2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569325 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Katılıyorum elimizdeki kadro ile 3 kulvarda mümkün değil gidemeyiz.
2 kulvarda da gidemeyiz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

2 kulvarda da gidemeyiz
Aynen kupadan elensek bile bu kadro yeterli olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:59:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Kişiden kişiye değişir Mehmet abi o. Messi ondan 2 yaş küçük ama kırmadığı rekor kalmadı. Kimin daha iyi olduğu herkesin baktığı açıya göre değişir :)
ayrıca benim en iyi adamım Hazard  :)

Çevrimiçi Necmi

ANÇ Serdar a yedek olacak dedi yani üst seviye bi oyuncu beklemeyiz Pereira Linnes hatta Cicinho derken maalesef Süzen ayarında yabancı oyuncu gelecek bence
ne söylemesi gerekiyordu serdar hiç bir işimize yaramıyor o yüzden iyi bir sağ bek almamız gerekiyormu diyecekti Bir Başkan yardımcısının çıkıp ne demesini bekliyorsunuz :alala: siz burda kendi oyuncularımızı yerden yere vuruyorsunuz yönetimdemi aynısını yapsın serdarın bu sene hangi kötü maçını gördünüz de konuşuyorsunuz millet kendi çöplerini aya çıkarırken bizde yerin dibine sokarız sizin derdiniz takımın iyi bir seviyeye çıkması değil sağda solda arkadaşlarınıza hava atmak :D sağ bekin bizde hayati bir önemi yok leblebici aramıyorsun alt tarafı sağ bek serdarda bayağı iyi götürüyor sanki dünyanın en iyi sağ beki gelirse bizi şampiyon yapar bizim en büyük eksikliğimiz orta saha ortası veliyle atibayı beğenmiyor kimse ama biri oynamadığında yerine koyacak oyuncu yok oraya gelecek iyi bir oyuncu sağ bek sorununuda çözer biz serdarı alırken alınacak iki sağ bek vardı biri veysel diğeri serdar sizce hangisi daha iyi unutmayalım hala yabancı kontenjanı var ve yabancı sağ bek bizde lüks alınsa bile orda gene serdar forma giyecektir ancak inler alınır veliyle eşleşirse bizim yabancı sağ bek oynatma şansımız olur altı ay sonra yabancı serbest olacağına göre şimdi o kadar para verilip inler alınırmı oda ayrı bir soru kimin alınacağının önemi yok önemli olan takıma uzun süre katkı sağlaması

Çevrimdışı Türkay

ne söylemesi gerekiyordu serdar hiç bir işimize yaramıyor o yüzden iyi bir sağ bek almamız gerekiyormu diyecekti Bir Başkan yardımcısının çıkıp ne demesini bekliyorsunuz :alala: siz burda kendi oyuncularımızı yerden yere vuruyorsunuz yönetimdemi aynısını yapsın serdarın bu sene hangi kötü maçını gördünüz de konuşuyorsunuz millet kendi çöplerini aya çıkarırken bizde yerin dibine sokarız sizin derdiniz takımın iyi bir seviyeye çıkması değil sağda solda arkadaşlarınıza hava atmak :D sağ bekin bizde hayati bir önemi yok leblebici aramıyorsun alt tarafı sağ bek serdarda bayağı iyi götürüyor sanki dünyanın en iyi sağ beki gelirse bizi şampiyon yapar bizim en büyük eksikliğimiz orta saha ortası veliyle atibayı beğenmiyor kimse ama biri oynamadığında yerine koyacak oyuncu yok oraya gelecek iyi bir oyuncu sağ bek sorununuda çözer biz serdarı alırken alınacak iki sağ bek vardı biri veysel diğeri serdar sizce hangisi daha iyi unutmayalım hala yabancı kontenjanı var ve yabancı sağ bek bizde lüks alınsa bile orda gene serdar forma giyecektir ancak inler alınır veliyle eşleşirse bizim yabancı sağ bek oynatma şansımız olur altı ay sonra yabancı serbest olacağına göre şimdi o kadar para verilip inler alınırmı oda ayrı bir soru kimin alınacağının önemi yok önemli olan takıma uzun süre katkı sağlaması

Abi serdara laf ettiğimden değil hatta önceki mesajlarda da savundum 2-3 defa serdarı ama 1.5 sene oldu sağ bek alıcaz diye Serdar bi sakatlık geçirse malum 3 kulvarda as 11 de oynuyor bi sakatlansa yine Necip veya İsmail oynayacak şaka gibi değil mi? 2 transfer sezonu geçti ama biz hala sağ bek de sol bek  oynatıyoruz. :bandit: Bu yönetim başarısızlığıdır para harcamicaz diye orayı boş bırakmak bence kabul edilemez sonuçta bir takım kuruyoruz kaliteyi ucuza alamayız Demba Ba ya 6 milyon verdik adam oynadığı futbolla kendini amorti etti zaten. Sosa ya 3.4 euro verdik oynadığı futbol ortada niye bu kadar para verdik demiyor kimse. Demek istediğim artık bi sağ bek alınsın abi Şampiyonluk için bazı şeyler göze alınmalı  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada takım yarın toplanıyor.

Çevrimdışı FARUK

ANÇ Serdar a yedek olacak dedi yani üst seviye bi oyuncu beklemeyiz Pereira Linnes hatta Cicinho derken maalesef Süzen ayarında yabancı oyuncu gelecek bence
abi yapmayın  ya bu aciklamadan bunu çıkarmayın
adam ne desin serdar 2 pas yapamıyor  0 gol 0  asist onun için  sağ  bek arıyoruz  mu diyecek
mecburen boyle diyor

Çevrimdışı ALI RIZA

adam ne desin serdar 2 pas yapamıyor  0 gol 0  asist onun için  sağ  bek arıyoruz  mu diyecek
mecburen boyle diyor
Gelde anlat  :director: :director: :director: :director:

Çevrimdışı Türkay

mecburen boyle diyor

Abi az önceki mesajımda da dedim Serdarı daha önceden bende savundum hala da savunurum benim demek istediğim büyük beklenti içine girdiğimiz Linnes olmadı Pereira'yı takım bırakmıyor. Geriye alternatif olarak pek tahmin etmediğimiz oyuncular konuşuluyor. Yani Serdar ile aynı kapasite de oyuncular yani en azından formayı gelesiye kapamayacak adamlar. Bize artık böyle değil tecrübeli adam lazım. İnşallah gelen oyuncu beni yanıltır

Çevrimdışı doganay

mecburen boyle diyor

Aynen katiliyorum, tabiki Serdar'dan cok daha iyi birini alacaklar. O aciklamalar Serdar'i kuculmemek ve motivasyonunu bozmamak icin soylenmistir.

Çevrimdışı FARUK

Abi az önceki mesajımda da dedim Serdarı daha önceden bende savundum hala da savunurum benim demek istediğim büyük beklenti içine girdiğimiz Linnes olmadı Pereira'yı takım bırakmıyor. Geriye alternatif olarak pek tahmin etmediğimiz oyuncular konuşuluyor. Yani Serdar ile aynı kapasite de oyuncular yani en azından formayı gelesiye kapamayacak adamlar. Bize artık böyle değil tecrübeli adam lazım. İnşallah gelen oyuncu beni yanıltır
yok o konuda haklısın  kac donemdir sıkıntı  yaşanan  bölgenin transferi en gec bugun  cozumlenmeli ve kampa yetismeliydi
Ama gelecek oyuncu serdardan kötü  olacak diye  bir sey yok  onu anlatmak icin yazdım  :ok:

Çevrimdışı Türkay

yok o konuda haklısın  kac donemdir sıkıntı  yaşanan  bölgenin transferi en gec bugun  cozumlenmeli ve kampa yetismeliydi
Ama gelecek oyuncu serdardan kötü  olacak diye  bir sey yok  onu anlatmak icin yazdım  :ok:

Benim de isteğim o yönde abi. Ahmet Nur Çebi bugün beni baya üzdü  :lol:

Çevrimdışı dlcs

Sayın Necmi abiye katılıyorum.

Bu tranfer başlıkları quaresma gelmeden bir sene önce Forzabeşiktaş'ta çıkmıştı. İlk başta geyiğine başlayan muhabbetler sonraları bildiğin insanların sinir krizleri geçirdiği bir hal almıştı. O yıl şampiyon olunmasına rağmen quaresma diye diye öyle bir hava oluşmuştu ki taraftarın bütün sevinci kursağında kaldı. Ayrıca transfer olmayınca 8 verip Tabata'yı aldılar. Bütün bunlar hep taraftar içinde oluşan saçma sapan havanın bir sonucudur.

Transfer konusunda hala daha fazla açılmanın mümkün olmadığını görüyorsunuz. Büyük paralar ödenemeyeceğini bile bile haftalardır neden beklentiye girdiniz ki şimdi de bisiklet alınmamış çocuk gibi tavır alıyorsunuz  :busted_cop:

Beşiktaşlı olmak zordur. Kadro yetersiz, transfer de gerekiyor ancak olmazsa da olmaz, dünyanın sonu değil ki. Bir sürü maç var mecbur önümüze bakacağız. İmkanı olsa transfer olamaz mı sizce? Onun için  şu hayata karşı isyan tavrını bir kenara koyalım bence; çok nahoş bir görüntü oluyor. :photo:
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 01:08:08 dlcs ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Adam yağ gibi akıyor, hem sağda hem solda. Şampiyonlar ligi tecrübesi var.. Alabiliyorsan bu adamı al işte.

Mottayı 1 milyon 100 bin euroya alınca işte bu transfer başarısı falan filan öttü bazıları. Asıl transfer başarısı ludogerets in.

Çevrimiçi Necmi

Abi serdara laf ettiğimden değil hatta önceki mesajlarda da savundum 2-3 defa serdarı ama 1.5 sene oldu sağ bek alıcaz diye Serdar bi sakatlık geçirse malum 3 kulvarda as 11 de oynuyor bi sakatlansa yine Necip veya İsmail oynayacak şaka gibi değil mi? 2 transfer sezonu geçti ama biz hala sağ bek de sol bek  oynatıyoruz. :bandit: Bu yönetim başarısızlığıdır para harcamicaz diye orayı boş bırakmak bence kabul edilemez sonuçta bir takım kuruyoruz kaliteyi ucuza alamayız Demba Ba ya 6 milyon verdik adam oynadığı futbolla kendini amorti etti zaten. Sosa ya 3.4 euro verdik oynadığı futbol ortada niye bu kadar para verdik demiyor kimse. Demek istediğim artık bi sağ bek alınsın abi Şampiyonluk için bazı şeyler göze alınmalı  :lol:
kalite neden ucuza alınmasın DembaBa yı ucuza aldık sosayıda öyle rakama takılma ederine bak bir milyonluk oyuncuyu 1,5 a alırsan kazık yemiş olursun 500 alırsan ucuza almış olursun dembaba 6 M ucuz demektir her oyuncunun fiyatını kalitesi belirler uefada guruptan lider çıktık ilk yarıyı üst sırada bitirdik bunu bu oyuncular yaptı öyle bir havadasınızki sağ bek olmazsa şampiyonluk gider diyorsunuz sen orta sahaya iyi bir oyuncu alda atibada sağ bek oynar bek ya alt tarafı ama büyüttünüz hiç çıkmasın otursun orda beklesin orda ilerde gökhan oynuyor bizim öyle aman aman bek takviyesine ihtiyacımız yokki sağda orası bizim en iyi bölgemiz sanki sağ kanadımız kırıkta bek diye tutturdunuz bizim ataklarımızın çoğu sağ kanattan geliyor kaldıki ceza sahasında acayip bir hava üstünlüğümüz varda orta açacak bek istiyorsunuz öyle bir bek gelse 3 orta yapar dördüncüde sağlam bir küfür eder bir dahada kendini yormaz :D bizim ileri ucumuz ver kaçlarla defansı delerek içeri giriyor bizim her golümüz mücadele kokuyor takım oyununda tek oyuncu hiç bir şeydir senin takım kalitesini aynı seviyede tutman gerekirki başarı gelsin sağ bek alınamaması yönetim beceriksizliği değil Bilicin linnesi alamıyorsanız başka bek almayın demesinden kaynaklandı istemiyor adam zorlamı isteteceksin bunu haber yaptık olay oldu ne komisyonu kaldı ne başka bir şeyi istemediği oyuncuyada şans vermiyor biz hocamızı eleştirirken bu yüzden eleştirdik pedro tirbünde otururken Necip stoper oynadı denemedi bile ama hazırlık maçlarında oynamıştı bayada iyi oynamıştı eskude oynadı necip oynadı ama pedro tribünden inmedi ne zaman mecbur kaldı yada yönetim mecbur etti o zaman pedro oynadı bazı şeyleri kabul edelim hocamızın rotasyonu mecburiyet olmazsa olmuyor bu senede kupa maçlarında gördük bu kadar yoğun maç trafiğinde as kadroyla çıkmaya gerek varmı ver gençlere şans çokmu önemli kupa

Çevrimiçi Necmi

Sayın Necmi abiye katılıyorum.

Bu tranfer başlıkları quaresma gelmeden bir sene önce Forzabeşiktaş'ta çıkmıştı. İlk başta geyiğine başlayan muhabbetler sonraları bildiğin insanların sinir krizleri geçirdiği bir hal almıştı. O yıl şampiyon olunmasına rağmen quaresma diye diye öyle bir hava oluşmuştu ki taraftarın bütün sevinci kursağında kaldı. Ayrıca transfer olmayınca 8 verip Tabata'yı aldılar. Bütün bunlar hep taraftar içinde oluşan saçma sapan havanın bir sonucudur.

Transfer konusunda hala daha fazla açılmanın mümkün olmadığını görüyorsunuz. Büyük paralar ödenemeyeceğini bile bile haftalardır neden beklentiye girdiniz ki şimdi de bisiklet alınmamış çocuk gibi tavır alıyorsunuz  :busted_cop:

Beşiktaşlı olmak zordur. Kadro yetersiz, transfer de gerekiyor ancak olmazsa da olmaz, dünyanın sonu değil ki. Bir sürü maç var mecbur önümüze bakacağız. İmkanı olsa transfer olamaz mı sizce? Onun için  şu hayata karşı isyan tavrını bir kenara koyalım bence; çok nahoş bir görüntü oluyor. :photo:
şu sayın kelimesini kullanmasak kendimi ayrılmış dışlanmış hissettiriyor :D burası bir aile samimi kelimeler kullanmak daha güzel olacaktır fikrindeyim

Çevrimdışı Kemal

İşte sorun konuyla ilgili ANÇ nin haala konuşabilmesinde ; 1 senedir gündemde konu anlaşırsın alacağın kişi ve kulubüyle kocaman 1 sene geçmiş , transfer yarı sezonu açıldığı an renklerine bağlayıp KAP a bildirirsin herkes transferini konuşur , sende çıkıp açıklama yapmak zorunda kalmazsın. Bu dakikadan sonra Serdarı yermeyecek tabii ki , olayın bu ana gelip açıklama yapılması yanlış zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 10:12:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Adam yağ gibi akıyor, hem sağda hem solda. Şampiyonlar ligi tecrübesi var.. Alabiliyorsan bu adamı al işte.

Mottayı 1 milyon 100 bin euroya alınca işte bu transfer başarısı falan filan öttü bazıları. Asıl transfer başarısı ludogerets in.

Ara transferde bir sağ bek almasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş’ta, yeni bir aday ortaya çıktı.
12 haftası geride kalan Süper Lig’in lideri olan Beşiktaş, ara transfer döneminde takıma yabancı bir sağ bek alması bekleniyor. Daha önceki açıklamalar Norveçli oyuncu Martin Linnes üzerinde dönerken, Bulgar basını ilginç bir iddia ortaya attı. Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’in grubunda yer alan Bulgar ekibi Ludogorets Razgrad’da oynayan Brezilyalı bek Junior Caiçara için Beşiktaş’ın gözlemci gönderdiği iddia edildi. Bulgar basınına göre, Porto, Benfica ve Werder Bremen’in de takibinde olan 25 yaşındaki bek için en iyi teklifi Beşiktaş yapmış durumda. Hem sağ hem de sol bekte oynayan Caiçara, bu sezon şimdiye kadar altı asist yapmış durumda.

1 ay öncenin haberi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

ANÇ nin açıklamalarını yeni okudum. Eğer bütçemiz iyi bir sağ bek almaya yetmiyor ise, sadece almış olmak için motta kalibresinde bir adam almaya gerek yok. Artık elimizdeki ile idare edeceğiz gittiği yere kadar. burada stratejik karar şu olmalı: ya AL ya lig. AL büyük prestij ama lig şampiyonluğu paha biçilmez. Türkiye kupasını zaten at çöpe. Tüm konsantrasyonumuz ile lige odaklanmalıyız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Sağ beke ihtiyaç yok diyorsunuz da Serdar'a birşey olsa oraya Atiba geçerse orta sahada kim oynayacak.Müthiş yetenek Necip mi siz istediğinizi düşünebilirsiniz ama gerekli takviyeler yapılmadığı müddetçe şampiyon olamayız.Gs derbisinden önce de söylüyordum Gs'yı yenemeyiz diye bana kızanlar olmuştu sonuç ortada.Yine iddia ediyorum orta saha ve sağ bek transferi olmadan elimizdeki mevcut kadro bırakın 3 kulvarı 2 kulvarı bile kaldıracak hali yok.İlk yarının son maçlarında takımın nasıl bitik olduğunu gördük.Tabi bunda biraz da suçlu Bilic'tir.Kupada bile as kadroyla sahaya çıkartarak takımı gereğinden fazla yordu.İlk yarıda dönem dönem sakatlıklardan çok çektik bir sebebi de bu işte.Sürekli aynı adamlarla oynarsak ki 2.yarıda da böyle olacak bariz belli Allah korusun büyük sakatlıklar yaşanabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Younes Kaboul ve Cicinho 'ya yaptığımız resmi teklifler reddedilmiş.

Çevrimdışı Renton

Caiçara gelirse bomba olur
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Dogan

bene caicara 'nın gelmesini cok istiyorum adam guven veriyo valla tas gibi

Çevrimdışı Deniz

Sag beke ihtiyac yok diyen arkadaslar sene basindan beri puan kaybettigimiz maclara baksin ataklari nereden yiyoruz gorsun.bu takimin en kral sag beki almaya ihtiyaci var.maxi gibi linnes gibi adam almalari sart almazlarsa liverpool o kanadi nasil yol gecen hanina cevirir gorursunuz..ligi goturmenin tek yolu iyi bir sag bek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

serdarin sakatlanmasindan korkmayin tazi gibidir serdar biseycikler olmaz ona sakatlanma.lüksü yok cocugun hemen sileriz onu bunun bilincinde bu yüzden kendine cok ii bakiyo birazda şöyle düşünelim gökhan gonulun sakatlanma ihtimaliyle esdeger bizimkisi :lol: