2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547631 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı arda

Ara sıra görüyorum bazen kadrolar kuruluyor, bende bir kadro oluşturayım dedim. Bilmem anlatabildim mi!?

----------------------1 bako-------------------------
----2 recep-------------------------------------------
----------------5 gökhan-----4 ulvi----------3 kadir
------------8 rıza-----------6 turan------------------
---------------------9 şifo----------------------------
---11.b.metin-------------------------------10 ali---
----------------------7 feyyaz------------------------

Birde zamanında Yusuf Tunaoğlu varmış! Bana izlemek nasip olmadı ama Eniştem hasta fenerli, evine git fenertv açık hep masa tenisi zart zurt ne varsa izliyor. Emekli zaten yapcak bişey yok buna sarmış ama hastalığı antropozdan değil gençken daha da betermiş neyse uzun lafın kısası bu Enişte Beşiktaş çarşıda matbağa işinde uzun süre çalışmış. E tabi Beşiktaşın o yılları fener maçları 3 ihtimalli 1-0 2-0 3-0 :D yani nefret sebebi Beşiktaş, adam nefret ediyo Beşiktaş de böyle tüyleri diken diken, gsyle arası bizden daha iyi yani o derece sapkınca. Ama ne dalga geçerlermiş onlara girmeyecem detayları merak eden PM atsın :D ahahha çok alemler ya neyse!! işte bu Beşiktaş allerjili Enişte, pre-Vodafone Arena'ya Beşiktaş maçlarına gidermiş sırf Yusuf'u izlemek için. Küçüktüm Sergen felan derken ben, şu Sergenin kadıköyde Rüştünün Rüştü olduğu zamanlarda 90 da 90a taktığı serbest vuruş golü vardı neyse ben heycanlı heycanlı Sergen ama Sergen raket o ne öle felan derken durdu durdu söze girdi: Sizde asıl Yusuf vardı. Sırf onu izlemeye Beşiktaş maçlarına giderdim! OHA afedersiniz tabi ben şok nası yani Enişte sen Beşiktaş Maçı kapalı naptın sen felan derken! dedim nası topçuydu anlat biraz, işte dedi boylu poslu tipi düzgün olmasaydı çok büyük topçuydu yazık oldu! O zamanların Messi si Zidan abimiz dedim Zidanda da boy var, Onun gibimiydi, baktı gülümsedi, dedim ya fenertv açık hep adam bilimum spor delisi, dedi Federer'le Semih Saygınerın yaptıklarını ayakla yapardı. Bir pas atarmış 45 metre şak ayağa. Boy pos var dedim ya karşısına defan basmaya gelmezmiş belini kıracak diye. Ama genç yetenek gece alemi şöhret derken kıpkısa bir kariyer. Diyeceğim o ki! Tecrübe kaşar isteyen arkadaşlara! Atınç! Oğuz! Muhammet! Necip! Demba Ba'nın Allahı var şimdi eyvallah ona da diyecek bişeyim yok ama Beşiktaş özkaynak demek! Biz ne Real le Ne Barçayla hatta Portoyla sidik yarıştıramayız transfer olaylarında ekonomik olarak! ama 70Mil ülkeden 15 20Mil gurbetçi yurttaşlardan sağ bek sol bek DM ST çıkaramıyorsak, sorunu bizim çıkaran yerlerimizde aramamız gerekir! Yaşasın Vodafone Arena Yaşasın tam bağamsız KuruKahveci MehmetEfendi. Saygılar
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ALI RIZA

Kap var mı geldi mi acaba  :evillol: transfer de acaba isim çıkacak mı  :alala: yarın maçta var umarım yeni tranferler hemen  yapılır

Çevrimdışı Kemal

Omar Abdulrahman  ;

şu adamı FB ve GS takipte hatta FB ye çok yakın. Keşke biz alsak çok yetenekli ,dünkü Asya Kupasında Japonya- Arabistan maçında attığı penaltıyı kolay kolay kimse atamaz. Bir ara Premier ig için istenmiş ama çalışma iznine takılmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Hayda Sosa fıtık olmuş.  :s20:

Çevrimdışı Kemal

Hayda Sosa fıtık olmuş.  :s20:

fıtık tedavisi ne kadar sürer ki

Çevrimiçi Samet Ç

nasıl yani
Resmi siteden açıklama yapılmış abi mr çekmişler fıtık tehşisi konulmuş tedavisine başlamışlar.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/61197/ 

Çevrimiçi Samet Ç

fıtık tedavisi ne kadar sürer ki
Ameliyat ile hallederler büyük bir ihtimal ile gençler maçında oynayamaz büyük bir ihtimal ile

Çevrimdışı Kemal

Ameliyat ile hallederler büyük bir ihtimal ile gençler maçında oynayamaz büyük bir ihtimal ile

oguzhana kaldık desene ...

şu tolgay çok ama çok önemli beşiktaş için umarım yönetim farkındadır.

Çevrimiçi Samet Ç

oguzhana kaldık desene ...

şu tolgay çok ama çok önemli beşiktaş için umarım yönetim farkındadır.
Aynen abi umarım bir an önce şu transferi bitirirler.

Çevrimdışı Türkay

Bi fıtığımız eksikti ha  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:02:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kasık fıtığı ise en az 3 hafta unutun Sosa'yı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece fıtık teşhisi var demişler hangi bölgede olduğu hakkında bilgi vermemiş resmi site.

Çevrimdışı Kemal

donmesı adaptasyonu 4-5 hafta ...

Ne düşünüyosun bu konuda ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:05:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece fıtık teşhisi var demişler hangi bölgede olduğu hakkında bilgi vermemiş resmi site.

Bu gizliliği de anlamıyorum zaten.

Fıtık dediğimiz şey bildiğin yırtıktır aslında yırtıktan doku dışarı çıkar.

Genelde futbolcularda kasık yırtığı olur o da 3-4 hafta sürer. Bel hernisi filan olduğunu sanmıyorum adam daha çok genç
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Liverpool maçı sakata geldi o zaman  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:06:42
  • Beşiktaş / Bodrum
donmesı adaptasyonu 4-5 hafta ...

Ne düşünüyosun bu konuda ?

Aslında şöyle abi.

Kasıksa eğer, 2-3 hafta tedavisi biter 3.hafta da antrenmana başlar. 4. hafta oynar.

Ama neresinde olduğunu yazmamışlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:07:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Liverpool maçı sakata geldi o zaman  :s20:

Benim de aklıma o geldi ligi götürürüz bir şekilde o olmadan da kazandık.

Ama Liverpool maçına yetişmesi lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gizliliği de anlamıyorum zaten.

Fıtık dediğimiz şey bildiğin yırtıktır aslında yırtıktan doku dışarı çıkar.

Genelde futbolcularda kasık yırtığı olur o da 3-4 hafta sürer. Bel hernisi filan olduğunu sanmıyorum adam daha çok genç
Edit: Şimdi gördüm abi maalesef belindeki ağrılar nedeniyle yazmışlar geçmiş olsun. Adamlar oynamadan sakatlanıyor.  :s20:

Çevrimdışı Kemal

Aslında şöyle abi.

Kasıksa eğer, 2-3 hafta tedavisi biter 3.hafta da antrenmana başlar. 4. hafta oynar.

Onu demiyorum Tolgayı alsak bır nebze kapatırmı açığı,ileri dönuk toplarla.

Çevrimiçi Kartal Ç

Aslında şöyle abi.

belindeki ağrı nedeniyle idmanı yarım bıraktı demişler. demek ki belde.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa büyük bir ihtimal ile bel fıtığı olmuş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:10:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Onu demiyorum Tolgayı alsak bır nebze kapatırmı açığı,ileri dönuk toplarla.

Oğuzhan yapar abi ama şöyle olur bence.

Veli tek ön libero hem Oğuzhan hem Tolgay çıkarsak az buçuk kapatabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:10:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız şu var.

Operasyon yazmıyor. Yani ameliyatlık durum yoksa iyimser bakabiliriz detay lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız şu var.

Operasyon yazmıyor. Yani ameliyatlık durum yoksa iyimser bakabiliriz detay lazım.
Bu adam nasıl bel fıtığı oldu ben onu anlamıyorum. Abi boş zamanlarında inşaata falan mi gönderiyorlar bunları. İlk defa duydum böyle bir şey ben .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:13:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim çözmemiz gereken konu şu.

Ba olmayınca Cenk oynuyor ve atıyor.

Ama Sosa olmayınca aynısını Oğuzhan yapamıyor ve bu adam 3 yıldır burada.

Gerçekten kızıyorum. Yedek bile olamayacaksa o zaman Sosa'ya yakın birini arayalım artık gençleri beklemekten yıllar kaybettik biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli