2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4531177 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

Bu oyunun Bjk faydası ne futbol oyunumu yoksa knightonline tarzı bir şeymi nsl bir tarikata denk geldik bilmiyorumki :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Fatih

O DEĞİLDE,  burda bize linnes transfer edildi 4 senelik imza atmak icin yarın türkiye`ye gelicek imza attıktan sonrada kampa katılacak birde haber sitesinden cok sağlam kaynaklardan elde edinmiş bilgiymiş gibi gösterilen bir haber yapıldı. "diyen arkadaşlarımız nerdeler?" fotomoc fanatik ile bağlantınızmı varda biz bilmiyoruz? birbirimizi kandırmaya ne gerek varki arkadaşım varsa elinde doğru düzgün bilgi söyle, yoksa eğer cok dalga gectiğiniz twitter de sağa sola son dakika mesajarı atan GÜVEN midir nedir ona benzemeye calişip milleti kandırmayın "AYIPTIR"
Ayip olan hic birsey yok burada hocam... Necmi abi cok saglam bir yerden bu transferin olacagina dair bilgi aldi..Hem de bu bilgiyi bana neredeyse 1 ay once soyledi... Isteseydi size dun degil 1 ay oncesinden haber verip sizi cok daha fazla umutlandirabilirdi... En son herseyi teyit ettirdikten sonra belki de acikladi..Burada Necmi abiyi suclamak, yaptigi bu seye ayip demek biraz abes kaciyor..Olayin sadece on tarafini gordugunuz icin arka tarafi bilmeyebilirsiniz..Normaldir, ben de bilmiyorum.. Ama boyle bir bilgiyi verdigi icin de Necmi abiye sitem etmiyorum..

Kaldi ki Necmi abi isteseydi BJK ile ilgili cikan tum transfer haberlerini haber sitesinde paylasirdi..
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 22:46:42 Fatih ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZORBEY

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 23:02:54 ZORBEY ]
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Türkay

Denis Suarez çok sağlam topçu olur. Kerim ve Ozinin karışımı resmen
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

öncelikle yaptığın acıklama senle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Necmi abiye gelirsek ona öncelikle yaşına ve abiliğine hürmeten saygım vardır, pek fazla tanımıyorum etmiyorum, tabi oda beni tanımıyor. öncelikle bir taraftar olarak kızgınım, kızgınlığım ise necmi abi değildir o kişi kendini biliyor. ve bu yazdıklarımı okuduğunda cevaplayacak. ve asıl cevabı benden ozaman alacaktır
Sozlukler, twitter, ve forumda cok fazla transferin linkini verdim..Belki benden dolayi gormus olabilecegini dusundum hocam... Emin ol senden daha fazla inandim ben bu transferin olacagina  :lol: Hocam kalp kirici konusmalar olmasinda sabahlara kadar konusun problem degil...  :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZORBEY

Sozlukler, twitter, ve forumda cok fazla transferin linkini verdim..Belki benden dolayi gormus olabilecegini dusundum hocam... Emin ol senden daha fazla inandim ben bu transferin olacagina  :lol: Hocam kalp kirici konusmalar olmasinda sabahlara kadar konusun problem degil...  :)

biranlık kızgınlık benimkisi o an aklıma geleni direkt sölerim, niyetim kimseyi kırmak saygısızlık etmek değildi baazen istem dışı agresif oluyorum kusura bakmasın kimse:)

Çevrimiçi murat

biranlık kızgınlık benimkisi o an aklıma geleni direkt sölerim, niyetim kimseyi kırmak saygısızlık etmek değildi baazen istem dışı agresif oluyorum kusura bakmasın kimse:)
emre belözoğlu gibiyim diyorsun yani :kop:

Çevrimdışı ZORBEY

emre belözoğlu gibiyim diyorsun yani :kop:

şakasına bile kıyasladığın kişi ile aramizda cok fark var, ben sevdiğim icin kızarım. o para icin, beni emreye değilde pascal a benzetebilirsin, tribünde bağırmayanı bile dövebilirim:))

Çevrimdışı forzatunga

Tolgay zu Trabzon söylentileri var

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu akşam izlediğim liverpool bizi ayıklar.

Hiç iyi olmadı liverpoolla eşleşmek. Çok da gaza geldi yine tribünler.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Lemi tolgay trabzonsporda dedi..

100-200 bin euro için almanyada oynamış bu çocuğu kaçırmazlar umarım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ancak başka güvenilir kaynak tolgayın babası trabzonu düşünmediklerini söylemiş,,

Beşiktaş olmazsa hamburgta devam edeceğini söylemiş..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZORBEY

Bu akşam izlediğim liverpool bizi ayıklar.

Hiç iyi olmadı liverpoolla eşleşmek. Çok da gaza geldi yine tribünler.

mac gününe dek allah sakatlık vermezde, form düşüklüğü olmazsa, tam tersi olabilir:)

Çevrimiçi Samet Ç

Lemi tolgay trabzonsporda dedi..

100-200 bin euro için almanyada oynamış bu çocuğu kaçırmazlar umarım
şu tvem deki adnan aybabanın programında mı dedi? Orada dediyse ciddiye almaya bile gerek yok

Çevrimiçi Samet Ç

Ancak başka güvenilir kaynak tolgayın babası trabzonu düşünmediklerini söylemiş,,

Beşiktaş olmazsa hamburgta devam edeceğini söylemiş..
abi adamın karısı istanbulda yaşamayı sorun ediyor trabzonda nasıl yaşayacak

şu tvem deki adnan aybabanın programında mı dedi? Orada dediyse ciddiye almaya bile gerek yok

Twitterda yazdı

Trabzon küçük camia bunlar çok yakın oluyor yönetimlere

Doğru olabilir..

Umarım yalandır
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Twitterda yazdı

Trabzon küçük camia bunlar çok yakın oluyor yönetimlere

Doğru olabilir..

Umarım yalandır
sanmıyorum dediğim gibi tolgayın karısı istanbulda yaşamayı sorun ediyormuş 2 gün önce istanbulda idi tolgayın menajeri yarın tekrar bir araya gelip son kez konuşacaklarmış.

Çevrimdışı Dogan

Liverpool'da Sterling,Coutinho,Sturridge gibi imansizlar var.Hele o sterling varya bizim başımızı cok agritir.Coutinho da oguzhanin kendini gelistirmis versiyonu maksimum seviye oyuncusu.İsimiz zor  :duman:
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 23:30:55 Dogan ]

Erkana senelik 2 milyon euro veren bir kulüpten bahsediyoruz valla

Herşeyi beklerim

Bizim yönetim bazen gereksiz pazarlık uzatıyor gibi geliyor.

100-200 bin euro için kamp kaçıyor..

Başkaları araya giriyor..

Sene başı Linnes için yapılan pazarlık en az 6 puan ödetti bize
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 23:29:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İstanbul takımı isteyip de Trabzon'a giden oyuncu görmedim daha.

Bonservisine fazla vermesi lazım anca Erkan gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool'da Sterling,Coutinho,Sturridge gibi imansizlar var.Hele o sterling varya bizim başımızı cok agritir.Coutinho da oguzha nin kendini gelistirmis versiyonu maksimum seviye oyuncusu.İsimiz zor  :duman:
ümitsizliğe gerek yok daha önümüzde uzun bir süre var her şey olabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

İstanbul takımı isteyip de Trabzon'a giden oyuncu görmedim daha.

Bonservisine fazla vermesi lazım anca Erkan gibi.
Abi aynı şeyi bende söylüyorum.Ki adamın ailesi mi karısı mı ne İstanbul'da yaşamaya sıcak bakmıyormuş. Bizimkiler de galeyana geliyor İstanbul'da yaşamak istemeyen Trabzonun yanından geçmez

Çevrimdışı acan07

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  19 sn.19 saniye önce
SON DAKİKA !
TOLGAY ARSLAN ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yıllık 1.4 milyon euro kazanacak. Hayırlı Olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  36 sn.37 saniye önce
SON DAKİKA !
TOLGAY ARSLAN ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yıllık 1.4 milyon euro kazanacak. Hayırlı Olsun

Şimdi dikkate alınmaz ama bu adam da böyle diyor. Ki bende yarın İstanbul'a geleceğini duydum.

Çevrimdışı Renton

1.4 cok degil mi ya
See you in another life,brother.