2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569573 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Bence günümüz futbolunda ve bizim oynadığımız formasyonda iki bekin hücumcu bek olması lazım ki skora katkı yapsınlar  bizim bekler ortalama bir maçta en fazla 2 veya 3 orta yapabiliyor bunlarda zaten yerini bulmuyor o yüzden biz bek alacaksak hücumcu bir bek almalıyız linnes  cicinyo gibi öbür türlü ümit karaal bile defansif görevini yerine getirebilir bence alınacak bek serdardan en az iki gömlek kaliteli olmalı ki iş yapsın yoksa diğer türlü para harcamaya gerek bile yok

Çevrimdışı sametbagan

Bence birinci öncelik bize kaşar ve çirkef bi ortasaha lazım hemde elzem sağ bek olmasada olur o zaman ama top class olacak öyle toygar arslan la falan olmaz inler , de jong gibi o zaman şamiyonluk şansmız ve derbi kazanma şansımız baya bi artar

Çevrimdışı blackeagle35

Sag beke ihtiyac yok diyen arkadaslar sene basindan beri puan kaybettigimiz maclara baksin ataklari nereden yiyoruz gorsun.bu takimin en kral sag beki almaya ihtiyaci var.maxi gibi linnes gibi adam almalari sart almazlarsa liverpool o kanadi nasil yol gecen hanina cevirir gorursunuz..ligi goturmenin tek yolu iyi bir sag bek..
Bu takıma sağ bek lazım bunu söyleyeyim..Ancak bu takım en çok golü duran ve yan toplardan yiyor..Rize,Eskişehir,Galatasaray maçlarında bu şekilde goller yedik..Fb ve Erciyes'te sağ bek sıkıntısından goller yedik ama bu maçlarda orada Necip oynadı..Orta saha sıkıntısından kaybettiğimiz ya da oyunu verdiğimiz pek çok mac sayabiliriz..Hele ki sadece bir transfer yapılacaksa bu kesinlikle orta saha olmalı ki hem Atiba'yı beke cekebiliriz hem de orta sahaya bir oyuncu ekleyebiliriz..Ayrıca hedef hem avrupa hem lig ise bu takıma birden fazla transfer mutlaka yapılmalıdır..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 12:55:30
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kalite neden ucuza alınmasın DembaBa yı ucuza aldık sosayıda öyle rakama takılma ederine bak bir milyonluk oyuncuyu 1,5 a alırsan kazık yemiş olursun 500 alırsan ucuza almış olursun dembaba 6 M ucuz demektir her oyuncunun fiyatını kalitesi belirler uefada guruptan lider çıktık ilk yarıyı üst sırada bitirdik bunu bu oyuncular yaptı öyle bir havadasınızki sağ bek olmazsa şampiyonluk gider diyorsunuz sen orta sahaya iyi bir oyuncu alda atibada sağ bek oynar bek ya alt tarafı ama büyüttünüz hiç çıkmasın otursun orda beklesin orda ilerde gökhan oynuyor bizim öyle aman aman bek takviyesine ihtiyacımız yokki sağda orası bizim en iyi bölgemiz sanki sağ kanadımız kırıkta bek diye tutturdunuz bizim ataklarımızın çoğu sağ kanattan geliyor kaldıki ceza sahasında acayip bir hava üstünlüğümüz varda orta açacak bek istiyorsunuz öyle bir bek gelse 3 orta yapar dördüncüde sağlam bir küfür eder bir dahada kendini yormaz :D bizim ileri ucumuz ver kaçlarla defansı delerek içeri giriyor bizim her golümüz mücadele kokuyor takım oyununda tek oyuncu hiç bir şeydir senin takım kalitesini aynı seviyede tutman gerekirki başarı gelsin sağ bek alınamaması yönetim beceriksizliği değil Bilicin linnesi alamıyorsanız başka bek almayın demesinden kaynaklandı istemiyor adam zorlamı isteteceksin bunu haber yaptık olay oldu ne komisyonu kaldı ne başka bir şeyi istemediği oyuncuyada şans vermiyor biz hocamızı eleştirirken bu yüzden eleştirdik pedro tirbünde otururken Necip stoper oynadı denemedi bile ama hazırlık maçlarında oynamıştı bayada iyi oynamıştı eskude oynadı necip oynadı ama pedro tribünden inmedi ne zaman mecbur kaldı yada yönetim mecbur etti o zaman pedro oynadı bazı şeyleri kabul edelim hocamızın rotasyonu mecburiyet olmazsa olmuyor bu senede kupa maçlarında gördük bu kadar yoğun maç trafiğinde as kadroyla çıkmaya gerek varmı ver gençlere şans çokmu önemli kupa
geçen sene pedro ile kerim frei oynamaması içimde yaradır . olcay kabul görev adamı iş disiplini yüksek ama geçen sene bursaspor maçından beri düşüşe geçti ki normal adam 60 maçtır ilk 11 oynuyor herkes ezberlemiş adamı hiç bir şey yapamıyordu .Kerim garibim süre aldığı 3-4 dakikada bir şeyler yapıcam diye kendini yırtıyordu .Bilic kabul iyi birr takım savunması oturttu organize bir takım olduk falan ama geçen sene nerdeyse hakemlerle Bilicin bu saçma kadro tercihi ve oyuna müdahale edememesi de bizi şampiyonluktan etti .

Çevrimdışı rubi_tobin

Bazı durumlarda transfer takım ahengini bozabilir.
Bu duruma düşmeden transfer yapabiliyorsak yapalım.
Mükemmel bir kariyer ve takım oyucusu olabilecek üst düzey bir oyuncu yada gelecek vadeden genç takım oyunu yüksek bir oyuncu.
Ancak şu da unutulmamalıdır ki hayat futbol oyunlarındaki gibi olmuyor.
Quaresma mesela bize futbol kalitesi kattı ama takım oyunumuzu süründürdü.
Takımın yarısı asıl performanslarının altında kaldı.
Mesela Fabian büyük bir kalite sağlamasa da takım oyunumuzu ve takım direncini birkaç basamak atlattı.
Yusuf kalitemizi arttırdı takım oyunumuza olumsuz bir etkisi olmadı.
Ne kadar uzattım kusura bakmayın.
Ancak takım oyuncusu bulursak alalım yoksa boş hayallere para akıtmayalım.
Mevcut düzeni bozacak durumlara girmeye gerek yok.
Ayrıca finans en önemli konu. Onu bir kalemde kenara itip sağ bek orta saha demeden önce maliyetlere bakalım.
Milyon €'yu bir kez bile görmedim hatta hayalini bile kuramam ama 2M ona 4M ona kelimeleri havalarda uçuşuyor.
Şampiyonluk elbette önemli ama gaza gelmeyelim, sonra üzülen bizler oluruz.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 13:31:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bazı durumlarda transfer takım ahengini bozabilir.
Bu duruma düşmeden transfer yapabiliyorsak yapalım.
Mükemmel bir kariyer ve takım oyucusu olabilecek üst düzey bir oyuncu yada gelecek vadeden genç takım oyunu yüksek bir oyuncu.
Ancak şu da unutulmamalıdır ki hayat futbol oyunlarındaki gibi olmuyor.
Quaresma mesela bize futbol kalitesi kattı ama takım oyunumuzu süründürdü.
Takımın yarısı asıl performanslarının altında kaldı.
Mesela Fabian büyük bir kalite sağlamasa da takım oyunumuzu ve takım direncini birkaç basamak atlattı.
Yusuf kalitemizi arttırdı takım oyunumuza olumsuz bir etkisi olmadı.
Ne kadar uzattım kusura bakmayın.
Ancak takım oyuncusu bulursak alalım yoksa boş hayallere para akıtmayalım.
Mevcut düzeni bozacak durumlara girmeye gerek yok.
Ayrıca finans en önemli konu. Onu bir kalemde kenara itip sağ bek orta saha demeden önce maliyetlere bakalım.
Milyon €'yu bir kez bile görmedim hatta hayalini bile kuramam ama 2M ona 4M ona kelimeleri havalarda uçuşuyor.
Şampiyonluk elbette önemli ama gaza gelmeyelim, sonra üzülen bizler oluruz.
çok doğru söyledin abi zaten şuan en iyi yaptığımız iş takım oyununu savunmada ve ileride iyi yapabilmemiz özellikle ileride hücum anlamında bana göre iyi bir 8 numara ihtiyacımız var yani atibanın yerine daha iyi top yapabilecek sosa ile mesafeyi kısaltacak adam lazım zaten kanat oyuncularımız hücum futboluna uygun isimler.Biz takım olarak orta sahada çok efor sarfediyoruz bence veli inanılmaz yoruluyor bununda sebebi bana göre atibanın btb olmaması atiba defansif anlamda mehmet topaldan sonra türkiyenin en iyisi bence ama ileriye oynamada çok etkisiz topu ayağında çok fazla tutuyor , oyun açamıyor daha hiç ara pas attığını görmedim .Ayrıca trasnfer mevcut kadroya göre çok da gerekli değil bence çünkü bu takım ilk yarı rüşdünü ispatladı ama ikinci yarı bizi daha fazla doğrayacaklar, artık herkes bundan emindir heralde .ben ikinci yarıda 18 maçımızda 10 kırmızı kart , derbi öncesi sınırdaki adamların atılmasına şahit olacağımızı düşünüyorum bu net bundan kaçıs yok .Bu bağlamda 3 transfer şampiyon olmak için şart oğlu şart ama dediğim gibi bizi doğrayacaklarından emin olduğum için bu 3 transfer şart çünkü kenardaki necip , Ozi gibi orta saha  adamları gerekli desteği vermeyecek .Şu necibin fiziği ozide olsa biz bugün çok farklı şeyleri konuşuyor olurduk :Şampiyonluk kutlamalarını nerde yapacağız yada şampiyon olunca @Necmi abi ve @bjk_mabet  bize ne ısmarlayacaklar falan  :D :D :D
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 13:35:53 Mehmet ]

Çevrimdışı ozan062

ben simaoların q7lerin ferdilerin almeidaların hiçbir zaman takımın yapısını bozdugunu dusunmedim cunku bu adamları aldıgında takımın geri kalanını dusunmediğin ortaya cıkar

zaten gerisi çöple dolu yani topu sisiren iki baskı yiyince taca atan yada kaleciye yollayan sonrasında topun etrafında 760 derece donen ve orta acmayı bilmeyen oyuncu topluluguyla bu tip teknik oyuncuları dengeli harmanlayamazsın o zaman gozlere aykırıymıs gibi gorunur halbuki oyle değildir...

simdi dembaya soruyorsun sana iki üç tane oyuncu sayıyor yetenekli buldugu ama o zamanlar öylemiydi??

bence duzeltilmesi gereken sey mantalitedir yani sampiyonluk ve büyük takım refleksini gostermemiz gerektiğidir.. artık bu oyuncular yoluyla taraftar yoluyla en onemlisi yonetim yoluyla olması gerektiğini dusnuuyorum

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 13:46:43 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı rubi_tobin

ben simaoların q7lerin ferdilerin almeidaların hiçbir zaman takımın yapısını bozdugunu dusunmedim cunku bu adamları aldıgında takımın geri kalanını dusunmediğin ortaya cıkar

zaten gerisi çöple dolu yani topu sisiren iki baskı yiyince taca atan yada kaleciye yollayan sonrasında topun etrafında 760 derece donen ve orta acmayı bilmeyen oyuncu topluluguyla bu tip teknik oyuncuları dengeli harmanlayamazsın o zaman gozlere aykırıymıs gibi gorunur halbuki oyle değildir...

simdi dembaya soruyorsun sana iki üç tane oyuncu sayıyor yetenekli buldugu ama o zamanlar öylemiydi??

bence duzeltilmesi gereken sey mantalitedir yani sampiyonluk ve büyük takım refleksini gostermemiz gerektiğidir.. artık bu oyuncular yoluyla taraftar yoluyla en onemlisi yonetim yoluyla olması gerektiğini dusnuuyorum

Takım yapısını bozduğunu düşünmesen de;
devre arası oyundan çıkaran hocasına küfürler yağdıranlar,
sakatlığı nedeni ile kadroya alınmadığında sabahlara kadar barlarda eğlenenler,
tazminat almanın peşinde koşan ucuz insan bozuntuları zaten takım oyuncusu olamazlar da.
Karaktersiz olacaklarına "çöp" olmalarını tercih ederim.

Çevrimdışı forzatunga

sağ bek şart oğlu şart hiç kendimizi kandirmayalim.

Çevrimdışı sametbagan

Eğer para yoksa ki öyle gözüküyor bence sağlam bi ortasaha ile biz bu işi kotarırız ama dediğim gibi kaşar ve çirkef olmak şartıyla yoksa transfer yapmak için transfer yapılmaz

Çevrimdışı panic13

Hangi para ile?

"ucuzu ve kalitelisini var" dersen önerin kim?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Geovani

Sevgili dostum @rubi_tobin sonuna kadar haklısın ama serdar yedeklemek bi oyuncu şart gibi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

Ve aynı şekilde ortadaki ikliliyi yedekleyecek bi transfer bizi şampiyon yapar

Çevrimdışı rubi_tobin

Sevgili dostum @rubi_tobin sonuna kadar haklısın ama serdar yedeklemek bi oyuncu şart gibi

@Geovani dostum gardaşım; alternatifler az, para az, zaman az.
Bu şartlarda çok uğraşmalarına rağmen büyük olasılık transfer ol(a)mayacak.
Günü kurtarma adına transfer bizi bozmasın.
Ayrıca Serdar'ın formu düşer gibi olursa sen halledersin onu  :boxin:

Çevrimdışı Deniz

Abi serdarin formu su an bile yeterli degil.16 haftanin zaten 8 inde vasatin altinda oynadi..su aralar biraz toparlafi ama garantisi yok.serdardan iyi bir yedek olur lig maclarinda da alternatif olur ama liverpool macinda serdarla cikarsak o kanat otoban olur.her hafta liverpool macini izliyorum adamlarin sol kanadi felaket calisiyor.serdarin gozunun yasina bakmazlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Geovani

Aziiz kardeşim maç öncesi votkam biram @rubi_tobin risk almalıyım şampiyonlar ligi yeni stad à şampiyon gitmek meşaleler ne dersin

Çevrimdışı ozan062

Takım yapısını bozduğunu düşünmesen de;
devre arası oyundan çıkaran hocasına küfürler yağdıranlar,
sakatlığı nedeni ile kadroya alınmadığında sabahlara kadar barlarda eğlenenler,
tazminat almanın peşinde koşan ucuz insan bozuntuları zaten takım oyuncusu olamazlar da.
Karaktersiz olacaklarına "çöp" olmalarını tercih ederim.

cok güzel soylemissin fakat bunları yasamayan klup yok eldekilerin birsey basarma becerisi olmadıgı için isyan etmiyorlar bazı ayrılıkları yapmıyorlar messi dediğimiz duyguları alınmıs adam bile biryerden sonra boyle cirkinlikler yapıyorken elde yetenek barınmayan kadroda farklı olanların bunları yapması bana garip gelmez dogası geregi var elinde bunları barındıramazsak o zaman basarıyı unutucaksın bunun adına ego deniyor yapıcak birsey yok:((

sadece asırıya kacanlar var onlarıda yonetim yoneticiler toparlıcak onu zaten yonetim kademesi beceremiyor yoksa oyuncu durduk yere yapmaz bunları...

aman sakın savunmuyorum onları oyle anlasılmasın sadece olmayan klup yoktur sonucta bizim veli kaç kere antrenmanda olsun mac içinde olsun herkesle tartısmıs kendi takımında:)) sadece yanında olcaydan baska adam goremiyorum ona bakarsan bizim içimizdede aykırılar var:))

dünyadaki bütün iyi topcularda garip garip seyler var bakınız ibrahimovic kendine "tanrı" diyor:))
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 15:24:07 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı rubi_tobin

Aziiz kardeşim maç öncesi votkam biram @rubi_tobin risk almalıyım şampiyonlar ligi yeni stad à şampiyon gitmek meşaleler ne dersin
Tamam konuşuyorum Başkanla hallediyoruz sağ bek işini  :bandit:

Çevrimdışı Pascal

Petar Stojanovic de iyi oyuncuymuş..
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Geovani

Tamam konuşuyorum Başkanla hallediyoruz sağ bek işini  :bandit:

Bi Zahmet rubicim risk alınma zamanı bu zaman bu sene şampiyonluk önemli renklilerin 4.yıldızın içinde patlamamış lazım  :evillol:

Çevrimdışı forzatunga

Hangi para ile?

"ucuzu ve kalitelisini var" dersen önerin kim?

ucuzu elbette var kalitelisi kim dersen buna ben karar veremem ,klübün bu iş için istihdam ettiği personel var zaten bir zahmet onlar bulacak.
Ayrıca transferin her türlüsü risk kağıt üzerinde aldığın çok kaliteli oyuncu dahi sıfır katkı verebiliyor.O yüzden 1 yedeği dahi olmayan bir pozisyon için mutlaka ama mutlaka gözü karartıp bir tercih yapılmalı.Ne olur, Milosevic gibi bir oyuncu getirirsin tutmadı mı ? kirala ülkesine ya da anadoluya zaten bonservis ve maaş düşük zararın çok az olur ya da olmaz.Tutarsa patlar gider vurgun yaparsın.Hele önümüzdeki yıl yabancı sınırı kalkacak iken yani oyuncu patates çıksa bile kontrat sorunu olmayacak iken böyle risklere girmenin tam zamanıdır.
Gidip sağ-sol açık forvet alalım demiyorum bu israf olur şimdilik ama Serdar'ın kendisi bile yetersizken birde onu alternatifsiz bırakmak takımın tüm dengesini bozuyor.Serdar ve Atiba'nın ikisinin de cezalı ya da sakat olduğu bir kadro kurun üzerine düşünün.

Çevrimdışı panic13

ucuzu elbette var kalitelisi kim dersen buna ben karar veremem ,klübün bu iş için istihdam ettiği personel var zaten bir zahmet onlar bulacak.
Ayrıca transferin her türlüsü risk kağıt üzerinde aldığın çok kaliteli oyuncu dahi sıfır katkı verebiliyor.O yüzden 1 yedeği dahi olmayan bir pozisyon için mutlaka ama mutlaka gözü karartıp bir tercih yapılmalı.Ne olur, Milosevic gibi bir oyuncu getirirsin tutmadı mı ? kirala ülkesine ya da anadoluya zaten bonservis ve maaş düşük zararın çok az olur ya da olmaz.Tutarsa patlar gider vurgun yaparsın.Hele önümüzdeki yıl yabancı sınırı kalkacak iken yani oyuncu patates çıksa bile kontrat sorunu olmayacak iken böyle risklere girmenin tam zamanıdır.
Gidip sağ-sol açık forvet alalım demiyorum bu israf olur şimdilik ama Serdar'ın kendisi bile yetersizken birde onu alternatifsiz bırakmak takımın tüm dengesini bozuyor.Serdar ve Atiba'nın ikisinin de cezalı ya da sakat olduğu bir kadro kurun üzerine düşünün.

Yazdıklarına %100 katılıyorum. Gerçekten çok iyi açıklamışsın, teşekkür ederim.

sorun ise şu, kısmen sen de açıklamanda yazmışsın. MAddi durumumuz kötü değil, çok kötü. Düzlüğe çıkıyoruz dediğimiz bu günlerde bile kulüp FFP şartlarını yakalamaya uğraşıyor. Ben de diyorum ki, eyvallah şampiyonluğa yakınız ama katkı alma konusunda emin değilsek, risk almayalım. Oraya vereceğimiz parayı, stada aktaralım. Çünkü dönem, ekonomik açıdan kesinlikle risk alınacak dönem değil. Stadın bitişini ve FFP yi zorlayacak herşeyden uzak olmamız lazım. Şampiyonluk pahasına olsa bile.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan

Aynen katılıyorum. Devre arası yapılan transferler her zaman risklidir, daha önce de burada yazdım, bu kadro bu lig için yeterli bence, haa daha iyisi olur mu? Mutlaka olur. Ama para, zaman, uyum vs. vs. problemler. Galiba @Çağrı daha önce bahsetmişti yapıplacak transfer mutlaka ve mutlaka kamp yapmalı diye. Onun için devre arasında kısıtlı imkanlardan yararlanmak yerine,  sezon sonunda daha geniş bir yelpazeden oyuncu seçilerek nokta atışı yapılması daha mantıklı bana göre.

Çevrimdışı Deniz

Komutan sag yumruguyla sag bek alin demis :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Yazdıklarına %100 katılıyorum. Gerçekten çok iyi açıklamışsın, teşekkür ederim.

sorun ise şu, kısmen sen de açıklamanda yazmışsın. MAddi durumumuz kötü değil, çok kötü. Düzlüğe çıkıyoruz dediğimiz bu günlerde bile kulüp FFP şartlarını yakalamaya uğraşıyor. Ben de diyorum ki, eyvallah şampiyonluğa yakınız ama katkı alma konusunda emin değilsek, risk almayalım. Oraya vereceğimiz parayı, stada aktaralım. Çünkü dönem, ekonomik açıdan kesinlikle risk alınacak dönem değil. Stadın bitişini ve FFP yi zorlayacak herşeyden uzak olmamız lazım. Şampiyonluk pahasına olsa bile.

Ligde galibiyet primi 1 milyon tl.Kazanan takım kadar stada para aktarabilecek bir kaynak yok.Gidip 5 milyon euro bonservis verecek halimiz elbette yok hatta 1 dahi veremiyorum diyorsan git bonservissiz oyuncu bul Basser var Sapunaru var.