2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548067 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Önder Özen - ... - Fikret Orman. Hep bu üç noktalar bitirdi iyi insanları.
O 3 noktalar hep pırıl pırıl yöneticiler @Türkay  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Abi mevzu keşke para olsa. Eyvallah paramız yok alamadık deriz. Mevzu, yönetim orta saha alacağım diyor Biliç istemem kadro yeterli diyor.

Ben de tek önlibero ve çift yönlü iki orta saha oyuncusu olsun, oynasın isterim ama Biliç hem 2 önlibero oynatıyor hem yeterli diyor. Allah korusun Veli ya da Atibadan birisi sakatlansa Necip'in ayağına mı bakacağız?
son zamanlarda avrupa takımlarında da dikkat ediyorum ,bizden başka 2 hamal ön libero ile oynayan görmüyorum ,yanlışım varsa düzeltirsin kardeşim.

Çevrimiçi Samet Ç

Usta bu ne ya site kadınlar hamamına döndü resmen bence bizim rakibe ihtiyacımız yok biz gayet  güzel beceriyoz moralimizi bozmayı o zaman bende bişey söyliyim bal tutan parmağını yalar bu kadar basit işte bu sadece Beşiktaşta mı oluyor sanıyosunuz koskoca Real madrid bile menejerlerle iş yapıyor adamın işi para kazanmak ne yapacak bulduğu topçuyu bedavamı verecek sen biliyosun da koskoca Beşiktaş başkanı kazıklandığını anlamayacakmı bu hep böyle olmuştur bundan sonrada böyle olacaktır zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler valla kusura bakmayın arkadaşlar ama o kadar övdüğünüz önder özen bile menejersiz bu işin olmayacağını anladı "bazı menejerler var istediği oyuncuyu istediği kulübe koyup istediği kulübe transfer edebiliyor bizde onlarla çalışacağız" dedi canlı yayında siz daha konuşun bu düzen böyle gelmiş böylede gider kusura bakmayın
o zaman scoutum var oyuncu izleyipte aldım demeyeceksin menajerler tavsiye etti aldım diyeceksin yerse o cesaret var ise

Çevrimdışı saricasi

Usta bu ne ya site kadınlar hamamına döndü resmen bence bizim rakibe ihtiyacımız yok biz gayet  güzel beceriyoz moralimizi bozmayı o zaman bende bişey söyliyim bal tutan parmağını yalar bu kadar basit işte bu sadece Beşiktaşta mı oluyor sanıyosunuz koskoca Real madrid bile menejerlerle iş yapıyor adamın işi para kazanmak ne yapacak bulduğu topçuyu bedavamı verecek sen biliyosun da koskoca Beşiktaş başkanı kazıklandığını anlamayacakmı bu hep böyle olmuştur bundan sonrada böyle olacaktır zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler valla kusura bakmayın arkadaşlar ama o kadar övdüğünüz önder özen bile menejersiz bu işin olmayacağını anladı "bazı menejerler var istediği oyuncuyu istediği kulübe koyup istediği kulübe transfer edebiliyor bizde onlarla çalışacağız" dedi canlı yayında siz daha konuşun bu düzen böyle gelmiş böylede gider kusura bakmayın
:claps: :claps: :claps: :claps:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

ayrıca Bilici de en çok ben eleştiririm.sadece şu transfer işinde Bilice gelene kadar çooookkk kişi var..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

bu arada bilic daha ilk gunden beri tartısılıyordu

ben dun gibi hatırlıyorum o spartak olayından dolayı sonucta huzunlu ayrılıyor oradan bir sorun varki ayrılıyor hatta kovuluyor

busebeble herkesin bilinc altında bir soru isareti var ve besiktasımla 41mac oynayıp o vakte kadar bir macı bile geriden alamazken sans eseri bana gore sivas macını geri alıyor bir ilki basarıyor

ardından erciyes macını tekrar veriyor dolayısıyla insanlar bir yere kadar dayanıyor dayanıyor  fakat artık o duvar cokmeye cok yakın Allah ona yine bir sans verdi bana sorarsanız galatasarayın dun bize finalde cıkmamasıyla

bu fırsatları iyi değerlendirmeli kesinlikle tartısılmıcak birisi olmak istiyorsa sampiyonluk alacak bu arada bu sene bu konudada cok titiz goruyorum kupada bile rotasyona gitmiyor bu işi sizden bizden cok daha iyi farkında bilic

egerki bununda altından kalkamazsa yuksek ihtimal ingilterede yer bulacak yada tekrardan ulke hocası olup ulkesine donecek bizide onuda cok onemli bir 5 ay bekliyor bakalım sonuc ne olacak merakla bekliyoruz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Melekcik

ben de aynı şeyleri düşünüyorum ,portekizli oyunculardan hiç yararlanamadık ,mümkünse bir daha portekizden futbolcu almasınlar .alman mı olur hollandalımı farketmez fizik gücü yüksek olsun .
ahmet bey portekizliler de bir şey yok sen dönem itibari ile disiplini sağlamazsan oyuncular bırakır biri sakatım diye 3 ay evinde tatil yapdı biri gel bakalım bizim doktorlar ne diyor demedi yönetim yönetim olamazsa oyuncular at koşturur kulüp de bazen şimdide yaşanmıyor değil :iscrewy:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

Çok açık konuşayım ben Real Madrid'e gittiğinden beri biliyorum.

Standart'ta da izledim. Her gittiği yerde izledim.

Porto niye aldı ona da akıl sır erdiremedim yazın.

Onlar da hata yaptığını anlamış ki rezerv takımda bile maç görememiş.

Kimse Gana milli takımı olayına da bakmasın. Diğer sağ beki Tunus'ta bir takımda oynuyor Gana'nın. Adam yok. Sabri gitsin siyaha boyar onu da oynatırlar.
porto neden almıştır birine itelemek için.nasılki alves diye bir oyuncunun yarısına 3 milyon euro verdiysek bunada verebiliriz hala o potansiyel varmışbizde onu gördüğümiçin üzüldüm.her ne kadar aylardır linnes için kıran kırana pazarlık edipalamasakta işin mantığından dolayı ümitliydim ama  yine  saçma işler dönmeye başlamışgibi.beni hayalkırıklığına uğraytan bu oldu.uğraşıpta alamazsınız amagittiğinizyoldoğrudur olmazsa sineye çekersiniz.bu portekiz,brezilya vs ülkelerde futbolu menajerler yönetiyor.bizde bunları sübvanse ediyor   konumuna geldik malesef.

Çevrimdışı ozan062

işte işte işte budurrrr

oguzhan efendi italyaya gidiyiii:))

Çevrimiçi Samet Ç

Gianluigi Longari @Glongari  ·  22 dk. 22 dakika önce
#Ozyakup si inserisce anche il #torino #Besiktas il costo è di 5 milioni tra prestito e riscatto

Sat gitsin sat

Çevrimiçi murat

ahmet bey portekizliler de bir şey yok sen dönem itibari ile disiplini sağlamazsan oyuncular bırakır biri sakatım diye 3 ay evinde tatil yapdı biri gel bakalım bizim doktorlar ne diyor demedi yönetim yönetim olamazsa oyuncular at koşturur kulüp de bazen şimdide yaşanmıyor değil :iscrewy:
tabi aslında söylediğin doğru melek fakat tümgüneyliler gibi(içimizdeki güneyliler alınması) iş disiplini zayıf .onların zayıf bizim zaten berbat işbu boyutlara geliyor.tek suçlu onlar değil hatta suçun büyüğü bizde ama biz kendimizi  değiştiremiyorsak bari ona göre oyuncular getirelim.onlar belkibizi değiştirir.

Çevrimdışı ahmet türker

tabi ki değerli kardeşim, ama futbolcular da profesyonel davranmaları lazım ,sonuçta aldığı parayı haketmek diye bir şey var ,ben portekizden gelenlerin pek dürüst olanına rastlamadım ,renklilerin portekizlileri de öyle.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:39:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
iyi de adam geçen sene standart da oynamış performansı sonucu 3 milyon euroya  portoya alınmış kariyerinde real alt yapısı da var. o zaman biz gökhanı niye aldık chelsea de hamburg ta bir golu yokken alındı yani büyük takımlarda olmadı biz dede olmaz diye kaide yok. maxi tarzı tecrübeli kendini avrupa da kanıtlamış oyuncu değilse hepsi benim gözümde aynıdır

3 milyona değil bedavaya aldı Porto sözleşmesi bittiği için :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

son zamanlarda avrupa takımlarında da dikkat ediyorum ,bizden başka 2 hamal ön libero ile oynayan görmüyorum ,yanlışım varsa düzeltirsin kardeşim.
Doğru abi. İlk başlarda çift yönlü orta saha oyuncu eksikliği olduğu için anlarım 2 ön libero ile oynamasını çünkü elinde yok Oğuzhan tek yönlü, Necipten de ne köy olur ne kasaba mecburdu oynatmaya ama şimdi orta sahaya adam alınmasını istemiyor. Gerçekten çok inatçı ve korkak bir hocamız var. Çift yönlü orta saha alıp tek ön liberoya dönemiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:41:59
  • Beşiktaş / Bodrum
porto neden almıştır birine itelemek için

Aynısını yazacaktım ama daha fazla moral bozmayayım diye yazmadım @MURAT abi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

#Ozyakup si inserisce anche il #torino #Besiktas il costo è di 5 milioni tra prestito e riscatto

Sat gitsin sat
sat gitsin sat sat sat  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Oziyi satsak Pereira yı alabilirler mi acaba?  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Bilic eğer transferlere onay verseydi ve yapamasaydı şampiyon yine de Arena'yı görürdü. Bu kadar oldu derdi.

Ama madem kendi istediği gibi olsun diye Özen'den başlayarak herkesi ezdi geçti o zaman bu sene o kupayı alacak.

Alamazsa sonucu belli.
Aynen öyle. Yok stad yokmuş bilmem ne. Aybaba varken stad vardı da ne oluyodu taraftar gelmiyodu. O seneye de bakınca iç saha da inanılmaz kötüydük. Bu sene daha iyiyiz hatta iç saha da o kadar kötüydük. Küçümsemek için söylemiyorum ama Aybaba bile elindeki o berbat kadroya rağmen takımı 3. yaptıysa eğer Bilic'in bu sene bu kadroyla 2. olması bile başarısızlıktır. Kadromuz Fenerbahçe ve Galatasaray'dan kötü olabilir. Atletico Madrid'in takım değeri Ronaldo'ya eşit ama adamlar 3 senedir tokatlıyo Real Madrid'i. Bu işler yürek ve taktik işi. Geri çekilince gol yiyeceğin belliyse ve sen derbide ilk 50 dk geri çekiliyorsan orada yanlış birşey var demektir. Bilic bu sene şampiyon yaparsa amenna başımızın üstünde yeri var yeni stad da daha da büyürüz beraber. Ama şampiyon olamazsak beklenen patlama için son yıl önümüzdeki sene. Yeni stad, yeni hoca alıp götürebiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:43:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de Porto olayına takılmayın.

Porto adama 100 bin euro maaş vermiş sadece yıllık.

Yarın öbür gün bizim gibi bir takıma bunu 1.5 milyon euroya bile satsa 1 milyon euro kar yapacak en az oynatmadan.

Daniloyu tabi ki kesemez ama bırak Daniloya yedek olmayı adam rezerv takıma yedek olmuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

opare ismi canımı çok sıktı benim
nereli veya ne geçmişi olursa olsun
ptt1.liginde 2 maç oynamış adam alınırmı ? alınmaz

Çevrimdışı Anıl

Sat gitsin sat
Uçak bileti de benden sat sat sat :)

Çevrimdışı ozan062

Sat gitsin sat

arsenal payda alacagı için olabildğince cabuk salalyalım kurtulalım:) fakat bu sefer ortaya iki adam alınması gerekcek farkındadaır yonetim umarım

Çevrimiçi Samet Ç

Oziyi satsak Pereira yı alabilirler mi acaba?  :bandit:
geçti o iş  :) Ozi yi satarlarsa Tolgay'ı alırlar transfer dönemi biter transferden gelen 5 milyonda oraya buraya çar çur edilir.

Çevrimdışı Melekcik

tabi ki değerli kardeşim, ama futbolcular da profesyonel davranmaları lazım ,sonuçta aldığı parayı haketmek diye bir şey var ,ben portekizden gelenlerin pek dürüst olanına rastlamadım ,renklilerin portekizlileri de öyle.
Onlar Türkiyeyi katar gibi gördükleri için ondandır. Kendimizi deve aynasında görmeyelim kalitemiz düşük lig olarak sıkı bir orta sıra avrupa takımı bu ligde şampiyonluğa aday olur bana kalırsa şampiyon olur. Onun için adam buraya para için geliyor.   
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Samet Ç

arsenal payda alacagı için olabildğince cabuk salalyalım kurtulalım:) fakat bu sefer ortaya iki adam alınması gerekcek farkındadaır yonetim umarım
almazlar Bilic istemiyormuş görmüyor musun abi ? Onun Gerard Necibi var onu 10 numara oynatır Sosa sakatlandığında cezalandığında