2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572136 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27961119.asp bu haberin doğruluk payı var mı acaba?
Salah gelirse anca seneye gelir şimdi çokta ihtiyacımız yok açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

de jong dün gol atmıs niye yazan cıkmamıs?:)) korktunuz dimi gelemiycek diye :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı rubi_tobin

Tolgay'a çok ön yargım vardı bu yüzden 2 gündür baya maçını izledim baya da yanılmışım.

Tolgay iyi oyuncu.

En gözüme batan çabukluğu oldu. Yani topu sırtı dönük alıp çok hızlı dönüp oyunu açabiliyor.

Yani ön libero değil aslında bildiğin çift yönlü ortasaha. İlk müdahaleleri Atiba'dan daha iyi. Çok çabuk ve isabetli. Dikine gidebiliyor ve pasları da çok iyi.

Eksikleri ise markajı pek iyi değil gibi kolay geçiliyor. Kafaya hiç çıkmıyor nerdeyse. En önemlisi ise gücü yok. Yani omuzu yediğinde iner gibi duruyor.

Eğer alınırsa daha çok Veli arkada Tolgay önde oynar gibi.

Ayrıca 2 adet artık refleks olarak yapabildiği çalımı mevcut. Özellikle sağ ayak dışı ile rakip zayıf yönüne geçişleri mükemmele yakın. Birde kaleye vurma şansı varken bile pas vermeyi seviyor. Gol attırmayı seviyor. Bende böyle adamları seviyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deniz

Sag bek ve on libero bekliyoruz da bunlardan biri alinacaktirmliverpoolu cekince iyi transferler yapariz diye srvinmistim acikcasi.ama sanirim boyle bir planlari yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Günaydın Beyler,

Çok iyi bir ortasaha aldık, Türk, bakırköy'de yaşıyor, çok iyi penaltıcı. Zaman zaman kaleye de geçiyor, yani FB'ye ikinci Pancu kabusu yaşatmamız an meselesi. Hayırlı olsun.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

simdi baskan baslar onların sponsorları kacıyor davasına yine bi transfer işini yumusatır taraftarın gonlunde:))

onun için liverpool macını milosevicle geciceğimizi dusunuyorlar:))

Çevrimdışı Deniz

Ozzy sonunda vucut calismaya baslamis.dikkat ettim de falaket hafif agirliklarla calisiyor.ben bile fitnessda daha agir calisiyorum :) .ama bir yerlerden baslamak lazim yoksa bu cocuk bu vucutla tutunamayacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Artık millet transfer bile beklemiyor başlığı bile öldürdüler, girende sitemini edip çıkıyor. Ne hale getirdiler be : )

Çevrimdışı ozan062

eskileri acmak istemem ama

'Quaresma bana mesaj atıyor'
Beşiktaş'a geldiği ilk dönemlerde takımda birçok yıldız bulunduğunu söyleyen siyah-beyazlı futbolcu, "İlk zamanlarımda Fabian Ernst bana çok yardımcı oldu. Almanca konuşuyor, iyi bir iletişim kuruyorduk. Guti de önemli bir isimdi. Keşke daha fazla kalsaydı. Quaresma ise çok özel, yetenekli bir futbolcuydu. Şimdilerde kendisiyle hala görüşüyoruz. Beşiktaş'ı özlediğine dair mesajlar atıyor. Bu tip isimlerle birlikte forma giydiğim için gurur duyuyorum" dedi.

daha gecen gun dedim bu adamlarda sorun hiç yoktu ferdi dısında... onları idare edemeyen yonetimler vardı yoksa oyuncu neden sorun cıkarsın...

Çevrimdışı panic13

Ozzy sonunda vucut calismaya baslamis.dikkat ettim de falaket hafif agirliklarla calisiyor.ben bile fitnessda daha agir calisiyorum :) .ama bir yerlerden baslamak lazim yoksa bu cocuk bu vucutla tutunamayacak..

Abi 14 seneye yakın basketbol oynadım, o yüzden bu konu hakkında bilgim var.

Özellikle gelişim aşamasındaki sporcular için öncelik güçlenmek değil, vücudu aktif hale getirmektir. MEsele basketçi iken ben hayvan gibi karın ve göğüs basardım ama mesela ön/arka kol veya kanat asla basmazdık. Çünkü kas yapısı bozulursa şutumuz bozulabilirdi. Ayrıca, bazı çalışmaları özellikle düşük kilolarlda yapardık, örneğin denge ve zıplama gibi. Çünkü orada amaç vücut dengesini güçlendirmek, ağırlıklarla başa çıkmak değil.

son olarak, aktif sporcuların, özellikle gelişim halindeki sporcuların bir anda kas tutması istenmez, zaman içersine yayarlarki hem vücut hem sporcu bunu sindirsin. Tam 12 ay durmadan ip atladım, smaç basamadım 14-15 yaşlarında iken. İp atladım derken 15 dakika çift ayak, sonra tek, sonra öbür tek, sonra tempolo... yani en az 30 dakikalık çalışmalar, çok ciddi bir antremandır. Smaç basamıyordum ve deli oluyordum, bir gün yine denedim ve sanki hayat boyu kapatıyormuş gibi kapattım smacı. Buda böyle bişey..

Kısaca izlediğin bölümler belki ona denk gelmiş olabilir :D

Çevrimdışı rubi_tobin

eskileri acmak istemem ama

'Quaresma bana mesaj atıyor'
Beşiktaş'a geldiği ilk dönemlerde takımda birçok yıldız bulunduğunu söyleyen siyah-beyazlı futbolcu, "İlk zamanlarımda Fabian Ernst bana çok yardımcı oldu. Almanca konuşuyor, iyi bir iletişim kuruyorduk. Guti de önemli bir isimdi. Keşke daha fazla kalsaydı. Quaresma ise çok özel, yetenekli bir futbolcuydu. Şimdilerde kendisiyle hala görüşüyoruz. Beşiktaş'ı özlediğine dair mesajlar atıyor. Bu tip isimlerle birlikte forma giydiğim için gurur duyuyorum" dedi.

daha gecen gun dedim bu adamlarda sorun hiç yoktu ferdi dısında... onları idare edemeyen yonetimler vardı yoksa oyuncu neden sorun cıkarsın...

Sorun yoktu zaten dağ vardı kocaman bir problem dağı.

Hala bu adamların sorunsuz olduğunu mu düşünüyorsun?

Yönetimlerin sorunu olduğunu düşünüyorsun?
Sevilmesine birşey demem bende peşinden çok tezahürat yaptım ama objektif yaklaşalım.
Portekizlilerin en az sorunsuzu Simao'du. Oda gitmek için bir sürü şey yaptı.

Kendinizi avutabilirsiniz ama ortada gerçekler var, yapmayın.

Beşeri ilişkilerde sorun olduğunda mikro değerlendirme yerine makro değerlendirme yaparsanız devamlı hata yaparsınız.
Ailedeki bir dolandırıcı için tüm aileyi yada aile büyüklerini dolandırıcı saymak gibi.

Çevrimdışı ozan062

Sorun yoktu zaten dağ vardı kocaman bir problem dağı.

Hala bu adamların sorunsuz olduğunu mu düşünüyorsun?

Yönetimlerin sorunu olduğunu düşünüyorsun?
Sevilmesine birşey demem bende peşinden çok tezahürat yaptım ama objektif yaklaşalım.
Portekizlilerin en az sorunsuzu Simao'du. Oda gitmek için bir sürü şey yaptı.

Kendinizi avutabilirsiniz ama ortada gerçekler var, yapmayın.

Beşeri ilişkilerde sorun olduğunda mikro değerlendirme yerine makro değerlendirme yaparsanız devamlı hata yaparsınız.
Ailedeki bir dolandırıcı için tüm aileyi yada aile büyüklerini dolandırıcı saymak gibi.

tamam hatalar vardır ama birde itibarsızlastırma hiçe sayma var biliyorsunki bu yonetim bu konuda ustun basarı kazanmıstır.. kendince haklı olanı olsa dahi bunu hiçbir büyük klüp aleni sekilde yapmaz.. bizde yuksek maas isteyip baska yere gidiince 4tebirine imza atıyorlar tamam bunlarda dogru fakat medya demecleri devasa hatalar içermektedir tabiki bana göre...

ben suanda yıldız yada kendini ispat etmiş oyunculara aç durumdayım onun için dediğin gibi objektif olamıyorum :bawling:  ama diyorum yani o kadar cok ornek varki mikroda makroda herturlu hocalar ve yonetimler bunları bir düzen içinde tutamıyor

hele bize taraftara gelirsek soyle birsey var adamı ilah yapıyoruz inanılmaz yerlere cıkarıyoruz yanındaki türkü yerden yere vuruyoruz simdi o türk bizim necmi abinin deyimiyle putlastırdıgımız topcuya bileniyor ister istemez bunu basına yansıtıyor olaylar baska boyut alıyor dedikodular vsvs iş büyüyor sonrasında itibarsızlastırılmaya baslanıyor derken bi bakmısız elden gitmiş ucmus... cok ornek var onceki senelerden bu yana onun için bu konuda eksiğimiz oldugunu dusundugum için bu parcayı paylastım

biz hicmi iyi oyuncu alamıycaz korkusu olustu yeminle
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 12:36:17 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

tamam hatalar vardır ama birde itibarsızlastırma hiçe sayma var biliyorsunki bu yonetim bu konuda ustun basarı kazanmıstır.. kendince haklı olanı olsa dahi bunu hiçbir büyük klüp aleni sekilde yapmaz.. bizde yuksek maas isteyip baska yere gidiince 4tebirine imza atıyorlar tamam bunlarda dogru fakat medya demecleri devasa hatalar içermektedir tabiki bana göre...

ben suanda yıldız yada kendini ispat etmiş oyunculara aç durumdayım onun için dediğin gibi objektif olamıyorum :bawling:  ama diyorum yani o kadar cok ornek varki mikroda makroda herturlu hocalar ve yonetimler bunları bir düzen içinde tutamıyor

hele bize taraftara gelirsek soyle birsey var adamı ilah yapıyoruz inanılmaz yerlere cıkarıyoruz yanındaki türkü yerden yere vuruyoruz simdi o türk bizim necmi abinin deyimiyle putlastırdıgımız topcuya bileniyor ister istemez bunu basına yansıtıyor olaylar baska boyut alıyor dedikodular vsvs iş büyüyor sonrasında itibarsızlastırılmaya baslanıyor derken bi bakmısız elden gitmiş ucmus... cok ornek var onceki senelerden bu yana onun için bu konuda eksiğimiz oldugunu dusundugum için bu parcayı paylastım

biz hicmi iyi oyuncu alamıycaz korkusu olustu yeminle
Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olabilmemiz için 2-3 senemiz daha var şuan ki görüntü o yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı rubi_tobin

Demba Ba'ya bilenen var mıdır takımda?
Yoksa düzgün karakterli olunca duvarları örülmeden yıkar mı; kişilikler.

Hatalı yönetici tipini Beşiktaş'lılardan başka kim daha iyi bilebilir?
Bizler en kötüsünü gördük. Bu sebeple bundan sonraki yöneticiler için elimizde mükemmel veriler var.
Bu yönetici grubunda çok yanlışlık görmediğim için yazıyorum bunları.

Tabi eleştirisiz olmaz merak edenler için 4 büyük hatalarının olduğunu düşünüyorum.
1.YD dönemi ile ilgili finansal durumlara olan ilgisizlik veya eksiklik
2.Fulya projesi ile ilgili ilgisizlik.
3.Altyapıda yeterli kalite sağlanmaya çalışılsa da, şehir merkezine uzak ve kısıtlı tesis imkanları ile futbolcu yetişmeyeceğinden. G.O.P. 'da kurulacak olan altyapı tesisinin unutkanlık ve sarımtrakların oyunları ile kaçırılmış olması.
4.Futbol gelirlerinin önümüzdeki 3 yıl içinde %50 azalacağını düşünerek (bu yönde yazılmış bir kaç rapor var.) kısa dönem borçlanmanın aşırılığı.

Ama bu hataların yanında futbolcuya davranışta bir tek hata görmedim.

Çevrimdışı ozan062

Demba Ba'ya bilenen var mıdır takımda?
Yoksa düzgün karakterli olunca duvarları örülmeden yıkar mı; kişilikler.

Hatalı yönetici tipini Beşiktaş'lılardan başka kim daha iyi bilebilir?
Bizler en kötüsünü gördük. Bu sebeple bundan sonraki yöneticiler için elimizde mükemmel veriler var.
Bu yönetici grubunda çok yanlışlık görmediğim için yazıyorum bunları.

Tabi eleştirisiz olmaz merak edenler için 4 büyük hatalarının olduğunu düşünüyorum.
1.YD dönemi ile ilgili finansal durumlara olan ilgisizlik veya eksiklik
2.Fulya projesi ile ilgili ilgisizlik.
3.Altyapıda yeterli kalite sağlanmaya çalışılsa da, şehir merkezine uzak ve kısıtlı tesis imkanları ile futbolcu yetişmeyeceğinden. G.O.P. 'da kurulacak olan altyapı tesisinin unutkanlık ve sarımtrakların oyunları ile kaçırılmış olması.
4.Futbol gelirlerinin önümüzdeki 3 yıl içinde %50 azalacağını düşünerek (bu yönde yazılmış bir kaç rapor var.) kısa dönem borçlanmanın aşırılığı.

Ama bu hataların yanında futbolcuya davranışta bir tek hata görmedim.

hepsine katılıyorum,
futbol ego oyunudur.. egoların çarpıstıgı milyonların havaya uctugu bir oyundur

onun için senin dediğin gibi karakterini bozmayan adamlarla kurulu bir takım yapıyoruz evet ama ben buna kısmen katlıyorum cnk sahada oyuncum dayak yiyorken boynuna eller sarılıyorken bir tane asi adam gelip orada oyuncumu savunmuyorsa ne 11kişilik ekip nede kenardaki hoca veya oyuncular birsey demiyorken ben bu konuda birazda problemli adam ararım biz demiyormuyuz agresif bir adam alalım ortasahaya diye işte bende yolunu soyluyorum sebeblerini yazıyorum

yenilirken oyun içinde ileriye hamle yapan oyuncu gormuyorum mesela diyoruzya bazen takım yeniyorken oyuncular geriye çekiliyor bilici sucluyoruz bazen bakıyorum bilic ileri diyor oyuncular hala geride kalıyor acaba neden?? winner adamların sayısı az ve mevki olarak esas gereken yerlerde yok gibi goruyorum hatta ornekleyim

yani yönetim yarın boyle oyuncu alırsa ve problem cıkarsa demeyelim işte oyuncu sorunluydu ama bende diyorum gerekiyor boylesi fazla almazsın onu kontrol altına almayı basarbilirsek bize maçlar alır forma sattırır:))

grafikte bjk galipken nasıl geriye çekildiğini anlatıyor

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 13:00:45 ozan062 ]

Çevrimdışı sağduyu

Hilbert giderken dedik ki, yerine kimi koyacaksın ki daha iyi? Konmadı... Hilbert giderse 2 sene daha sağ bek diye ağlanır durur bu taraftar dedik, 2 yıldır sağ bek aşağı sağbek yukarı... Hilbert olsaydı en az iki derbi kazanırdık, o kadar net. Ya asist yapardı, ya da gol atardı. Vayyy neymiş efendim Hilbert sağ açıkmış. Kardeşim zaten büyük takımların bek oyuncusunun iyisi kanat oyuncusundan olur. Caner bek mi?, Gökhan Gönül, telles ne kadar savunmacı?

Ondan sonra derbi alamıyoruz. Alamazsın tabi... Kadroda yer alan oyunculara atıp tutarken biraz ölçülü olmak lazım.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı SDemirsoy

buralar niye sessiz :D

Çevrimdışı Abdullah

buralar niye sessiz :D
Ümitler tükeniyor yavaş yavaş  :money:

Çevrimdışı ozan062

bi ara bi dedikodu cıkmıstı chelsea türkiyeden bir takımı satın alacagı konusunda o meger bursaymıs sonrasında bizim baskanda atlamıs olaya bir duyumcuya gore iş bu yüzden yatmıs:)) hayli mantıklı :evillol:

Çevrimdışı berk_bjk

Diarra ve Pereira şampiyon yapar başka da transfere gerek yok. Keşke alsak olmayacak transferler değil. Diarra kulüpsüz şuanda.
Pereira olmasa bile Diarra tam aradığımız adam orta saha için derbileri bile rahatlıkla kazanırız.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 14:36:17 berk_bjk ]

Çevrimdışı Deniz

Diarra ve Pereira şampiyon yapar başka da transfere gerek yok. Keşke alsak olmayacak transferler değil. Diarra kulüpsüz şuanda.
Diarra 2.5 tan asagi oynamaz bir de en az 3 sene kontrat ister bence cok zor

Çevrimdışı berk_bjk

Diarra 2.5 tan asagi oynamaz bir de en az 3 sene kontrat ister bence cok zor

Demba Ba ne alıyorsa Diarraya da verilebilir bana göre 29 yaşında Ernst'in verdiğinin 2 katı katkı verir sakatlık durumu olmadığı sürece.

Çevrimdışı panic13

Ben artık öz kaynak düzeninden uzay takımı kurulmasını istiyorum, geçmişimizdeki gibi...