2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4540279 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Son iki gündür tolgay ı araştırıyorum.Bakın beyler adam gerçekten çok iyi ve gelecek vaad ediyor.Eğer bu transferi gerçekleştirebilirsek büyük iş başarmış oluruz  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

No  :bandit: 

Oyun yapısı önemli Chelsea 10 maçtan 9 unda rezil eder onları. Kçümsemek mümkün değil benim gözümde Dünya'nın en sempatik takımıdır çünkü. Şu 8 de olmayaydı  :kop:

Arsenal Feyenoord Tottenham maçlarına tam favori çıkmadık ve çok iyi oynadık. Derbilerde favori olarak çıktık yenildik. Liverpool maçında fazla özgüven var gibi bizde. Onun için demiştim   :bandit:

Doğum günüm 8 eylül olduğundan en sevdiğim rakamdı 8. Vicdansızlar nefret ettirdiler rakamdan  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğukan E.

Gökhan da olur.

De Jong dememin sebebi bonservisi yok. İnler'e Dünya para istiyorlar.

İnler 5 ay daha genç ama  :kop:

Çevrimdışı f_madida

Liverpool maçından hiç korkmuyorum.

4 İngiliz maçı yaptık sadece 2 gol yedik 1 kez yenildik 4 maçın 3 ünde üstün oynadık.

Onlar korksunlar.

Ben bu hafta Chelsea'yle oynadiklari mactan sonra bizim de dusunmemiz gerek derim...Adamlar cok hizli oynuyor ve kiran kirana da giriyorlar. Tabi orada bir Chelsea'den oc alma zihniyeti vardi, olumune oynadilar ama bizim de dikkat etmemiz lazim. Gereksiz tahriklerle adamlari motive edersek hayrimiza olmaz, bir de cok iyi kontra cikiyorlar, sterling-coutinho-markovic hep cok hizli oyuncular...En iyisi ilk maci Anfield'da bir beraberlikle bitirmek, ikinci mac, ic sahada yeneriz biraz duzgun oynayarak, zaten kar da yagsa firtina da olsa o mac minimum 70bini gorur olimpiyat.
The world is better in black and white, and red.

uefa listesine kimleri(miloseviç,tolgay,opare) yazdırabileceğiz?

Çevrimdışı murat

+ bir sonraki satistan hamburga %10 pay verecekmisiz.

Bence cok guzel anlasma.insallah transfer gerceklesir..
bizim oyuncu satma gibi başarımız olmadığı için yüzde 50 verseler farketmez :D

Çevrimdışı Tolga

Kadromuz yeni transferlerle baya alternatifli bir duruma gelmiş olacak ;

Tolga(Cenk,Günay)

Serdar(Opare)        Franco(Atınç,Ersan)     Miloseviç(Sivok)         Motta(İsmail)

G.Töre(Kerim)         Tolgay(Atiba)             Veli(Necip)               Olcay(Uğur)

Sosa(Oğuzhan)

Demba Ba(Cenk T,Mustafa)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı drmmm

bir açıklamada NTVSPOR dan

:busted_cop: Gurbetçi oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan siyah beyazlılar Hamburg'dan onay yazısını beklemeye başladı.

NTV Spor'un haberine göre; Alman kulübüne 300 bin euroluk resmi teklif yapan Beşiktaş, oyuncunun bir sonraki satışına da yüzde 10 verilmesi konusunda uzlaşmaya vardı.

25 yaşındaki futbolcu ile 3.5 yıllığına analaşan siyan beyazlılar, yıllık 1 milyon 200 bin euroluk teklif sunarak oyuncuyu ikna etti.

Bundesliga temsilcisi transferi onaylaması durumunda siyah-beyazlılar bu transferi resmen açıklayacak.

TOLGAY ARSLAN KİMDİR?

Borussia Dortmund altyapısında yetiştikten sonra 2009 yılında Hamburg'a transfer olan genç futbolcu, 2010-11 sezonunda Alemania Aachen takımında kiralık oynadıktan sonra Hamburg'a dönmüştü.

Bu sezon 15 resmi maçta 2 asist yapan orta saha, U-19 U-20 ve U-21 seviyesinde 3 kez Türk Milli Takımı 4 kez de Alman Milli Takımı'nda oynadıktan sonra tercihini Almanya Milli Takımı'ndan yana kullanmıştı.

Galatasaray, Trabzonspor'dan da teklif alan Tolgay Arslan'ın adı Lazio, Napoli, Aston Villa ve Fenerbahçe ile de anılıyordu   :busted_cop:

Çevrimdışı Türkay

Yalnız çok şirin takım olduk Tolgay falan  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi blackeagle35

Tolgay,bizim ihtiyacımız olan tarzda bir futbolcu..Oraya defansif yanı daha kuvvetli bir oyuncu gelecek diye endişeleniyordum..Asist öncesi pas denen durumu ve topu öne pasla taşımadaki eksikliğimizi giderecek diye düşünüyorum..Atiba'da umarım imzalamaz,daha iyisi alınır onun yerine..Ayrıca olacağını sanmam ama şu kuraldan sonra keşke Fernando Belluschi bonservissiz olarak alınsa..Kadroya derinlik katar..Tolgay/Belluschi-Veli/Transfer şeklinde orta saha çok iyi olur..

Ayrıca Trabzon ne diye Tolgay'ı almaya çalıştı anlamadım..Onlar gitsin daha defansif bir orta saha alsınlar önce,sonra çift yönlü düşünürler..Medjani ile nasıl orta saha kurgusu oluşturacaklar..Saçma..Alsınlar Ozan'ı,onlara göre tam..

Çevrimdışı ALI RIZA

Süper olacak süper kadro tam şampiyonluk kadrosu yeterki önümüz kesilmesin... Bu hafta gençleri yedik mi süper  :ok:

Çevrimdışı ozan062

Ali ece fikret demirere fena giydirdi.hakan calhanoglunu begenmeyen bundan topcu olmaz diyen kisi hala nasil gorev aliyor merak ediyorum diyor.

Sag bekte de genc scoutlar 20 adet sag bek bulmus ama sorun cikmis.

Opare transferinin bedava olmasi bizim icin buyuk avantaj.20 gunde mac eksigini halleder iyi işler yapar..

bi yanlıslık olmasın ??

yahu bu miloları opareleri pedroları fikret hoca aldırmadımı?? nasıl boyle bir yorum yapar ali ece? cozemedim simdi o zaman bu alınanların hepsi "cop":)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

Çağrı bedava de jong mu istersin yoksa knoplyanaka mı?

Çevrimdışı TURKahvesi

Gökhan da olur.

De Jong dememin sebebi bonservisi yok. İnler'e Dünya para istiyorlar.

@Çağrı G.İnler'in sözleşmesi 2016'da sona ermekte
mevcut başkan ve yönetimi iyi iş becerdiği sıkı transfer pazarlıklarını devam ettirirse bu Beşiktaşlıyı alır yeterki üstüne titresinler vazgeçmesinler
hem çakılı ön libero oynamıyor İnler çok ayrıntılı bir orta saha
inşallah alınır en büyük dileğim bu

http://www.transfermarkt.com.tr/vergleich/spielervergleich/statistik/def/spieler/19041&4672   (G.İnler - De Jong karşılaştırması)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 15:13:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı bedava de jong mu istersin yoksa knoplyanaka mı?

Tabi ki Konoplanka ama onu bize yedirmezler abi  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Malum sitede de Tolgay haberini vermişler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KAP

yalnız italyan muhabir %5 demiş ntv %10 diyordu

Alıntı
Turchia, Besiktas. In arrivo dall'Amburgo Tolgay Arslan, centrocampista tedesco classe '90 di cui si parlava anche per l'Inter. Operazione definita anche nei dettagli, un anno e mezzo di contratto e due di opzione a 1,4 milioni di euro a stagione per il giocatore. Costo del cartellino fissato a 300.000 euro più il 5% della futura rivendita. Tutto fatto, un rinforzo per il centrocampo del Besiktas. Dall'Amburgo arriva Arslan.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop:     HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Kulübü ve futbolcu ile her konuda anlaşan Siyah Beyazlı yönetim sözleşme aşamasına geldi.

Tahminen bugün ya da en geç yarın imzalar atılacak.

Beşiktaş yönetiminin bu transferi borsaya bildirmesi an meselesi.
   :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

bi yanlıslık olmasın ??

yahu bu miloları opareleri pedroları fikret hoca aldırmadımı?? nasıl boyle bir yorum yapar ali ece? cozemedim simdi o zaman bu alınanların hepsi "cop":)
Hakan Çalhanoğlunu çöp diye istemeyen de fikret demirerdi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Gökhan a büyük katkı yapacağı kesin gökhan topu aldığında sağından yapılıcak koşuda savunma her türlü afallıyor. Bu koşuları serdar da yapıyo ama o biraz tofaş gibi kalıyo :D ordan opare nin koştuğunu düşünürsek  :busted_cop:
Onu bende dile getirecektim ucak gibi gecer ordan valla.serdar çok ağır kaliyodu bu cok ii oldu

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Dogan

Sosa'nın sahadaki özgüveni bana oturduğum yerde özgüven veriyor ne yalan söyleyeyim.

Adam nasıl bir cool ya bu kadar mı emin olur insan ya da çaktırmıyor  :biggrinking:
Bence caktirmiyo  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız italyan muhabir %5 demiş ntv %10 diyordu

@KAP  açıklama varmı bugün :D