2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535884 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Kac gündür sitelerde anlaşmaya yakın olduğumuz yaziyo ne yakınlık mış bi bitmedi mesafe arkadas..ben yine basının gazına getirildigimizi düşünüyorum. ondan sonra tolgay olmazsa gene yönetime sallicaz.habire anlasmaya yakin haberleri cikiyo buda baymaya basladi bitsin artik valla imanimiz gevredi ya  :s20:

Çevrimdışı yavvuzz

defansif orta saha olmazsak bu sene şampiyonluk hayal olur bunu buraya yazın hatta tecrübeli bir oyuncu lazımdı bizeyani  Atibanın beton hali. Ben atibayı fiyat performans açısından beğensem de BJK nin defansif orta sahası olmadığını düşünüyorum .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 15:17:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
defansif orta saha olmazsak bu sene şampiyonluk hayal olur bunu buraya yazın hatta tecrübeli bir oyuncu lazımdı bizeyani  Atibanın beton hali. Ben atibayı fiyat performans açısından beğensem de BJK nin defansif orta sahası olmadığını düşünüyorum .

Bence çok da doğru düşünüyorsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

gelecek var çocukta ama ben transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum.yönetim yine ters köşe yapacaktır..

anca 8 aydır oynamayan oyuncuyu transfer ederiz ki ondada galiba 1aydır temaslardaymısız

yani bu nedemek oluyor bitirme final sorunu bastan beri devam ediyor fakat kalite dustukce süre artıyor farkındamısınz.. hadi r10u anlarızda bunlardada boyle yılan hikayesi oluyorsa beceriksizlikten otesi yok...

yada ugras basına yansımasın sonra bizim agzımıza malzeme verme dimi:(( verirsen kacırmam kacırmayız:D :money:
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 15:37:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi blackeagle35

Burada orta saha eksikliğinden en çok bahsedenlerden biriyim..Ancak bazen bu oyuncu tanımlaması içerisinde bazı farklılıklar oluyor..Takımın ihtiyacı olan daha çok çift yönlü,pas yeteneği üst düzey,gerektiğinde adam eksiltebilen,oyunun temposunu ayarlayabilecek,yediğimiz baskıyı top yaparak kırabilecek,rakip kapandığında top dolaşımını hızlandırabilecek,hızlı çıkarken topu doğru yere atabilen bir oyuncu lazım..Bunları orta seviyede yapsa bile yeterli olacak takıma..Esasen savunma yönüne değil ofansif yönüne ihtiyacımız var gelecek oyuncunun..Bu da çok ama çok önemli.. Herkes sağ bek dese de derbilerin,Karabük, Akhisar,Partizan,Asteras,Rize,Eskisehir maçlarının esas sıkıntısı orta sahadır..Bu da eski tabirle 6 değil 8 numara pozisyonunun eksikliğidir..Veli-Atiba çok çok iyi olmasalar da savunma yönünde yeterliler..Bu iki oyuncu özellikle lig için fazla defansif kalıyorlar.. Buraya gelecek iyi bir oyuncu takımı şampiyon yapacaktır..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben de aynısını düşünüyorum

Umarım Şampiyonlar Ligine bari gideriz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

SON DAKİKA: Beşiktaş Daniel #Opare'yi kiraladığını borsaya bildirdi. Oyuncuya 312 bin euro para ödenecek

Çevrimdışı ALI RIZA

SON DAKİKA: Beşiktaş Daniel #Opare'yi kiraladığını borsaya bildirdi. Oyuncuya 312 bin euro para ödenecek
Hayırlısı olsun... bakalım umarım bonservisini alırız...

Daniel Opare'nin Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve FC Porto kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Daniel Opare 2014-2015 sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak FC Porto'dan kiralanmıştır. 2014-2015 sezonu sonunda oyuncunun haklarını satın alma opsiyonu Şirketimize aittir. Oyuncuya 2014-2015 sezonu sonuna kadar 312.500 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

bedelsiz ve 312 bin yani sezonluk 624 bine denk geliyor yine cok yine abartı olmus

opsiyon gizli kalmıs rakam belli değil yada bedavaya gelecek anlayamadım tabi:D bi ara bi haberde gizli kalıcak dedi diyte bunu soyledim..

hareketlere gel:D

son zamanlarda oyuncular cok somurtkan
bu bildiğimiz daniel opare değil
bu danial opare:)) resmi site hata yapmıs

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 17:00:16 ozan062 ]

Çevrimdışı sametbagan

Önceki yazılarımda dediğim gibi bize kaşar ve çirkef bir orta saha lazımdı görünün o ki gelmeyecek napalım sağlık olsun toygarada razıyız artık ati ve veliyi yedeklesin yokluklarını aratmasın kafi ş.ligi gelirse sezon sonu sağlam bi btb ve stoper alırız heralde gidişat onu gösteriyor

Çevrimdışı ozan062

ake için ugrasıyormusuz ayrıca sivok giderse demekki onuda kiralıcaz gibi gorunuyor

tamamıyla kolej takımına dogru yol aldık devam boyle :ok:

Son derece makul fiyata alınmış..

Artık yapacak bişey yok..

Kötü de çıksa sene sonu yeni birisini buluruz gideceğimiz Avrupa durumuan göre..

iyi çıkarsa da şansımıza ancak satın alma opsiyonu ne kadar onuda bilmek lazım..

Hayırlı olsun

Hoşgeldin Opare diyelim artık sahip çıkalım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  16 dk. 16 dakika önce
Nathan Ake için görüşmeler var. Epey yol kat edildi. Nasıl sonuçlanacak merak ediyorum

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  8 dk. 8 dakika önce
Tolgay'ı soruyor herkes, transferi tamamladı. Hafta sonuna kadar Istanbul'da olacak.

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  5 dk. 5 dakika önce
Yanlış bilmiyorsam Tolgay'ın bonservisi 1M Eur'nun altına bir rakama alındı. Kesin emin değilim ancak rakam 500-600 bin eur civarında
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimdışı SDemirsoy

sol kolunada kopya yazmış hergele  :evillol:
bunun göbeği mi var :D

Çevrimdışı dlcs

ake için ugrasıyormusuz ayrıca sivok giderse demekki onuda kiralıcaz gibi gorunuyor

tamamıyla kolej takımına dogru yol aldık devam boyle :ok:

Nasıl bir alaka var transferle kolej takımı arasında  :alala:

Çevrimdışı Deniz

312 bin 500 euro garanti ücret, 5 bin euro maç başı ücret ödeyecek.

250 bin € max verilmeli diyordum 312.000 vermişler.Hayırlısı olsun faydalı olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı fore_kazık

o göbek değildir  :lol:

afrika kökenli olan göbekli futbolcu ilk kez görüyorum. Türkiyeye geliceği belli olunca Türk futbolculara benzemek için hamur işine kastırdı heralde  :lol:

Çevrimdışı Dogan

Önceki yazılarımda dediğim gibi bize kaşar ve çirkef bir orta saha lazımdı görünün o ki gelmeyecek napalım sağlık olsun toygarada razıyız artık ati ve veliyi yedeklesin yokluklarını aratmasın kafi ş.ligi gelirse sezon sonu sağlam bi btb ve stoper alırız heralde gidişat onu gösteriyor
Volkan demirel-Dani Alves-Ramos-Pepe-Caner-Melo-Emre-Medel-Diego Costa-Mandzukic-Müller 4-3-3 dizilimiyle kasar ve cirkef takim...dünyada bu takimi kimse yenemez  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Renton

Satın alma opsiyonu 1.1 m.Form tutarsa alınır ganalılar iyi oluyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı SDemirsoy

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci   57 sn.57 saniye önce
Opare'nin satın alma opsiyonunu soranlar var. 1.1M Eur'ya satın alma opsiyonu bizde.