Ara sıra görüyorum bazen kadrolar kuruluyor, bende bir kadro oluşturayım dedim. Bilmem anlatabildim mi!?
----------------------1 bako-------------------------
----2 recep-------------------------------------------
----------------5 gökhan-----4 ulvi----------3 kadir
------------8 rıza-----------6 turan------------------
---------------------9 şifo----------------------------
---11.b.metin-------------------------------10 ali---
----------------------7 feyyaz------------------------
Birde zamanında Yusuf Tunaoğlu varmış! Bana izlemek nasip olmadı ama Eniştem hasta fenerli, evine git fenertv açık hep masa tenisi zart zurt ne varsa izliyor. Emekli zaten yapcak bişey yok buna sarmış ama hastalığı antropozdan değil gençken daha da betermiş neyse uzun lafın kısası bu Enişte Beşiktaş çarşıda matbağa işinde uzun süre çalışmış. E tabi Beşiktaşın o yılları fener maçları 3 ihtimalli 1-0 2-0 3-0

yani nefret sebebi Beşiktaş, adam nefret ediyo Beşiktaş de böyle tüyleri diken diken, gsyle arası bizden daha iyi yani o derece sapkınca. Ama ne dalga geçerlermiş onlara girmeyecem detayları merak eden PM atsın

ahahha çok alemler ya neyse!! işte bu Beşiktaş allerjili Enişte, pre-Vodafone Arena'ya Beşiktaş maçlarına gidermiş sırf Yusuf'u izlemek için. Küçüktüm Sergen felan derken ben, şu Sergenin kadıköyde Rüştünün Rüştü olduğu zamanlarda 90 da 90a taktığı serbest vuruş golü vardı neyse ben heycanlı heycanlı Sergen ama Sergen raket o ne öle felan derken durdu durdu söze girdi: Sizde asıl Yusuf vardı. Sırf onu izlemeye Beşiktaş maçlarına giderdim! OHA afedersiniz tabi ben şok nası yani Enişte sen Beşiktaş Maçı kapalı naptın sen felan derken! dedim nası topçuydu anlat biraz, işte dedi boylu poslu tipi düzgün olmasaydı çok büyük topçuydu yazık oldu! O zamanların Messi si Zidan abimiz dedim Zidanda da boy var, Onun gibimiydi, baktı gülümsedi, dedim ya fenertv açık hep adam bilimum spor delisi, dedi Federer'le Semih Saygınerın yaptıklarını ayakla yapardı. Bir pas atarmış 45 metre şak ayağa. Boy pos var dedim ya karşısına defan basmaya gelmezmiş belini kıracak diye. Ama genç yetenek gece alemi şöhret derken kıpkısa bir kariyer. Diyeceğim o ki! Tecrübe kaşar isteyen arkadaşlara! Atınç! Oğuz! Muhammet! Necip! Demba Ba'nın Allahı var şimdi eyvallah ona da diyecek bişeyim yok ama Beşiktaş özkaynak demek! Biz ne Real le Ne Barçayla hatta Portoyla sidik yarıştıramayız transfer olaylarında ekonomik olarak! ama 70Mil ülkeden 15 20Mil gurbetçi yurttaşlardan sağ bek sol bek DM ST çıkaramıyorsak, sorunu bizim çıkaran yerlerimizde aramamız gerekir! Yaşasın Vodafone Arena Yaşasın tam bağamsız KuruKahveci MehmetEfendi. Saygılar