2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4538629 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

Al birini vur ötekine. Biz en iyisi KAP a yönelelim..
şaka ya sağlam kaynakmış öyle diyorlar :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Yıllardır amatör seviyede futbol oynarım şu top kontrolünü yapanı hiç görmedim  :D
Adamın hızı muazzam ya. Ben böyle hızlı bir oyuncuya rastlamadım bu ligde uzun zamandır. Futbol oynayanlar daha iyi idrak eder adam pırpır resmen.
Bu hareket ise gerçekten çok klas bir kontrol. Bir şeyler hakkında fikir verebilir en azından.
Orta meselesine girmek istemiyorum  :evillol:
O zaman o amatör dekiler hikaye desene... Serdar özkan bile ilk çıktıgında bundan 1000 kat daha yetenekli olarak çıktı sergen dediler ama hikaye Muhammed cabası... Amatör dekiler neden yükselmediği belli  :evillol:

Çevrimdışı Doğukan E.

şaka ya sağlam kaynakmış öyle diyorlar :D
Şimdi baktım ismi lazım değil sitede paylaştığına göre vardır bir bildikleri  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 14:09:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O zaman o amatör dekiler hikaye desene... Serdar özkan bile ilk çıktıgında bundan 1000 kat daha yetenekli olarak çıktı sergen dediler ama hikaye Muhammed cabası... Amatör dekiler neden yükselmediği belli  :evillol:

İbrahim Akın kadar hiçbiri içime oturmadu benim.

Oyuncularımız aptal çıkmasaydı ön taraf

Batuhan / Burak Yılmaz

İbrahim Akın / Muhammed Demirci / Serdar Özkan

Olacaktı.

Hepinizin alacağı olsun ulan çok üzdünüz bizi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Amatöre laf yok  :drunkard:

Serdar hem çelimsiz hem de yavaştı. Bir futbolcunun çok belirgin bir fiziksel özelliği varsa o futbolcu serdar gibi olmaz. Opera berbet ortalar açıp iyi savunma yapamayabilir. Ama emin olduğum bir şey var hız default olarak geliyor kendisiyle birlikte. Bu bence çok değerli bir şey  :hosgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş, Hamburg'dan Tolgay Arslan ile yılık 1.1M € ücret ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. (Ntvspor)

Çevrimdışı Doğukan E.

Gökhan a büyük katkı yapacağı kesin gökhan topu aldığında sağından yapılıcak koşuda savunma her türlü afallıyor. Bu koşuları serdar da yapıyo ama o biraz tofaş gibi kalıyo :D ordan opare nin koştuğunu düşünürsek  :busted_cop:

Çevrimdışı ozan062

İbrahim Akın kadar hiçbiri içime oturmadu benim.

Oyuncularımız aptal çıkmasaydı ön taraf

Batuhan / Burak Yılmaz

İbrahim Akın / Muhammed Demirci / Serdar Özkan

Olacaktı.

Hepinizin alacağı olsun ulan çok üzdünüz bizi.

işte beyler ne guzel diyorsunuz birsürü yeteneği eritmişiz peki sebebi ne?? bana gore artık mental anlamda oyuncunun hazırlanması içni gerekli departmanların artık kurulması taraftarıyım -1milyon da buraya harcanmalı oyunculara mentor mu denir bi rol model  birkoc bir hedef belirlenirse aynı zamanda baskılara karsı gelme sosyal medya yonetimi vsvs bunun gibi aynı zamanda yabancı dil eğitimi içni yani bu işin temelindeki sorunlara egilirsek artı futbola gelince onları egitecek eğitmenler ve iyi tesisler dedikmi tamamdır zaten sorun kalmaz bizde dediğim departman ve bu konuda uzmanların olmayısı en buyuk engel halledelim gelsin oguzlar atınclar:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş, Hamburg'dan Tolgay Arslan ile yılık 1.1M € ücret ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. (Ntvspor)
+ bir sonraki satistan hamburga %10 pay verecekmisiz.

Bence cok guzel anlasma.insallah transfer gerceklesir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Amatöre laf yok  :drunkard:
Serdar hem çelimsiz hem de yavaştı. Bir futbolcunun çok belirgin bir fiziksel özelliği varsa o futbolcu serdar gibi olmaz. Opera berbet ortalar açıp iyi savunma yapamayabilir. Ama emin olduğum bir şey var hız default olarak geliyor kendisiyle birlikte. Bu bence çok değerli bir şey  :hosgeldin
Amatör geliştirecek çalışacak kaçmayacak extra çalışacak... Opera için konusmuyorum onu görmedik ama 10 sn video yıldız etmesin hemen top kontrol aldanmayalım... Selçuk şahin antrenman yıldızı her hafta ama 10 yıldır yedek  :kop: böyle düşünelim

Çevrimdışı SDemirsoy

Bencede mükemmel para  :super:

Çevrimdışı Doğukan E.

Şu yüzde 10 Bence Fikret Orman ın Tolgay ı ederinde satmasını bile engeller   :D

Çevrimdışı ALI RIZA

10 M satamayacagımıza göre en fazla 2-3 arası gider hamburg ise köfte para alır 250 350 arası bişe yanılmıyorsan ozi içinde geçerliydi sanırım ondan da 5 yıl gibi şart vardı satarsak birsey verecektik arsenale tam hatırlamıyorum  :alala:
Ama Kesin ise süper haber yapılması lazım

Çevrimdışı Deniz

Şu yüzde 10 Bence Fikret Orman ın Tolgay ı ederinde satmasını bile engeller   :D
10 milyona satarsak 1 milyon verecez simdi bonservisine 1.5 vermekten iyidir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ali ece fikret demirere fena giydirdi.hakan calhanoglunu begenmeyen bundan topcu olmaz diyen kisi hala nasil gorev aliyor merak ediyorum diyor.

Sag bekte de genc scoutlar 20 adet sag bek bulmus ama sorun cikmis.

Opare transferinin bedava olmasi bizim icin buyuk avantaj.20 gunde mac eksigini halleder iyi işler yapar..

Çevrimdışı TURKahvesi

bu T.Arslan transferinde bir sonraki satıştan pay olarak yüzde 5 yüzde 10 gibi rakamlardan bahsediliyor ki demekki fazla para vermek istemedi başkan ve yönetim tüm seçenekleri değerlendirip bu konuda karar kılmışlar (bu hamleyi hiç beklemezdim şahsen bir nevi şaşırdım gerek varmıydı tartışılır)
neyse benim esas sormak isteyip de öğrenmek istediğim mevzu diyelim ileriki yıllarda 2 sene sonra olur 3-4-5 sene sonra olur gürbetçi futbolcumuzu serbest bırakma kararı aldı olmaz demeyin olur futbolda bu tür şeyler ağır bir sakatlık,olumsuz olabilecek herhangi bir şey de bir bakmışsınız kadro dışı ve sezon sonu serbest bırakıldı bu durum yaşanmasına rağmen yine o payı ödemek zorunda mı kalacak  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 14:32:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ali ece fikret demirere fena giydirdi.hakan calhanoglunu begenmeyen bundan topcu olmaz diyen kisi hala nasil gorev aliyor merak ediyorum diyor.

Opare transferinin bedava olmasi bizim icin buyuk avantaj.20 gunde mac eksigini halleder iyi işler yapar..

Biz hep kavram kargaşası içindeyiz ve bu baya çözülemeyecek daha sanırım.

Eski futbolcudan iyi bir personel olabilir ama ksinlikle olacak diye bir şey yoktur.

Bu işin eğitimini alan insanların sırf futbol geçmişi yok diye es geçilmesi beni çileden çıkarıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

bu T.Arslan transferinde bir sonraki satıştan pay olarak yüzde 5 yüzde 10 gibi rakamlardan bahsediliyor ki demekki fazla para vermek istemedi başkan ve yönetim tüm seçenekleri değerlendirip bu konuda karar kılmışlar (bu hamleyi hiç beklemezdim şahsen bir nevi şaşırdım gerek varmıydı tartışılır)
neyse benim esas sormak isteyip de öğrenmek istediğim mevzu diyelim ileriki yıllarda 2 sene sonra olur 3-4-5 sene sonra olur gürbetçi futbolcumuzu serbest bırakma kararı aldı olmaz demeyin olur futbolda bu tür şeyler ağır bir sakatlık,olumsuz olabilecek herhangi bir şey de bir bakmışsınız kadro dışı ve sezon sonu serbest bırakıldı bu durum yaşanmasına rağmen yine o payı ödemek zorunda mı kalacak  :alala:
Hayir o zaman para vermeyecez.sadece satistan pay verecez diyelim ki 20 milyona sattik 18 i bizim 2 si hamburgun :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Ece bizi Scoutlar la görüşüyordur kesin... Yada bu adam da gizli scout  :evillol: Opare için ne diyecek acaba son yılların popülist yorumcusu  :kop:

Çevrimdışı Fatih

Sosa: "Liverpool önemli bir rakip. 8-0'lık maçtan kimse yok kadroda şu anda. Bu da önemli. En iyi şekilde mücadele edeceğiz."

Yarildim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 14:40:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa: "Liverpool önemli bir rakip. 8-0'lık maçtan kimse yok kadroda şu anda. Bu da önemli. En iyi şekilde mücadele edeceğiz."

Yarildim...

Sosa'nın sahadaki özgüveni bana oturduğum yerde özgüven veriyor ne yalan söyleyeyim.

Adam nasıl bir cool ya bu kadar mı emin olur insan ya da çaktırmıyor  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Demba Ba Paşa, kafasını kaldırmış güzel bir orta bekliyordu. Önünde sadece zayıf bir küffar ile kaleyi koruyan freng kafiri vardı. Demba Ba sanki elinde Hz Ali aleyisselamın zülfikarı varmış gibi yarıyor ama beklediği orta bir türlü gelmiyordu. O anda, meş'in yuvarlak tüm kudreti ile Nemçe ili beylerbeyimiz Gökhan'dan Fizan serdarımız Opare'ye açılmış idi. Gökten rahmet beklenmiyordu ama Demba Ba'ya gelecek bir meş'in yuvarlak, kıymetli ve de rahmetli Cihan Padişahımız Sultan Mehmet'in fedakar ve cefakar çerisi Kara Murat'ın Urum küffarına vurduğu kılıç darbesi gibi öldürücü olacaktı. Amma ve lakin, sağ kanat vezirimiz Fizan serdarı beyimiz Opare'nin yaptığı orta, yine dağlara taşlara, yani Urum surlarındaki freng kafirinin kucağına düşüyor, ve Demba Paşa yine yüce yaradana yakarıyordu "düzgün bi orta. düzgün bi orta."

Bizeee, nokta atış yapacak sağ/sol bek nasip eyle Ya Rabbi...

Amin.

Allah akıl sağlığı versin değerli kardeşim  :D

Amin bu arada  :busted_cop:

Çevrimdışı f_madida

Almeida'nin menajerinin koydugu free transfer gitse dahi 2M alirim maddesi akillara geliyor...Fikret Baskan'in boyle bir maddeye eyvallah diyecegini hic sanmiyorum, zaten iki senedir Almeida'yla yapilan anlasmayi elestiriyordu kendisi ayni hatayi yapmaz...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Renton

Transferi erken kapattık ucuza kapattık kanser olmadan kapattık gencler macına bakalım simdi  :ishock: :ishock:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Tolgay hepimize hayırlı olsun sadece bunun için giriş yapmak istedim :ok:

Herkese iyi günler...

Gel sen hele gel  :tabe: