2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554541 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:00:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma'yı kontrol edebilecek yöneticiler, oynatabilecek t.d, havaya sokacak stad, mutlu edecek para, ilgisini taze tutacak kadar taraftar, ortalarını gol yapacak forvet, hatalarını kapayacak defans, yokluğunu aratmayacak yedek, saç ekimi yapacak doktor olmadığı için yeterince faydalanamadık.

:claps:  :kop: :kop: :photo:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Taraftarın yüzde 70-80'i hala seviyor adamı o yüzden zayıf ihtimal.

Malum sitenin yorumlarını okumak yeterli genel ergen Beşiktaş taraftarının nabzını almak için.

Ama onlar da lazım bize işte. O yüzden şu stad bitince taraftarı birleştirmenin yolunu bulmalılar artık.
Taraftarı birleştirmek için hem çok başarılı bir takım olmamız lazım hem de 1-2 tane yıldız diyebileceğimiz oyuncuya sahip olmamız lazım.Yıldız oyuncu kısa vadede alamayacağımız için ne olursa olsun şampiyonluklar yaşamamız gerekiyor ki taraftarın takıma olan bağlılığı daha da artsın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:01:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Taraftarı birleştirmek için hem çok başarılı bir takım olmamız lazım hem de 1-2 tane yıldız diyebileceğimiz oyuncuya sahip olmamız lazım.Yıldız oyuncu kısa vadede alamayacağımız için ne olursa olsun şampiyonluklar yaşamamız gerekiyor ki taraftarın takıma olan bağlılığı daha da artsın.

Sosa ve Ba yıldız. Baya baya yıldız bu oyuncular aslında alınmadı değil.

Töre de yıldız aslında yabancı olsa öf yani şuan deli forma satardı.

Bize sadece Dede ve De Jong hamlesi gerekiyor yazın yapılır mı...
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

takımda beğenilmeyen oyuncular kalede tolga ve cenk sağbek serdar stoper sivok ,ersan, solbek motta ,ismail,uğur boral defansif ortasahalar atiba,necip ve veli. ofansif ortasaha oğuzhan ve olcay golcü pektemek.takımda sadece pedro ,(atınç ,milo) ,gökhan ,sosa ,cenk ve ba kalıyor.parantez içindekilerde ?

Çevrimdışı ozan062

Quaresma'yı kontrol edebilecek yöneticiler, oynatabilecek t.d, havaya sokacak stad, mutlu edecek para, ilgisini taze tutacak kadar taraftar, ortalarını gol yapacak forvet, hatalarını kapayacak defans, yokluğunu aratmayacak yedek, saç ekimi yapacak doktor olmadığı için yeterince faydalanamadık.

zaten olması gereken bu:)) onlar özel :money:

:angryrazz:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:04:42
  • Beşiktaş / Bodrum
takımda beğenilmeyen oyuncular kalede tolga ve cenk sağbek serdar stoper sivok ,ersan, solbek motta ,ismail,uğur boral defansif ortasahalar atiba,necip ve veli. ofansif ortasaha oğuzhan ve olcay golcü pektemek.takımda sadece pedro ,(atınç ,milo) ,gökhan ,sosa ,cenk ve ba kalıyor.parantez içindekilerde ?

Benim gözümde

Tolga

Motta Pedro Milosevic

Atiba Veli Sosa Oğuzhan Olcay Töre Frei

Ba Cenk

İyidir.13 oyuncu yapıyor iyi bir rakam. Ersan, Necip, Serdar da iyi yedektir. Etti 16.

Demek ki bize 3 yazın 3 öbür sene 6 transfer lazım daha hepsi de top class. O da olmayacak :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sosa ve Ba yıldız. Baya baya yıldız bu oyuncular aslında alınmadı değil.

Töre de yıldız aslında yabancı olsa öf yani şuan deli forma satardı.

Bize sadece Dede ve De Jong hamlesi gerekiyor yazın yapılır mı...
Demba Ba ile Sosa bence de yıldız tabi de hani bir Sneijder gibi dünyaca ünlü bir yıldız oyuncu demek istemiştim ama haklısın bize yıldızdan daha çok gelip kalitesini maksimumunda verebilecek oyuncular gerekiyor :)

Çevrimdışı TURKahvesi

keşke sağ bek pozisyonuna bu çocuk alınsa  :evillol:
Guillermo Varela Uruguaylı genç yıldız adayı (bana göre top class düzeyine çıkabliecek düzeyde potansiyeli mevcut yani şu an M.United takımında oynayan Brezilyalı Rafael'e benzeyen bir stili var bu genç çocuğun)

http://www.transfermarkt.de/guillermo-varela/profil/spieler/188862

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:06:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes , Dede , De Jong 2015 Yaz Sonuna Kadar katılsalar öbür sene transfer olmasın razı olurum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Linnes ve Maxi olmuyorsa almasınlar.

Gerçekten almak için oyuncu almasınlar seneye yollarız çünkü.

Bulamadık desinler zayıf maçlarda Serdar'ın dinlenmesi içim Köybaşı oynasın. Boşa oyuncu almaktan iyidir.

Krafth filan aman yani onlar Bursaspor;'un alacağı tip klasman oyuncular o kadarını yetiştirecek vaktimiz yok bizim.

Aslında değişen yabancı kuralından sonra tam tersi geçerli bu tip düşük maliyetli risklere girebilmek için esneklik sağlıyor.20 yaşında İsveç milli bir oyuncudan da zarar etmek pek mümkün değil.Ayrıca yönetim için almadık demek yerine aldık ama tutmadı demek çok daha makul gelecektir.

Çevrimdışı Tolga

Linnes , Dede , De Jong 2015 Yaz Sonuna Kadar katılsalar öbür sene transfer olmasın razı olurum.
Bir tane de gelecek vaadeden bir forvet gelsin tamamdır :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:09:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında değişen yabancı kuralından sonra tam tersi geçerli bu tip düşük maliyetli risklere girebilmek için esneklik sağlıyor.20 yaşında İsveç milli bir oyuncudan da zarar etmek pek mümkün değil.Ayrıca yönetim için almadık demek yerine aldık ama tutmadı demek çok daha makul gelecektir.

Haklısın ama bir sonraki sene için.

Benim gözümde bu sene bu 4 ay fark yaratmayacağını kesin bildiğimiz adama 2 milyon euro yatırmak gereksiz.

Zaten oynamayacak bu adam çok bariz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:11:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız çıt çıkmıyor resmen bir anda KAP da gelebilir belli olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Haklısın ama bir sonraki sene için.

Benim gözümde bu sene bu 4 ay fark yaratmayacağını kesin bildiğimiz adama 2 milyon euro yatırmak gereksiz.

Zaten oynamayacak bu adam çok bariz.

o paralar için elbette değmez.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız çıt çıkmıyor resmen bir anda KAP da gelebilir belli olmaz.
Dünde demiştim bir KAP kaç para  :D

Çevrimdışı Renton

Dun ovunc sag bek genclerbirligi macindan once gelmez dedi bosuna bekliyoruz bence de bu yonetim transferleri hep gec yapmistir daha cok pazarlik yapmak icin ne koparsak kar diyorlar.Ondan beklemeyin yano
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:14:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim korkum net atış yapılamıyor yine.

Biz artık tek transfer olur ama net olur diye bekliyorduk.

De Jong mesela al tek adam kapat transferi gibi. Ama aksine yine 2-3 tane küçük adama gidiliyor.

Bu durumda bunlardan isabet sağlayamamak Ertuğrul dönemindeki transferlerin aynı durumuna sokar bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

ne biliim valla bende kafayi yedim hayata olumlu bakamiyorum artik gerisini sen düşün  :lol:
bu yaşta sakat iş :D

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu ne  Linnesmiş arkadaş adam ömrümüzü yedi be  :s20: Ben bu kadar nazı sadece kadın kısmında zannederdim oysa  :alala: Bugün mulaka bir Kap olur diye akşamdan bu saate kadar bakamadım bir yere uğur yapayım dedim ama yine fiyasko yine foss, yok arkadaş ben teslim  oluyorum :pes bu saatten sonra umudumuda beklentimide çöpe atıyorum.  :bur2:

Çevrimdışı Tolga

Yahu ne  Linnesmiş arkadaş adam ömrümüzü yedi be  :s20: Ben bu kadar nazı sadece kadın kısmında zannederdim oysa  :alala: Bugün mulaka bir Kap olur diye akşamdan bu saate kadar bakamadım bir yere uğur yapayım dedim ama yine fiyasko yine foss, yok arkadaş ben teslim  oluyorum :pes bu saatten sonra umudumuda beklentimide çöpe atıyorum.  :bur2:
Dünde dediğim gibi resmi imza olmadan umutlanmıyorum hatta olmama ihtimalini daha yüksek görüyordum ve hala öyle görüyorum. :)

Çevrimdışı Anil

Mexes ve Gökhan inlerden sonra linnesi de aldık. Isim vermeden söylüyorum. Insanlarin umutlariyla oynayan herkesi Allah bildiği gibi yapsın

Çevrimdışı Kemal

Şimdi burda 10.000 kişi olacaktık , 10.000 kişi mail atıp hay yapacağınız transferin içine edeyim diye mail atacaktık, tt yapacaktık vs. Yetti artık , 1 araba alırken bile 2-3 opsiyonun olur 1 i olmazsa diğeri elinde olur o olmazsa diğeri 1.5 yıldır mahkum ettiler 1 tane dadaya bizi. Küfür edicem burdakilere ayıp olur diye susuyorum, 1.5 sene ya 1.5 sene millet göktaşı üzerine üst kurdu anasını satayım biz hala sağbek alacaz , insanı dinden imandan çıkartırlar, beyinlerine kan götüren getiren atardamarlarını toplardamarlarını seveyim.

Çevrimdışı Tolga

Yine diyorum en fazla Tolgay gelir başka da transfer olmaz.Atiba'da sağ bekte oynatılır arada.

Çevrimdışı Anil

Ne kadar kolay ya. Salla ismi ortaya gelmezse bulursun bir bahane. Tutarsa da susmazsin ama bizimde saf taraftarimız çok. Az sonra gelirler bu mesaja da cevap olarak onları savunurlar.at yalani seveyim inani :)

Çevrimdışı Tolga

Keşke Linnes transferini dün son dakikada diye haber yapmasaydınız çoğu kişi bu yüzden umutlandı :)