Ekonomistler geçen gün cnn türkte konuştular. 2.5 ön görülüyormuş 2015 sonu Türkiyede dolar. Çok bişey değşmez der gibi. Gerçi bugüne kadar yaptıkları tahminlerde çok başarılı olduklarıda söylenemez..
Kriz var evet şu an. Ama sonuçta bu sene Şampiyonlar Ligi ve Yeni Statla bunların hepsi telafi edilir..
Şampiyon olamazsak birileri artık iyice bişeyler sorgular. Beşiktaş'ın büyüklüğü bile pazar ve pazartesi günü beyaz tv de konu olur.
Şampiyon olmamız şart . Gerekirse bunun maliyeti 10 milyon euro olsun
Ekonomik OLASILIKLAR istediğimiz gibi gitti diyelim.
Abi zaten benim endişemde oradan çıkıyor. Şampiyon olmamız şart. Ok. Bunun için transfer yapalım. Peki sonra? Şampiyon olmaz isek 10 milyon içerideyiz. Aynı şey değil biliyorum ama söylemek lazım; Almeida, Ferdi başgan, Simao ve Q7 şampiyon olma ihtimali ile alındı. O sezon da ilk yarı sonunda hala şampiyonluk iddiamız ve karizmatik ve başarmış bir hoca vardı. Sonuç? Hala çıkarmaya çalışıyoruz. Şampiyon olamadık diye düşünelim, Peki bunu nasıl çıkaracağız?
aynen katılıyorum
ama finansal fair play takibindeyiz uefa nın ve adamları ikna etmemiz gerekiyor sanırım
bunun içinde harcanacak bonservis ücreti ve maaş yükünü dosyada ilettik diye biliyorum ne kadar olduğu hakkında
bir bilgim yok ama maaş konusunda olmasada ödenecek bonservis te sıkıntı çıkabilir
sosa ya 3.4 verdik motta 1 yada 1.5 di
dembaba için taksit vardı ama oda bu senelik 2.5 yapar
milosevic için de 1 verdik
en az 9-9.5 m yapıyor bunların hepsi avro mu yoksa dolar üzerinden olan var mı bilmiyorum ama sıkıntı çıkarabilir bu durum
Faruk bak sen kendi cevabını vermişsin yorumunda, daha FFP sorunlarını bile aşamadık, şampiyonluk OLASILIĞI nedeni ile transfer yapalım diyoruz. Ben de tek bir soru soruyorum: Ya olamazsak? Giren 8-10 milyon nasıl çıkacak? Bir de üzerine seneye de stad bitmedi diyelim.
Tekrar edeyim, bu yıl bize şampiyonluk yakışır. Hem de öyle bir efsane oluruz ki kitaplara konu olur. O derece, bunda mübalağa yok. Ben diyorum ki, efsane olma OLASILIĞI çok güzel bir hayal. Fakat biz, bu HAYALE, REEL PLANLARIMIZI feda etmeyelim. Ekonomiyi düzlüğe atalım, gelecek 10 yılı kurtaralım.