2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544402 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

Alıntı
Trabzonun Forumunda şunu okudum bir daha girip bakmam bu nasıl iç dünya  :D

Bence "Borussia Dortmund'dan daha kaliteli takımımız var"

Gerci bir taraftar sonumuz iyi gozukmuyor demis ama kimse ciddiye almamis. Yazik ya, bu gidisle iflas eder amatorden baslarlar tekrar. 90larin ortasinda cok sempatik takimdi, Avrupada canavar gibi oynar, arada bir Fener'le sampiyonluk icin cekisirdi...Altyapidan gelen cok kaliteli futbolculari da vardi, nereden nereye.

Arkadaşlar aşağıdaki yorumu daha önce yapmıştım burada. Yeri geldi tekrar yapmak istedim.

Alıntı
TS liler boş bakkal hesabı, ne tarttıkları belli değil. İyice şımardılar, stadı devlet yapar, parayı devlet koyar kasaya, tüm belediye/devlet imkanları seferber onlar için ama hala bi baltaya sap değiller. Taşıma suyla değirmen dönmez derler. TS başkanı kulübü böyle siyasete meze etmeye devam ederse, daha çok hava alacaklar.

Neyse ya, banane. TS düşünsün. Onlara eski bir hatıra ile veda ediyorum. Gerekli yerlere ilgilendikleri herhangi bir transferi yazabilirler.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Transfer olunca BJK taraftarı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 16:36:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
Tolgay'ı bilerek almadık gıbı gelıyor bana yoksa 8tas bu kadar kolay ımza attıramazdı

:kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yalnız şaka maka iyi transfer yaptık ve şundan eminiz ki Tolgay buraya gerçekten de futbol oynamaya geliyor.

Kafası başka yerde olmayacak yani bu yüzden çok umutluyum bu transferden :ok:

Çevrimdışı doganay

Bize hakaret edilen mesajlari buraya almasak, iyidi  :bandit:
gidip oraya onlara 7 tane tas gecirdigimizi hatirlatmayalim

Çevrimdışı Sarp

Gerci bir taraftar sonumuz iyi gozukmuyor demis ama kimse ciddiye almamis. Yazik ya, bu gidisle iflas eder amatorden baslarlar tekrar. 90larin ortasinda cok sempatik takimdi, Avrupada canavar gibi oynar, arada bir Fener'le sampiyonluk icin cekisirdi...Altyapidan gelen cok kaliteli futbolculari da vardi, nereden nereye.

Gerçekten öyle. Ama ben forum üyelerinin çocuklar olduklarını düşünüyorum yoksa kalkıp şunu demez: "1.5 + 2 yıllık anlaşma imzalamışlar biz alsak 1.5+ 4 yıllık anlaşırız en az"
 :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu şu forumdakiler kendilerini nerelerde görüyor anlayamıyorum, hamsiden mi nereden bilmiyorum ama bu aşırı fosfor kafasından bende istiyorum bu ne yaa  :ebebe: :halay:  :kop:

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı ozan062

sanırım atibada yolcu)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Gelmiş mi Gelmiş mi ?

Çevrimdışı Kemal

Noluyo, totem yaptım 1 saat girmedim

Çevrimdışı ozan062

neden iki yıllık neden yani simdi kafam karıstı ahlaksızlar yuzunden ve yakınları yuzunden 2yıllık anlasmamı olur yav yinede kapı bekleyelim durun bakalım

Çevrimdışı Tolga

neden iki yıllık neden yani simdi kafam karıstı ahlaksızlar yuzunden ve yakınları yuzunden 2yıllık anlasmamı olur yav yinede kapı bekleyelim durun bakalım
1,5+2 yıllık deniyor :)

Çevrimdışı f_madida

tolgay diye beklerken de jong patlarmis...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

ben onu 1.5milyon artı 2yıllık olarak anladım :iblush:

o zaman sorun yok :kop:

iyi bir rotasyon oyuncusu aldık

Çevrimdışı forzatunga

trabzon yeni stadın isim hakkından gelecek paraya güveniyor ve borçlanıyor.stadı da devlet yaptığı için bizim kadar sıkışık durumda değiller.tabi aynı müsrifliği gs yaptı ve 2 şampiyonluğa, cl 'ye rağmen şu an ki durum ortada.

Çevrimdışı Deniz

trabzon yeni stadın isim hakkından gelecek paraya güveniyor ve borçlanıyor.stadı da devlet yaptığı için bizim kadar sıkışık durumda değiller.tabi aynı müsrifliği gs yaptı ve 2 şampiyonluğa, cl 'ye rağmen şu an ki durum ortada.
Aslında güvenecek bir yanları da kalmadı iho denizbanktan çekti krediyi ödeyemiyor,krediyi de stada sponsorluk parası olacak sayacaklar 15-20 sene sponsor olur muhtemelen o paraya.yani 20 sene tsnin staddan doğru düzgün geliri olmayacak.Zaten tribünleri de boş doğru düzgün locaları da yok iho fena zarar verdi kulübe
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Sezon sonunda yabancı sınırının değiştiğini düşünürsek 1,5+2 yıl bence mükemmel. Tutarsa devam, tutmazsa yerine yabancı gelir tık diye. Zaten Tolgay tutarsa bu sene şampiyonuz bile diyebilirim.:)
Sağ bekte Atiba ve Opare'yi kullandırabilecek, istersek Pedro-Alex yaparız. Sakatlık ceza olursa ofansif etkisi hiç olmayan Necip yerine kullanırız. Hatta iyi performans gösterirse Atiba'yla yapılacak transfer görüşmelerinde de elimizi rahatlatır.
Ben Tolgay'ı hiç tanımıyorum. Sanırım eski FMlerden birinde iyi bi topçu oluyodu. :) İnşallah yararı olur; biraz gol-asist yapar.
Bu arada TS forumlarına çok takılmayın gençler. goygoy da olur bilgisizlik de olur. Burda yapılan Robben geyiğini görseler bizle de çok dalga geçerler.:)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Olumlu yada Olumsuz sonuçlansa da rahatlasak

Ancak oyuncu seni istemiyorsa bu kadar zorlamanın anlamı nedir onuda anlamış değiim

Erkanda da aynısını yaptı, adamın havalimanında yüzü gülmüyordu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı nannan

Aslında güvenecek bir yanları da kalmadı iho denizbanktan çekti krediyi ödeyemiyor,krediyi de stada sponsorluk parası olacak sayacaklar 15-20 sene sponsor olur muhtemelen o paraya.yani 20 sene tsnin staddan doğru düzgün geliri olmayacak.Zaten tribünleri de boş doğru düzgün locaları da yok iho fena zarar verdi kulübe
Hiç farketmez. Wikileaks belgelerinden hatırladığım kadarıyla TS'ye örtülü ödenekten ara sıra yardım gidiyor. Futbola siyaset keşke hiç karışmasa ama yapacak bir şey yok Tanzanya'da işler böyle yürüyormuş. Futbol için değil de ünvan için kulüp yönetimine giren işadamları mitinglerde ziyaret ettiği şehrin takımının atkısını zorunlu olarak takan siyasetçilerden medet umuyor.
Ayrıca bi önyargıyı da kaldırmamız lazım; TS bu yıl transfere öyle deli para harcamadı. Gelen-giden bonservisi karşılaştırınca birbirine yakın oduğunu görüyoruz. Bana göre tek hataları Ünal Aysal gibi çok fazla futbolcuya çok fazla maaş vermeleri oldu.

Çevrimdışı Dogan

Ulan varya paran olacak basicaksin parayi Maxi Dede Song Robben Ganso alicaksin bunlari vodafone arenaya ne pahasina olursa olsun o zmn dadından yenmezdide ah ahhhh  :bawling: :bawling: paranın gözü kör olsun...

Çevrimdışı nannan

Ya sürekli farklı kişiler Dede diyor. Bu Dede kim tam olarak. :) Ne cahilim

Çevrimdışı Deniz

hamsi forumuna tolgay bjk ile anlaşmış haberleri düştü daha dün süper transfer yazanlar bugün neyse almasak da olur tribine girmiş  :evillol:

Çevrimdışı Renton

Trabzon papadoupoulosu çine satiyor bu adamlar katar- çin pazarina iyi servis yapıyor
See you in another life,brother.