2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4538650 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

BU arada Tolgay Bitmiş....

Çevrimdışı Deniz

ntvspor tolgay 4 ay kiralanacak dedi beğenilirse bonservisi alınacak dedi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:13:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ntvspor tolgay 4 ay kiralanacak dedi beğenilirse bonservisi alınacak dedi

Bonservisi yok ki adamın çok tuhaf bunlar ya.

Bildiğin 4 aylık sözleşme yapıyoruz tutarsa devamını imzalayacağız sözleşmesi bitiyor zaten Mayıs'ta.

Jones transferi gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sametbagan

Arkadaşlar yarın demirspor maçına giden var mı giden varsa orda görüşüp tanışabiliriz güney kale arkasına alıyolarmış bizi

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar yarın demirspor maçına giden var mı giden varsa orda görüşüp tanışabiliriz güney kale arkasına alıyolarmış bizi
maç Başakşehirde değil mi  :alala:

Çevrimdışı Türkay

Opare üçüncü Daniel'imiz oldu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Forumu kurulduğundan beri severek takip etmekteyim. Sırf Tolga kardeşimin Opare transferi konusundaki ön yargılarından dolayı üye oldum. Tolga kardeşim bu futbolcunun geçen sezon belçika liginde kaç maçını izledin öğrenebilir miyim?
Gece foruma giremediğim için bugün cevaplıyorum :)

Öncelikle  :hosgeldin iz.

Bakın yine söylüyorum ben oyuncunun kaliteli olup olmadığı konusuna çok girmedim.

Demek istediğim şu bizim hedeflerimiz nedir; lig şampiyonluğu ve ilk etapta Liverpool'u elemek öyle değil mi.

Bize nasıl bir bek lazımdı sürekli oynayan ve Serdar'dan daha iyi bir bek en azından aynı seviyede olan öyle değil mi.

Opare Porto'nun rezerv takımında bile doğru düzgün oynamamışken bu oyuncu bize gelip hangi ara katkı  verecek.

Bana oyuncunun geçmişinden bahsetmeyin ben geçmişini  transfer etmiyorum ki.Ben şuan alıp katkı vermesini  bekliyorum  yoksa illaki Porto ya da R.Madrid bu oyuncuda birşeyler görüp denemişlerdir ama şuan oynamayan bir adamı alıp umutlanmamızı beklemeyin bizden. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sametbagan

Yok adaş burda ADANA da gelirsen beklerim misafirim olursun gerçi gelenin başımın üstünde yeri var kim olursa olsun sonuçta paydamız ortak işimiz gücümüz BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Deniz

Ben gidiyorum tanışabiliriz stadda
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Fatih abi yapma Allah aşkına 17 MAÇ kaçırmak nedir ve bunun içinde derbiler vs de var bunu yapmaya hiç hakkı yok ve Olcay istikrarı sayesinde>
Keyfinden kaçırmamış sakatlıktan kaçırmış... Ve ona yapılan sert müdahaleler darbeler 1 tanesi olcya yapılmıyor... :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Fatih abi ben genel olarak değerlendirmedim zaten, Beşiktaş için değerlendirdim. Birisi 2,5 senede 73 maça çıkmış, öbürü 100. Bu bile bir artıdır Olcay için. Ve birisi takım savunmasına ciddi katkı verirken öbürü ileride boş boş dolanıyodu. O yüzden Beşiktaş için; Olcay>Quaresma :)
Takım savunmasını gördük arsenal macında sallana sallana cıkıp adamı bırakması gol yememiz... Normal maçlarda görüyoruz extra kaçırdıkları üstüne...

Çevrimdışı FARUK

Yok adaş burda ADANA da gelirsen beklerim misafirim olursun gerçi gelenin başımın üstünde yeri var kim olursa olsun sonuçta paydamız ortak işimiz gücümüz BEŞİKTAŞ

ben geliyorum maça  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/61122/
kap geldi opare için
Neye dayanarak aldılarsa... Ya tutarsa Mantık = Ölü taklidi

Çevrimdışı murat

uçak takip eden varmı? :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Maçtan önce işlerim var ama maç saatinde stadda tanışıp birlikte maç izleyebiliriz @FARUK @sametbagan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:30:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tek sevineceğim şey Tolgay transferi olur onu alırsak Motta oynamaya devam eder ve Miloseviç kadroya girer :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağlık kontrolü artık tek umut :)
Hadi inşallah hayırlısı tek çare  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yonetim transferde buyuk risk aliyor. Devre arasi olmus hedefler devam ediyorsa olmus adam almak lazim.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 12:38:15 Sedat_BJK ]
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:33:15
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
maç Başakşehirde değil mi  :alala:
Fatih Term Stadı diye okuyunca ben de Başakşehir sandımdı ama Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı imiş  :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı black_eagle07

Gece foruma giremediğim için bugün cevaplıyorum :)

Öncelikle  :hosgeldin iz.

Bakın yine söylüyorum ben oyuncunun kaliteli olup olmadığı konusuna çok girmedim.

Demek istediğim şu bizim hedeflerimiz nedir; lig şampiyonluğu ve ilk etapta Liverpool'u elemek öyle değil mi.

Bize nasıl bir bek lazımdı sürekli oynayan ve Serdar'dan daha iyi bir bek en azından aynı seviyede olan öyle değil mi.

Opare Porto'nun rezerv takımında bile doğru düzgün oynamamışken bu oyuncu bize gelip hangi ara katkı  verecek.

Bana oyuncunun geçmişinden bahsetmeyin ben geçmişini  transfer etmiyorum ki.Ben şuan alıp katkı vermesini  bekliyorum  yoksa illaki Porto ya da R.Madrid bu oyuncuda birşeyler görüp denemişlerdir ama şuan oynamayan bir adamı alıp umutlanmamızı beklemeyin bizden. :)
Sence bizim transfer ekibimiz senin gibi sürekli maç oynamış hazır bir oyuncu almak istememiş midir yani. Bazı şeyleri pas geçiyoruz ara transfer dönemindeyiz hangi takım hazır oyuncusu göndermek ister? Ancak ikna edici bir bonservis bedeli ödemelisin ki oyuncu alabilesin. Bizde de malesef o bütçe yok. Yoksa herkes ister Maxi gelsin. Benim kızdığım nokta içinde bulunulan şartlar göz önüne alınmadan belli bir temele dayandırılmadan eleştiri yapılması

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:35:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Sence bizim transfer ekibimiz senin gibi sürekli maç oynamış hazır bir oyuncu almak istememiş midir yani. Bazı şeyleri pas geçiyoruz ara transfer dönemindeyiz hangi takım hazır oyuncusu göndermek ister? Ancak ikna edici bir bonservis bedeli ödemelisin ki oyuncu alabilesin. Bizde de malesef o bütçe yok. Yoksa herkes ister Maxi gelsin. Benim kızdığım nokta içinde bulunulan şartlar göz önüne alınmadan belli bir temele dayandırılmadan eleştiri yapılması

Dayandırdığımız temel şu aslında. '' O zaman Alma ''. Yarım adam alacağına alma.

Ha şu var sağ bek 6 aydır değil 1.5 yıldır aranıyor hala bulunmamış olması da birilerinin hatası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

malesef hocam gelemem
ben fatih Terimleri karıştırdım :D istanbulda zannediyordum maçı açıklama şöyle ;

Beşiktaşımızın Adana Demirspor ile oynayacağı maçı Barış Şimşek yönetecek.

Futbol Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 4. hafta erteleme maçında Adana Demirspor ile 21 Ocak Çarşamba günü saat 20.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynayacağı maçı Barış Şimşek yönetecek.

Şimşek’in yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Mehmet Metin yapacak. Sinan Cem İyihuylu dördüncü hakem olacak.

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim o zaman hiç alma da ben de şimdikinden daha az eleştireyim.Ayrıca 6 aydır bir Linnes peşinde koşup son anda Maxi'ye teklif yaparsan en sonunda Opare'ye kalırsın.İyi siz müthiş transferinizi destekleyin nasılsa Dany'e de herkes böyle demişti sonunda ne olduğunu gördünüz gene aynısı olacak hiçbirşey oynamadan sezon sonu çekip gidecek.

Çevrimdışı SDemirsoy

Fatih Term Stadı diye okuyunca ben de Başakşehir sandımdı ama Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı imiş  :kop: :kop:
vallah bende abi bide buluşma var ya Allah Allah diyom bizimkiler maça gitmiyor mu :D