Genç futbolcuları o kadar yakından takip etmiyorum ama İ. Altınsay nasıl Oğuzhanı bulduysa Önder Özen'de bulacak. Çalhanoğlu Salih Uçan isimlerini bir sene önce kimse bilmiyodu yine altınsay çok uğraştı bu iki topçu için gerçi üçte bir bile iyi bir oran. Böyle onlarca topçu vardır, onları bulup çıkarmak varken trabzona dünyanın parasını vermek bana yanlış geliyor sadece.
Hocam aslında tamda söylemek istediğim siz yazmışsınız hastası fanatiği olduğumuz topçular hakediyor o paraları.
hocam isim yapmış transfer yapmak biraz da büyüklüğün şanındandır, yoksa elbette dediğin tarz transferlere asla karşı değilim..
kaldı kı yaptık bunları (oğuzhan, veli vs).. heee orda bir de şöyle handikapımız var, potansiyelli isimleri geliştiremiyoruz.. veli biraz gelişti, oguzhan beklentinin halen altında, muhammedi kiralamanın derdindeyiz vs vs... kabul edin veya etmeyin.. biz bir ajax değiliz, bir porto da değiliz.. genç alıp parlattığımız adam mı var.. sergen de nihat da bizde çıkmadılar kariyer zirvelerine..
bahsettiğim konunun özüne gelecek olursak.. türk olup da ismi cismi olan, yaptıklarıyla piyasada bir özgül ağırlığı oluşan, düzenli milli formayı giyen, üst düzey rekabette en aşağı 2,3 yılını vermiş, şampiyonluğa gidecekken mutlaka yanında olması gereken (selçuk inan, caner erkin, kişiliğinden tiksinsem bile emre belözoğlu gibi) isimlerden kaç tane transfer ettik.. veya kadromuzda kaç tane var?
ben cevabını vereyim mi.. kadromuzda 0 tane var.. koskoca bir 0.. ve en son yusuf şimşek'ti bu tarz transferimiz.. yaşı 31'di bize geldiğinde, herkes burun kıvırmıştı.. 31 yaşında olduğu için almıyorum deseydik 2009 daki şampiyonluk da gelmezdi..
bizde ülke çapında ağırlığı, önemi olan topçu yok.. son jenerasyon sergen, tümer, ilhan'lı jenerasyondu..
işte olcan bu anlamda önem taşıyan, değeri yaşla açıklanamayacak ve ister kabul edin ister etmeyin türkiye liginde "büyük futbolcu" statüsünde yer alan ve bizim bu yıl alabileceğimiz yegane isimdi.. caner erkinin bitmiş sözleşmesine karşın alamayacağımız gerçeğinden bahsetmek bile istemiyorum..