2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574025 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türker

Halı sahalarda efsane sağ bek oynarım. Top geçer adam geçmez defans anlayışında değilim, topta geçmez adam da :bandit: Ayrıca her maç defanstan uzun topla asist yaparım, ceza sahası dışından gol de atarım. Yıllık 120.000 euro'ya da oynarım. Fikret Başkan'a selamlar :bigstar:
başkan 120 000euroya oynayacağını duymasın hemen alır . :lol:  :lol:

Çevrimdışı Kemal

sağbek alınacaksa yanında Tolgay alınmalı nedeni ''ismail''  , sağbeke Linnesi koyarsanız Tolgay-Veli opsiyonunuz olmazsa solbeke İsmaili koymak zorunda kalırsınız, İsmail 'de Ersan'la voltranı oluşturur , voltranın kılıcıda ne olur siz tahmin edin ..

Çevrimdışı Anıl

ben bir deneyelim derim  :D anıl bak parayı bulunca muhammed gibi olmayacaksın söz mü
Beşiktaş formasıyla Vodafone Arena çimlerine çıkmak gibi birşey söz konusuyken Muhammed gibi aptal olunur mu be @Mehmet abi :eyes

Çevrimdışı Anıl

başkan 120 000euroya oynayacağını duymasın hemen alır . :lol:  :lol:
Ondan ücreti düşük tuttum zaten @ahmet türker abi :evillol: Kulağına falan fısıldasınlar da hayatım kurtulur belki :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:37:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beşiktaş formasıyla Vodafone Arena çimlerine çıkmak gibi birşey söz konusuyken Muhammed gibi aptal olunur mu be @Mehmet abi :eyes
:ok: :ok: :ok: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:43:05
o zaman şöyle yapalım anıl 120 bin euroya sağ bek ben de 150 bn euroya btb orta sahayım bundan sonra yaşı 25-30 arası deneyimli bir stoperde bulduk mu tamamdır bir de şu pektemek de çok canımı sıkıyor oun yerinede oynayacak 25 yaşında filinta gibi birisini bulduk mu tamamdır  :D :D

Çevrimdışı ahmet türker

Ondan ücreti düşük tuttum zaten @ahmet türker abi :evillol: Kulağına falan fısıldasınlar da hayatım kurtulur belki :D
:kop:  :kop:

Çevrimdışı FARUK

İsmi çıkmadı demesine takilmamak lazim başkanın
Yazın da orta saha icin aynısını demişti ama sosa ismi vardı zaten

Çevrimdışı Deniz

5 gün sonra Demirsporla kupa maçı var bu arada
Staddayim  :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Baskan mustafayla anlasiriz demis ki anlasacak gibi duruyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:56:40
Baskan mustafayla anlasiriz demis ki anlasacak gibi duruyor
bu kadar duygusal olmayalım bana göre şu an mustafanın yönetimin vereceğ ilk parayı kabul etmesi gerekiyordu 100 bin olsa bile ki o kadar olmadığını en az 1 milyon olduğunu hepimiz biliyoruz .Mustafa inanılmaz düştü benim gözümden 3.5 sezonda toplasan kaç maça çıkmış kaç gol atmış bir de utanmadan yönetimle para muhabbetine giriyor .

Çevrimdışı Deniz

bu kadar duygusal olmayalım bana göre şu an mustafanın yönetimin vereceğ ilk parayı kabul etmesi gerekiyordu 100 bin olsa bile ki o kadar olmadığını en az 1 milyon olduğunu hepimiz biliyoruz .Mustafa inanılmaz düştü benim gözümden 3.5 sezonda toplasan kaç maça çıkmış kaç gol atmış bir de utanmadan yönetimle para muhabbetine giriyor .
Hemen söyleyim FORVETİMİZ 7 gol atmış.Orta saha oyuncusu olcayın 1 sezonda attığını mustafa 3 sezonda atamamış  :s20: :s20:

Çevrimdışı Anıl

Zaten ne kaybediyorsak bundan kaybediyoruz malesef :by2:

Çevrimdışı Deniz

Mustafayla yeni sözleşme demek Beşiktaşımın boşa giden milyonları ve sürekli sakat duracak forveti demek :s20:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 01:10:56
Hemen söyleyim FORVETİMİZ 7 gol atmış.Orta saha oyuncusu olcayın 1 sezonda attığını mustafa 3 sezonda atamamış  :s20: :s20:
valla herkesin fikrine saygı duyarım ama benim fikrim mustafanın şuan yaptığı kalleşlik, yemişi adamlığını cesur yürekliğini matör kümede maç oynuyormuş gibi futbol oynuyor 3.5 koca sezonda totalde 7 gol atmış sadece 7 .Bakın akhisar maçıda çok hoşuma giden bir şey oldu 60.dakikada Veli kenarıya değiştirme işareti yaptı maçtan sonra batma hissettim riske etmemek için oynamadım dedi .Sonra sabah antrenmana çıktı profesyonellik budur , Olcay geldiğinden beri 90 üzerinde maça çıkmış 30 gol 30 asist yapmış 1.4 para alıyor Veli ile beraber loca aldılar. Mustafa efendi ne oynadı sanki 1.8 istiyor gerçejten ayıptır günahtır ben de ki değerini tamamen bitirdi açıkçası fenere mi cincona mı trabzona mı nereye gidecekse gitsin

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa forvet oynamıyor ki her yerde oynuyor adam forvet iş yapsa tamam diyeceğim... Forvet adamın gelip defansa top çıkartması gıcık oluyorum senin ilerde top tutman lazım defans içi odur sana topu ulaştırması... Sonra da messi de geliyor diyorlar adam takip ederek geliyor bizimki yürüyerek geliyor  :evillol:

Çevrimdışı Dogan

ben mustafanin 1.8 istedigine inanmiyorum basin sallamistir zinhar yalandır inanmayin örnek vermek gerekirse 1.4 fln istiyodur yonetim 1 verir öyle bisey ama 1.8 imkansiz istemez mustafa efendi cocuktur sadiktir savasir kaninin son damlasina kadar basin amacina ulasti bi anda o sevdigimiz mustafa düşmanımız gibi oldu  takimdaki dengeye istinaden mustafa en fazla 1.5 istemistir 1.8 iftirasina inanmayin inandirtmayin!!!

Çevrimdışı Dogan

transferlerdede orta saha ve sag bek alinacaktir buna tüm kalbimle inaniyorum sizde ümitsizliğe kapilmayin mutlaka alinacaktir bu is profesyonellerin isi biz anca burdan yazar tartisiriz lakin transfer hassas bi istir yapmasi kolaydir ancak bi o kadarda zordur orman  cebi bu adamlar kulübün basinda ve hepimizden daha cok isterler sampiyonlugu illaki eksiklerin farkindalar ama isterse transfer olmasin benim bu yönetime inancim ve güvenim tamdir olmamissa keyfi bi durumdan degil öyle olmasi gerektigi icin olmamistir disardan gozuktugu gibi deil muhabbet çeşme akiyo belki ama su kesintileride kacinilmaz su anki durumda ilk yariyi bu kadroyla kapattiysak ikinci yari daha akilli oynayarak samp. olabiliriz unutmayalimki olimpiyatta derbi yok bence fb yi gsyi kendi sahalarinda yenebiliriz en kotu 1 puan alsak iiidir gecen seneyi hatirlayin fb ile cakir yuzunden berabere kaldik gsye 1 0 yenildik oda almeida kazmasi yuzunden bu sene daha iyiyiz ve onlar daha kotu ben inandim  sizde inanin renktaslarim transfer hersey deil

Çevrimdışı Anıl

ben mustafanin 1.8 istedigine inanmiyorum basin sallamistir zinhar yalandır inanmayin örnek vermek gerekirse 1.4 fln istiyodur yonetim 1 verir öyle bisey ama 1.8 imkansiz istemez mustafa efendi cocuktur sadiktir savasir kaninin son damlasina kadar basin amacina ulasti bi anda o sevdigimiz mustafa düşmanımız gibi oldu  takimdaki dengeye istinaden mustafa en fazla 1.5 istemistir 1.8 iftirasina inanmayin inandirtmayin...
Mustafa 1 bile istiyorsa yollanmalı. Mustafa'nın ederi max 750 bin eurodur. Fazlasını veren varsa :bye: :bye:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 01:40:55
Mustafa 1 bile istiyorsa yollanmalı. Mustafa'nın ederi max 750 bin eurodur. Fazlasını veren varsa :bye: :bye:
ya bu çocuktaki mantığa bayılıyorum valla  :lol: :kop:

Çevrimdışı acan07

mustafa pektemek 3 senenin  2 senesini sakat geçirdi . bi vefa borcu olan varsa oda mustafadır . okadar sakatlandı oynamadan parasını aldı kimsede çıkıp bişi demedi.

bana göre yıllık alacağı para 1 mil € dur. maç başı parasını yüksek tutarsın çıkıp oynarsa diğerleri gibi 1,4-1,5 e denk getirtirsin .

yıllık 1.8 istiyosa direk yol versinler.  bide 4 senelik imzalasan 7.2 milyon   maç başlarıyla 8-8,5 milyon yapar.
 o paraya demba ba ayarında forvet alırız ki  bence almalıyızda .

Çevrimdışı Dogan

mustafa ya son bi şans daha verilecek gelecek sezon onun son sezonu olacaktir ayni devam ederse ama arsenal macinda oynadigi gibi oynarsa sürekli cok degerli bi oyuncu olur hava toplarinda dengesiz girmese olcakta adamin ruhu sakat mustafa cok teknik bi oyuncu ama devamlılık sıkıntısı yüzünden kendini hic bi zaman farkettiremedi,kanitlayamadi.gelecek sezon bu sekilde olursa yonetim onu satar bi anadolu takimina hem kar yapmis oluruz

Çevrimdışı acan07

mustafa ya son bi şans daha verilecek gelecek sezon onun son sezonu olacaktir ayni devam ederse ama arsenal macinda oynadigi gibi oynarsa sürekli cok degerli bi oyuncu olur hava toplarinda dengesiz girmese olcakta adamin ruhu sakat mustafa cok teknik bi oyuncu ama devamlılık sıkıntısı yüzünden kendini hic bi zaman farkettiremedi,kanitlayamadi.gelecek sezon bu sekilde olursa yonetim onu satar bi anadolu takimina hem kar yapmis oluruz
daha ne kadar şans verilcek 3 sene oldu.  almeida kazmasının arkasında bile kendini gösterememişsin . ben bu seneden ümitliydim feynord arsenal maçlarında filan iyidi ama mustafa bu , takımın 1. forveti olmammasına rağmen sürekli sakat  .  yanlış hatırlamıyosam gençlerbirliğinden 4 milyon € ya almıştık . yani satıpta para kazanma şansımız yok . sürekli sakat olan adama bu kadar para bağlamaya gerek yok bence , daha kaliteli bir forvet almamız lazım sene sonu .

Çevrimdışı Anıl

daha ne kadar şans verilcek 3 sene oldu.  almeida kazmasının arkasında bile kendini gösterememişsin . ben bu seneden ümitliydim feynord arsenal maçlarında filan iyidi ama mustafa bu , takımın 1. forveti olmammasına rağmen sürekli sakat  .  yanlış hatırlamıyosam gençlerbirliğinden 4 milyon € ya almıştık . yani satıpta para kazanma şansımız yok . sürekli sakat olan adama bu kadar para bağlamaya gerek yok bence , daha kaliteli bir forvet almamız lazım sene sonu .
Bence de :tabe: Yerli olarak Tosun iyidir :)

Çevrimdışı Fatih

ben mustafanin 1.8 istedigine inanmiyorum basin sallamistir zinhar yalandır inanmayin örnek vermek gerekirse 1.4 fln istiyodur yonetim 1 verir öyle bisey ama 1.8 imkansiz istemez mustafa efendi cocuktur sadiktir savasir kaninin son damlasina kadar basin amacina ulasti bi anda o sevdigimiz mustafa düşmanımız gibi oldu  takimdaki dengeye istinaden mustafa en fazla 1.5 istemistir 1.8 iftirasina inanmayin inandirtmayin...
:alala:
Sene basinda Pekteme'e teklif gelseydi buradan gitmemesini isteyen bir kac kisi cikardi... Medyayla filan alakasi yok bu olayin...

Neden senin 1.5 istiyor diyisine inanalim ki, kulube bir yakinligin mi var? Medya en azindan orada yatip kalkiyor... Senin de kaynagin varsa buyur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...