2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555406 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

gelmesin artık ben şahsım adına istemiyorum. Madem gs li bu kadar gurur duyarak açıklıyor bizimle işi dahi olamaz güle güle gitsin profesyonellik vs demesin kimse buna tolgayın bu kulüpten içeri girmesi 1 kuruş kazanması beni üzer busaatten sonra. Zaten daha önceki açıklamalarından biliyorduk gsli olduğunu babası da bugünbastıra bastıra söyleyince hadi güle güle der bizim yönetim zaten. Yolu açık olsun.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:32:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
telafuz edilen rakam doğruysa bir dakika sahi düşünmesin almanyadaki kariyeri boyunca göremiyeci bir parayı trabzondan 2 senede alacak.ben bir sürpriz bekliyorum açıkçası Beşiktaşın sözleşmeyi imzalatmış olma olasılığı var.hiç oynatmadan bonservis alabiliriz trabzondan.
öyle olsa ne komik olur ama erkan zengin , bosingwa mehmet ekici artı 5 milyon ister fikret başkan  :D :D :D

Çevrimdışı Kemal

Babasının şu GS lıyız konusmasıyla bende bitti, gelsede olur gelmesede olur sanki messi (Küfür Yasak)₆, boşkoyun gitsin.

Yanlız bizim defansta yabancıları oynatmamız ve Atıbanın bıze yapabılecegı yamuk ıcın Turk Pasaportlu onlıbero almamız gerek, onada yonetım paraya kıysın , Bilicin bugun belırttıgı dırek oynayacak kalıtelı topcu yani İNLER i alsın,  de jong gelirse Köybaşıya mahkum kalacaz solbekte beyler.[/b]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:34:44
Tolgay transferi bence yatti babasinin konusmalarindan sonra gelmesine ihtimal vermiyorum,BJK ye transferi gundemde olan bir baba :ailecek gs liyiz falan diyor. ne gereksiz laflar git oglunu gsye pazarla o zaman.senin oglun gsli olabilir BJK li olacak diye bir kural yok ama bunu simdi dillendirmendeki amac ne?

transferin eskiden bir adabi vardi simdi o da kalmadi babalar menajerler ne derse o oluyor.
bence transfewr çoktan yattı ha inş. gelir ama ben bu adamın Beşiktaşa geleceğini hiç düşünmedim bana göre ya transfer yapmaz başkan ya da de jong'u alır nu da rüzgar söyleyip duruyor  :D

Çevrimdışı scape_bjk

o değilde şimdi ts'li ergenler hava civa yapacak transfer böyle yapılır şöyle yapılır diye...

Çevrimdışı ZORBEY

gelmesin artık ben şahsım adına istemiyorum. Madem gs li bu kadar gurur duyarak açıklıyor bizimle işi dahi olamaz güle güle gitsin profesyonellik vs demesin kimse buna tolgayın bu kulüpten içeri girmesi 1 kuruş kazanması beni üzer busaatten sonra. Zaten daha önceki açıklamalarından biliyorduk gsli olduğunu babası da bugünbastıra bastıra söyleyince hadi güle güle der bizim yönetim zaten. Yolu açık olsun.

bizim burda bi kac arkadaş vardı, Tolgay ı yakından takip edip ve tanıdıklarını beyan ediyorlardı hani, hani birde kesinlikle geseli olmadığını idda ediyorlardı yaa, yukarda allah var işte adamı böyle konuşturur itiraf ettirir:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

o değilde şimdi ts'li ergenler hava civa yapacak transfer böyle yapılır şöyle yapılır diye...
İstedikleri kadar yapsınlar nasılsa hiçbir zaman şampiyon olamayacaklar.

Ayrıca Trabzon'un aradığı orta saha da değil :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

ts bu paraları nerden ödicek valla stad bile dolmuo.

bence seneye tarnsfer yasağı gelir onlara 3985365 tane oyuncu aldılar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:39:01
ben onları 1-2 sene sonra görücem hükümet babasının hayrına vermiyor o paraları devran döner elbet valla bence ts bir iki sene içinde kayyuma gier ahanda buraya yazıyorum arkadaşlar .Futbolcuların maaşı inanılmaz fazla biz bile bunu zar zor idare ediyoruyz ts'nin batması yakındır benden demesi  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Kemal

serenay da bırazdan dada da starda ben gs lıyım dıyecek ıyı seyredin.

Çevrimdışı scape_bjk

İstedikleri kadar yapsınlar nasılsa hiçbir zaman şampiyon olamayacaklar.

Ayrıca Trabzon'un aradığı orta saha da değil :)

orası öyle tabikide onlar şu an rüya alemindeler bi kaç yıl sonra uyanınca ortada ne şampiyonluk ne de hacı kalacak :evillol:

Çevrimdışı Kemal

bence seneye tarnsfer yasağı gelir onlara 3985365 tane oyuncu aldılar :evillol:

transfer  yasağı gelecek dıyede doldurmaya calısıyor olabılırler

Çevrimdışı scape_bjk

serenay da bırazdan dada da starda ben gs lıyım dıyecek ıyı seyredin.
onu dedi zaten

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:41:11
hadi bakalım buna ne diyorsunuz : Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  6 dk.6 dakika önce
''Beşiktaş yönetimi, Milan'da forma giyen orta saha oyuncusu De Jong ile görüşüyor.'' 

Çevrimdışı Tolga

ben onları 1-2 sene sonra görücem hükümet babasının hayrına vermiyor o paraları devran döner elbet valla bence ts bir iki sene içinde kayyuma gier ahanda buraya yazıyorum arkadaşlar .Futbolcuların maaşı inanılmaz fazla biz bile bunu zar zor idare ediyoruyz ts'nin batması yakındır benden demesi  :bandit: :bandit:
Şöyle birşey diyeyim ilk geldiği günden beri heryerde şikeden bahseden İHO neden bu sezon başından beri hiç bu konuyu dile getirmiyor :)

Çevrimdışı Tolga

hadi bakalım buna ne diyorsunuz : Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  6 dk.6 dakika önce
''Beşiktaş yönetimi, Milan'da forma giyen orta saha oyuncusu De Jong ile görüşüyor.'' 
Ben onların haberlerine de pek güvenmiyorum.

Çoğu kez balon haber yapıyorlar :)

Çevrimdışı Türkay

Rüzgar Sağnak RT atmış  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:42:55
Şöyle birşey diyeyim ilk geldiği günden beri heryerde şikeden bahseden İHO neden bu sezon başından beri hiç bu konuyu dile getirmiyor :)

1903

Çevrimdışı scape_bjk

bizim yönetimin elinde artık alternatif çok o yüzden birini alamazsa gidşp daha iyisini alıyor bu yönünü seviyorum :icool:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:43:30
Rüzgar Sağnak RT atmış  :alala:
rüzgar hep diyordu zaten

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:44:31
tahminim yüzde 60 transfer olmayacak, yüzde 35 de jong, yüzde 5 tolgay ..

Çevrimdışı Efe

transfer olmaz başka beklemeyin bence şu de jong kulağa güzel geldi ama :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Gelirse Tolgay gelir gelmezse de kimse gelmez bence :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 00:48:47
Gelirse Tolgay gelir gelmezse de kimse gelmez bence :)
iddiaye girilir  :D :D :D

Çevrimdışı ZORBEY

GÜRCÜ babaları bütün organlara talimat vermiş, başta rizespor ligde kalmak şartı ile, fenere sınırsız penaltı calınmakla, ve ts de bütün oyları rahatlıkla alabildiği icin karşılık mükafatınıda transfer parasını devletin hazinesinden karşılayıp kimsenin haberi olmadan herkesi uyutarak şikenin nasıl yapılacağı dersini veriyor. geliyor bana elektrik faturasi 120 tl bunun 28 tl vergi kdv v.s doğalgaz 200 tl vergi kdv 40 tl su 80 tl vergi kdv cevre cöp v.s 20 tl, eee her evden 150 tl vergi kdv cıkınca ts transfer yapmayacak ta kim yapacak:) gürcü abileri bizden caldıklarıyla ts e transfer yaptırıyor. ama bjk gönlümüzden kopanlar ile yapıyor. bunuda böylece bilin:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..