yanlışsın bu ülkede birileri isterse emin ol Balıkesirde şampiyon olur. Bu ülkede şampiyon olmak için gereken belkide en son şeydir oyuncu kalitesi avrupada harika oynayan kadro lige dönüncemi genç ve acemi oluyor.
Fener maçından bir hafta önce bir kanadını en önemli oyuncunu atıyorlar maçta diğer kanadını atıyorlar seni kanatsız on kişi bırakıp maç boyuncada ince ince doğruyorlar hadi kazan bakalım real madrit kadrosunu getirsen istemezlerse şampiyon olamazsın senin mantığın futbol üzerine kurulmuş ama Türkiye gerçekleri böyle değil hayır anlamadığım şey bahsttiğimiz oyuncu bek leblebici forvet değil bir on numara değil bir maç kazanmaya ne kadar katkısı olur maçı bekler kazanmaz sadece kaybetmeyi önlerler.
Bizim hayati bir sağ bek ihtiyacımız yok Töre orda olduğu sürecede olmaz bizim şu an en güçlü yerimiz sağ hücumdada defansdada zaten bütün oyunumuzda orda oynanıyor solda çok zayıfız Olcay açık oyuncusu gibi oynamıyor beklerde hücuma katkı veremiyor hep bindirmeleri ordan yiyoruz göbeğin oyuna katkısı düşük bitirici paslar gelmiyor ve düşük yüzdeyle oynuyoruz bir takım şut atmadan maç bitirirmi biz bitiriyoruz yine söylüyorum bize hayati lazım olan orta sahanın ortasına çift yönlü bir oyuncu bek bir şekilde içte çözülür serdar oynar atiba oynar Töre olduğu sürece ben orda sıkıntı görmüyorum görmüyorum derken tabiki açığımız var oyuncu alınmalı ama hayati öncelik orası değil birde hücumcu bek bizde iş görmez Töre onu bozar. Gelen bilgiye göre Lines alındı ama ben öyle beklenen katkıyı vereceğini düşünmüyorum. Tolgayda olmak üzereymiş ne çıkar nasıl çıkar göreceğiz açıkçası çok katkı yapacağını düşünmüyorum
Türkiye koşulları düşünüldüğünde zaten tecrübesiz ve genç kalıyoruz. Evet maalesef yandaşçılık birçok şeyin önünde ama biz burada konuşurken bunları da baz alamayız ki. Yoksa gerçekten ne anlamı var ki buranın. Zaten şampiyon belli paramız cebimizde kalsın diyelim sayfayı da kapatalım. Bizim de tek isteğimiz o birilerinin isteklerini bile kendi içlerine? tekrar sokmak değil mi? Bunun yollarını aramıyor muyuz? Stadı ne için yapıyoruz mesela, şampiyonluk kişilerin ağzından çıkacak kelimelerle bitebiliyorsa? Gerçekten transfer yapmanın anlamı ne o zaman? Çünkü isterlerse Balıkesir bile şampiyon olabiliyor. Biz oturalım TFF ye transfer yapalım. Ne diye sağ sol diye yırtınıyoruz ki?
Bekler de maç kazandırır. Hem de oyunun iki tarafında da. Maç kazandırmanın tek koşulu o bekin gol atması değil ki. Bunda anlaşılmayacak bi durum yok ki. Caner geçen sene kaç asist yapmış mesela. Gökhan kaç asist yapmış oynadığı sürece ve bunların kaçı fb ye puan olarak dönmüş. Biz de bulabiliyorsak neden bundan faydalanmayalım? Tore hucümcu bi beki bozacaksa Töre'ye göre bi bek baksak. Ayakları temiz, al veri rahat yapacak, gerektiğinde ters tarafa top yollayacak, stoperleri rahatlatacak. Serdar bu sene daha iyi ama çokta net bir oyuncu değil aynı zamanda. Olmadığı zaman da ya ortada felç oluyoruz ya o kanatta. Demek ki bizim iki transfere de ihtiyacımız var. Hızlıca yapılabiliyorsa bu transferler hepimizin hayrına olur. Sizin için bile iyi olur

. Sol tarafa şimdilik geçmiyorum bile. İsmail Olcay Motta, onlar gelecek senenin konuları şu an için.