2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579221 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ersan'ın Atınç'tan üstün hiçbir özelliği yok.Hatta Atınç oynatılırsa daha fazla iş yapar diye düşünüyorum en azından şimdi bile oynasa en kötü Ersan kadar da oynar yani.Ersan'ın her yeri tecrübe olsa ne olacak bize ne faydası var ki tecrübeli de değil yani.
+1903
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Daha çabuk ve biraz daha hızlı Ersan ama eksilerine  bakarsak evet gerçekten olmuyor böyle.
Ben Ersan'ın çabukluğunu falan uzun zamandır göremiyorum.İlk geldiği zaman biraz o yönde olumlu izlenimler veriyordu sakatlıktan sonra iyice hantallaştı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

İlk Yarı BJK:1 İsmi acayip takım :0

Çevrimdışı Renton

Oguzu cok begendim ilk yarida ama fizik olarak su altyapidan cikanlar kambur gibi duruyor necipte oyle oguzda oyle simdi teknigi iyi ama
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Ben Neymar da oynuyo sandım  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Maçtan geç haberim oldu, lİnk varmı acaba arkadaşlar bari 2. yarıyı izleyelim 

Çevrimdışı Anıl

Oguzu cok begendim ilk yarida ama fizik olarak su altyapidan cikanlar kambur gibi duruyor necipte oyle oguzda oyle simdi teknigi iyi ama
Necipten çok daha teknik ancak müdahelelerin de sıkıntı var. Hep faul yaptı ilk yarı. Ancak eğer üzerine düşülürse ve kendisi de çalışırsa çok iyi bir ön libero olabilir :ok:

Çevrimdışı ozan062

vucutlarını dengeli calısmıyorlar yani omuz ve gogusu aynı ortalamayla calıstırmazsan bir taraf daha fazla gelişir oburku az onun için vucutun gorunumu değişir bendede uzun yıllar bu sorun vardı ama dediğim gibi bunu dengeleyerek itiş ve çekiş işini dengeledik otamatikmen daha diri gorunduk bunu ben yasıyarak ogrendim fakat onların hocası var ona ragmen boyle oluyorsa işler zor diyorum işte hocalar tırt bizde  esas buna yatırım olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 21:15:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Ersan'ın çabukluğunu falan uzun zamandır göremiyorum.İlk geldiği zaman biraz o yönde olumlu izlenimler veriyordu sakatlıktan sonra iyice hantallaştı.

Çabuk değil zaten ama Atınç'a göre 2 kademe daha çabuk  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İsmail bile rakipleri pata pata geçiyor demek ki rakip çöp  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Çabuk değil zaten ama Atınç'a göre 2 kademe daha çabuk  :)
Bana göre çabukluk anlamında da farkları yok :)

Çevrimdışı Tolga

İsmail bile rakipleri pata pata geçiyor demek ki rakip çöp  :bandit:
Rakip zaten 2. lig seviyesinde bile değil :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 21:18:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bana göre çabukluk anlamında da farkları yok :)

Benim izlediğim 2 maçta da Atınç'ın ve Ersan'ın 3.adımdan sonra farkı yok ikisi de ağır. Ama ilk 2 adımda Atınç baya ağır gibi geldi Ersan'a göre
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Milo kafa toplarını iyi çıkarıyor  :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Ersan giriyor gol yiyeceğiz. :bandit:

Çevrimdışı ozan062

bursayı bosuna sevmiyoruz ahlaksızlar macı istanbulda oynattırıyorlar

Çevrimiçi Necmi

smart spor linki var mı  :naughty:
bir daha link isteyeni bir hafta pasif duruma alırım forumu kapattırmayamı niyetiniz var

Çevrimdışı Tolga

bursayı bosuna sevmiyoruz ahlaksızlar macı istanbulda oynattırıyorlar
Hani bu kural değiştirilmişti.Bundan sonra oynayacağımız rakiplerin stat konusunda itiraz etme hakkı olmayacaktı.

Çevrimdışı ozan062

Hani bu kural değiştirilmişti.Bundan sonra oynayacağımız rakiplerin stat konusunda itiraz etme hakkı olmayacaktı.

merdiven ozlemleri tavan yapmıs demekki aynı sametin dediği gibi daha genis merdiven istiyorlar

Çevrimdışı Tolga

merdiven ozlemleri tavan yapmıs demekki aynı sametin dediği gibi daha genis merdiven istiyorlar

Gs maçından sonra zaten hiçbir kulüp İstanbul dışında oynamayı kabul etmez ki.Nasılsa Olimpiyat'ta etkili olamadığımızı artık herkes biliyor işimiz var yani.

Çevrimdışı Tolga

Oğuz'u beğendim fena bir kumaşı yok gibi :)

Çevrimdışı ozan062

Oğuz'u beğendim fena bir kumaşı yok gibi :)

bilic duymasın sonra vazgeçer amann:D

Çevrimiçi Necmi

link istemekte link paylaşmakta bunun için özele yönlendirmekte kesinlikle yasak bunun lafı bile forumu kapattırır. bu konuda defalarca uyardık anlamıyorsunuz bunu yapanın mesajlarını ön onaya düşürürüm  :bandit: ama tabi onaylamam uzun bir süre :evillol:

Çevrimdışı Dogan

ya arkadaslar amma abartiyoz rakip 2.lig te bile oynayamaz gelmisiz burda yok milosevic mukemmel pas atti yok kafa toplarini ii cikariyo hele bi lig baslasin bursaspor ts ayarinda bi takimla oynayalim o zmn kumaşı belli olur milonun yoksa rakipte adam akilli forvet mi var kafa topu alacak tabikide milo uzun boyuyla aticak o kafayi verdiği pas cok iiidi ama sunuda unutmayalim rakip zayif oldugu icin bizimkilerde biraz daha rahat oynuyo rahat paslar atiyo lafın kısası daha milo hakkinda yorum yapamayiz suan benim icin digerlerinden bi farki yok