2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565343 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Sezon başından bu yana transfer edilmek istenilen Linnes'in kulübü ile Beşiktaşlı Yöneticilerin her konuda anlaştığı, Linnes'in Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Sezon başında Beşiktaş'ta oynamayı kabul eden Linnes, fikir değiştirdi. Türkiye şartlarına alışmasının zor olacağını vurgulayan Linnes'i Beşiktaşlı yöneticiler ikna etmeye çalışıyor.

Öte yandan Portekiz’de Benfica forması giyen Uruguaylı sağ bek Maxi Pereira’nın kulübünün yıldız oyuncuyu bırakmak istememesi bu transferi de zora soktu. Benfica Kulübü ile görüşmelere devam eden Siyah Beyazlı Yönetim, Portekiz Kulübü'nü ikna etmek için büyük çaba sarfediyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
linnes falan hikaye vericeksin 3.5 milyon  euro Maxi'yi alacaksın 1 milyon tolgaya vereceksin transferi bitireceksin 5.5 milyon euroya.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aynen öle..

Tolgay ve Pareira gelsin iş bitsin..

Sıkılmaya başladım valla ben..

Yine sağ bek almayacaklar, Serdar iyi diyecekler..

0 gol 0 asist diye dalga geçtiğimiz Tarık Çamdal yolunda hızla ilerliyor Serdar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen öle..

Tolgay ve Pareira gelsin iş bitsin..

Sıkılmaya başladım valla ben..

Yine sağ bek almayacaklar, Serdar iyi diyecekler..

0 gol 0 asist diye dalga geçtiğimiz Tarık Çamdal yolunda hızla ilerliyor Serdar.

ideolü serdarın  :evillol: gol mü bekliyorsunuz serdartın gol atması ile törenin sağ ayakla gol atma şansında töre %100 daha şanslı  :kop:

Çevrimdışı FARUK

ideolü serdarın  :evillol: gol mü bekliyorsunuz serdartın gol atması ile törenin sağ ayakla gol atma şansında töre %100 daha şanslı  :kop:

2 tane attı arka arkaya gökhan sağ ile :)
gökhanın 2 ayağıyla birden vurması olabilir ama

Çevrimdışı rubi_tobin

2 tane attı arka arkaya gökhan sağ ile :)
gökhanın 2 ayağıyla birden vurması olabilir ama
Gökhan Töre her idman sonrasında özel hoca eşliğinde kişisel yüklemesini geldiği günden beri yapıyor, çalışmasının karşılığını alıyor.
Keşke Oğuzhan hacıda kendine sunulan imkanlardan uzak kalmasa.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deniz

Serdardan gol beklemiyorum ama asist yapsin arada bari..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Gökhan Töre her idman sonrasında özel hoca eşliğinde kişisel yüklemesini geldiği günden beri yapıyor, çalışmasının karşılığını alıyor.

Oğuzghan Özyakup sanırım 2 aydır fizik çalışıyor sadece..

Bu konuda form düşüklüğünün sebebi bu olduğu söyleniyor.

İster istemez yorgun düşüyor ama fiziğini geliştirmek için özel olarak çalıştığını biliyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

aynen abi kayseride 2 kez izledim 7metre önümde
bariz bir şekilde belli oluyor fiziği

Serdardan gol beklemiyorum ama asist yapsin arada bari..

Ben aslında onuda beklemiyorum. Saçma salak hata yapıp gol yedirmese yeterdi ilk yarı..

İkinci yarı oyuncu alacağız diye bugüne kadar sabrettim ama artık iyicee gerilmeye başladım..

Bu takım mevcut kadrosu ile 3. olur. bunu bugün diyorum..Görmezlerse kimse sene sonunda yönetime ağır konıştun felan demesin , sonuna kadar haklıdır konuşan  :eyes
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Ben aslında onuda beklemiyorum. Saçma salak hata yapıp gol yedirmese yeterdi ilk yarı..

İkinci yarı oyuncu alacağız diye bugüne kadar sabrettim ama artık iyicee gerilmeye başladım..

Bu takım mevcut kadrosu ile 3. olur. bunu bugün diyorum..Görmezlerse kimse sene sonunda yönetime ağır konıştun felan demesin , sonuna kadar haklıdır konuşan  :eyes
3. Olmaz bence ama ikinci olur mevcut kadroyla.hele sag bek alinmazsa sampiyonlugu ben aklimdan bile gecirmem acik konusim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Valla ligin her maçını izliyorum. Ben Fenerbahçeden korktum ne yalan deyim. Özellikle iç sahada pozisyon dahi vermiyorlar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Dogan

Valla ligin her maçını izliyorum. Ben Fenerbahçeden korktum ne yalan deyim. Özellikle iç sahada pozisyon dahi vermiyorlar.
kendi sahalarinda iii oynuyolar o avantaji cok ii kullaniyo ama biz onlara ters geliyoz orda rahat ol :ishock: :ishock: ben cincon maçından korkuyorum artik atarda yapamiyoruz gslilere kazanicaz demeye yüzümüz kalmadi  :s20:

Çevrimdışı Dogan

en büyük dileğim bu sene sampiyon olup o 4.yildiz die.gecinen renklilerin hevesini kursaginda birakip seneyede stadimizda 3.yildizi takarsak inanin bana ondan sonra bizi kimse tutamicak bence bu seneki sampiyonluk diger gelecek tum sampiyonluklardan daha degerli o renklilerin yuzunu gormek istiyorum Allahim nolur.bize o gunleri nasip eyle yarabbi
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 14:15:07 Dogan ]

Çevrimdışı Renton

Beyler uefa kısa dönem için beşiktaştan planlama istedi.2015 için 38 m euro maaş bütçesi ve 10m euro bonservis bütçesine izin veriyorlar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cisse557

Bu Linnes olayı can sıkmaya başladı artık.

Bulunmaz Hint kumaşı mı sanıyor bunlar kendilerini?

Ben hep tercihimi Musa Muhammed'den yana kullandım. Ekonomik olarak sıkıntı yaşıyoruz zaten. 300-500 bişey verip A takıma çıkarsaydık şu ana kadar az-çok yol kat ederdi.

Çevrimdışı Deniz

Fener deplasmanda kotu.ama evinde max 2 puan kaybeder..

Çevrimdışı cisse557

Mustafa'yla olan sıkıntı tam olarak nedir?

Çevrimdışı cisse557

Ahmet Nur Çebi, orta saha alınmayacağını söyledi

Ahmet Nur Çebi: "Sağ bek transferi için çalışma yaptık, isim listemiz var. Değerlendirme yapıyoruz."

Ahmet Nur Çebi: "Maxi Pereira'yı istedik, oyuncu da bizi istiyordu. Ama kulübü oyuncuyu satmak istemediğini açıkladı."

:steamed: :steamed: :steamed:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Anç serdar cok basarili yedek ariyoruz demis.gokhan suzen2 olayi geliyor ..

Ahmet Nur Çebi: Younes Kaboul gündemimizde olan bir oyuncu ama ekonomik olarak çok mümkün görünmüyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı panic13

Fenerin iyi olması doğal. Adamlar parayı bastırıp, alınabilecek en iyi oyuncuları alıyorlar hem yerli hem yabancı. E heriflerin taktiği zaten iç sahada puan kaybetmeme üzerine kurulu. Bir de lick tv sağolsun, yarışta kalsınlar diye abuk subuk işlerle korunuyorlar. Adamlar her durumda win-win :(

Valla ben Fener'in Ba'yı nasıl kaçırdığına şaşırdım,genellikle kağıt üzerinde iyi forvet transferi yapıyorlar çünkü.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

ahmet baskanı dinledik Sampiyonlugu ben unuttum sizlerde unutun tesekkurler gzl bir devre gecirdik fakat onumuzdeki surec boyle gecmicektir.
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Benim anladığım kadarıyla alınacak sağ bekin Serdar ayarında olacağı.

Çevrimdışı ahmetx

A.N.Ç Şu an için Mustafa ve Atibayla anlaşma noktasında birbirimizden çok uzağız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum