2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563578 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

Alıntı
Ekonomistler geçen gün cnn türkte konuştular. 2.5 ön görülüyormuş 2015 sonu Türkiyede dolar. Çok bişey değşmez der gibi. Gerçi bugüne kadar yaptıkları tahminlerde çok başarılı olduklarıda söylenemez..

Kriz var evet şu an. Ama sonuçta bu sene Şampiyonlar Ligi ve Yeni Statla bunların hepsi telafi edilir..

Şampiyon olamazsak birileri artık iyice bişeyler sorgular. Beşiktaş'ın büyüklüğü bile pazar ve pazartesi günü beyaz tv de konu olur.

Şampiyon olmamız şart . Gerekirse bunun maliyeti 10 milyon euro olsun

Ekonomik OLASILIKLAR istediğimiz gibi gitti diyelim.

Abi zaten benim endişemde oradan çıkıyor. Şampiyon olmamız şart. Ok. Bunun için transfer yapalım. Peki sonra? Şampiyon olmaz isek 10 milyon içerideyiz. Aynı şey değil biliyorum ama söylemek lazım; Almeida, Ferdi başgan, Simao ve Q7 şampiyon olma ihtimali ile alındı. O sezon da ilk yarı sonunda hala şampiyonluk iddiamız ve karizmatik ve başarmış bir hoca vardı. Sonuç? Hala çıkarmaya çalışıyoruz. Şampiyon olamadık diye düşünelim, Peki bunu nasıl çıkaracağız?

aynen katılıyorum
ama finansal fair play takibindeyiz uefa nın ve adamları ikna etmemiz gerekiyor sanırım
bunun içinde harcanacak bonservis ücreti ve maaş yükünü dosyada ilettik diye biliyorum ne kadar olduğu hakkında
bir bilgim yok ama maaş konusunda olmasada ödenecek bonservis te sıkıntı çıkabilir
sosa ya 3.4 verdik motta 1 yada 1.5 di
dembaba için taksit vardı ama oda bu senelik 2.5 yapar
milosevic için de 1 verdik
en az 9-9.5 m yapıyor bunların hepsi avro mu yoksa dolar üzerinden olan var mı bilmiyorum ama sıkıntı çıkarabilir bu durum

Faruk bak sen kendi cevabını vermişsin yorumunda, daha FFP sorunlarını bile aşamadık, şampiyonluk OLASILIĞI nedeni ile transfer yapalım diyoruz. Ben de tek bir soru soruyorum: Ya olamazsak? Giren 8-10 milyon nasıl çıkacak? Bir de üzerine seneye de stad bitmedi diyelim.

Tekrar edeyim, bu yıl bize şampiyonluk yakışır. Hem de öyle bir efsane oluruz ki kitaplara konu olur. O derece, bunda mübalağa yok. Ben diyorum ki, efsane olma OLASILIĞI çok güzel bir hayal. Fakat biz, bu HAYALE, REEL PLANLARIMIZI feda etmeyelim. Ekonomiyi düzlüğe atalım, gelecek 10 yılı kurtaralım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Eger sampiyon olursak finansal fairplay falan hikaye olur.cunku su takimin sampiyon olmasi kafadan +30 milyon €.sponsorlar kapimizda bekler olasi sampiyonlukta.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Ramon de Moraes Motta'nın transferine ilişkin olarak Corinthians kulübü ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre daha önce kiralık kontratında satın alma opsiyonu 2.500.000 Avro olan oyuncunun transferi için, Corinthians kulübüne 1.100.000 Avro ödenecektir.

Demba Ba'nın transferine ilişkin olarak Chelsea kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.Buna göre Chelsea kulübüne;

-1.500.000 Avro peşin,
-1.500.000 Avro 31.12.2014 tarihinde,
-1.000.000 Avro 30.06.2015 tarihinde,
-1.000.000 Avro 31.12.2015 tarihinde,
-1.000.000 Avro 30.06.2016 tarihinde olmak üzere

Alexander Milosevic'in şirketimiz profesyonel futbol takımına transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

AIK Futbol Kulübüne 1.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1.400.000 Avro ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz FC Metalist Kulübüne 15 Ekim 2014 tarihine kadar 2.000.000 Avro ödemek suretiyle sezon sonunda oyuncunun transfer haklarını satın alma opsiyonuna sahiptir.

Futbolcu Gökhan Töre'nin transferi konusunda kulübü ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Buna gore Rubin Kazan'a 4.500.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

13m Avro ödeme yapmış oluyoruz bu şekilde Demba Ba nın 6. aydaki taksiti dahil edilirse 14m avro oluyor

bütçe ayırmaktan çok bu finansal fairplay de bütçe denkliğine uyabilecek miyiz bilmiyorum.

Çevrimdışı Volkan Başaran

@panic13

Eğer Şampiyon olamazsan zaten senin kadronda bir sorun vardır.

Zaten geliştirmen gerekir..

Biz boşa harcansın demiyoruz ki, kadro kalitesini yükseltsinler diyoruz..

Bu sene yükseltemezsen zaten seneye yüksetmek zorundasın..

Sen bursa felan değilsin ki Beşiktaş'sın.

Şampiyon olmak zorundasın ve bu ancak kadro kalitesi ile sağlanır
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Sampiyon olamazsak finansal fairplaye uyma isi zora girer.oyuncu satmamiz gerekebilir.cunku su an kulubun mali durumu gercekten kotu.borclar artmaya devam ediyor.stad yaptirmak uefa icin ne kadar ikna edici olur tartisilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Ayrıca tüm bu bonservislerden ücretlerinin 8,5milyon avroluk kısmı peşin verildi o dönemde
Bu bonservis ödeme yükü ve maaşlarında sene başında peşin verilen kısmı
yaz aylarında stat çalışmalarındaki yavaşlamayı net şekilde açıklar
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 12:19:43 FARUK ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 12:20:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aynen katılıyorum
ama finansal fair play takibindeyiz uefa nın ve adamları ikna etmemiz gerekiyor sanırım
bunun içinde harcanacak bonservis ücreti ve maaş yükünü dosyada ilettik diye biliyorum ne kadar olduğu hakkında
bir bilgim yok ama maaş konusunda olmasada ödenecek bonservis te sıkıntı çıkabilir
sosa ya 3.4 verdik motta 1 yada 1.5 di
dembaba için taksit vardı ama oda bu senelik 2.5 yapar
milosevic için de 1 verdik
en az 9-9.5 m yapıyor bunların hepsi avro mu yoksa dolar üzerinden olan var mı bilmiyorum ama sıkıntı çıkarabilir bu durum

Her yıl sonunda mı değişiyor acaba bütçe yoksa her sezon sonunda mı.

Sezon sonu ise bu yıl şuan ve yaz sezonu için 10 milyon euro önereceğiz demek.

Gerçi Uefa'ya ilettiğin bütçenin önemi yok. Asıl önemli olan Uefa'ya ilettiğin yıllık tahmini zararın.

Diyelim 30 milyon euro harcadık ama 20 milyon euro sposnor bulundu tribünlere toplam bütçe dengede kalır.

Zaten kriterlerde futbol gelirin üzerinden zararın hesaplanıyor tek tek değerlenedirme yok. O biraz izleyeceğin yolu anlatmak oluyor.

Hatta biz 5 yılda 1 şampiyonlar ligi girişi belirtmişiz. Her şeyin en kötüsü verilmiş yani en ufak bir şey artı demek o da transfer bütçesi ya da borç düşürme demek  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Benim açımdan konu şurada düğümleniyor: Risk bütün siyasetin, ekonominin ve hayatın içinde olan bişey. Optimal olan ise hesaplanmış risktir. Riski hesapladığımızda, atacağımız taş ürküteceğimiz kurbaya değiyorsa onda problem yok.

Tezim şu: Stad bittiği vakit, FFP ve ekonomik problemler büyük ölçüde çözülmüş olacak. O sebeple ayrıacağımız her kuruşu oraya aktarmamız lazım. Şampiyonluk transfer yapsak bile garanti değil ama stada her kuruşu harcarsak biteceği garanti.

Sizlerin tezi şu: Şampiyon olursak EUR 30 milyona yakın gelir olacak. Ayrıca kültürümüz bunu gerketirir (ki %100 katılıyorum). O sebeple EUR 10 milyon civarı bir para harcanıp şampiyon olma ihtimalimiz arttırılmalıdır. Çünkü şu an çok yakınız.

Hepimiz Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz, onun için en iyi olanı düşünüyoruz. Hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın, Beşiktaş'a yararı olacaksa benim kabulüm. Ama benim yöntemim dahil, hangisinde başarısız olunacaksa, kendimi bile affetmem. O derece kritik bir dönemdeyiz. Hakkımızda en hayırlısı, en iyisi olsun. Akıldan ve bilimden uzaklaşıp popülist işlere girmeyelim yeter.

Çevrimdışı Deniz

Milosevic istanbula gelmis

Çevrimdışı Pascal

BjKOLİK ‏@FatihBjkolik 5 dk.5 dakika önce

Beşiktaşımıza hayırlısı olsun.. Tolgay arslan ile 2+1 anlaşıldı..
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 12:31:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim açımdan konu şurada düğümleniyor: Risk bütün siyasetin, ekonominin ve hayatın içinde olan bişey. Optimal olan ise hesaplanmış risktir. Riski hesapladığımızda, atacağımız taş ürküteceğimiz kurbaya değiyorsa onda problem yok.

Tezim şu: Stad bittiği vakit, FFP ve ekonomik problemler büyük ölçüde çözülmüş olacak. O sebeple ayrıacağımız her kuruşu oraya aktarmamız lazım. Şampiyonluk transfer yapsak bile garanti değil ama stada her kuruşu harcarsak biteceği garanti.

Sizlerin tezi şu: Şampiyon olursak EUR 30 milyona yakın gelir olacak. Ayrıca kültürümüz bunu gerketirir (ki %100 katılıyorum). O sebeple EUR 10 milyon civarı bir para harcanıp şampiyon olma ihtimalimiz arttırılmalıdır. Çünkü şu an çok yakınız.

Hepimiz Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz, onun için en iyi olanı düşünüyoruz. Hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın, Beşiktaş'a yararı olacaksa benim kabulüm. Ama benim yöntemim dahil, hangisinde başarısız olunacaksa, kendimi bile affetmem. O derece kritik bir dönemdeyiz. Hakkımızda en hayırlısı, en iyisi olsun. Akıldan ve bilimden uzaklaşıp popülist işlere girmeyelim yeter.

Evet ve şununla destekliyorum kendi adıma.

Bunları şimdi almasa Ağustos'ta mecbur alacaksın. AYnı kadro ile seneye devam edemeyiz 3 adam şart gelecek.

O  yüzden adamlara peşin ödeme yapmazsın 2 yıla yayarsın bonservisleri ya da Eylül ayına. Her türlü riski kaldırırsın ortadan.

Asıl mesele bunlar alındıktan sonra stad için yıldız istediğini ( keşke akıllansak da istemesek ) nasıl doyuracaklar?

Bana kalsa De Jong yıldızdır mesela ama taraftarın çoğuna göre değil malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

BjKOLİK ‏@FatihBjkolik 5 dk.5 dakika önce

Beşiktaşımıza hayırlısı olsun.. Tolgay arslan ile 2+1 anlaşıldı..

Başka bi yerde daha görmüştüm bunu. Doğru olabilir belki
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Aslinda bir noktada yaniliyoruz.stad bitecek hersey guzel olacak diye bir dunya yok:

Localari sattik ve parasini stada harcadik.yani localardan 3 sene gelir elde edemeyecez.

Kredi cektik vodafone sponsorluk gelirini krediye temlikledik.3-4 sene de oradan ekmek yiyemeyecez.

Bunlarin tamami stadi bitirebilmek icindi.

Elimizde ne kaldi?

20.000 kombine,tribun sponsorluklari.bunlar bizi iki uc sene ayakta tutmaya yeter ama oyle hayal ettigimiz refah duzeyinr cikaramaz.

3-4 sene sonra anca rahat edebiliriz.stadin acildigi ilk 3 sene borclarin artisini durdurabiliriz sadece..

Çevrimdışı panic13

Herkese görüşleri için teşekkür ederim. güzel bir tartışma oldu.

Kendi adıma son cümlemi yazıyorum konu ile ilgili :)

Çevrimdışı Dogan

bu fikret orman caps leri bi harika oluyo ya...uzun zamandır böyle samimi bi baskan görmemiştik hele ki demirorenden sonra fikret orman melek gibi en basindan beri stadin  sampiyonluktan daha önemli olduğunu rakiplerimizle basedebilmenin stadla olabilcegini hal ve hareketleriyle belli etti Allah ondan razı olsun stadi bitirmeyi nasip eylesin...transferlere gelince suan biz çok sabırsız davraniyoz aslinda haklida olabiliriz lakin bu isler biraz maddi imkanlara bakar bu adam her defasinda besiktasin bi kuruşunu bile bosuna harcamam diyo ve eminim suan en ucuz sekilde almaya calisiyo adamlari inanin istese suan de jong maxi vs. hepsini rahatlikla alabilir ama adam parayi dusunuyo bjknin gelecegini dusunuyo bu yuzden hep takdir etmisimdir kendisini.orta sahanin %90 ihtimalle türk olacağını söyleyebilirim bu yuzden de jong ake fln unutalim artik baskan oraya ake icin gitmedi sag bek yabanci dersek geriye stoper kaliyo oda kaboul yada baska biri olursa sivok yolcu ama stoper alinmassa sivok %100 kalır
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 12:45:07 Dogan ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Geldi Milosevic  :halay:

Çevrimdışı FARUK

Geldi Milosevic  :halay:

bu sağlık kontolü için geldiğinde istanbuldan ayrılırken ki fotosu yanlış hatırlamıyorsam
bjktv canlı yazmış oradan görüntü alabilsek iyi olur

Çevrimdışı SDemirsoy

bu sağlık kontolü için geldiğinde istanbuldan ayrılırken ki fotosu yanlış hatırlamıyorsam
bjktv canlı yazmış oradan görüntü alabilsek iyi olur
badem paylaştı şimdi valla bilmiyorum ki izleyemiyoruz @FARUK hocam :D

Çevrimdışı Dogan

ake icin gittiyse onu almanin gereksiz oldugunu kimse soylemiyomu bilic atibadan hic vazgecermi ki.bencede vazgecmesin adamin tecrübesi yeter bence bu tür oyunculari sezon sonuna saklamak gerekir suan bize sampiyonluk getircek 3 nokta atış transfer lazım

Çevrimdışı FARUK

ersoy özdem paylaşmış

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Volkan Başaran

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Sezon başından bu yana transfer edilmek istenilen Linnes'in kulübü ile Beşiktaşlı Yöneticilerin her konuda anlaştığı, Linnes'in Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Sezon başında Beşiktaş'ta oynamayı kabul eden Linnes, fikir değiştirdi. Türkiye şartlarına alışmasının zor olacağını vurgulayan Linnes'i Beşiktaşlı yöneticiler ikna etmeye çalışıyor.

Öte yandan Portekiz’de Benfica forması giyen Uruguaylı sağ bek Maxi Pereira’nın kulübünün yıldız oyuncuyu bırakmak istememesi bu transferi de zora soktu. Benfica Kulübü ile görüşmelere devam eden Siyah Beyazlı Yönetim, Portekiz Kulübü'nü ikna etmek için büyük çaba sarfediyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 13:12:46
  • Beşiktaş / Bodrum
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Sezon başından bu yana transfer edilmek istenilen Linnes'in kulübü ile Beşiktaşlı Yöneticilerin her konuda anlaştığı, Linnes'in Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Sezon başında Beşiktaş'ta oynamayı kabul eden Linnes, fikir değiştirdi. Türkiye şartlarına alışmasının zor olacağını vurgulayan Linnes'i Beşiktaşlı yöneticiler ikna etmeye çalışıyor.

Öte yandan Portekiz’de Benfica forması giyen Uruguaylı sağ bek Maxi Pereira’nın kulübünün yıldız oyuncuyu bırakmak istememesi bu transferi de zora soktu. Benfica Kulübü ile görüşmelere devam eden Siyah Beyazlı Yönetim, Portekiz Kulübü'nü ikna etmek için büyük çaba sarfediyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Eğer doğruysa an itibariyle benim gözümde transfer bitmiştir.

Kimse kimseyi iknaya uğraşmasın bize Milosevic gibi gelmeye gerçekten istekli ve mutlu adamlar gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Eğer doğruysa an itibariyle benim gözümde transfer bitmiştir.

Kimse kimseyi iknaya uğraşmasın bize Milosevic gibi gelmeye gerçekten istekli ve mutlu adamlar gerek.
Aynen