2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579756 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Başkan tolgaya okey demiş diyorlar resmi açıklama bekliyoruz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa keyfi bilir imzalasın imzalamasın yapacak bir durum yok para begenmiyorsa kapı da orada...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:56:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:56:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay ve Linnes olursa her şeye rağmen iyi isimlerle kapatırız.

Yazın da tecrübeli bir stoper , tecrübeli bir ortasaha ve gelişim kaydedecek forvet alınır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:59:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl bütçe yazın lazım yalnız bakalım nasıl yapacaklar.

Defans ve ortasahadan biri bile beleş düşmezse ikisi de kaliteli olması için en az 15 milyon euro gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

@çağrı hocam nedved i görünce aklıma redondo geldi alakası yok ama beşiktaşta redondo tarzı bi oyuncu istiyorum.

şöylede bir haber var.Besiktas have confirmed they are negotiating with Chelsea to buy winger Mohamed Salah and also want Nathan Ake on loan. (Daily Mirror)

Çevrimdışı ozan062

tolgay transferine baskan orman imzayı atmıs yani by aksama kap bekliyorum

alıntıdır
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 14:08:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

tolgay transferine baskan orman imzayı atmıs yani by aksama kap bekliyorum

alıntıdır
Bende pazartesiye bekliyorum kap bildirimini ama transfer okey

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 14:17:43
  • Beşiktaş / Bodrum
@çağrı hocam nedved i görünce aklıma redondo geldi alakası yok ama beşiktaşta redondo tarzı bi oyuncu istiyorum.

şöylede bir haber var.Besiktas have confirmed they are negotiating with Chelsea to buy winger Mohamed Salah and also want Nathan Ake on loan. (Daily Mirror)

O da çok iyi oyuncuydu hocam teknik sert ve çift yönlü.

Böyle oyuncular malesef yok artık. Davids, Seedorf , Maldini..

Ben Salah neden alınıyor anlamış değilim. Çok kaliteli oyuncu ama bize lazım değil ki ne yapacaklar Olcay'ı mı kesecekler acaba? Frei hepten yedek olur artık.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 14:22:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim futbolda doyum yaşadığım zaman ;

2005 Juventus Kadrosudur. Gözümde gelmiş geçmiş en yetenekli değil ama en iyi kadrodur.

Buffon , Thuram , Cannavaro , Zambrotta , Kovac , Viera , Nedved , Ibrahimovic , Del Piero.

Kadrolar yetenekli olduğu kadar güçlü de olmalı. Bu oyuncular yıkılmıyordu hepsi güçlü oyunculardı.

Bize bu tarz defans ve ortasahaya çok güçlü iki oyuncu gerekli.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 14:25:52 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

tam bizdeki oyuncu eksikliği teknik sert çift yönlü.giunti biraz böyleydi hatta oda solaktı.

Çevrimdışı f_madida

O da çok iyi oyuncuydu hocam teknik sert ve çift yönlü.

Böyle oyuncular malesef yok artık. Davids, Seedorf , Maldini..

Ben Salah neden alınıyor anlamış değilim. Çok kaliteli oyuncu ama bize lazım değil ki ne yapacaklar Olcay'ı mı kesecekler acaba? Frei hepten yedek olur artık.

Ben de Salah isini pek anlamadim, iyi oyuncu oldugu acik ama altyapisi Tore gibi kuvvetli degil...Bos alan buldugunda cok hizli ve etkili ama set hucumda aksiyor.. Bir de opsiyonsuz kiralanacaksa hic gerek yok, altyapi takimi gibi davranmayalim, sonuc olarak Chelsea'de ilk 11 oynayamayan bir oyuncu ki biz bu Chelsea'ye 5 atan Tottenham'i yenmis bir takimiz...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 14:23:59
  • Beşiktaş / Bodrum
tam bizdeki oyuncu eksikliği teknik sert çift yönlü.giunti biraz böyleydi hatta oda solaktı.

Aynen Ersnt de teknik değildi. Cisse de güçlü değildi.

Hep aldık ama hep eksik aldık.

Pogba 2 sene içinde Dünyanın en iyi oyuncusu olacaktır muhtemelen.

Ben o tarzda Sissoko'yu çok istiyorum ama hayal olarak kalacak muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 14:25:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de Salah isini pek anlamadim, iyi oyuncu oldugu acik ama altyapisi Tore gibi kuvvetli degil...Bos alan buldugunda cok hizli ve etkili ama set hucumda aksiyor.. Bir de opsiyonsuz kiralanacaksa hic gerek yok, altyapi takimi gibi davranmayalim, sonuc olarak Chelsea'de ilk 11 oynayamayan bir oyuncu ki biz bu Chelsea'ye 5 atan Tottenham'i yenmis bir takimiz...

Salah için şu düşünülüyor olabilir.

Alırız deneriz uyum sağlarsa seneye opsiyonlu kiralanır bonservisi alınır.

Eğer böyle olursa Salah elimizdeki tüm kanat oyuncularının Töre dahil 1 tık üstüdür.

Ama bu sene oynayamayacağı aşikar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Asıl bütçe yazın lazım yalnız bakalım nasıl yapacaklar.

Defans ve ortasahadan biri bile beleş düşmezse ikisi de kaliteli olması için en az 15 milyon euro gerek.

Umudumuz sampiyonlar ligi sanirim, bir de stad bitiyor artik taraftar bir zahmet kombineye yuklensin..

Çevrimdışı Renton

Bu sene şampiyon olursak seneye direk şampiyonlar ligi gruplar dersek statta biterse yaz döneminde iyi para harcayabiliriz

Çevrimdışı forzatunga

Benim futbolda doyum yaşadığım zaman ;

2005 Juventus Kadrosudur. Gözümde gelmiş geçmiş en yetenekli değil ama en iyi kadrodur.

Buffon , Thuram , Cannavaro , Zambrotta , Kovac , Viera , Nedved , Ibrahimovic , Del Piero.

Kadrolar yetenekli olduğu kadar güçlü de olmalı. Bu oyuncular yıkılmıyordu hepsi güçlü oyunculardı.

Bize bu tarz defans ve ortasahaya çok güçlü iki oyuncu gerekli.

Çok iyi kadro ama bunu da unutmayalım  :super:

Dida, Cafu, Maldini, Stam, Nesta, Gattuso , Seedorf, Pirlo, Kaka, Shevchenko, Crespo

Çevrimdışı f_madida

Salah için şu düşünülüyor olabilir.

Alırız deneriz uyum sağlarsa seneye opsiyonlu kiralanır bonservisi alınır.

Eğer böyle olursa Salah elimizdeki tüm kanat oyuncularının Töre dahil 1 tık üstüdür.

Ama bu sene oynayamayacağı aşikar.

Olabilir, yine de ben Salah'in Tore'den iyi oldugunu dusunmuyorum. Tore'nin altyapisi cok saglam.

Hem bence Tore'nin bize gelmesi tamamen Rusya'ya transferinin akabinde gerceklesen bir sans ve transferde israr eden Bilic-Ozen ve yonetimin becerisidir..Tore ayarinda bir futbolcunun kolay kolay yetisecegini de dusunmuyorum acikcasi. Bana gore Robben'den eksigi cok az, Robben'in seneler icinde gelistirdigi bitiriciligi haric, kuvvet olarak Robben'den ustun hiz olarak cok az altinda ama yetenek acisindan bir eksigi yok.

Yeri gelmisken Tore'nin cocuklugundan Leverkusen altyapisiyla Real'e caktigi golleri de koyalim.

Çevrimdışı ozan062

artık stad için çekilen kredi vodafone uzerinden odendiğine gore stadın tribün hakları üzerinden gelecek para yuksek ihtimal bonservise gidecektir diye dusunuyorum en azından boyle olması gerektiğini ben dusunuyorum...

oyle olur ise iste o zaman alırız 15-18e 2-3 iyi isim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı forzatunga

Olabilir, yine de ben Salah'in Tore'den iyi oldugunu dusunmuyorum. Tore'nin altyapisi cok saglam.

Hem bence Tore'nin bize gelmesi tamamen Rusya'ya transferinin akabinde gerceklesen bir sans ve transferde israr eden Bilic-Ozen ve yonetimin becerisidir..Tore ayarinda bir futbolcunun kolay kolay yetisecegini de dusunmuyorum acikcasi. Bana gore Robben'den eksigi cok az, Robben'in seneler icinde gelistirdigi bitiriciligi haric, kuvvet olarak Robben'den ustun hiz olarak cok az altinda ama yetenek acisindan bir eksigi yok.

Yeri gelmisken Tore'nin cocuklugundan Leverkusen altyapisiyla Real'e caktigi golleri de koyalim.

bana da öyle geliyor ayrıca Basel Salah'ı mısır liginden 2.5 milyon euroya almış şu an biz orlardan bir adam alsak ne vizyonsuzluk kalır ne hainlik.

Çevrimdışı Geovani

Yönetim gene hedef şaşrtarak linnes i bitirdi sanırım çokça yerde dillenmeye başladı...Linnes ve tolgay alınırsa bence devre arası iyi iş çıkarmış oluruz..sonuna kadar ligi kovalar ve büyük ihtimal koparırız...yarım sezonluk yabancı kısıtlamasına bence olabilecek en iyi çözüm bu olur....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ilhan

Yönetim gene hedef şaşrtarak linnes i bitirdi sanırım çokça yerde dillenmeye başladı...Linnes ve tolgay alınırsa bence devre arası iyi iş çıkarmış oluruz..sonuna kadar ligi kovalar ve büyük ihtimal koparırız...yarım sezonluk yabancı kısıtlamasına bence olabilecek en iyi çözüm bu olur....
Aynen  :ok: :ok:

Çevrimdışı rubi_tobin

@çağrı BREEL DONALD EMBOLO bu eleman bana E'to nun gençliğini hatırlattı.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Tolga

Bence gene Linnes haberlerini birileri kasıtlı ortaya atıyor bittiğini sanmıyorum ben.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 15:16:05
  • Beşiktaş / Bodrum
@çağrı BREEL DONALD EMBOLO bu eleman bana E'to nun gençliğini hatırlattı.

O gelişmi gösterebilirse evet tarzı çok benziyor @rubi_tobin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli