2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561697 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu performansını devam ettirirse verirler. Niasse 'ın 5.5 ettiği Emenike'nin 10 ettiği Gs'deki Arda'nın( şuan ki halinden bahsetmiyorum) 12.5 ettiği ortamda Töre neden etmesin ki? Potansiyeli olduğunu sen de ben de herkes biliyor. 
Etmez demiyorum veren çıkmaz hele hele Manchester vermez.Belki yarın bir gün Porto ya da Dortmund gibi bir takım çıkıp teklif yaparsa o ayrı tabi.Kısa vadede u da mümkün görünmüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.3 dakika önce
00.41
Transferde son durumu konuşalım.

:kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Özen Töre'yi Diego Simeone'nin takip ettiğini söylemişti. :bandit:

Çevrimdışı Tolga

00.41

Sağ bekte öncelik Maxi'de arada az bir fark kaldı diye başlar her zamanki gibi :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bekte öncelik Maxi'de arada az bir fark kaldı diye başlar her zamanki gibi :kop:

Çevrimdışı Türkay

00.41

Şöyle dakika vermesine bitiyorum  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Şöyle dakika vermesine bitiyorum  :lol:
Hayır 00.41 niye yani :D neden 00.42 değil ya da 00.40 değil :muhaha: :zuhaha:

Çevrimdışı Türkay

O zaman şöyle: ManU Griezmann'ı alır bunu duyan Simeone Töre yi 17 milyon euro ya Beşiktaştan alır ordan gelen parayla da Fikret Orman hemen bir sağ bek alır  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

O zaman şöyle: ManU Griezmann'ı alır bunu duyan Simeone Töre yi 17 milyon euro ya Beşiktaştan alır ordan gelen parayla da Fikret Orman hemen bir sağ bek alır  :bandit:
Ben sana söyleyeyim biz o parayla gider yine başka mevkilere oyuncu bakarız :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben sana söyleyeyim biz o parayla gider yine başka mevkilere oyuncu bakarız :kop: :kop:
Salah'ı alırız Tiote'yi alırız şampiyon oluruz.

Çevrimdışı Türkay

Serdar yakında Demir Adama dönecek zaten bu şekilde aradan çıkarmış oluruz orayı da :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben beyaz futbola geçiyorum az da gülelim   :bandit:

Çevrimdışı Deniz

00.41

1) Sağ bek arayışları sürüyor.Başkan ingilterede süpriz bir isim için görüşüyor

2)ANÇ de aynı zamanda linnes transferini bitirmek için uğraşıyor ama ciddi pürüzler var molde fiyatta indirim yapmıyor

3)Gökhan İnler işi yabancı sınırı kalkınca zora girdi

4)süpriz bir orta saha gelebilir

5)hollandalı bir isim düşünülüyor ama x kişi bunu istemiyor
(sallama badeemmm yazan 20 kişiyi engelliyor )
6)(10 dk engelleme arasından sonra) Ayrıca başkan sır gibi sakladığı bir avrupalı orta saha ile de anlaşabilir :)

7)Maxi işi zor..Arada ciddi rakam farkı var kapanabilirse olabilir..

.
.
.
Bu şekilde sallayacak  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

1) Sağ bek arayışları sürüyor.Başkan ingilterede süpriz bir isim için görüşüyor

2)ANÇ de aynı zamanda linnes transferini bitirmek için uğraşıyor ama ciddi pürüzler var molde fiyatta indirim yapmıyor

3)Gökhan İnler işi yabancı sınırı kalkınca zora girdi

4)süpriz bir orta saha gelebilir

5)hollandalı bir isim düşünülüyor ama x kişi bunu istemiyor
(sallama badeemmm yazan 20 kişiyi engelliyor )
6)(10 dk engelleme arasından sonra) Ayrıca başkan sır gibi sakladığı bir avrupalı orta saha ile de anlaşabilir :)

7)Maxi işi zor..Arada ciddi rakam farkı var kapanabilirse olabilir..

.
.
.
Bu şekilde sallayacak  :kop: :kop:
Bu bademi bir gün fena trolleyecem. Ahanda buraya yazıyorum.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  28 sn.29 saniye önce
Uyku mevzusunda çok şikayet var..
Bu durumu dikkate alarak saati 00.03'e çektim..

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  28 sn.29 saniye önce
Uyku mevzusunda çok şikayet var..
Bu durumu dikkate alarak saati 00.03'e çektim..

:kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Muhammed demirci ilgili bilgi var mı ne olacak klüp te istememiş ne yapacak  :alala:

Çevrimdışı Türkay

Ben yatıyorum herkese iyi geceler. :uyucam: Yarın KAP lı bir gün olur İnşallah 

Çevrimdışı Deniz

Muhammed demirci ilgili bilgi var mı ne olacak klüp te istememiş ne yapacak  :alala:
a2 forever

Çevrimdışı Dogan

Ben hala aynısını düşünüyorum. Yabancı ortasaha almanın anlamı yok oynataramayacağız kontenjandan.

Tolgay olmuyorsa gidip Kaboul'ü alsınlar. Arada ortasahay çekeriz çapa gibi oynar Necip sakatken filan.

Linnes ya da Pereira ile Kaboul'ü alıp transferi kapatsınlar.
@Çağrı #NECİP SAKATKEN# suan bi besiktasli psikolojisini en ii anlatan cümle  :kop: :kop: kendimizi artik o kadar ii hazirlamisiz ki sakatliklara en ii örneği psikolojide klasik kosullanma  :kop:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 23:33:24 Dogan ]

Çevrimdışı ALI RIZA

a2 forever
forekazık mı  :evillol: ahh ahh messi gözüyle muhammed bekledik  :kop: bence biliç alsın kadroya türkiye kupasında oynatsın 3 maç

Çevrimiçi Kartal Ç

forekazık mı  :evillol: ahh ahh messi gözüyle muhammed bekledik  :kop: bence biliç alsın kadroya türkiye kupasında oynatsın 3 maç

talibi varken elden çıkaramadığımız sonra da sahada faydalanamadığımız futbolcular arasına ekleyelim.

Çevrimdışı Kemal

Ben beyaz futbola geçiyorum az da gülelim   :bandit:

Iddaaları var Fatıh Terim TFF başkanı olacak uzun yıllar goturecek ve akabınde oda Arda Turana teslım edecek dıye  :money:

Çevrimdışı Kemal

Onu ligin basında Balıkesirspora kıralayacaklardı yanlıs yaptılar

Çevrimiçi Samet Ç

Iddaaları var Fatıh Terim TFF başkanı olacak uzun yıllar goturecek ve akabınde oda Arda Turana teslım edecek dıye  :money:
Saçmalık abi Fatih olursa gesenin başkanı olur bence