tamam hatalar vardır ama birde itibarsızlastırma hiçe sayma var biliyorsunki bu yonetim bu konuda ustun basarı kazanmıstır.. kendince haklı olanı olsa dahi bunu hiçbir büyük klüp aleni sekilde yapmaz.. bizde yuksek maas isteyip baska yere gidiince 4tebirine imza atıyorlar tamam bunlarda dogru fakat medya demecleri devasa hatalar içermektedir tabiki bana göre...
ben suanda yıldız yada kendini ispat etmiş oyunculara aç durumdayım onun için dediğin gibi objektif olamıyorum
ama diyorum yani o kadar cok ornek varki mikroda makroda herturlu hocalar ve yonetimler bunları bir düzen içinde tutamıyor
hele bize taraftara gelirsek soyle birsey var adamı ilah yapıyoruz inanılmaz yerlere cıkarıyoruz yanındaki türkü yerden yere vuruyoruz simdi o türk bizim necmi abinin deyimiyle putlastırdıgımız topcuya bileniyor ister istemez bunu basına yansıtıyor olaylar baska boyut alıyor dedikodular vsvs iş büyüyor sonrasında itibarsızlastırılmaya baslanıyor derken bi bakmısız elden gitmiş ucmus... cok ornek var onceki senelerden bu yana onun için bu konuda eksiğimiz oldugunu dusundugum için bu parcayı paylastım
Demba Ba'ya bilenen var mıdır takımda?
Yoksa düzgün karakterli olunca duvarları örülmeden yıkar mı; kişilikler.
Hatalı yönetici tipini Beşiktaş'lılardan başka kim daha iyi bilebilir?
Bizler en kötüsünü gördük. Bu sebeple bundan sonraki yöneticiler için elimizde mükemmel veriler var.
Bu yönetici grubunda çok yanlışlık görmediğim için yazıyorum bunları.
Tabi eleştirisiz olmaz merak edenler için 4 büyük hatalarının olduğunu düşünüyorum.
1.YD dönemi ile ilgili finansal durumlara olan ilgisizlik veya eksiklik
2.Fulya projesi ile ilgili ilgisizlik.
3.Altyapıda yeterli kalite sağlanmaya çalışılsa da, şehir merkezine uzak ve kısıtlı tesis imkanları ile futbolcu yetişmeyeceğinden. G.O.P. 'da kurulacak olan altyapı tesisinin unutkanlık ve sarımtrakların oyunları ile kaçırılmış olması.
4.Futbol gelirlerinin önümüzdeki 3 yıl içinde %50 azalacağını düşünerek (bu yönde yazılmış bir kaç rapor var.) kısa dönem borçlanmanın aşırılığı.
Ama bu hataların yanında futbolcuya davranışta bir tek hata görmedim.