2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569099 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şu tavır beni çok rahatsız ediyor. Evet biliyoruz dikkatli davranmamız gerektiğini, farkındayız mali durumlardaki sıkıntıları. Ancak sizin farkında olmadığınız durum her harcanan paranın mutlak şekilde negatif karşılık vermeyeceğidir. Eğer ki bu iki transfer 1 hafta daha geç alındığında 300 500 kazanıyorsak aynı zamanda lig de 300 500 bin kayıpla bize  geri dönebilir. Olmayan sağbekimiz yüzünden geçen sene şampiyonlar ligini verdik elimizle değil mi? Peki bir sağbekimiz olsaydı şu an ne durumda olurduk bir fikriniz var mı? Bu bir görüştür. Siz de karşılığında bunun yanlış bir önerme olabilieceğini düşünebilirsiniz ama bir argüman sunun. Bilindik şeyleri ısıtıp ısıtıp söylemek tartışmadan ziyade gelişebilecek duruma set çekmektir. 300 500 bin euroyu saçın demiyoruz nihayetinde. Bize 3 gün önce katıllıp lige 2 haftalık kazanç sağlayacaksa bunun muhasebesini iyi yapın demek. Burdaki hassas duruma ait bir önerme aslında. Yani kaş yapayım derken göz çıkarmayının Beşiktaş'a uyarlanmış hali. 
bir sağ bekimiz var zaten ve ligin başından beri iyi maçlar çıkardı onun hatasından maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum bir takıma messiyi alsan şampiyonluğu garantileyemezsin  bekle şampiyon olmayı nasıl garantiliyorsun dikkatli davranmamız gerekmiyor tam tersi hiç harcama yapmamamız gerekiyor. iflasını istemenin sonuçlarını bir öğren kaç şampiyonluk feda etmene değdiğini görürsün birileri zorda kalırsa kurtarırlar ama Beşiktaş böyle bir durum düşerse dahada kötü olması için uğraşırlar birde mişlerle mışlarla transfer yapılmaz her harcanan para doğru negatif karşılık vermez ligde 18 takım var birinde pozitif karşılık veriyor ihtimal 18 de bir senin dediğin gibi iki oyuncuyla şampiyonluk gelse her kes iki oyuncu alır şampiyon olur sezon sonunda 18 şampiyonumuz olur :D @stillbirth

Çevrimiçi Necmi

Her transfer döneminde aynı filmi izlemekten ciddi anlamda sıkıldım.3 kuruş ucuza alacaz diye oyuncudan 1 ay verim alamıyorlar.Yahu sosanın transferi zamanında bitseydi belki de arsenali elemiştik.Transfer yapmaktan daha önemli birşey varsa zamanında yapmaktır.

Şu takım 1 buçuk senedir sağ bek sağ bek diye ağlıyor.Koskoca bir yaz 1 tane sağ bek alamadılar sağ beksizlikten en az 5 puanımız gitti..

Güzel bir kadro kurmuşuz 1-2 takviye ile şampiyon olabilecekken neden bu şansı elimizin tersiyle itiyoruz ?

3 senede 7 gol atmış mustafa pektemeğin sözleşmesiyle uğraşacaklarına ön libero ve sağ bekle uğraşsınlar.

Pazartesi sağ bek ve ön liberonun da açıklanması lazım.aksi durumda 10 gün sonra alacakları oyunculardan en az 2 maç daha geç verim alacaz.

Şu takıma yazık etmeyin fazlasını isteyen yok yıldızlar isteyen yok,ihtiyacımızı alın şu takım şampiyon olsun..
belkide bir buçuk senede sağ bek alınmaması hocanın lines ısrarından kaynaklanıyordur ve bu ısrar yüzündende sürekli fiyat yükseliyordur başkanın açıklamasını dinlemedim ama sanırım bizim bir hafta önce yaptığımız haberi doğrulamış bizim seçtiğimiz oyuncuları hoca istemiyor hocanın seçtiklerinide biz beğenmiyoruz türünden bir açıklama yapmış geçen sene değilmiydi linesi almazsanız başka sağ bek istemiyorum diyen geçenlerde değilmiydi bir tek sağ bek transferi yeter diyen nedir bu lines ısrarı bir buçuk senedir ben bir anlam veremiyorum alt tarafı bek on tane bulursun sanki messiyi alıyoruz katkısı oluru olmazı tartışmıyorum geçen sene kızgındı serdara forma vermedi orda takımda denemediği oyuncu kalmadı hocanın bence bazı inatlarından vaz geçmesi lazım geçen sene portekizlilerden ders almadımı ya ikinci yarı atibada portekizliler gibi yaparsa ne olacak yerine alternatifi yok şu an için en riskli bölgemiz, sağ bek bile önemsiz kalıyor o bölgede oyuncu ceza aldığında bile şapa oturuyoruz birde naza çekerse ayıkla pirincin taşını en kötü Tolgayı almamız ve orayı rahatlatmamız gerekiyor

Çevrimdışı Dogan

Orta sahamız zaten sıkıntılı atiba kırmızıyı yedi mecbur ozi oynadi yahu sampiyonluga oynayan takimda bi alternatif olmazmi ben buna kızıyorum iste kadro dedigin zengin olcak biri gittiginde(sakat yada cezalı oldugunda) arkasindan ah puh edersek daha cok bekleriz sampiyonlugu bakin febeye emre meireles alper topal topuz selcuk sahin 6 tane göbek oyuncusu alternatif bol bizde 3 tane biri sakat digeri cezali boyle bisey olabilirmi sen sampiyonluga oynuyon kaderini 1 oyuncu degistirmesin atibanin yerinde oynayabilecek adam olsaydi o kadar kizmazdik adama ama  herkes atibayi dışladı o olaydan sonra anlatmak istedigim bu sampiyon olmak istiyosan orta alanda en az 4 adamin olacak baska türlü zor..
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 03:06:54 Dogan ]

Çevrimdışı Dogan

konya macinda demba ba sarı yiiicek diye yüreğimiz agzimiza geliyodu her pozisyonda hatim indiriyodum allahim nolur bisey olmasin die buda yanlis tek adama bagli kalmamaliyiz ba gittiyse yerine kaliteli bi forvetin daha olcak cenke lafim yok burda ama demba ba ayarinda olcak bizi tasiyabilecek bi adamimiz daha olmali kadroyu kalite olarak yükseltip genisletmemiz lazim yoksa 3 kulvarda isimiz cidden cok zor sonra diyolarki olumlu bisey soylemiyosunuz abi kanser olduk daha ne soyleyelim ben her zaman bu basariyla gurur duydum statsiz buralara gelmek cok zor turkiyede sadece besiktas yapabilirdi bunu ama hedefimiz sampiyonluksa eger birilerinin yumrugunu masaya vurup bi dur demesi gerekiyo ikaz etmesi gerekiyo boyle yürümeyeceğini hepimiz biliyoruz  :s20:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 03:08:44 Dogan ]

Çevrimdışı Dogan

inanin bilicin elinde demba ba ayarinda bi forvet olsaydi gese macinda 11 de onunla baslardi çünkü ba hazir deildi zaten kabak gibide ortaya çıktı. .ben sunu cok merak ediyorum seneye acaba forvet transferi yapacak miyiz gercekten merak ediyorum bakalim yönetim akil edecekmi gerci orman yatirim amacli biseyler diyodu ama gorcez bakalim

Çevrimiçi mayguntr

Demba Ba ayarında bir forvet bu takım için şu an lüks olur bence. Sağ - Sol bek , Orta Saha , Stoper kalitemizi arttırmadan ileri bölgeye transfer yapmak biraz israf olur. Mustafa ile de bence ne isterse istesin yeni sözleşme yapılmamalı kaç senedir aldığı ücrete göre hiç bir verim veremedi , o paraya genç yatırım amaçlı bir forvetin maaşını öderiz daha iyi.

Çevrimdışı Orhan_

bir sağ bekimiz var zaten ve ligin başından beri iyi maçlar çıkardı onun hatasından maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum bir takıma messiyi alsan şampiyonluğu garantileyemezsin  bekle şampiyon olmayı nasıl garantiliyorsun dikkatli davranmamız gerekmiyor tam tersi hiç harcama yapmamamız gerekiyor. iflasını istemenin sonuçlarını bir öğren kaç şampiyonluk feda etmene değdiğini görürsün birileri zorda kalırsa kurtarırlar ama Beşiktaş böyle bir durum düşerse dahada kötü olması için uğraşırlar birde mişlerle mışlarla transfer yapılmaz her harcanan para doğru negatif karşılık vermez ligde 18 takım var birinde pozitif karşılık veriyor ihtimal 18 de bir senin dediğin gibi iki oyuncuyla şampiyonluk gelse her kes iki oyuncu alır şampiyon olur sezon sonunda 18 şampiyonumuz olur :D @stillbirth

"bir sağ bekimiz var zaten ve ligin başından beri iyi maçlar çıkardı onun hatasından maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum"

Serdar sakatlandığında onu buraya şunu oraya taktiğine mi dönücez yani? Yeterlidir mi diyorsunuz? Bu takımın 2 senedir orijini sağ bek olan futbolcusu yok kadrosunda. DAHA NE DENİR Kİ?

"bir takıma messiyi alsan şampiyonluğu garantileyemezsin  bekle şampiyon olmayı nasıl garantiliyorsun"

Bir takıma Messi geldiğinde şampiyonluk tabi garanti değildir ama sistemini tamamlayacak futbolcu oysa getirirsin ve şansını oldukça pozitif arttırırsın. HAKSIZ MIYIM? Bir tenisçi sadece hücumda ya da sadece defansta çok iyiyse hep bir yere kadar gelir. Bir futbol takımı da tek vucüttur. Bir taraf aksarsa o taraftan sürekli yara alır. Dolayısıyla bir bekle bile şampiyonluk şansınızı arttırırsınız. YANLIŞ MI? Geçen seneki GS maçında yapılan hata olmasaydı ne olurdu? Ayrıca mesajda bunun bir görüş olduğunu söylüyorum.

dikkatli davranmamız gerekmiyor tam tersi hiç harcama yapmamamız gerekiyor. iflasını istemenin sonuçlarını bir öğren kaç şampiyonluk feda etmene değdiğini görürsün birileri zorda kalırsa kurtarırlar ama Beşiktaş böyle bir durum düşerse dahada kötü olması için uğraşırlar

Alıntıladığınız mesajda diyor ki parayı çarçur etmeyin ama bize getirisi götürüsünden fazla olacaksa muhasebesini iyi yapın. Burdan durumu iflasa bağlamanız takdire şayan. BRAVO. Sanki satın Beşiktaş'ı yapın şu transferleri dedik. Ha diyebilirsiniz ki yönetim bunu zaten düşünüyordur. Ben de diyorum ki yönetim basiretsiz olabilir. Bunu da bağladığım nokta sürekli yaşanan gecikmeler ve bu gecikmelerin bize faturası. Ben demiyorum ki şu paranın şu kısmını şuraya bu kısmını buraya harcayın. Muhasebesini iyi yapın diyorum çünkü bu sefer kazancımız 300 500 binden fazla olabilir. Bunu da tartışmaya sebep olan ilk mesajımda görebilirsiniz.

"birde mişlerle mışlarla transfer yapılmaz her harcanan para doğru negatif karşılık vermez ligde 18 takım var birinde pozitif karşılık veriyor ihtimal 18 de bir senin dediğin gibi iki oyuncuyla şampiyonluk gelse her kes iki oyuncu alır şampiyon olur sezon sonunda 18 şampiyonumuz olur"

Mişlerle mışlarla transfer yapılmaz bence de. Scout ekibi falan bunun için varlar. Takımda eksik bölgeler var ve bu bölgelere transfer yapılmazsa olmaz. Ne yani yapılmasın mı? Şansımız 18 de 1 zaten diyip gevşek mi davranalım. Ne saçma bir yaklaşımdır bu. Ayrıca 18 takım şampiyonluğa oynamadığına göre hadi gel şu oranı 4 te 1 e düşürelim. Abartmıyorum. Aksini iddaa ediyorsanız söyleyin! Beşiktaş Sivasla aynı kefede mi sanki? Sivas her seneye şampiyonluk hayaliyle mi başlıyor. Ya da Balıkesir. 18 de 1 oranı verdiyseniz bunları açıklamanız lazım.

Tartışmaya yol açan ilk mesaja gelirsek orada bizi ne şampiyon yapar sorusunun tek cevabı yapılacak transferlerle ilgili olduğunu söylemiştim. HALEN İDDAA EDİYORUM. BU TAKIMIN ŞAMPİYONLUK KOŞULU KAZANAN TECRÜBELİ futbolculardan geçiyor. O transferler yapılmazsa zaten genç olan bu kadroyu iteleyip kakalamaya çalışacak adamdan bol birşey yok!! YANLIŞ MIYIM @Necmi abi   :D

Çevrimiçi Necmi

"bir sağ bekimiz var zaten ve ligin başından beri iyi maçlar çıkardı onun hatasından maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum"

Serdar sakatlandığında onu buraya şunu oraya taktiğine mi dönücez yani? Yeterlidir mi diyorsunuz? Bu takımın 2 senedir orijini sağ bek olan futbolcusu yok kadrosunda. DAHA NE DENİR Kİ?

"bir takıma messiyi alsan şampiyonluğu garantileyemezsin  bekle şampiyon olmayı nasıl garantiliyorsun"

Bir takıma Messi geldiğinde şampiyonluk tabi garanti değildir ama sistemini tamamlayacak futbolcu oysa getirirsin ve şansını oldukça pozitif arttırırsın. HAKSIZ MIYIM? Bir tenisçi sadece hücumda ya da sadece defansta çok iyiyse hep bir yere kadar gelir. Bir futbol takımı da tek vucüttur. Bir taraf aksarsa o taraftan sürekli yara alır. Dolayısıyla bir bekle bile şampiyonluk şansınızı arttırırsınız. YANLIŞ MI? Geçen seneki GS maçında yapılan hata olmasaydı ne olurdu? Ayrıca mesajda bunun bir görüş olduğunu söylüyorum.

dikkatli davranmamız gerekmiyor tam tersi hiç harcama yapmamamız gerekiyor. iflasını istemenin sonuçlarını bir öğren kaç şampiyonluk feda etmene değdiğini görürsün birileri zorda kalırsa kurtarırlar ama Beşiktaş böyle bir durum düşerse dahada kötü olması için uğraşırlar

Alıntıladığınız mesajda diyor ki parayı çarçur etmeyin ama bize getirisi götürüsünden fazla olacaksa muhasebesini iyi yapın. Burdan durumu iflasa bağlamanız takdire şayan. BRAVO. Sanki satın Beşiktaş'ı yapın şu transferleri dedik. Ha diyebilirsiniz ki yönetim bunu zaten düşünüyordur. Ben de diyorum ki yönetim basiretsiz olabilir. Bunu da bağladığım nokta sürekli yaşanan gecikmeler ve bu gecikmelerin bize faturası. Ben demiyorum ki şu paranın şu kısmını şuraya bu kısmını buraya harcayın. Muhasebesini iyi yapın diyorum çünkü bu sefer kazancımız 300 500 binden fazla olabilir. Bunu da tartışmaya sebep olan ilk mesajımda görebilirsiniz.

"birde mişlerle mışlarla transfer yapılmaz her harcanan para doğru negatif karşılık vermez ligde 18 takım var birinde pozitif karşılık veriyor ihtimal 18 de bir senin dediğin gibi iki oyuncuyla şampiyonluk gelse her kes iki oyuncu alır şampiyon olur sezon sonunda 18 şampiyonumuz olur"

Mişlerle mışlarla transfer yapılmaz bence de. Scout ekibi falan bunun için varlar. Takımda eksik bölgeler var ve bu bölgelere transfer yapılmazsa olmaz. Ne yani yapılmasın mı? Şansımız 18 de 1 zaten diyip gevşek mi davranalım. Ne saçma bir yaklaşımdır bu. Ayrıca 18 takım şampiyonluğa oynamadığına göre hadi gel şu oranı 4 te 1 e düşürelim. Abartmıyorum. Aksini iddaa ediyorsanız söyleyin. Beşiktaş Sivasla aynı kefede mi sanki? Sivas her seneye şampiyonluk hayaliyle mi başlıyor. Ya da Balıkesir. 18 de 1 oranı verdiyseniz bunları açıklamanız lazım.

Tartışmaya yol açan ilk mesaja gelirsek orada bizi ne şampiyon yapar sorusunun tek cevabı yapılacak transferlerle ilgili olduğunu söylemiştim. HALEN İDDAA EDİYORUM. BU TAKIMIN ŞAMPİYONLUK KOŞULU KAZANAN TECRÜBELİ futbolculardan geçiyor. O transferler yapılmazsa zaten genç olan bu kadroyu iteleyip kakalamaya çalışacak adamdan bol birşey yok.. YANLIŞ MIYIM @Necmi abi   :D
yanlışsın bu ülkede birileri isterse emin ol Balıkesirde şampiyon olur. Bu ülkede şampiyon olmak için gereken belkide en son şeydir oyuncu kalitesi avrupada harika oynayan kadro lige dönüncemi genç ve acemi oluyor.
Fener maçından bir hafta önce bir kanadını en önemli oyuncunu atıyorlar maçta diğer kanadını atıyorlar seni kanatsız on kişi bırakıp maç boyuncada ince ince doğruyorlar hadi kazan bakalım real madrit kadrosunu getirsen istemezlerse şampiyon olamazsın senin mantığın futbol üzerine kurulmuş ama Türkiye gerçekleri böyle değil hayır anlamadığım şey bahsttiğimiz oyuncu bek leblebici forvet değil bir on numara değil bir maç kazanmaya ne kadar katkısı olur maçı bekler kazanmaz sadece kaybetmeyi önlerler.
Bizim hayati bir sağ bek ihtiyacımız yok Töre orda olduğu sürecede olmaz bizim şu an en güçlü yerimiz sağ hücumdada defansdada zaten bütün oyunumuzda orda oynanıyor solda çok zayıfız Olcay açık oyuncusu gibi oynamıyor beklerde hücuma katkı veremiyor hep bindirmeleri ordan yiyoruz göbeğin oyuna katkısı düşük bitirici paslar gelmiyor ve düşük yüzdeyle oynuyoruz bir takım şut atmadan maç bitirirmi biz bitiriyoruz yine söylüyorum bize hayati lazım olan orta sahanın ortasına çift yönlü bir oyuncu bek bir şekilde içte çözülür serdar oynar atiba oynar Töre olduğu sürece ben orda sıkıntı görmüyorum  görmüyorum derken tabiki açığımız var oyuncu alınmalı ama hayati öncelik orası değil birde hücumcu bek bizde iş görmez Töre onu bozar. Gelen bilgiye göre Lines alındı ama ben öyle beklenen katkıyı vereceğini düşünmüyorum. Tolgayda olmak üzereymiş ne çıkar nasıl çıkar göreceğiz açıkçası çok katkı yapacağını düşünmüyorum

Çevrimiçi Necmi

konya macinda demba ba sarı yiiicek diye yüreğimiz agzimiza geliyodu her pozisyonda hatim indiriyodum allahim nolur bisey olmasin die buda yanlis tek adama bagli kalmamaliyiz ba gittiyse yerine kaliteli bi forvetin daha olcak cenke lafim yok burda ama demba ba ayarinda olcak bizi tasiyabilecek bi adamimiz daha olmali kadroyu kalite olarak yükseltip genisletmemiz lazim yoksa 3 kulvarda isimiz cidden cok zor sonra diyolarki olumlu bisey soylemiyosunuz abi kanser olduk daha ne soyleyelim ben her zaman bu basariyla gurur duydum statsiz buralara gelmek cok zor turkiyede sadece besiktas yapabilirdi bunu ama hedefimiz sampiyonluksa eger birilerinin yumrugunu masaya vurup bi dur demesi gerekiyo ikaz etmesi gerekiyo boyle yürümeyeceğini hepimiz biliyoruz  :s20:
iyide Demba Ba ayarında bir forvet daha alırsan onu kulübede nasıl tutacaksın bu kadroyla çift forvet oynama lüksümüz yok üst seviye bir forvette kulübede sorun çıkartır

Çevrimdışı ozan062

hayır sunu anlamıyorum bu uefa bize butceyi senelik vermiyormu?? ayrıca bizi 5 sene kontrol edecekti kaldı 4 senesi

sonrasında gecen sene moldeyeye verilmeyen bir miktar para yada onun yerine baskasını alaydık artı 8milyon gelecekken(CL direk katılım) bunun onunu kestik zarara bakın artı kaybettiğimiz her mac +1milyon tl zarara bakın

biz zaten bir butceyi koymusuz ortaya bizimkiler oyuncu bulamıyor diye alamıyor yanlısınız olmasın alternatifsiz hareket ederlerse tabiki bu hatalar olur sen sadece linnesle ve bir kişiyle hareket edersen boyle olur ama sen almanyadan italyadan brezilyadan isvecten birer tane alternatifle ugrassan boyle olmazzz  sonucta bizimkiler butceyi asmamıs oyuncu arıyorlar demekki butce var:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı saricasi

Tolgayı alırsak orta saha ya kesin zenginlik katar izlediğimé göre geriden oyun kuran bir oyuncu ayakları iyi savunmasıda varsa veli veya atibayı keser almakta yarar var, ama ya orta sahaya yada sağ beke bu transfer döneminde tecrübeli adam alsak çok iyi olucak.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 10:47:49 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı atakan eraslan

Bence sağbek alınmalı ortasaha yerine , şöyle ki serdar ortasaha oynayabilen bir oyuncu , eğer linnes v.b. bir sağbek alır isek , serdar ortasaha rotasyonunda rahatlıkla kullanılabilir , hafif ağır yapısı orda çok sırıtmayacaktır. Necipten de çok çok iyi verim verir..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 11:41:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Önder Özen'in Genç Beşiktaşlıların Manifestosu ile İlgili Söylediği Çok Önemli Bir Şey Vardı.

'' Transfer edilecek oyuncular ile sezon içinde görüşülmeli, transfer sezonu açıldığı anda imzalanmalı. Oyuncular geç imza atmamalı. ''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serjo

NTVSpor şimdi söyledi
Jimmy Durmaz 6 ay kiralık gelebilir
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

NTVSpor şimdi söyledi
Jimmy Durmaz 6 ay kiralık gelebilir
Sag bek? Jimmy ne kadar gerekli merak ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 11:49:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 11:50:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Sanırım Bilic alternatif kanat istiyor 3 tane olduğu için elimizde.

Salah olmayacağını anlayabiliriz buradan
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serjo

Sağ bek için SERDAR'ı yedekleyecek bir sağ bek aranıyor
2-3 güne kadar sağ bek bitebilir dedi Övünç Özdem

Çevrimdışı Deniz

Su takima sag bek almasinlar sampiyon falan olamayiz bu kadar acik konuşuyorum. İsmailin necipin sag bek oynadigi maclarda kaybettigimiz puanlari hatirlayin.boyle sacma sapan puan kayiplariyla sampiyonluk hayal..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Sağ bek için SERDAR'ı yedekleyecek bir sağ bek aranıyor
2-3 güne kadar sağ bek bitebilir dedi Övünç Özdem
Sag bek genclerbiligi macindan sonra gelir dedi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

ali ece mariborun sag bekini istiyor besiktas ama cok para istiyorlar dedi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serjo

Ali Ece LUDOGORETS'te oynayan Júnior Caiçara ismini işaret etti
söz verdim, isim veremem dedi ama
Şampiyonlar Liginde sürpriz yapmış bir takım dedi  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

kadarebekmidir nedir sanırım onun için ugrasılıyor ali ece nerdeyse agzından kacırıyordu evet guzel hareketlerrr o olmazsa tolgayla kapatırlar yuksek ihtimal
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

@Çağrı abi Cedric Coaseres nasıl bir oyuncu ?

Çevrimiçi Samet Ç

Ali Ece LUDOGORETS'te oynayan Júnior Caiçara ismini işaret etti
söz verdim, isim veremem dedi ama
Şampiyonlar Liginde sürpriz yapmış bir takım dedi  :evillol:
Olsun da Caiçara olsun Stojonovic falan gereksiz bence