Valla Ozan sana yuh
Bazen diyorum sınamak için mi yazıyor 
Furkan Yamanla çıkmanın sebebi 3 forvetinin de sakatlanması. Tek forvet oynuyorken kadro yapılanmana 5 forvet mi koyarsın sen? Maksimum 3 koyarsın 4. altyapıdan olur.
Sakatlanmanın kadro mühendisliği ile ne ilgisi var? Arsenal'de dünya kadar sakat var onların da mı planlaması kötü? PSG'nin ?
Sağ bek alamadık sanki hiç düşünülmemeiş gibi söylüyorsun. Para mı yetmedi sen mühendisliği mi yanlış yaptın?
Tolga'ya mecbur değildik olmadık da zaten çıktı Cenk oynadı iyi de oynadı.
Hala bekliyorum sorumun cevabını. 20 milyon euro yaptım hadi. 13 yerli 5 yabancı oyuncu istiyorum senden. 
suan bu yazdıklarını gormeyim senin vallahi billahi saskınlıkla okuyorum nerden geldiysen tekrar don oraya
sakatlıklar kadro muhendisliği yapılırken planlanmaz hadi eyvallah diyelim
pektemek cenk ve ba bunlar yetmedi işte gorduk bunu hala neyin değerlendirmesini yaparsın
sonrasında onliberoda 2 adamla olmucagını cok onceden soylemiştik
bi ara sivoklar ersanlar gitti uzun zaman atıncla pedroyla gittik peki onder hoca ne yapacaktı basta?? yalncını alacaktı stoperi beslicekti bumu muhendislik harikası
sonrasında simdi habire bilic stoper istiyor
cenki sen begendin ben begenmedim ve bu kocaman bir eksikliktir diyorum ve sakat oynadıgın ben biliyorum sen unutmus olabilirsin bütün macı kenarda doktoruyla goturen bir takımdan bahsediyoruz cok cabuk unutuyoruzzz
sezon bası ismaille birsürü mac goturdu bumudur takımın muhendisliği???
hadi gelelim parasızlıga banane:)) bana bu kadro yeter diyen bir adam varken bunları ona nasıl kabul ettirebilirimki anca yasıyarak ogrenir nitekimde oyle oldu
20milyona ne gerek var yahu suana kadar almadıklarımızı sana sayarım dolayısıyla bu yetersiz adamların coktan yolcu ettiğimizi gorurdun gorurduk bu kadar basit