2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582812 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KARTAL ADAM

:iscrewy:  Aradan Yalçın ı kadromuza katabiliriz diyerek alıştırma yapıyorlar. Moledo olmayacak gibi diyorsun ardından Yalçın diyorsun.  :s20:  Moledonun alternatif i Yalçınmı yani ? Eğer öyle ise Allah sizi helak etsin.

Çevrimdışı eski inönü

:iscrewy:  Aradan Yalçın ı kadromuza katabiliriz diyerek alıştırma yapıyorlar. Moledo olmayacak gibi diyorsun ardından Yalçın diyorsun.  :s20:  Moledonun alternatif i Yalçınmı yani ? Eğer öyle ise Allah sizi helak etsin.
hayır oyle degil. Moledo yerine başka bi yabancı alacaklar. Yalçın klübe için. Bana sorsan Atınç Nukan gibi delikanlı varken Yalcın'ı ne yapayım

Çevrimdışı EagleForce

Hata 1 olur 2 olur. Enaramo ornegi var daha yeni. Para yoksa almayin kimseyi. Atinc oynasin. Hem Fikret Orman'i hem Onder Ozen'i destekliyor ve savunuyorum basindan beri ama biraz daha dikkatli olmalari lazim. Yalcin'in gelmesini gectim su aciklama bile yanlis bana gore. 

Hata 1 olur 2 olur. Enaramo ornegi var daha yeni. Para yoksa almayin kimseyi. Atinc oynasin. Hem Fikret Orman'i hem Onder Ozen'i destekliyor ve savunuyorum basindan beri ama biraz daha dikkatli olmalari lazim. Yalcin'in gelmesini gectim su aciklama bile yanlis bana gore. 
Eneramo yılda 8-10 gol ortalama ile oynuyordu zamanında boştaydı adam bonservis verilmeden alındı pek hata sayılmaz.
Yıllardır Almeida da o ortalamalarla oynuyor.

Atınç geçen sene kiralandığı takımda bile top oynamış inş . toplar kendini.

Yd olsa ramonu 5 milyona alırdı herhalde lanzini 10 moledo 8 falan  :busted_cop:

Ben hataları gördüklerini düşünüyorum teş iş sabır etmek taraftar çıldırmış durumda çünkü.

Çevrimdışı EagleForce

Eneramo yılda 8-10 gol ortalama ile oynuyordu zamanında boştaydı adam bonservis verilmeden alındı pek hata sayılmaz.
Yıllardır Almeida da o ortalamalarla oynuyor.

Atınç geçen sene kiralandığı takımda bile top oynamış inş . toplar kendini.

Yd olsa ramonu 5 milyona alırdı herhalde lanzini 10 moledo 8 falan  :busted_cop:

Ben hataları gördüklerini düşünüyorum teş iş sabır etmek taraftar çıldırmış durumda çünkü.

Eneramo kucuk takimlarda o gol ortalamasiyla oynuyordu ki kucuk takimlarda 20+ gol atip buyuk takimlarda yok olan bir suru ornek var. Cogu kisi soyledi kesinlikle Besiktas'in oyuncusu olacak kalitede degildi. Gorunen koy kilavuz istemezdi ama oldu. Atinc cok iyi oynar manasinda soylemedim. En azindan para vermeden sans veririsin kendi alt yapindan gelen oyuncuya. Taraftar'in tahammulu de daha fazla olur. Yalcin'a senelik dunya para verirsin gelip ilk macta penalti yapar kirmizi gorur elestirilerin onune gecemezsin. YD dediginden kotusunu yapardi eminim. Bir daha gormeyiz insallah oyle bir baskan. Transfer konusunda hatalarini gorselerde tekrar ediyorlar gibi geliyor. Bir de is Onder Ozen'e birakilmiyor bir turlu gibi geliyor. Klubu somuren menejerlerden yoneticilerden kurtulmamiz gerekiyor. Hayirlisi olur insallah. 

parasızlıktan ziyade ortalığı karıştıran menejerler bugünkü önder özenin reportajınında konusuydu.
bunaldığını dile getirdi. istenilen oyuncuları basına sızdıran ve piyasasını yükselten yine bunlar.

eldeki parayı bu kurnazlığa kaptırmamaya düşünüyorlar. geçen sene yapılan 11 transfer 11 farklı menejer olduğunu söyledi buda geçen senede istenilen oyuncualrın piyasasının yükseltildiğini en son elde kalan bonservisi düşük oyunculara yönelindiğini gösteriyor.
elde az para olması çıkarcı menejerlerre prim tanıyor.

Çevrimdışı Kemal

Her sene neden Yalçın Ayhan şekli oyuncu getiriyorlar anlamak mümkün değil, ya bırak o zaman Sivok kalsın takımda Toraman kalsın , hadi istemiyosun Toraman'ı Atınç otursun klübede. Bıktık arkadaş ya Eneramosudur, Sezeridir, Serdarıdır, Dany'sidir. Bitek Yalçınımız eksikti oda geldi 30 yaşıyla şahtık şahbaz olduk, ya istemiyoruz arkadaş anlamıyolar Gs'ye gitmiş orda tutunamamış ,dengesiz oyuncunun önde gideni, hata yapma oranı yüksek, ne yapacaksın 30 yaş üstü stoperi transfer edip dünyanın maaşını verip kulubende oturtup, hayır sonra 1 yıl geçiyor pişman oluyolar adamlar boş beleş maaşını aldığından başka takımada gitmiyor. Takım böyle futbolcu dolu, hele Holosko var adam 1500 yıldır Türkiyede ne Tr vatandaşı oluyor nede İstanbul dışında başka yerde oynarım deyip maaşını takır takır alıyor, yav adamı ayagı alcılı otobüse almadılar, malzemecilerle döndü yine tırıs tırıs kampa katıldı. Bıktık artık bıktık ya, yapmayın transfer mıransfer stadı yapın yeter,demiyeyim demiyeyim diyorum bu kadar basiretsiz olunmaz arkadaş.

Çevrimdışı Salih A.

mottayı 2,5 milyondan 1,1 milyona düşürüp almak başarıdır helal olsun ammmmmaaaa yalçın neyyyy lannnnnnnn  :s20:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı siyah-1903

olcan konusunda yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz??
yok gs fahiş vermiş, yok 30'una dayanmış adammış..
gerçekten türkiyede 2 yıl sonrasının kadrosu diye birşey var mı sizce? 29 yaşında ve takımına yılda en az 20-25 gol bandında omuz verecek (gol+asist) bir adamı elimizden kaçırdık ve siz züğürt tesellisi yapıyorsunuz.. bu tamamiyle, bakın tekrar diyorum tamamiyle yönetim acizliğidir..
bunun haricinde yapılan hiçbir yorumu kabul etmiyor aklım mantığım.. siz de biraz objektif olun derim..
son olarak bu başarısızlık yönetimle olan duygusal bağımı ve onların vizyonuna olan inancımı ciddi boyutta zedelemiştir, eminim benim gibi düşünenler vardır.
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Sarp

Bu son açıklamalar benimde inancımı örseledi. Geçen sezondan bu yana çalıştıklarını ve ciddi bir liste ile (yıldız oyuncudan söz etmiyorum) gerekli bölgelere kilit oyuncular alıp kampa başlayacaklarını düşünüyordum. Dün anladım ki hala net bir görüşleri yok. Koca sene neredeydiniz ne yaptınız demezler mi?

Çevrimdışı POSEİDON

Transfer döneminde yurt içinde alınabilecek 2 yerli vardı. Birini gese aldı diğeri febe ile yeniledi.
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Özgür K.

http://www.radikal.com.tr/spor/galatasaray_pazarlik_bile_yapmamis-1199767

Cinconun transfer tarzına bakın. Bir zamanlar muhtemelen bizde böyle transfer yapıyorduk muhtmelen.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı saricasi

Önder özenin imza aşamasına gelebileceğimiz dediği oyuncu gignac diyorlar,geçen sezon 16 gol atmış.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ALDENYX

Önder özenin imza aşamasına gelebileceğimiz dediği oyuncu gignac diyorlar,geçen sezon 16 gol atmış.

44 MAÇTA 22 GOL ALTI.. ÇEŞKİ OLSA DİYORUM , SANIRIM EN MAZLUM GEÇİRDİĞİM TRANSFER SEZONU BU OLSA GEREK.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

olcan konusunda yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz??
yok gs fahiş vermiş, yok 30'una dayanmış adammış..
gerçekten türkiyede 2 yıl sonrasının kadrosu diye birşey var mı sizce? 29 yaşında ve takımına yılda en az 20-25 gol bandında omuz verecek (gol+asist) bir adamı elimizden kaçırdık ve siz züğürt tesellisi yapıyorsunuz.. bu tamamiyle, bakın tekrar diyorum tamamiyle yönetim acizliğidir..
bunun haricinde yapılan hiçbir yorumu kabul etmiyor aklım mantığım.. siz de biraz objektif olun derim..
son olarak bu başarısızlık yönetimle olan duygusal bağımı ve onların vizyonuna olan inancımı ciddi boyutta zedelemiştir, eminim benim gibi düşünenler vardır.

Olcana kimse kötü demiyor veya burun kivirmiyor. Sadece 29 yasina gelmis bi adama verilebilecek bişey degil 4 milyon+bir futbolcu. Biz lanziniyi, gokhanı bu paralara almaya calisiyoruz.

ben kötü diyorum olcana!!! 5 milyon civarı para vereceksek gidip dünya kupasından bir sol kanat alırız daha iyi. yerli yerli diye tutturan kaleciden forvetten taviz veren biziz kanat hayli hayli bulunur.

en kolayıda yönetime giydirmek. elde para yok muhasebe yapmak kolay.

Çevrimdışı Tolga

evet gs şuan bir zamanlar bizim yaptığımız gibi transferler yapıyor fakat onlar bu paraların karşılığını alıyorlar.2 sene üst üste şampiyon oldular 2 sene ş.liginde gruplardan çıktılar bu sezonda 2. olup direk ş.ligine gidiyorlar yani onlar bu paraları elde ettikleri gelirlerle yapıyor biz para harcıyorduk geçmişte başarılı olup bunun karşılığını alamadığımız için maddi zararlara dönüyordu gs ile aramızdaki tek fark budur onlar riske girdi riskten başarıyı elde etti biz ise maalesef harcadığımız paraların karşılığını alamadığımız gibi saçma sapan tazminatlara ödedik o yüzden bu durumdayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

44 MAÇTA 22 GOL ALTI.. ÇEŞKİ OLSA DİYORUM , SANIRIM EN MAZLUM GEÇİRDİĞİM TRANSFER SEZONU BU OLSA GEREK.
Beni ilgilendiren en son ligde attığı gol sayısı o yuzden 16 yazdım  :tabe:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı siyah-1903

ben kötü diyorum olcana!!! 5 milyon civarı para vereceksek gidip dünya kupasından bir sol kanat alırız daha iyi. yerli yerli diye tutturan kaleciden forvetten taviz veren biziz kanat hayli hayli bulunur.

en kolayıda yönetime giydirmek. elde para yok muhasebe yapmak kolay.

elde para yok biz de biliyoruz. ama muhasebe yapmak konusunda katılmıyorum.. şampiyonlar ligine girmemiz çok çok önemli..
işin prestij kısmını geçtim (ki o esasında daha önemli de) mali yönü çok değerli.. gese geçen yıl şampiyonlar liginden 21,5 mio EUR, yani 60 mio TL'nin üzerinde gelir elde etti..
bana bu pastadan pay almak için yaptıklarımızı biri anlatabilir mi acaba?
alamadığımız her adam tü kaka oluyor.. bu da bana samimi gelmiyor..
ayrıca transfer piyasası böyledir, piyasada birden fazla talip olursa fiyat artar, bu üniversite 1.sınıfta anlatılan arz taleple açıklanır, yani sen bir adamın kaç para ettiğine kendin karar veremezsin, senin değerlerine göre yapılmaz bu transferler..
işin bir de psikolojik boyutu var, biz ne zaman febe ve gesenin almak istediği adamları ellerinden alabileceğiz (cenk tosun demeyin lütfen)?
meselenin özü şu.. eğer senin için olcanın ederi 3 mio ise 5 vermek istemiyorsan bir alt segment adamlarla yoluna devam edersin..
ama inanın beşiktaşımız için 2 mio EUR çok çok büyük para değil.. evet zordayız ama oynatmadığımız adamlara verdiğimiz yıllık maaş en aşağı 5 mio EUR'dur.. muhasebeyse muhasebe..

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Özgür K.

evet gs şuan bir zamanlar bizim yaptığımız gibi transferler yapıyor fakat onlar bu paraların karşılığını alıyorlar.2 sene üst üste şampiyon oldular 2 sene ş.liginde gruplardan çıktılar bu sezonda 2. olup direk ş.ligine gidiyorlar yani onlar bu paraları elde ettikleri gelirlerle yapıyor biz para harcıyorduk geçmişte başarılı olup bunun karşılığını alamadığımız için maddi zararlara dönüyordu gs ile aramızdaki tek fark budur onlar riske girdi riskten başarıyı elde etti biz ise maalesef harcadığımız paraların karşılığını alamadığımız gibi saçma sapan tazminatlara ödedik o yüzden bu durumdayız.

Şampiyonlar ligi gelirleri ile bile iflah olmaz gibime geliyor, sürekli sermeya arttırımına gidiyor Aysal üçüncüde artık SPK dur dedi.
Bu gidişle GS nin demiröreni olacak.
Neyse onlar bizi fazla ilgilendirmez, izlenmemesi gereken yolu örneklemeye çalıştım.
Olcan konusuda bence benzer bir durum hepimiz biliyoruz ki 4M+herhangi bir oyuncumuz etmez olcan , piyasa ne olursa olsun. Gelir artışı (stad), sportif başarı geldikçe piyasayı biz belirlicez zamanla.

Çevrimdışı siyah-1903

Şampiyonlar ligi gelirleri ile bile iflah olmaz gibime geliyor, sürekli sermeya arttırımına gidiyor Aysal üçüncüde artık SPK dur dedi.
Bu gidişle GS nin demiröreni olacak.
Neyse onlar bizi fazla ilgilendirmez, izlenmemesi gereken yolu örneklemeye çalıştım.
Olcan konusuda bence benzer bir durum hepimiz biliyoruz ki 4M+herhangi bir oyuncumuz etmez olcan , piyasa ne olursa olsun. Gelir artışı (stad), sportif başarı geldikçe piyasayı biz belirlicez zamanla.

yaaa hocam kaliteli yerlimiz yok.. olmadığı sürece de piyasayı biz belirleyemeyiz (gerçi yabancımız da yok ya : )
türk pasaportu olup, top ayağına geldiği zaman bizi heyecanlandıracak veya skoru değiştirebilecek, almamızı önerdiğiniz isimler varsa bir yazar mısınız?
piyasa bu oyuncuların kaç tane olduğuyla ve kimlerin bu oyunculara talip olduğuyla belirlenir.. yoksa ben de olcanın hastası fanatiği değilim elbet

Çevrimdışı Özgür K.

yaaa hocam kaliteli yerlimiz yok.. olmadığı sürece de piyasayı biz belirleyemeyiz (gerçi yabancımız da yok ya : )
türk pasaportu olup, top ayağına geldiği zaman bizi heyecanlandıracak veya skoru değiştirebilecek, almamızı önerdiğiniz isimler varsa bir yazar mısınız?
piyasa bu oyuncuların kaç tane olduğuyla ve kimlerin bu oyunculara talip olduğuyla belirlenir.. yoksa ben de olcanın hastası fanatiği değilim elbet

Genç futbolcuları o kadar yakından takip etmiyorum ama İ. Altınsay nasıl Oğuzhanı bulduysa Önder Özen'de bulacak. Çalhanoğlu Salih Uçan isimlerini bir sene önce kimse bilmiyodu yine altınsay çok uğraştı bu iki topçu için gerçi üçte bir bile iyi bir oran. Böyle onlarca topçu vardır, onları bulup çıkarmak varken trabzona dünyanın parasını vermek bana yanlış geliyor sadece.
Hocam aslında tamda söylemek istediğim siz yazmışsınız hastası fanatiği olduğumuz topçular hakediyor o paraları.

Çevrimdışı siyah-1903

Genç futbolcuları o kadar yakından takip etmiyorum ama İ. Altınsay nasıl Oğuzhanı bulduysa Önder Özen'de bulacak. Çalhanoğlu Salih Uçan isimlerini bir sene önce kimse bilmiyodu yine altınsay çok uğraştı bu iki topçu için gerçi üçte bir bile iyi bir oran. Böyle onlarca topçu vardır, onları bulup çıkarmak varken trabzona dünyanın parasını vermek bana yanlış geliyor sadece.
Hocam aslında tamda söylemek istediğim siz yazmışsınız hastası fanatiği olduğumuz topçular hakediyor o paraları.

hocam isim yapmış transfer yapmak biraz da büyüklüğün şanındandır, yoksa elbette dediğin tarz transferlere asla karşı değilim..
kaldı kı yaptık bunları (oğuzhan, veli vs)..  heee orda bir de şöyle handikapımız var, potansiyelli isimleri geliştiremiyoruz.. veli biraz gelişti, oguzhan beklentinin halen altında, muhammedi kiralamanın derdindeyiz vs vs... kabul edin veya etmeyin.. biz bir ajax değiliz, bir porto da değiliz.. genç alıp parlattığımız adam mı var.. sergen de nihat da bizde çıkmadılar kariyer zirvelerine..

bahsettiğim konunun özüne gelecek olursak.. türk olup da ismi cismi olan, yaptıklarıyla piyasada bir özgül ağırlığı oluşan, düzenli milli formayı giyen, üst düzey rekabette en aşağı 2,3 yılını vermiş, şampiyonluğa gidecekken mutlaka yanında olması gereken (selçuk inan, caner erkin, kişiliğinden tiksinsem bile emre belözoğlu gibi) isimlerden kaç tane transfer ettik.. veya kadromuzda kaç tane var?
ben cevabını vereyim mi.. kadromuzda 0 tane var.. koskoca bir 0.. ve en son yusuf şimşek'ti bu tarz transferimiz.. yaşı 31'di bize geldiğinde, herkes burun kıvırmıştı.. 31 yaşında olduğu için almıyorum deseydik 2009 daki şampiyonluk da gelmezdi..
bizde ülke çapında ağırlığı, önemi olan topçu yok.. son jenerasyon sergen, tümer, ilhan'lı jenerasyondu..
işte olcan bu anlamda önem taşıyan, değeri yaşla açıklanamayacak ve ister kabul edin ister etmeyin türkiye liginde "büyük futbolcu" statüsünde yer alan ve bizim bu yıl alabileceğimiz yegane isimdi.. caner erkinin bitmiş sözleşmesine karşın alamayacağımız gerçeğinden bahsetmek bile istemiyorum..

Çevrimiçi murat

hocam isim yapmış transfer yapmak biraz da büyüklüğün şanındandır, yoksa elbette dediğin tarz transferlere asla karşı değilim..
kaldı kı yaptık bunları (oğuzhan, veli vs)..  heee orda bir de şöyle handikapımız var, potansiyelli isimleri geliştiremiyoruz.. veli biraz gelişti, oguzhan beklentinin halen altında, muhammedi kiralamanın derdindeyiz vs vs... kabul edin veya etmeyin.. biz bir ajax değiliz, bir porto da değiliz.. genç alıp parlattığımız adam mı var.. sergen de nihat da bizde çıkmadılar kariyer zirvelerine..

bahsettiğim konunun özüne gelecek olursak.. türk olup da ismi cismi olan, yaptıklarıyla piyasada bir özgül ağırlığı oluşan, düzenli milli formayı giyen, üst düzey rekabette en aşağı 2,3 yılını vermiş, şampiyonluğa gidecekken mutlaka yanında olması gereken (selçuk inan, caner erkin, kişiliğinden tiksinsem bile emre belözoğlu gibi) isimlerden kaç tane transfer ettik.. veya kadromuzda kaç tane var?
ben cevabını vereyim mi.. kadromuzda 0 tane var.. koskoca bir 0.. ve en son yusuf şimşek'ti bu tarz transferimiz.. yaşı 31'di bize geldiğinde, herkes burun kıvırmıştı.. 31 yaşında olduğu için almıyorum deseydik 2009 daki şampiyonluk da gelmezdi..
bizde ülke çapında ağırlığı, önemi olan topçu yok.. son jenerasyon sergen, tümer, ilhan'lı jenerasyondu..
işte olcan bu anlamda önem taşıyan, değeri yaşla açıklanamayacak ve ister kabul edin ister etmeyin türkiye liginde "büyük futbolcu" statüsünde yer alan ve bizim bu yıl alabileceğimiz yegane isimdi.. caner erkinin bitmiş sözleşmesine karşın alamayacağımız gerçeğinden bahsetmek bile istemiyorum..

yazdıklarının bazılarına katılıyorum en çok ta imzanda yazılanlara.biz kulüp olarak yıldız işini beceremiyoruz.becerebildiğimiz bir yol varken neden yıldız peşinde koşalım.bizim koşan mücadele eden birbirne bağlı kolej havasında takım kurma mecburiyetimiz var .en azından yıldızları oynatabilecek vizyon a ulaşabilene kadar.bu yapıyı oluşturmadan yıldızlar geldiğinde ne hale geldiğimizi son birkaç senede gördük.gerekli ekonomik güce ulaşmadan yapılacak bu tarz transferler risktir.yakın bir zamanda onlarda olacak sadece biraz sabır ve destek.

Çevrimdışı Özgür K.

Söylediklerinizde sonuna kadar hak veriyorum.
Evet malesef Porto veya Ajax değiliz ama o yolda ilerlemekten başka çaremizde yok,bence yönetimin son 2 yılda ki hamleleri bu açıdan görülmeli.
Sözünü ettiğiniz futbolcu tipleri (ağırlığı olan) kesinlikle şampiyonluk için şart ama yine malesef ne bonservislerini ne de maaşlarını ödeyecek bütçemiz yok.
Ör: Selçuk İnan sadece yıllık maaşı 3,5 M euro bildiğim kadarı ile. Caner konusu yine öyle Fener her durumda bizim önereceğimizin üstüne çıkacaktı alamayacağımız gerçeği manşetlere taşınacaktı.
Tüm bu ve benzeri nedenlerle 2-3 yıllık dönemde şampiyonluk bana biraz zor geliyor. Hepimiz yönetimin ve teknik ekibin şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz doğrusu.

Konu biraz dağıldı ama sözün özü bizim paramız şu dönemde biraz fazla değerli olduğu için çizdiğiniz çerçevede transferler yapmak hiç kolay değil.
Biz taraftarla düşen klübe destek olmak, ne şekilde olabiliyorsak, umudu yitirmemek.

Zaten taraftarlık böyle birşey değil mi?