2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569689 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

İsmaili yine sag bek oynatiyorlar gel de sovme ya.hazırlık macinda bile dayanamıyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İsmaili yine sag bek oynatiyorlar gel de sovme ya.hazırlık macinda bile dayanamıyorum.
Bence Bilic yönetime mesaj gönderiyor elimizde Serdar dışında oynatabileceğimiz sağ bek yok diye.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

11 belli oldu mu?

Edit: Evet gördüm simdi 11 i
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 20:04:09 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Haftaya bugün Takım maç için ankarada kampta olacak.. Yarın ise maça çıkacak.

Biz yine transfer bekliyor olacağız.

:lol:

Çevrimdışı Tolga

Bu hafta da olmazsa transfer daha da beklemeye gerek yok yani.

Çevrimdışı Deniz

Benim icin yarindan sonra yapilan butun transferler transfer basarisizligidir.1 degil 2 degil su transferleri kampa yetistirmiyorlar 1 ay da adapte olmasini ve form tutmaaini bekliyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Benim icin yarindan sonra yapilan butun transferler transfer basarisizligidir.1 degil 2 degil su transferleri kampa yetistirmiyorlar 1 ay da adapte olmasini ve form tutmaaini bekliyoruz.
Orası ayrı bir olay zaten yani ben hiçbir zaman kampa tüm transferlerimizi yetiştirip başladığımızı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Karabay

beyler bu maçı nasıl izleriz ?

Çevrimiçi Kartal Ç

şu ilk 11 i yazın hele bi ağalar :bandit:

beyler bu maçı nasıl izleriz ?

+1903

Çevrimdışı Türkay

şu ilk 11 i yazın hele bi ağalar :bandit:

+1903

Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan ve Cenk Tosun
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Maç patates tarlasında oynanacak tedirginim. Rüyamda Cenk'in ayağı kırılıyordu. Allah korusun.

Çevrimdışı Kemal

Alışalım İsmail'i sağbekte görmeye hatta Necipi , Serdar oynayamadığı an bunları yaşayacaz çünkü. 1 hafta sonra lig başlıyor ve kamp bitecek şu takıma bu saate kadar önlibero - ve özellikle sağbek alınmaması yönetimin çok büyük başarısızlığıdır bu başarısızlık bizi şampiyonluktan edebilir.

Çevrimdışı Tolga

Dediğim gibi Bilic İsmail'i sağ bekte oynatarak yönetime mesaj gönderiyor çok net yani.

Ayrıca gerekli takviyeler olmazsa sezon sonunda kaçacak şampiyonluğun faturası bu transferlerin olmasını zorlaştıran herkes olacaktır.

Çevrimdışı Deniz

Dediğim gibi Bilic İsmail'i sağ bekte oynatarak yönetime mesaj gönderiyor çok net yani.

Ayrıca gerekli takviyeler olmazsa sezon sonunda kaçacak şampiyonluğun faturası bu transferlerin olmasını zorlaştıran herkes olacaktır.
kazara iyi oynasın hiç almazlar sağ bek.dünyada sol bekin sağ bek oynatıldığı şekerspordan başka takım var mı diyordum.varmış..

Çevrimdışı Tolga

kazara iyi oynasın hiç almazlar sağ bek.dünyada sol bekin sağ bek oynatıldığı şekerspordan başka takım var mı diyordum.varmış..
İsmail'in sol bekte bile kötü oynadığını düşünürsek sağ bekte iyi oynayacağını hiç sanmıyorum böyle bir ihtimal bile yok yani :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Dogan

yönetim transfer yapmak icin transfer yapmicaz diyo haklı  da bana göre ama işin suyunu çıkarmaya başladı.göz göre göre sampiyonluk elden kacacak.cok ağır kaliyoz transferlerde.yaz transfer döneminde ne cektigimizi bi allah bilir.pzt transfer bekleyen varsa ümidini kessin ben olmayacağını düşünüyorum o is çarşamba yada perşembe ye aksar o güne kadar allah bize kolaylik versin. :duman:

Çevrimdışı Kemal

BİLGİ | U-21 takımımızın orta saha oyuncusu Muhammed Raşit Şahingöz ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Tamamdır transfer kapanabilir.

Çevrimdışı Tolga

BİLGİ | U-21 takımımızın orta saha oyuncusu Muhammed Raşit Şahingöz ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Tamamdır transfer kapanabilir.
:D :D

Çevrimdışı Dogan

ilginçtir ismailin bu seneki en iyi performansi arsenal macinda sag bek oynadigi maçtır.bencr o macta cok saglam bi görüntü vermisti hatta ben ismail bu sene sol bekte bizi ucurur demiştim ama gerisi malum :ishock:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 20:36:22
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kardeşim arsenal maçına öyle çıktık  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı ozan062

jimmyi bilic istiyormus gecen seneki istanbuldaki gencler macında sabret demiş alıcaz seni demiş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

franco ersan nedir arkadas hazırlıkta bile bunu deniyor sıkıldım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

kardeşim arsenal maçına öyle çıktık  :s20: :s20: :s20:
Arsenali biz elerdik resmen 10 milyon € yu elimizin tersiyle ittik.şu transferler önce yapılmalıydı.Şimdi de liverpool maçı var.aynı senaryoyu izlemek istemiyorum...

Çevrimdışı Kemal

Linnes yarın gelecek deniyorya , bugün olan şu

http://www.posta.com.tr/video-izle/turkiye/Yaban-domuzuna-tasli-eziyet-.htm?VideoID=25972

olayı izlediyse, tatil yapmak için bile İtalya çizmesinin topuğunu geçmez : )

Çevrimdışı Deniz

franco ersan nedir arkadas hazırlıkta bile bunu deniyor sıkıldım
ersan ömür törpüsü..