2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4534720 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Ilk macta elestirmiyorumda, senin dedigin gibi de degil yani ilk yari boyunca 3-4 kez topa degmistir anca, sorumluluk aldiginida gormedim hani  :alala:

ilk 11e altyapıdan yeni gelmiş bi önliberonun ayağına top geldiğinde habire geri pas yapmasındansa rakip kaleye doğru dikine paslar vermesini ve tekrar tekrar denemesini türkiye şartlarında sorumluluk sayıyorum. avrupaya göre sen haklısın tabiki  :D çocuk en azından ayağına top gelince kafasını kaldırıp bi etrafına bakınıyor :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

gelecek sezon kesinlikle iyi bir yabanci kaleci almamiz lazim. tolga mac kurtaracak adam degil
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Ozan E.

gelecek sezon kesinlikle iyi bir yabanci kaleci almamiz lazim. tolga mac kurtaracak adam degil
Kesinlikle katiliyorum. Mac kurtaracak kaleci lazim bize. Yillardir oyle bir kalecimiz olmadi.

Çevrimdışı Ozan E.

Tolgayi iyi bir bonservise trabzonspora versek guzel olabilir :) guven vermiyor maalesef boylesine bir macta bile

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 22:25:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolga + para ile Onur'u alalım  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Tolga + para ile Onur'u alalım  :kop:
Tolga gerçekten iyi kaleci değil...

Çevrimdışı Anıl

Ben yarın Tolgay ile ilgili görüşmelere başlandığına dair bir açıklama bekliyorum :)

Çevrimdışı Renton

Oyun sıkısırsa ugur boral son 20 dk falan alalım orta acsın onun gibi acan yok duran topları iyi kullanıyor hakkı var
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ozan E.

Tolga gerçekten iyi kaleci değil...
Yoklukta bize cok iyi gibi geldi basta ama iste :) ilerledikce yuksek hedeflerimize tolga ile ulasamayacagimiz belli. İsmailden de umudumu kesiyorum artik. Orta sinif bir brezilyali futbolcu bile kolayca kesebiliyor ismaili

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga gayet memnunum iyi kaleci kötü değil... Yabancı statüden dolayı transfer yapılır...

Çevrimdışı Renton

Valla tolga hem abilik yapıyor hem de kotu kaleci degil yabancı kaleciye para verecek lüksümüz yok 2-3 sene gotursun hele

Çevrimdışı Anıl

Yoklukta bize cok iyi gibi geldi basta ama iste :) ilerledikce yuksek hedeflerimize tolga ile ulasamayacagimiz belli. İsmailden de umudumu kesiyorum artik. Orta sinif bir brezilyali futbolcu bile kolayca kesebiliyor ismaili
İsmail'i serbest bıraksak isteyen Anadolu takımı sayısı bir elin parmak sayısını geçer mi acaba :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 22:40:17
  • Beşiktaş / Bodrum
İsmail'i serbest bıraksak isteyen Anadolu takımı sayısı bir elin parmak sayısını geçer mi acaba :alala:

Çıkar çıkar o kadar da değil :) Bursa bile atlar en başta
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Her futbolcu her maç gününde olucak diye bir kaide mi var ? (İSMAİL hariç tabi ki). Ancak Tolgayı nye hemen bu maçta astınız ligin sonlarına doğru kendisini toparlamıştı aslında kimse farkında değilmiydi?

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu takımın kemik kadrosu yavaş yavaş oluşuyor, yönetim eğer ki sene sonu para için Gökhan Töreyi satarsa bu kemiğin iliğini çeker alır, aman diyeyim kendi ayaklarına sıkarlar böyle bir hata yaparlarsa, Gökhan mutlaka 2 veya 3 sene daha bu takımda kalmalı, birde  Atınç ve Oğuz bu ikili ilerde çok tkaımın canını yakacak, hakikatten uzun yıllardır ilk defa öz kaynaklardan bu kadar iyi çocuklar çıkıyor helal olsun yetiştirenede buralara getirenlerede.  :claps: :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 22:46:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece Töre değil Ba da satılmamalı.

Biz al sat için çok erken evredeyiz daha önce başarı gerek başarıya açız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

atıncın golunden sonra her futbolcumuz 32dişini bizlere gosterdi yani ben encok bugunku macta buna sevindim son cenkin golunden sonrada oguzhanın sevince ortak olusuna bayıldım

yani belki takımımı yetersiz oyuncularla dolu oldugunu savunsamda bazen fazla acımasızım sadece buyuk mac yetersizliğinden dolayı arada bizi kendimize getiriyorlar ama onun dısında yeterli oyuncu topluluguna sahibiz... :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ozan E.

Kesinlikle gecmez :) potansiyelini ortaya koyamiyor

Çevrimdışı Ozan E.

Her futbolcu her maç gününde olucak diye bir kaide mi var ? (İSMAİL hariç tabi ki). Ancak Tolgayı nye hemen bu maçta astınız ligin sonlarına doğru kendisini toparlamıştı aslında kimse farkında değilmiydi?
Buyuk takimin kalecisi her macta iyi oynamali. Takimin kotu gununde bile puani kapacak ozelliklerde olmali.

Çevrimdışı Renton

Buyuk takimin kalecisi her macta iyi oynamali. Takimin kotu gununde bile puani kapacak ozelliklerde olmali.
Dunyanin hicbir yerinde yok oyle bir kaleci elbet hata yaparlar tolga son haftalarda iyiydi hakkını yemeyelim adamın

Çevrimdışı Doğukan E.

Hocam öle bi kaleci bizim alabileceğimiz seviyede görmedim henüz..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sadece Töre değil Ba da satılmamalı.

Biz al sat için çok erken evredeyiz daha önce başarı gerek başarıya açız.
% 100 katiliyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 22:53:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Ronaldo Guiarro her kafa topuna vurduğu için bana çocukken çok uzun gelmiş.

Adamın boyu 1.86 Ersan'dan 1 cm kısaymış sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Tolganın en son hatırlatabileceğim Torku konya maçıydı 2 maç önce.O gün takım kendi performanısının altında oynamıştı.. Gekas ın falan çok çok net iki poziyon çıkardı 3 puanı getirdi..

Çevrimdışı Türkay

Maç kurtarmak istiyorsak bize Courtois lazım.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler