Takım yapısını bozduğunu düşünmesen de;
devre arası oyundan çıkaran hocasına küfürler yağdıranlar,
sakatlığı nedeni ile kadroya alınmadığında sabahlara kadar barlarda eğlenenler,
tazminat almanın peşinde koşan ucuz insan bozuntuları zaten takım oyuncusu olamazlar da.
Karaktersiz olacaklarına "çöp" olmalarını tercih ederim.
cok güzel soylemissin fakat bunları yasamayan klup yok eldekilerin birsey basarma becerisi olmadıgı için isyan etmiyorlar bazı ayrılıkları yapmıyorlar messi dediğimiz duyguları alınmıs adam bile biryerden sonra boyle cirkinlikler yapıyorken elde yetenek barınmayan kadroda farklı olanların bunları yapması bana garip gelmez dogası geregi var elinde bunları barındıramazsak o zaman basarıyı unutucaksın bunun adına ego deniyor yapıcak birsey yok:((
sadece asırıya kacanlar var onlarıda yonetim yoneticiler toparlıcak onu zaten yonetim kademesi beceremiyor yoksa oyuncu durduk yere yapmaz bunları...
aman sakın savunmuyorum onları oyle anlasılmasın sadece olmayan klup yoktur sonucta bizim veli kaç kere antrenmanda olsun mac içinde olsun herkesle tartısmıs kendi takımında:)) sadece yanında olcaydan baska adam goremiyorum ona bakarsan bizim içimizdede aykırılar var:))
dünyadaki bütün iyi topcularda garip garip seyler var bakınız ibrahimovic kendine "tanrı" diyor:))