2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574393 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dlcs

Burada bir mücbir sebep var ne demek kabul etmiyoruz yahu. Bunu çıkarları böyle gerektiriyor diye savunamazsınız. Futbol saha da oynanır; oynamaya elverişsizbir sahada ısrar etmenin nesi futbol etiği ile uyuşuyor.

Ayrıca yabancı kuralından vazgeçme karşılığında bu konuda bir düzenleme yapılacağı konuşuyordu. Bu kadar adiliğin kabul edilir bir tarafı yok.

Çevrimdışı ozan062

istanbuldaki herhangi birstadda oynayabiliriz yani ona karısamaz illaki bu zulimpiyat olmaz belki sarıyer olur belki basaksehir  durun bakalım hemen kabarmayalım  ama su var rakip burada mac alabiliyorsa biz neden alamıyoruz onu bi kendimize soralım bakalım sonucta burası bataklık değil yahu bu kadarda takımımız burayı yerin dibine batırmasın fazlaca burayı  bi mazaret gibi gosteriyorlar havası seziyorum rahatsızım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

istanbuldaki herhangi birstadda oynayabiliriz yani ona karısamaz illaki bu zulimpiyat olmaz belki sarıyer olur belki basaksehir  durun bakalım hemen kabarmayalım  ama su var rakip burada mac alabiliyorsa biz neden alamıyoruz onu bi kendimize soralım bakalım sonucta burası bataklık değil yahu bu kadarda takımımız burayı yerin dibine batırmasın fazlaca burayı  bi mazaret gibi gosteriyorlar havası seziyorum rahatsızım
İstanbul'da Başakşehir dışında nerede istediğimiz gibi oynayabileceğiz ki ayrıca Olimpiyat stadında ne oyuncu havaya girebiliyor ne oraya gelen 10.000-15.000 kişi sahaya etki edebiliyor.Yani atmosfer oluşmuyor ve bu da bizim için ciddi sıkıntı oluşturuyor bunu bu sezon çok daha net gördük.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

"Yapımı tüm hızıyla süren Vodafone Arena'nın yeni sezona yetişmesiyle ilgili sorulan soruya, "Zor gibi gözüküyor ama uğraşıyoruz" şeklinde cevap veren Orman"
Bu nedir simdi yahu  :iscrewy:
Yanlis konuya yazmisim gerginlikten  :s20:
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 22:38:01 doganay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:37:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Yapımı tüm hızıyla süren Vodafone Arena'nın yeni sezona yetişmesiyle ilgili sorulan soruya, "Zor gibi gözüküyor ama uğraşıyoruz" şeklinde cevap veren Orman"
Bu nedir simdi yahu  :iscrewy:

Bunu stad başlığına yazalım lütfen konu dışı burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Bu sadece çaplık bir olay değil.

Taraftar yok ortada 4 yıldır. Beşiktaş'ın taraftarı sahip çıkmıyor bir kere takıma.

3 Liralık vodafone destek paketini bile almamak için yazılan bahaneleri okuyun yeter.

Lösev'e yardım ederim buna edeceğime diyeni mi ararsın, alalım da Milosevic mi gelsin diyeni mi, asgari ücretten bahsedene mi.

Ben Beşiktaşlı insanı ikili ilişkide çok severim. Ama taraftar olarak yüzde 90'ı Allah'lık. Bu kadar söyleyeyim.
Guzel tespit...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı doganay

Bunu stad başlığına yazalım lütfen konu dışı burada.

Kusura bakma yanlis olmus aceleyle sinirden  :akuma:

Çevrimdışı cisse557

Ondan dolayı kızmıyoruz oynatamayacağı için kızıyoruz :)

Motta , Pedro , Atiba , Sosa , Ba.

Bir de sağ bek gelirse. Had ioynat Salah'ı bakalım :)
Tolgay+Salah

Atiba and Olcay out, Tolgay and Salah in  :)

Çevrimdışı forzatunga

ya sok sahaya traktörü bir tur attır sonra gelsin oynasinlar ya da çimleri perte çıkarmak çok kolay doğru kimyasal ile. yönetimin işin çakalligini de yapması lazım biraz çünkü ortam bu
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 22:44:15 forzatunga ]

Çevrimdışı Dogan

vodafone arenaya alex song gibi bi dinamo yakışırdı 5 yıl göbekte sıkıntı cekmeyiz insallah yonetim uyanirda teklif verir bu adama.sözleşmesi bu sene bitcek bence hemen kapalim..vodafone arena 11i TOLGA-MOTTA-MILOSEVIC-1.SINIF STOPER-SAG BEK-SONG-TOLGAY/VELI/INLER-SALAH-SOSA-TÖRE- BA :) bence gayet ihtimaller icinde olabilcek bi kadro ve bu kadroyla girersek arenaya sampiyonluk %100 dür
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 22:47:24 Dogan ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:48:43
  • Beşiktaş / Bodrum
vodafone arenaya alex song gibi bi dinamo yakışırdı 5 yıl göbekte sıkıntı cekmeyiz insallah yonetim uyanirda teklif verir bu adama.sözleşmesi bu sene bitcek bence hemen kapalim..vodafone arena 11i TOLGA-MOTTA-MILOSEVIC-1.SINIF STOPER-SAG BEK-SONG-TOLGAY/VELI/INLER-SALAH-SOSA-TÖRE- BA :) bence gayet ihtimaller icinde olabilcek bi kadro ve bu kadroyla girersek arenaya sampiyonluk %100 dür

Song'un sözleşmesi 2017'de bitiyor :)

West Ham'dan dönecek sadece bu sene Barca'ya. Ama seneye kiralanıp öbür sene bonservisi alınabilir ben çok isterim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 22:49:23
  • Beşiktaş / Bodrum
ya sok sahaya traktörü bir tur attır sonra gelsin oynasinlar ya da çimleri perte çıkarmak çok kolay doğru kimyasal ile. yönetimin işin çakalligini de yapması lazım biraz çünkü ortam bu

:upto: :upto: :upto:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

onun maası cok diye kalmıs aklımda  arena işi farklı bir tane dunya starı bekliyorum kacamazlarrrrr:D

bi tane robbencik olaiblir mesela :money:
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 22:53:34 ozan062 ]

Çevrimdışı Deniz

başakşehir neden olmuyor onu anlamadım ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İstemiyorlar başka bir nedeni yok ulan benim verdiğim vergilerle stat yapıyorlar ve ben o statta maç oynayamıyorum şaka gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Song'un sözleşmesi 2017'de bitiyor :)

West Ham'dan dönecek sadece bu sene Barca'ya. Ama seneye kiralanıp öbür sene bonservisi alınabilir ben çok isterim.
ahahahaa dogru ya 2017  :kop: ben west hamdaki sözleşmeye bakmisim ama zorlasak 5 milyon eurocuga alabiliriz bence :) sayın orman sever böyle pazarliklari

Çevrimdışı Fatih

Goksel Gumusdag istemiyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:00:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar sistemin gözünde Beşiktaşımız ne yazık ki spor toto 3.lig beyaz grubu liginin sonuncusu takım kadar değeri yok, arkadaşım 16 maçta 7 kırmızıyı bu ligin sonuncusu görmüyor.Kupa maçı maçtan 18-20 saat öncesinden netleşiyor Türkiyedeki sistem ekonomik olarak ne kadar güçlü olduğuna bakıyor malesef.Artık klişe oldu ama şu boğaz incisi gerdana takıldığında o cüneyt çakır bülent yıldırım yada diğer hakem bozuntuları erkekse o kadar rahat kırmızı çıkarsın yemin ederim yerler onları orda  :D bu geçiş dönemleri çok sancılı olacak ama sonra bu zor günlerimize bakıp ,zor günler geçirdik her hafta başka bir şehirde stadda oynadık ama şerefimizi satmadık diycez göğsümüz kabara kabara .Allahınızı severseniz şu 2 senedir başımıza gelenler hangi takımın başına geldi .Ama mutlu günler yakın meşaleleri yakın  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Dogan

onun maası cok diye kalmıs aklımda  arena işi farklı bir tane dunya starı bekliyorum kacamazlarrrrr:D

bi tane robbencik olaiblir mesela :money:
abi robbencik hayal ürünü teklif vermeyle kapi disari edilme bir olur :D imkani yok yani adam munihle finaller oynuyo kupalar kaldiriyo ve hala tazı gibi ndn gelsinki hele bi ara gese ile anılmıştı adı ne gulmustum ama  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:02:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Goksel Gumusdag istemiyor...

Göksel Gümüşdağ'ın Kayınpederi'nin Kız Kardeşinin Kocası İstemiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Böyle ligin de böyle futbolun da bunları başkan yapan sistemin de ...Dünün çakalları bugünün kulüp başkanı oldu Beşiktaşa posta koyar oldular.Gün olur devran döner elbet yukarda Allah var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

alıntıdır

Başkanım sağ bek durumu nedir?
Fikret Orman: Son aşamada
Tecrübeli mi?Yoksa İsveç'teki gençlerden biri mi?
Orman:Henüz ismi basında çıkmadı

acaba

[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 23:09:09 ozan062 ]

Çevrimdışı cisse557

Kötü koklu kaşımpaşa bile bize dayılandı. Çok fazla takmayın derim. Kulağı delik olmak gerek bazen.

Çevrimdışı Karabay

bunu yapmanın bir cezası var mı?

Çevrimdışı Deniz

İstemiyoruz desinler abi oynamayacaz olimpiyatta desinler dik dursunlar yetti artık yarım sezon daha galibiyet göremedik şu rezil sahada daha ne kaybedecez yönetim nasıl bu işi halledemez aklım almıyor.