2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563720 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

De Jong mu etmez yani :)

aynen bu yaştan sonra etmez sözleşmesi bitiyor, milandan 3 alıyordu, tekrar aynı paraya imzalayamaz.

Çevrimdışı Renton

Atiba seneye yok büyük ihtimal 1.750 çok istiyor akıl var mantık var klas bir orta saha alırız yaz döneminde
See you in another life,brother.

Çevrimdışı acan07

demba ba ya 17-18 veren varsa sat abi 15 e de varım ben .
gökhan törede 12 milyon + bir sezon kiralık kalcak bizde.

bundan sonra beşiktaşta satılmayacak oyuncu yoktur.  geçmişte satmadıkda ne oldu sanki.

Çevrimdışı ALI RIZA

sabah uyananlara gelsin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kemal

demba ba ya 17-18 veren varsa sat abi 15 e de varım ben .
gökhan törede 12 milyon + bir sezon kiralık kalcak bizde.

bundan sonra beşiktaşta satılmayacak oyuncu yoktur.  geçmişte satmadıkda ne oldu sanki.

Aynen , millet çıldırmış yok hiç satılmaz falan 2 sini toplayınca 30 m euro ediyor birde pedroyu koy 36 m euro

36 m euroya neler yapılır neler kimler alınır , 110 triyon ediyor, 100 trilyon kredi için biryerlerimizi yırttık.

AQma ben o paraların teklif edileceğine ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Türkay

Mancini Oziyi istiyomus 5 milyon euro teklif edeceklermis habere gore
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı panic13

In my opinion Johan Larsson is the best right-back in the Swedish league. Some of my criticism above might indicate a different story, but in order to judge a player`s potential you need to highlight his weaknesses just as well as you point out his strengths.
Absolutely all players have got areas they need to improve on: even the world’s best footballer.

Larson has got extreme qualities which he knows how to take advantage of. If a club in Europe can take advantage of his strengths, like Elfsborg are doing at the moment, then we will hear a lot more from the player in the future.

Scouting report on Johan Larsson written on 17.04.2013.

Written and approved by Øyvind Christoffer Johansen, Chief scout.

Büyük hizmet !!!

"Anne diypr, biz niye çukolata yemiyoruz diyor, biz niye püskevit alamıyoruz diyor!" :P

Larsson, İsveç ligindeki en iyi sağ bek imiş. yukarıda yazdıklarımdan (sanırım pagarafın bir bölümü alıntılanmış ingilizce metinden) başka şeyler anlaşılabilir amma bir oyuncunun potansiyelini anlamak için güçlü yönleri kadar zayıf yönlerini de değerlendirmemiz lazım. Şüphesizki her oyuncunun geliştirmesi gerekn yönleri vardır, dünyanın en iyi oyuncularının bile.

Larson'un kullanmasını bildiği çok önemli özellikleri var. Eğer avrupadaki bir kulüp güçlü yanlarını geliştirebilirse, şu an Elfborg'un yaptığı gibi, Larson hakkında daha çok şey duyacağız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Sakaryaspor ile feeder clup anlaşması imzaladık. İşte yeni transferlerimiz, 1 kaleci ve 3 orta saha. Özellikle kalecinin potansiyeli çok yüksek. Hayırlı olsun...

Çevrimdışı SDemirsoy

Kaan Özkara
‏@9KAAN1903
Maxi icin benfica 2.5 milyon euro istedi
3.5 degil Besiktas 2 teklif etti firat sallamasin selam yollayin benden
ona da selam yollayalım profilinde kongre üyesi yazan adama bu adamı takip ediyordum tırs...

Çevrimdışı doganay

pazartesi acilis sakin olmus  :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

BİLİC'in bizden kimse umumuzu alamaz sözü

Malesef transfer döneminde geçerli değil

Son güne kadar bekleyeceğimizi herkes biliyor o yüzden sessizlik hakim  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

BİLİC'in bizden kimse umumuzu alamaz sözü

Malesef transfer döneminde geçerli değil

Son güne kadar bekleyeceğimizi herkes biliyor o yüzden sessizlik hakim  :D
belki hiç transfer yapmayız :D @Volkan Başaran

Aslında bende öyle düşünüyorumda daha fazla karamsar olmayalım dedim :D

@SDemirsoy

Yakında basına servis edilir

"Biliç "Serdar bana yeter, yıldızları Vodafone Arenaya saklayalım"

:by2:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

Aslında bende öyle düşünüyorumda daha fazla karamsar olmayalım dedim :D

@SDemirsoy

Yakında basına servis edilir

"Biliç "Serdar bana yeter, yıldızları Vodafone Arenaya saklayalım"

:by2:
bence hiç bir şeyi saklamayalım abi hayırlısı olsun her şeyin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 11:00:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bence hiç bir şeyi saklamayalım abi hayırlısı olsun her şeyin :D

Bence De Jong hayırsız da olsa gelebilir benim açımdan sakıncası yok  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Açıkçası günlerdir bu transfer haberlerini takip ediyorum, kendimce bir eleştiri getirmek istiyorum. Çünkü forumda en mantıklı gördüğüm arkadaşlarımız bile benzer yorumlar yapıyor.

Görüşüm şu; Beşiktaşımız, bir tane bile tranfer yapmamalıdır. Alex Milo'yu aldık, eyvallah, ucuza da aldık ama bana göre o bile şu an için gerekli bir tranfer değildi.

Beşiktaş'ın koşul durumda tek bir önceliği vardır: Tüm kaynakları ile, istisnasız kısıp aktaracağı her kuruş ile stadyumu bitirmek. Bu Veli'ye Cenk'e verilmeyen  EUR 100000,00 de olur, ekstra sponsorlukta, bir maçtan alınan beraberlikte. Ama an itibari ile stadyum inşaatı dışında ayıracak bir kuruşu/cent i olmamalıdır.

Karşıt görüş şu: Bu sene şampiyonluğa yakınız, iki tranfer ile şampiyon olalım, hem ŞL'ye gidelim hem efsane olalım. Ben Beşiktaşlıyım, elbette takımımın bu yıl Şampiyon olmasını, doğrudan ŞL'ye gitmesini ve bu haliyle şampiyon olduğumuz için efsane olmasını isterim. Gerçekte ise realite şu;

- Şampiyonluk: Yapacağımız tüm transferlere rağmen kesin değil. OLASILIK
- Stadın bitmesi: aktarabildiğiniz tüm kaynaklar oraya aktarılırsa seneye orada oynayacağız ve hayal bile edemeyeceğimiz seviyeye geleceğiz. REALİTE

Bu takımın şampiyon olacağına ve AL'de bir yerlere geleceğine gönülden inanıyorum. Zaten ilk yarıda avrupa'da olsun STSL'de olsun aldığı sonuçlardan bu ortada. Bunu inkar edemeyiz, potansiyel çok. Yapmamız gereken şu anki potansiyelimiz üzerine, REALİTEYİ inşa etmek olmalıdır. Bizim ilk önceliğimiz, ne olursa olsun, NE OLURSA OLSUN, stad inşaatını bitirmektir. Şampiyonluk benim için ikinci derece önemlidir. Ve sadece şampiyon olma OLASILIĞI sebebi ile, kıt kaynaklarımızı transfere harcamamalıyız. Benim en baştan görüşüm belli idi, kıt kaynaklarımızla illa bir transfer olacaksa orta saha olmalıydı. Hemen katkı alınması şartı ile. Eğer öyle bir oyuncu yoksa, alınmamalıydı. MAdem bir transfer yaptık, artık daha yapmayalım.

Evet, bu takımın şu anki kadrosu ile 3 kulvarda ilerleme ihtimali düşüktür. Ama bu takım 3 kulvarda ilerleme OLASILIĞI nedeni ile stad inşaatından bir kuruş bile kesilmesi sebebi ile inşaat REALİTESİNİ ıskalamamalıdır. Mantığımız, duygularımızın üzerine çıkmamalıdır.

Son olarak, bu görüşlerin tamamı kendi görüşlerimdir, kesin DOĞRULAR değildir, herkesin kendi yaklaşımı farklıdır. Bana göre TÜM ÖNCELİĞİMİZ, TEK ÖNCELİĞİMİZ stad inşaatını en kısa sürede bitirmek olmalıdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 11:08:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Selam arkadaşlar,

Açıkçası günlerdir bu transfer haberlerini takip ediyorum, kendimce bir eleştiri getirmek istiyorum. Çünkü forumda en mantıklı gördüğüm arkadaşlarımız bile benzer yorumlar yapıyor.

Görüşüm şu; Beşiktaşımız, bir tane bile tranfer yapmamalıdır. Alex Milo'yu aldık, eyvallah, ucuza da aldık ama bana göre o bile şu an için gerekli bir tranfer değildi.

Beşiktaş'ın koşul durumda tek bir önceliği vardır: Tüm kaynakları ile, istisnasız kısıp aktaracağı her kuruş ile stadyumu bitirmek. Bu Veli'ye Cenk'e verilmeyen  EUR 100000,00 de olur, ekstra sponsorlukta, bir maçtan alınan beraberlikte. Ama an itibari ile stadyum inşaatı dışında ayıracak bir kuruşu/cent i olmamalıdır.

Karşıt görüş şu: Bu sene şampiyonluğa yakınız, iki tranfer ile şampiyon olalım, hem ŞL'ye gidelim hem efsane olalım. Ben Beşiktaşlıyım, elbette takımımın bu yıl Şampiyon olmasını, doğrudan ŞL'ye gitmesini ve bu haliyle şampiyon olduğumuz için efsane olmasını isterim. Gerçekte ise realite şu;

- Şampiyonluk: Yapacağımız tüm transferlere rağmen kesin değil. OLASILIK
- Stadın bitmesi: aktarabildiğiniz tüm kaynaklar oraya aktarılırsa seneye orada oynayacağız ve hayal bile edemeyeceğimiz seviyeye geleceğiz. REALİTE

Bu takımın şampiyon olacağına ve AL'de bir yerlere geleceğine gönülden inanıyorum. Zaten ilk yarıda avrupa'da olsun STSL'de olsun aldığı sonuçlardan bu ortada. Bunu inkar edemeyiz, potansiyel çok. Yapmamız gereken şu anki potansiyelimiz üzerine, REALİTEYİ inşa etmek olmalıdır. Bizim ilk önceliğimiz, ne olursa olsun, NE OLURSA OLSUN, stad inşaatını bitirmektir. Şampiyonluk benim için ikinci derece önemlidir. Ve sadece şampiyon olma OLASILIĞI sebebi ile, kıt kaynaklarımızı transfere harcamamalıyız. Benim en baştan görüşüm belli idi, kıt kaynaklarımızla illa bir transfer olacaksa orta saha olmalıydı. Hemen katkı alınması şartı ile. Eğer öyle bir oyuncu yoksa, alınmamalıydı. MAdem bir transfer yaptık, artık daha yapmayalım.

Evet, bu takımın şu anki kadrosu ile 3 kulvarda ilerleme ihtimali düşüktür. Ama bu takım 3 kulvarda ilerleme OLASILIĞI nedeni ile stad inşaatından bir kuruş bile kesilmesi sebebi ile inşaat REALİTESİNİ ıskalamamalıdır. Mantığımız, duygularımızın üzerine çıkmamalıdır.

Son olarak, bu görüşlerin tamamı kendi görüşlerimdir, kesin DOĞRULAR değildir, herkesin kendi yaklaşımı farklıdır. Bana göre TÜM ÖNCELİĞİMİZ, TEK ÖNCELİĞİMİZ stad inşaatını en kısa sürede bitirmek olmalıdır.

Hocam realite şu ki stad için kredi açıldı Aktif Bank'tan. Stadyum mali olarak bitti yani.

Transfer bütçesi stadyumdan ayrı bir bütçe şuanda  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Hocam realite şu ki stad için kredi açıldı Aktif Bank'tan. Stadyum mali olarak bitti yani.

Transfer bütçesi stadyumdan ayrı bir bütçe şuanda  :)

Abi, Mart'tan sonra USD'nin 2,60-2,70 EUR'un 3,30-3,50 civarı olacağı konuşuluyor. Yüz milyonluk bütçen bir anda %10-15 değer kaybedecek. ayrıca memlekette ciddi bir ekonomik kriz havası mevcut. Burası Türkiye, stadda ilk maçımızı yapana kadar tüm kaynakları oraya aktarmamız lazım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bence De Jong hayırsız da olsa gelebilir benim açımdan sakıncası yok  :biggrinking:
hoaydaaaaa bu hafta inşallah bi hareket olur bu arada miloseviç uçağa binmiş :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 11:17:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi, Mart'tan sonra USD'nin 2,60-2,70 EUR'un 3,30-3,50 civarı olacağı konuşuluyor. Yüz milyonluk bütçen bir anda %10-15 değer kaybedecek. ayrıca memlekette ciddi bir ekonomik kriz havası mevcut. Burası Türkiye, stadda ilk maçımızı yapana kadar tüm kaynakları oraya aktarmamız lazım.

Doğrudur teğet geçti Allah'a şükür teğetin sürttüğü hali buysa neyse  girmeyeyim başka yerlere :)

Lakin bu kadar yakınken bu kadar avantaj varken vodafone arena'ya şampiyonlar ligi biletini direk alarak girmek de aynı önemi arz ediyor.

Risk var kesinlikle haklısın ama 3 yıldır alınmayan riski alınacaksa o yıl bu yıldır artık. 6 yıl oldu. İnsanlar sabırsız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 11:19:21
  • Beşiktaş / Bodrum
hoaydaaaaa bu hafta inşallah bi hareket olur bu arada miloseviç uçağa binmiş :D

Gördüm çok istekli geliyor kuzeyin oğlu böyle ayrı bir mutlu ediyor bu adamı seveceğiz  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Doğrudur teğet geçti Allah'a şükür teğetin sürttüğü hali buysa neyse  girmeyeyim başka yerlere :)

Lakin bu kadar yakınken bu kadar avantaj varken vodafone arena'ya şampiyonlar ligi biletini direk alarak girmek de aynı önemi arz ediyor.

Risk var kesinlikle haklısın ama 3 yıldır alınmayan riski alınacaksa o yıl bu yıldır artık. 6 yıl oldu. İnsanlar sabırsız.

Haklısın, dediğin gibi çok yakınız. Kendi adıma stadyumun öncelik olduğunu söylüyorum. De Jong, İnler falan şu an için ultra lüks. Olasılık için bu risk alınmaması gerek diye düşünüyorum. Zaten şampiyonluk olasılığı olmasa o yorumu yazmazdım.

Aile dahil, hangi kurum olursa olsun, ekonomik şartları düzelmeden attığı her adım, rus ruleti gibidir. Bizimde şu an öyle bir aşamada olduğumuzu düşünüyorum. Şampiyonluk şarkıları söylerken bir anda kendimizi çukurda bulmayalım. Bir yıl daha İnönü'de olmamamız demek, bizim topu dikmemiz anlamına gelir. Beş sene daha kendimize gelemeyiz. Hem moral üstünlüğü kaybederiz, hem de müthiş bir şekilde ekonomik açıdan geriye gideriz. bu sebeple ÖNCE STAD.

Çevrimdışı SDemirsoy

Gördüm çok istekli geliyor kuzeyin oğlu böyle ayrı bir mutlu ediyor bu adamı seveceğiz  :biggrinking:
bencede  :D

Ekonomistler geçen gün cnn türkte konuştular. 2.5 ön görülüyormuş 2015 sonu Türkiyede dolar. Çok bişey değşmez der gibi. Gerçi bugüne kadar yaptıkları tahminlerde çok başarılı olduklarıda söylenemez..

Kriz var evet şu an. Ama sonuçta bu sene Şampiyonlar Ligi ve Yeni Statla bunların hepsi telafi edilir..

Şampiyon olamazsak birileri artık iyice bişeyler sorgular. Beşiktaş'ın büyüklüğü bile pazar ve pazartesi günü beyaz tv de konu olur.

Şampiyon olmamız şart . Gerekirse bunun maliyeti 10 milyon euro olsun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

Ekonomistler geçen gün cnn türkte konuştular. 2.5 ön görülüyormuş 2015 sonu Türkiyede dolar. Çok bişey değşmez der gibi. Gerçi bugüne kadar yaptıkları tahminlerde çok başarılı olduklarıda söylenemez..

Kriz var evet şu an. Ama sonuçta bu sene Şampiyonlar Ligi ve Yeni Statla bunların hepsi telafi edilir..

Şampiyon olamazsak birileri artık iyice bişeyler sorgular. Beşiktaş'ın büyüklüğü bile pazar ve pazartesi günü beyaz tv de konu olur.

Şampiyon olmamız şart . Gerekirse bunun maliyeti 10 milyon euro olsun

aynen katılıyorum
ama finansal fair play takibindeyiz uefa nın ve adamları ikna etmemiz gerekiyor sanırım
bunun içinde harcanacak bonservis ücreti ve maaş yükünü dosyada ilettik diye biliyorum ne kadar olduğu hakkında
bir bilgim yok ama maaş konusunda olmasada ödenecek bonservis te sıkıntı çıkabilir
sosa ya 3.4 verdik motta 1 yada 1.5 di
dembaba için taksit vardı ama oda bu senelik 2.5 yapar
milosevic için de 1 verdik
en az 9-9.5 m yapıyor bunların hepsi avro mu yoksa dolar üzerinden olan var mı bilmiyorum ama sıkıntı çıkarabilir bu durum