2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579543 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 12:45:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu Levent Erdoğan'ı biri vursa da kurtulsak.

Söz çiçek ekeceğim mezarına.

16-17 gol atmış Demba'ya hala kronik sakat diyor adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Evet şuan kontrol ettim eğer yanlış değilse Caiçara'nın kontratı 6 ay sonra bitiyor.

Çok büyük avantaj sağlar bu hemen saldırmak lazım.

hangi gazete yazmıs unuttum ama motta onermiş deniliyor vallahi oyle yaptıysa helal olsun hakikaten on numara olur hem solbekte oynayabiliyor iyi alternatif olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:01:04
  • Beşiktaş / Bodrum
hangi gazete yazmıs unuttum ama motta onermiş deniliyor vallahi oyle yaptıysa helal olsun hakikaten on numara olur hem solbekte oynayabiliyor iyi alternatif olur

Zaten aynı Motta tipi fizik olarak. Hızı gücü çok yakın biraz üstü.

Ama hücumda çok daha etkili Motta'dan  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:03:01
  • Beşiktaş / Bodrum
http://www.transfermarkt.com.tr/fabian-schar/profil/spieler/135343

Fabian Schar'ın da sözleşmesi bitiyor. O kadar stoper arıyorlar tecrübeli bunu görmediler mi acaba?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:06:19
  • Beşiktaş / Bodrum
İnsana kafayı yedirirler bu nasıl alt yapıdır ya.

Basel yine efsane bir oyuncu buldu çıkarmak üzere. Çocuk daha 17 yaşında.

BREEL DONALD EMBOLO

http://www.transfermarkt.com.tr/breel-donald-embolo/profil/spieler/237662

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Şu Levent Erdoğan'ı biri vursa da kurtulsak.

Söz çiçek ekeceğim mezarına.

16-17 gol atmış Demba'ya hala kronik sakat diyor adam.
Kac senedir piyasa da degil... Gundeme gelmesi lazim bi sekilde... Bi kac hafta sonra yonetime de giydirmeye baslar... Takim kotu giderse ayvayi yeriz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:09:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Küçük gördüğümüz Avrupa Ligleri birer birer uyanıyor scouting ve altyapı konusunda.

Eğer gerekli adımlar atılmazsa çok geride kalacağız 5 sene içinde.

21 yaşında Milosevic'i bulmak 2. sınıf hatta 3.sınıf iş oldu artık Avrupa'da.

Onu 16 yaşında bulup ülkene getirip eğittmek ve satmak 1. sınıf iş.

Daha da ötesi zaten yetiştirici olabilsek bu adamları bnulmaya gerek yok bizim çocuklarımız çok yetenekli.

Alatyapıya çok ciddi yatırım yapılması gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer artık olsun başkan gören yok mu yolda semtte sabahları koşu yürüyüş yapıyor yakalayın sorun ne oldu bizim transfer diye :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:15:15
  • Beşiktaş / Bodrum
İsviçre önce uyandı.

Ardından Belçika Hollanda'yı geride bırakacak kadar uyandı.

Polonya'da atılımlar başladı onlar da uyanıyor.

Slovenler bile scouting kasıyor artık baya baya.

Bir tek Yunanistan ve Türkiye kaldı 27-28 yaş arası transfer yapan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:16:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer artık olsun başkan gören yok mu yolda semtte sabahları koşu yürüyüş yapıyor yakalayın sorun ne oldu bizim transfer diye :)

Daha çok Bebek'te yürüyor  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Küçük gördüğümüz Avrupa Ligleri birer birer uyanıyor scouting ve altyapı konusunda.

Eğer gerekli adımlar atılmazsa çok geride kalacağız 5 sene içinde.

21 yaşında Milosevic'i bulmak 2. sınıf hatta 3.sınıf iş oldu artık Avrupa'da.

Onu 16 yaşında bulup ülkene getirip eğittmek ve satmak 1. sınıf iş.

Daha da ötesi zaten yetiştirici olabilsek bu adamları bnulmaya gerek yok bizim çocuklarımız çok yetenekli.

Alatyapıya çok ciddi yatırım yapılması gerek.

zaten bende onu diyorum bu altyapı meselesi oyuncuyu erkenden alıp onu yonlendirmek ve sekil vererek pazarlamak

ama bu bize gore değil ve bunu yapacak hocalar yok bu vizyonu olan yok misyonlu hocalarda paraya bakar oda bize ters

altyapıyla beraber hadi ona para bayılacagımıza biryerlere gondeririz soyle türkiyede yetiştirici klüpler olsa bu işte yol almıs oraya gonderelim pilottur sudur budur

oda yok diyorum işte sıkıntı aslında işin temelinde ve bunu duzeltmek için birincisi klüplerin sirketlesmesi gerek acı ama gercek çnk anca oyle kurumsallık olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:17:48
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten bende onu diyorum bu altyapı meselesi oyuncuyu erkenden alıp onu yonlendirmek ve sekil vererek pazarlamak

ama bu bize gore değil ve bunu yapacak hocalar yok bu vizyonu olan yok misyonlu hocalarda paraya bakar oda bize ters

altyapıyla beraber hadi ona para bayılacagımıza biryerlere gondeririz soyle türkiyede yetiştirici klüpler olsa bu işte yol almıs oraya gonderelim pilottur sudur budur

oda yok diyorum işte sıkıntı aslında işin temelinde ve bunu duzeltmek için birincisi klüplerin sirketlesmesi gerek acı ama gercek çnk anca oyle kurumsallık olur

Kesinlike öyle ama o da yetmez.

Bütçenin yüzde 10'unu Altyapıya harcamak zorunlu kılınmalı. Daha önemlisi bunu takibi yapılmalı.

Her ay denetlenmeli herkesin altyapısı.

Lafla olmuyor. 10 milyonluk Belçika Dünyaları çılardı bizde kaç tane çocuk harcanıyor Muhammed başta olmak üzere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:23:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Normal şartlarda şuan Pektemek ile sözleşme yenilenmeye çalışılması fiyaskodur.

BÜYÜK FİYASKODUR.

Adam her sezonun yarısında sakat. 4 yıllık sözleşme yapmışsın 2.5 yılında sakatlıklardan oynayamamış.

Ve bu adam senden 1.7 milyon euro istiyor sen pazarlık yapmaya kalkıyorsun. Hem de yeni kurala rağmen.

Bu adam ne vermiş sana 3 yıldır da ne verecek? Hemen düşünmeden yapacağın belli. 800 bin euro tamam mı? Değil. Hadi kardeşim lulüp bul bana bonservis getir 1 milyon euro bırakıyorum seni.

BİTTİ.

Gidip hemen 21 yaş altı forvet arayacaksın Pektemek'in yerine kimi koysan doldurur yerini. SAKATLANMAYAN HERKES DOLDURABİLİR.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:25:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk'in aldığı maaşı emsal gösteriyormuş.

Cenk'în 6 ayda attığı golü sen 2 yılda atamamışsın be utanmadan 1.7 milyon euro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Normal şartlarda şuan Pektemek ile sözleşme yenilenmeye çalışılması fiyaskodur.

BÜYÜK FİYASKODUR.

Adam her sezonun yarısında sakat. 4 yıllık sözleşme yapmışsın 2.5 yılında sakatlıklardan oynayamamış.

Ve bu adam senden 1.7 milyon euro istiyor sen pazarlık yapmaya kalkıyorsun. Hem de yeni kurala rağmen.

Bu adam ne vermiş sana 3 yıldır da ne verecek? Hemen düşünmeden yapacağın belli. 800 bin euro tamam mı? Değil. Hadi kardeşim lulüp bul bana bonservis getir 1 milyon euro bırakıyorum seni.

BİTTİ.

Gidip hemen 21 yaş altı forvet arayacaksın Pektemek'in yerine kimi koysan doldurur yerini. SAKATLANMAYAN HERKES DOLDURABİLİR.
Hazırı var..Ömer şişmanoğlu.Mustafanın çok daha az sakatlananı daha az para alanı ve yedek oturacak olanı daha ne..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:27:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Mustafa Pektemek 3 senede 7 gol atmış sadece.

Rakamla da yazıyla da YEDİ.

Cenk bunu 16 maçta attı. 4 ayda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:29:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Hazırı var..Ömer şişmanoğlu.Mustafanın çok daha az sakatlananı daha az para alanı ve yedek oturacak olanı daha ne..

Sinirim tepeme çıktı sabah sabah.

3 senede 7 gol 3 senede 5 milyon euro.

Gol başı 650 bin euro istiyor beyimiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sinirim tepeme çıktı sabah sabah.

3 senede 7 gol 3 senede 5 milyon euro.

Gol başı 650 bin euro istiyor beyimiz.
Ben yönetimin yerinde olsam anında masadan kalkarım.İstediği kulübe gidebilir.İddia ediyorum gideceği en iyi kulüp başakşehir olur ötesine gidemez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:33:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben yönetimin yerinde olsam anında masadan kalkarım.İstediği kulübe gidebilir.İddia ediyorum gideceği en iyi kulüp başakşehir olur ötesine gidemez.

Aynen öyle atacağı golde senede 10'u hiçbir zaman geçemez. O da her maça 11 çıkarsa.

Bu kadar ayıp olmaz. Sen 2.5 yıl yatmışssın bu taraftar sahip çıkmış sana paranı da almışsın istediğin rakama bak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 13:34:40
  • Beşiktaş / Bodrum
UEFA Kuüpleri bataktan kurtarmak istiyorsa yapacağı şey çok basit.

Futbolcuların net maaşlarını iptal edecek.

Tüm ücretler maç başı olacak. Her şey prim üzerine bak o zaman biri bile yatabiliyor mu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle atacağı golde senede 10'u hiçbir zaman geçemez. O da her maça 11 çıkarsa.

Bu kadar ayıp olmaz. Sen 2.5 yıl yatmışssın bu taraftar sahip çıkmış sana paranı da almışsın istediğin rakama bak.
Cenk Tosun mustafanın 3 gömlek üstü bir oyuncu.Bırakalım mustafa istediği takıma gitsin.Yetti artık bunların yatarak kazandığı milyonlar.Kendi de biliyor zaten bunu ondan bu kadar yüksek garanti para istiyor.Yerli devri bitti 700 binden fazla etmez hatta ona bile yazık ömer şişmanoğlu işimizi pek güzel görür.Yetmediği yerde 1.5 milyona avrupadan en kıralını getiririz mustafadan kat be kat iyisini..

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Fatih

Kulubun Pektemekle gol basi ucretle anlasmasi lazim... 800-900 bin euro + gol basi 10.000euro gibi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Ayrıca pektemek 1.7 değil 1.8 istiyormuş kafayı yemiş yemin ediyorum hangi akla mantığa bunu istiyor anlayamıyorum
See you in another life,brother.