bir sağ bekimiz var zaten ve ligin başından beri iyi maçlar çıkardı onun hatasından maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum bir takıma messiyi alsan şampiyonluğu garantileyemezsin bekle şampiyon olmayı nasıl garantiliyorsun dikkatli davranmamız gerekmiyor tam tersi hiç harcama yapmamamız gerekiyor. iflasını istemenin sonuçlarını bir öğren kaç şampiyonluk feda etmene değdiğini görürsün birileri zorda kalırsa kurtarırlar ama Beşiktaş böyle bir durum düşerse dahada kötü olması için uğraşırlar birde mişlerle mışlarla transfer yapılmaz her harcanan para doğru negatif karşılık vermez ligde 18 takım var birinde pozitif karşılık veriyor ihtimal 18 de bir senin dediğin gibi iki oyuncuyla şampiyonluk gelse her kes iki oyuncu alır şampiyon olur sezon sonunda 18 şampiyonumuz olur
@stillbirth
"bir sağ bekimiz var zaten ve ligin başından beri iyi maçlar çıkardı onun hatasından maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum"Serdar sakatlandığında onu buraya şunu oraya taktiğine mi dönücez yani? Yeterlidir mi diyorsunuz? Bu takımın 2 senedir orijini sağ bek olan futbolcusu yok kadrosunda. DAHA NE DENİR Kİ?
"bir takıma messiyi alsan şampiyonluğu garantileyemezsin bekle şampiyon olmayı nasıl garantiliyorsun"Bir takıma Messi geldiğinde şampiyonluk tabi garanti değildir ama sistemini tamamlayacak futbolcu oysa getirirsin ve şansını oldukça pozitif arttırırsın. HAKSIZ MIYIM? Bir tenisçi sadece hücumda ya da sadece defansta çok iyiyse hep bir yere kadar gelir. Bir futbol takımı da tek vucüttur. Bir taraf aksarsa o taraftan sürekli yara alır. Dolayısıyla bir bekle bile şampiyonluk şansınızı arttırırsınız. YANLIŞ MI? Geçen seneki GS maçında yapılan hata olmasaydı ne olurdu? Ayrıca mesajda bunun bir görüş olduğunu söylüyorum.
dikkatli davranmamız gerekmiyor tam tersi hiç harcama yapmamamız gerekiyor. iflasını istemenin sonuçlarını bir öğren kaç şampiyonluk feda etmene değdiğini görürsün birileri zorda kalırsa kurtarırlar ama Beşiktaş böyle bir durum düşerse dahada kötü olması için uğraşırlarAlıntıladığınız mesajda diyor ki parayı çarçur etmeyin ama bize getirisi götürüsünden fazla olacaksa muhasebesini iyi yapın. Burdan durumu iflasa bağlamanız takdire şayan. BRAVO. Sanki satın Beşiktaş'ı yapın şu transferleri dedik. Ha diyebilirsiniz ki yönetim bunu zaten düşünüyordur. Ben de diyorum ki yönetim basiretsiz olabilir. Bunu da bağladığım nokta sürekli yaşanan gecikmeler ve bu gecikmelerin bize faturası. Ben demiyorum ki şu paranın şu kısmını şuraya bu kısmını buraya harcayın. Muhasebesini iyi yapın diyorum çünkü bu sefer kazancımız 300 500 binden fazla olabilir. Bunu da tartışmaya sebep olan ilk mesajımda görebilirsiniz.
"birde mişlerle mışlarla transfer yapılmaz her harcanan para doğru negatif karşılık vermez ligde 18 takım var birinde pozitif karşılık veriyor ihtimal 18 de bir senin dediğin gibi iki oyuncuyla şampiyonluk gelse her kes iki oyuncu alır şampiyon olur sezon sonunda 18 şampiyonumuz olur"Mişlerle mışlarla transfer yapılmaz bence de. Scout ekibi falan bunun için varlar. Takımda eksik bölgeler var ve bu bölgelere transfer yapılmazsa olmaz. Ne yani yapılmasın mı? Şansımız 18 de 1 zaten diyip gevşek mi davranalım. Ne saçma bir yaklaşımdır bu. Ayrıca 18 takım şampiyonluğa oynamadığına göre hadi gel şu oranı 4 te 1 e düşürelim. Abartmıyorum. Aksini iddaa ediyorsanız söyleyin! Beşiktaş Sivasla aynı kefede mi sanki? Sivas her seneye şampiyonluk hayaliyle mi başlıyor. Ya da Balıkesir. 18 de 1 oranı verdiyseniz bunları açıklamanız lazım.
Tartışmaya yol açan ilk mesaja gelirsek orada bizi ne şampiyon yapar sorusunun tek cevabı yapılacak transferlerle ilgili olduğunu söylemiştim. HALEN İDDAA EDİYORUM. BU TAKIMIN ŞAMPİYONLUK KOŞULU KAZANAN TECRÜBELİ futbolculardan geçiyor. O transferler yapılmazsa zaten genç olan bu kadroyu iteleyip kakalamaya çalışacak adamdan bol birşey yok!! YANLIŞ MIYIM
@Necmi abi