanı futbol.Başkan olan birisini 1 hafta sonra bütün Türkiye tanıyor.
Gittiği yerde kulüp başkanı kimliğiyle kapılar açılıyor.
Reklam kampanyası yapsa milyonlarca doları bulacak tanıtımı bedavaya yapıyorlar.
Kalantorlardan, futbolu bilen insanlara sıra gelmiyor maalesef.

Çevrimdışı ozan062

haydaa

Son Dakika | Tolgay Arslan, transferi için Beşiktaşlı 2 yönetici özel bir uçakla Almanya'ya gitti.

yani olcak seymi 1.2den bir kurus yukarıya gelirse eleştiririm soyleyim simdiden...

Çevrimdışı saricasi

Son kez yazıyorum tolgay gelirse bize gelir TS alamaz
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı BabaKartal

Son kez yazıyorum tolgay gelirse bize gelir TS alamaz
3 kez yazdınız bunu,bir yerden bilgimi var.
Sadece önsezimi.

Çevrimdışı ozan062

İçimden geçeni yazmışsınız.Metin Tekin eğitimi iktisat üzerine ,futbolu biliyor.
Tekin den iyi başkan aklıma gelmez Beşiktaş için .
Ama yedirmezler Metin hocaya başkanlığı .
Türkiye deki en büyük reklam alanı futbol.Başkan olan birisini 1 hafta sonra bütün Türkiye tanıyor.
Gittiği yerde kulüp başkanı kimliğiyle kapılar açılıyor.
Reklam kampanyası yapsa milyonlarca doları bulacak tanıtımı bedavaya yapıyorlar.
Kalantorlardan, futbolu bilen insanlara sıra gelmiyor maalesef.

hocam cok kızan cıkacak bana ama benimle aynı fikirde olanlarda mevcuttur diye yazıyorum
2sene once bir dergiye rop vardı 5 sene sonra baskan adayı olucam simdiden para biriktiriyorum demişti
ogun tamam cok guzel dedim futbolu futbolun içinden gelenler yonetsin fakat
oyle terimin yanında yıllarca durup bir besiktaslıyı kadroya cagırttıracak bir gucun olmamıs
ayrıca tvden hiçbir oyuncuya sahip cıkma yonetime salla bilice salla
boyle kişilik gelcek baskan olacak olmasın daha iyi...
heleki hangi dernekle bi alakası varda onu seçicekler cok zor bu işler malesef farklı yuruyor hadi bende onu destekleyim fakat imkansız bu duzen bozulmadıgı surece

Çevrimdışı ozan062

bu arada o ucaktakilerden biri ahmet baskanmıs:D
ikincisi erdal torunogulları

bu arada fikret baskan bu transferi ahmet baskana yoneltmiş yani gorevli o:)) ve fiyat yukseltmişler  :evillol: iki sıra yukarda para yukselticekler kızarım dedim ama egerki boyle tam kadro gidiyorlarsa birsey diyemem demekki istiyorlar kadroca :ok:

tek uzuldugum nokta ronaldinhodaki abi oyununa burda baba oyunuyla karsı karsıyayız ikisindede yenik durumda ayrılıyoruz onların istedikleri oluyor tek canım buna sıkılıyor ama dunya boyle yapacak birsey yok
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 17:18:01 ozan062 ]

Çevrimdışı saricasi

Sadece önsezimi.
[/quot6
Sadece önsezimi.
Hissediyorum ve inanıyorum
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı forzatunga

sonra baktılar kemer sıktılar bu seferde ugrasıp alamadıkları o kadar iyi oyuncular varki fakat işte bu aradaki dengeyi saglıyamıyorlarsa bende diyorum dogru kişilerin eline geçmeli bu imkanlar...

yani olcak seymi 1.2den bir kurus yukarıya gelirse eleştiririm soyleyim simdiden...

ben tam olarak ne istediğinizi anlayamadım.Para da harcamayalım, oyuncuda kaçırmayalım,kaçırırsak 3-5 kuruş için bu oyuncu kaçar mı, alırsak bu kadar para verilir mi.
Sonuçta ne yapsalar eleştiricem diyelim açık olalım çok daha güzel bir ortam olur.

Çevrimdışı Türkay

3 tribün isim sponsoru ( biri Demirörene verilecek ) 10 milyon dolar[/b]

Abi niye bi tribünü yd ye veriyoruz?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

TS alamaz tolgayı o kadar eminim

Aynen ben de böyle düşünüyorum bakalım iho gitmiş Almanya ya bu seferde gitmezse Tolgay bizdedir.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı BabaKartal

hocam cok kızan cıkacak bana ama benimle aynı fikirde olanlarda mevcuttur diye yazıyorum
2sene once bir dergiye rop vardı 5 sene sonra baskan adayı olucam simdiden para biriktiriyorum demişti
ogun tamam cok guzel dedim futbolu futbolun içinden gelenler yonetsin fakat
oyle terimin yanında yıllarca durup bir besiktaslıyı kadroya cagırttıracak bir gucun olmamıs
ayrıca tvden hiçbir oyuncuya sahip cıkma yonetime salla bilice salla
boyle kişilik gelcek baskan olacak olmasın daha iyi...
heleki hangi dernekle bi alakası varda onu seçicekler cok zor bu işler malesef farklı yuruyor hadi bende onu destekleyim fakat imkansız bu duzen bozulmadıgı surece
Düzenin bozulması zor .Bütün sorun bu zaten.
Metin olmasada olur, ama artık şu başkanlar futbolun içinden olsun.
Süleyman Seba gibi.

Çevrimdışı ahmet türker

ne onyargısı bugun cok sinirliyim tamamen buna baglı,, fakat yinede benim fikret baskanın geldiği ilk gunden bu yana suren değişmeyen rahatsızlıklarım devam ediyor,, bu akdar parayı sıkma politikası acaba paraya sahip olundugunda neleri kacırıcagımızıda bizlere anlatıyor olmasın birde olayın bu tarafından bakın,, para cok oldu 17küsür milyon ilk geldikleri sene harcadılar malum sezerlerin odlugu sene sonra baktılar kemer sıktılar bu seferde ugrasıp alamadıkları o kadar iyi oyuncular varki fakat işte bu aradaki dengeyi saglıyamıyorlarsa bende diyorum dogru kişilerin eline geçmeli bu imkanlar...

bana sunla gelirsen eyvallah kim var muhalefette bunu basaracak

işte o zaman sana hak veririm ama bunu dusunmeden once savunmaya gecersen yazık derim
olumlu bir yazını görürsem horoz keseceğim ozan kardeşim. :lol:  :lol:

Çevrimdışı ozan062

ben tam olarak ne istediğinizi anlayamadım.Para da harcamayalım, oyuncuda kaçırmayalım,kaçırırsak 3-5 kuruş için bu oyuncu kaçar mı, alırsak bu kadar para verilir mi.
Sonuçta ne yapsalar eleştiricem diyelim açık olalım çok daha güzel bir ortam olur.

sen işte mukemmel bir profilsin bayılıyorum sizin gibilere orada diyorum ahmet baskan gidiyorsa o zaman kızamam diyorum bunu okumadan yazarsan sana cevap vermem..

bu arada evet ne yapsa aynı kafadayım cunku her yonden hatalı ama hadi onların oldugu pencereden bakıyorum hak veriyorum ama bende insanım ilk once kendi dusuncemi sonrada onların penceresinden yazayım ama sende boyle anlat bayılıyorum yahu  :photo: :eyes

Süleyman Seba gibi.

öyle canım yani ben mesela metin tekini sevmiyorum onunda yorum yaparken acıkca belli etmişimdir belki ama dediğin gibi radikal değişiklikler imkansıza yakın bu duzende

olumlu bir yazını görürsem horoz keseceğim ozan kardeşim. :lol:  :lol:

amaan abi bosver benim gibi adamada ihtiyac var:D
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 17:31:04 ozan062 ]

Çevrimdışı ahmet türker

Süleyman Seba gibi.
aklı başında olan klübünü seven her taraftarın dileğidir bu kardeşim.

Çevrimdışı BabaKartal

Baskette yenilmişiz darrüşşafakaya ,68-84

Çevrimdışı forzatunga

sen işte mukemmel bir profilsin bayılıyorum sizin gibilere orada diyorum ahmet baskan gidiyorsa o zaman kızamam diyorum bunu okumadan yazarsan sana cevap vermem..

bu arada evet ne yapsa aynı kafadayım cunku her yonden hatalı ama hadi onların oldugu pencereden bakıyorum hak veriyorum ama bende insanım ilk once kendi dusuncemi sonrada onların penceresinden yazayım ama sende boyle anlat bayılıyorum yahu  :photo: :eyes

tamam bunda sıkıntı yok ki gayet normal bir düşünce saygı duyarım.

''bunlar ağzıyla kuş tutsa işim olmaz''  diyebilmek lazım açık açık .Şöyle yaparlarsa,böyle yaparlarsa diye şart koşarak dolambaçlı ifadeler samimi gelmiyor bana bunu söylemek istiyorum.Elbette en büyük hakkınız beğenmemek .

Çevrimdışı ozan062

tamam bunda sıkıntı yok ki gayet normal bir düşünce saygı duyarım.

''bunlar ağzıyla kuş tutsa işim olmaz''  diyebilmek lazım açık açık .Şöyle yaparlarsa,böyle yaparlarsa diye şart koşarak dolambaçlı ifadeler samimi gelmiyor bana bunu söylemek istiyorum.Elbette en büyük hakkınız beğenmemek .

dogrudur bak oylede anlasılıyor olabilir fazlasıyla hak veriyorum işte bazen klavyelerdeki ifadeler istediklerimizi anlatamıyor ozelliklede bende oluyor bu 2 senedir arada boyle bazen ters konularda yazınca güzel tepkiler alıyorum :kuserim