2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568839 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Abdurrahim Albayrak: "Gökhan Zan, Galatasaray'dan gitmek istemiyor. Ben yatarak paramı alırım demek hoş bir şey değil. Bunlar beni üzüyor."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:kop: :kop: :kop: Kahkaha attım :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 14:46:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
çağrı senin profil resmindeki gibi biri gelsin başka birşeye gerek yok :D

:kop: :kop: KRAL  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 14:47:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Abdurrahim Albayrak: "Gökhan Zan, Galatasaray'dan gitmek istemiyor. Ben yatarak paramı alırım demek hoş bir şey değil. Bunlar beni üzüyor."

İyi iteledik bu adamı iyi  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yarın Linnes'in açıklanacağını düşünüyordum, ama bu tweeti görene kadar :by2: @SDemirsoy :kop::kop:

Çevrimdışı Kemal

Yarın Linnes'in açıklanacağını düşünüyordum, ama bu tweeti görene kadar :by2: @SDemirsoy :kop::kop:

bu + fotomaçla %3 lere indi gelme oranı ...

Çevrimdışı doganay

sag bek daha gelmedi mi  :D
pazartesi gune sag bek ile baslariz insallah

Çevrimdışı Tolga

sag bek daha gelmedi mi  :D
pazartesi gune sag bek ile baslariz insallah
Sezona sağ bekle başlayalım da o bile yeter yani :)

Çevrimdışı Kemal

Tomas Sivok Acıbadem'de tedavi olmak için kampı yarıda bırakıp İstanbul' dönmüş, arkadaş bu kadar hampadan para kazanılmaz kaç aydır yok yine bu adam , sezon sonuna kadarda parasını alır.

Çevrimdışı Tolga

Sivok'un sözleşmesi feshedilmeli artık adam aylardan beri yatıyor yani boşu boşuna yabancı kontenjanını doldurmaya gerek yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 15:18:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Tomas Sivok Acıbadem'de tedavi olmak için kampı yarıda bırakıp İstanbul' dönmüş, arkadaş bu kadar hampadan para kazanılmaz kaç aydır yok yine bu adam , sezon sonuna kadarda parasını alır.

Uzatmak hataydı para olmadığı için uzattık sırf
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

yazın 1-1.5 m euroya iteleyecektik Anadoluya, 1 m euroyada Uğur Boralısatsak Linnes parası çıkmıştı , maaşları amortisi olurdu.

Çevrimdışı fani madida

direnveefsaneolgökhan  :halay: :halay: :halay:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 15:43:23
  • Beşiktaş / Bodrum

Gassaray yangelip yatma yeri değildir Camoğlan  :uhohu: :uhohu: :uhohu:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

O dany nin acısını anca gökhan gibi bi takoz çıkarırdı aferin sana gökhan diren kartalım  :kop: :ishock:

Çevrimdışı Dogan

linnes transferi amma canimi sıktı ya sanki dünya çapında bi yıldız aliyoz bu ısrar nedir anlamıyorum buna verecegin 2.5 milyonu git maxi ye 500 bin fazla ver sag bek derdimiz kalmaz ne gerek var riske girmeye maxi gibi bi kurt varken linnes lafını duymak istemiyorum artık yemin ediyorum aynı lanzini muhabbetine döndü  :steamed:

Çevrimdışı Anil

Tolgay arslan bitti diyorlar twitter da. Bittiyse benim açımdan şampiyonluğu getirecek transfer budur. Hayırlı olur inşallah

Çevrimdışı mikartal

Diren ve efsane ol Gökhan .   :claps: :claps:

Çevrimiçi Kartal Ç

Dün bizim gol atamadığımız takıma gs 6 çekmiş. bizim takım rakip ceza alanı çizgisinin haricinde kalan sahanın tümünde çok iyi mücadele ediyor. ancak rakip ceza sahasının içinde resmen yokuz. sanki basketboldaki 3 saniye koridoru gibi bizim oyuncular orda bulunmaktan tedirgin oluyor gibiler. önümüzdeki sezonun yapılanmasında bunu da dikkate almak lazım.

Çevrimdışı Doğukan E.

Dün bizim gol atamadığımız takıma gs 6 çekmiş. bizim takım rakip ceza alanı çizgisinin haricinde kalan sahanın tümünde çok iyi mücadele ediyor. ancak rakip ceza sahasının içinde resmen yokuz. sanki basketboldaki 3 saniye koridoru gibi bizim oyuncular orda bulunmaktan tedirgin oluyor gibiler. önümüzdeki sezonun yapılanmasında bunu da dikkate almak lazım.

Yalnız ğs nin as oyunularının hepsi oynadı sneijder ine kadar bizde yedek ağırlıklıydı en önemlisi bizim ceza sahasındaki etkinlik silahımız Gökhan yoktu..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 19:08:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
abi ben de final organizasyonununda çok başarılı olmadığımızı düşünüyorum aynısı gs maçında da yaşanmıştı hatırlarsanız ozi ,töre , sosa ,olcay ceza sahasına kadar getirebiliyorlar yalnız o finali yapamıyoruz zaten onu yapabiliyor olsak ligde bu hücum gücüyle rekor gol atmış olurduk heralde

Çevrimdışı Orhan_

yanlışsın bu ülkede birileri isterse emin ol Balıkesirde şampiyon olur. Bu ülkede şampiyon olmak için gereken belkide en son şeydir oyuncu kalitesi avrupada harika oynayan kadro lige dönüncemi genç ve acemi oluyor.
Fener maçından bir hafta önce bir kanadını en önemli oyuncunu atıyorlar maçta diğer kanadını atıyorlar seni kanatsız on kişi bırakıp maç boyuncada ince ince doğruyorlar hadi kazan bakalım real madrit kadrosunu getirsen istemezlerse şampiyon olamazsın senin mantığın futbol üzerine kurulmuş ama Türkiye gerçekleri böyle değil hayır anlamadığım şey bahsttiğimiz oyuncu bek leblebici forvet değil bir on numara değil bir maç kazanmaya ne kadar katkısı olur maçı bekler kazanmaz sadece kaybetmeyi önlerler.
Bizim hayati bir sağ bek ihtiyacımız yok Töre orda olduğu sürecede olmaz bizim şu an en güçlü yerimiz sağ hücumdada defansdada zaten bütün oyunumuzda orda oynanıyor solda çok zayıfız Olcay açık oyuncusu gibi oynamıyor beklerde hücuma katkı veremiyor hep bindirmeleri ordan yiyoruz göbeğin oyuna katkısı düşük bitirici paslar gelmiyor ve düşük yüzdeyle oynuyoruz bir takım şut atmadan maç bitirirmi biz bitiriyoruz yine söylüyorum bize hayati lazım olan orta sahanın ortasına çift yönlü bir oyuncu bek bir şekilde içte çözülür serdar oynar atiba oynar Töre olduğu sürece ben orda sıkıntı görmüyorum  görmüyorum derken tabiki açığımız var oyuncu alınmalı ama hayati öncelik orası değil birde hücumcu bek bizde iş görmez Töre onu bozar. Gelen bilgiye göre Lines alındı ama ben öyle beklenen katkıyı vereceğini düşünmüyorum. Tolgayda olmak üzereymiş ne çıkar nasıl çıkar göreceğiz açıkçası çok katkı yapacağını düşünmüyorum

Türkiye koşulları düşünüldüğünde zaten tecrübesiz ve genç kalıyoruz. Evet maalesef yandaşçılık birçok şeyin önünde ama biz burada konuşurken bunları da baz alamayız ki. Yoksa gerçekten ne anlamı var ki buranın. Zaten şampiyon belli paramız cebimizde kalsın diyelim sayfayı da kapatalım. Bizim de tek isteğimiz o birilerinin isteklerini bile kendi içlerine? tekrar sokmak değil mi? Bunun yollarını aramıyor muyuz? Stadı ne için yapıyoruz mesela, şampiyonluk kişilerin ağzından çıkacak kelimelerle bitebiliyorsa? Gerçekten transfer yapmanın anlamı ne o zaman? Çünkü isterlerse Balıkesir bile şampiyon olabiliyor. Biz oturalım TFF ye transfer yapalım. Ne diye sağ sol diye yırtınıyoruz ki?

Bekler de maç kazandırır. Hem de oyunun iki tarafında da. Maç kazandırmanın tek koşulu o bekin gol atması değil ki. Bunda anlaşılmayacak bi durum yok ki. Caner geçen sene kaç asist yapmış mesela. Gökhan kaç asist yapmış oynadığı sürece ve bunların kaçı fb ye puan olarak dönmüş. Biz de bulabiliyorsak neden bundan faydalanmayalım? Tore hucümcu bi beki bozacaksa Töre'ye göre bi bek baksak. Ayakları temiz, al veri rahat yapacak, gerektiğinde ters tarafa top yollayacak, stoperleri rahatlatacak. Serdar bu sene daha iyi ama çokta net bir oyuncu değil aynı zamanda. Olmadığı zaman da ya ortada felç oluyoruz ya o kanatta. Demek ki bizim iki transfere de ihtiyacımız var. Hızlıca yapılabiliyorsa bu transferler hepimizin hayrına olur. Sizin için bile iyi olur :D. Sol tarafa şimdilik geçmiyorum bile. İsmail Olcay Motta, onlar gelecek senenin konuları şu an için.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 19:11:06 stillbirth ]

Çevrimdışı Deniz

Kalede hayallerimin kalecisi var ospina..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

tolgay sanırım kiralamayla gelecek

sagbek için iyi bir isim için ugrasılıyor fakat bu ugras olumsuz bitecek bana gore ve dolayısıyla sagbeke "adam almak için almıcaz" demecinden dolayı almıcaklardır tolgay sebebiyle saga atiba cekilecektir

ama bu surecte genc gurbetci ve genc oyuncular alınıp kiralanacaktır yani a takım için temelde 2 transfer gorunuyor fakat arkaplanda ugras var gibi baska isimerde gelecek adına bunlar

bu ergin ataman nerdeyse ele veriyormus kendini besiktas dicek son anda duzeltmeye calısıyor:D

[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 19:16:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 19:34:05
Kalede hayallerimin kalecisi var ospina..
benim kaledeki adamım lorris  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 19:43:59
bana sorarsanız sağ bek ve orta sahaya btb transferleri çok şart neden şundan dolayı ; bence serdar son 10 haftadır beklediğimizin çok üzerinde performans gösterdi bunda hem fikiriz ama serdar bizim hücum oyun yapımızıçok bozuyor bir kere adamın taç kullanması bile insanı kanser ediyor .Bizim oyun yapımız nedir hızlı hücumla gidip fişi çekmek ,orta sahadan çıkarken rakibin durumuna göre hücum sağdan ilerleyebilecekken serdar pozitif anlamda verkaçları ya da adam eksiltmeyi ve final olarak ortaları pek iyi yapamıyor . Ama en çok da ayağı düzgün hızlı düşünebilen hızlı bir adamla gökhan sağ kanadı otobana çevirir .Gidip gökhana yardımcı olacak gökhanın pozisyonuna göre yakın-uzak oynayıp skora etki ederler .Ama bana göre  de birinci öncelik btb adam bu adam hem oyunu iki yönlü oynayabilmeli hem de bence bizim takımın en fazla eksikliğini hissettiği pas alışverişini iyi yapabilecek sosayı iyi besleyip gerektiğinde gökhan ve sağ beki kaçıracak sol tarafata olcayla daha fazla pas alışverişine girecek adam .Atiba kesici anlamda türkiyenin bana göre topaldan sonra en iyisi ama adamın son devresi sözleşmesi uzamamışken yüksek verim alamayaaz gibi alsak bile atibanın yana oynadığını düşünüyorum adam kaçırabilen bir pasını pek göremedim .Tolgay olursa iyi olur.