2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564913 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

ersanlar ismailler pektemekler bunlar sıfır geliştirme gosterdiler hadi buna mottayıda serdarıda necibide ekleyelim dahasıda olurr (oguzhan)yani biz geliştirici takım olmamamız gerekir diye birsey soylesek yerinde olur

fizik gelişimini tamamlamıs olanlar bize geldikten sonra gelişimine devam edebilir mesela veli mesela gokhan mesela frei:)) umarım anlatabiliyorumdur biz 17liklere ozelliklede türkiyede yetişmiş olanlara bence yatırım yapmayalım sonuc istisnasız husran oldu cnk
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 22:03:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Linnes için totem yapmıyorum maalesef o iş bence çoktan yattı gelecek olsa 100 defa gelirdi yani. :)
Bence tam tersi, Linnes gelmicek olsaydı şimdiye kadar başka adam alırlardı. Bence sağ bek gelirse Linnes gelir, Linnes gelmezse de sağ bek gelmez bence :D

Çevrimdışı Deniz

İsmail Pektemek sezon sonu  :by2: :by2:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ön libero transferi şart atiba çok gönülsüz.3-4 hafta daha böyle oynar bakar sözleşme işi tamamen yatmış yeni takımıyla anlaşır bizden de yarım sezon parasını alır oturur...
Keyfi bilir kartalım kendileri düşünsünler sene sonu gidecek olan o biz değiliz

Çevrimdışı ALI RIZA

İsmail Pektemek sezon sonu  :by2: :by2:
pektemek forvet oynayacaksa kalsın ama ismaili devre arasında da gidebilir  :steamed:

Çevrimdışı ZEKI

Bir maç öncesi mangalın başında herkes toplanmışken atın ateşe de yakın be kardeşim :D o kadar mı kızdınız?
Besiktaslinin Besiktasliye kızgınlıgı anliktir, bizler sarisin kardesler gibi degiliz. 

Çevrimdışı ALI RIZA

Besiktaslinin Besiktasliye kızgınlıgı anliktir, bizler sarisin kardesler gibi degiliz. 
benim kızgınlıgı hala o "S" devam ediyor  :evillol: @ZEKI hocammm

Düşünsenize firmanıza demirbaş alıyorsunuz ve amortisman 3-4 senede sıfırlanıyor.

Ersan: 4 milyon euro
Pektemek: 4 milyon euro
İsmail: 5.5 milyon euro

40 trilyon para hiç oluyor. Bu para olmayan bir para olduğu için borçlanıp harcanıyor ve her yıl min %10 faizle 4 yılda 60 trilyonlara kadar yolu oluyor

Perişan durumdayız. Hep söylüyorum lütfen kulübe destek. Herhangi bir oyuncuya, antrenöre bağlanmayalım çok sevmeyelim. Kulüp zor durumda, onların hepsi gelip geçici..

Çevrimdışı ALI RIZA

Düşünsenize firmanıza demirbaş alıyorsunuz ve amortisman 3-4 senede sıfırlanıyor.
Ersan: 4 milyon euro
Pektemek: 4 milyon euro
İsmail: 5.5 milyon euro
40 trilyon para hiç oluyor. Bu para olmayan bir para olduğu için borçlanıp harcanıyor ve her yıl min %10 faizle 4 yılda 60 trilyonlara kadar yolu oluyor
Perişan durumdayız. Hep söylüyorum lütfen kulübe destek. Herhangi bir oyuncuya, antrenöre bağlanmayalım çok sevmeyelim. Kulüp zor durumda, onların hepsi gelip geçici..
Onun için Başkanı da sevmiyorum  :money: Sadece icraatlarını seviyoru (stat ve kartal yuvaları)

Çevrimdışı Türkay

skor falan önemli değil şu zeminde sakat vermeyelim de
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Töre namlunun ağzına mermiyi verdi.  :)

Çevrimdışı Anil

Beyler maçı izleyemiyorumda Mexes ve Gökhan inler nasıl oynuyor

Çevrimdışı Türkay

gökhan giresiye yazdı golü

Çevrimdışı ozan062

gokus reale gitse sasırmam :bandit:

Çevrimdışı Tolga

:D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı Deniz

Jimmy transferinin mantığı ney beyler benim pek aklıma yatmıyor açıkçası ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yahu kalite kendini cidden belli ediyor.2 dkda töre gol attırdı..

Çevrimdışı mikartal

Bence tam tersi, Linnes gelmicek olsaydı şimdiye kadar başka adam alırlardı. Bence sağ bek gelirse Linnes gelir, Linnes gelmezse de sağ bek gelmez bence :D
biliç yine ismaili sagbekte deniyor.serdara alternatif olurmu diye,bu bence sagbek alınmayacak demek

Çevrimdışı ozan062

Onun için Başkanı da sevmiyorum  :money: Sadece icraatlarını seviyoru (stat ve kartal yuvaları)

dimi sezerler ugurlar süzenler danyler bunlarda bi 60milyon yapar bu transferlerde totalde bi 10milyonda menejer parası var:)) baktıgımız vakit agır fatura var nerdeyse stadı bununla bitiririz :boom:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 22:15:34 ozan062 ]

Çevrimdışı Türkay

İyi paslaştık

Çevrimiçi Samet Ç

Jimmy transferinin mantığı ney beyler benim pek aklıma yatmıyor açıkçası ?
Kanat alternatiflerini çoğaltmak ve Olcay'ı kesmek.

Çevrimdışı Deniz

Kanat alternatiflerini çoğaltmak ve Olcay'ı kesmek.
Olcayı kesecekse kerimle kessin :)

Çevrimdışı Deniz

Bilic ismaili sağ bekte denemiyor,taraftarın sabrını deniyor.. :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Olcayı kesecekse kerimle kessin :)
Sanmam. Ben Jimmy'i hep beğenmişimdir. Ama Olcay'dan fazla artısı olur mu bilemem.