2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568880 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Kaboul hep yedekte hocam.  :)
Ligte 7-8 maca cikti ilk 11 de
See you in another life,brother.

Çevrimdışı leylileyli

Sag bek; Sime Vrsaljko gelse süper olur kaliteli bir oyuncu. Bugünde US Sassuolo - Udinese maca bakiyorum top class oyuncu.
1992 dogumlu, US Sassuolo ve Hirvat milli takimda oynuyor.

Çevrimdışı ozan062

3 sene mi  :iscrewy: Bilic daha 1.5  senedir var. Töre ve Frei da öyle  diğer saydıkların zaten gelişmeyecek olanlar çoğu yedek :iscrewy:

beni bilic ilgilendirmez,, bu kadroyu herkes samet aybabayla beraber baslattıgımızı soylediği için dedim:)) zaten toreler freiler var diye ben umutluyum yoksa facia:)) yedek olacak adamlara suan takımın ihtiyacı var nasıl kadro muhendisliğidir bu?:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:19:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sag bek; Sime Vrsaljko gelse süper olur kaliteli bir oyuncu. Bugünde US Sassuolo - Udinese maca bakiyorum top class oyuncu.
1992 dogumlu, US Sassuolo ve Hirvat milli takimda oynuyor.

Evet gerçekten 3 senedir takibimde olan iyi dinamik sağ beklerden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:21:08
  • Beşiktaş / Bodrum
beni bilic ilgilendirmez,, bu kadroyu herkes samet aybabayla beraber baslattıgımızı soylediği için dedim:)) zaten toreler freiler var diye ben umutluyum yoksa facia:)) yedek olacak adamlara suan takımın ihtiyacı var nasıl kadro muhendisliğidir bu?:))

Gayet iyi kadro mühendisliğidir :) Vereyim eline 15 milyon euro bana bunlardan çok iyi 18 tane oyuncu yaz buraya hemen sadece 5 tanesi yabancı olan hadi bakalım bekliyorum  :photo:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gayet iyi kadro mühendisliğidir :) Vereyim eline 15 milyon euro bana bunlardan çok iyi 18 tane oyuncu yaz buraya hemen sadece 5 tanesi yabancı olan hadi bakalım bekliyorum  :photo:
Haklısın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Torinoda matteo darmian var biraz tuzlu olabilir bek icin ama cok iyi

Çevrimdışı Tolga

Torinoda matteo darmian var biraz tuzlu olabilir bek icin ama cok iyi
İtalya'nın Dünya Kupası kadrosunda da vardı bende orada izlemiştim iyi bir oyuncu dediğin gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

haydaa sen birde gayet iyi kadro muhendisliği dedin vallahi koca bir yuh derim

onun içinmi furkan yamanla cıktık forvetsiz maca

onun içinmi sakat oyuncuları erken iyileştirdik dahada cok ve uzunsakatlandılar??

onun içinmi kart cezası alanların yeri dolmadı onun içinmi sagbekinden doalyı derbiyi pesinden 2 mac kaybettik

onun içinmi tolgaya mecburduk sakat sakat oynattık

yapma allah askına

:angryrazz: :angryrazz:

ekleyim

onun içnimi yedekte adam yok dedik maca sonradan girenler yüzünden macı veriyoruz dedik

yetersiz dedik adam alması gerek dedik senbirde muhendislik harikası demezmisin bu takıma:(((

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 20:30:45 ozan062 ]

Çevrimdışı Deniz

Tamam da beyler cr.palace diyoruz bir Beşiktaş değil  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:30:07
  • Beşiktaş / Bodrum
haydaa sen birde gayet iyi kadro muhendisliği dedin vallahi koca bir yuh derim

onun içinmi furkan yamanla cıktık forvetsiz maca

onun içinmi sakat oyuncuları erken iyileştirdik dahada cok ve uzunsakatlandılar??

onun içinmi kart cezası alanların yeri dolmadı onun içinmi sagbekinden doalyı derbiyi pesinden 2 mac kaybettik

onun içinmi tolgaya mecburduk sakat sakat oynattık

yapma allah askına

Valla Ozan sana yuh :) Bazen diyorum sınamak için mi yazıyor  :biggrinking:

Furkan Yamanla çıkmanın sebebi 3 forvetinin de sakatlanması. Tek forvet oynuyorken kadro yapılanmana 5 forvet mi koyarsın sen? Maksimum 3 koyarsın 4. altyapıdan olur.

Sakatlanmanın kadro mühendisliği ile ne ilgisi var? Arsenal'de dünya kadar sakat var onların da mı planlaması kötü? PSG'nin ?

Sağ bek alamadık sanki hiç düşünülmemeiş gibi söylüyorsun. Para mı yetmedi sen mühendisliği mi yanlış yaptın?

Tolga'ya mecbur değildik olmadık da zaten çıktı Cenk oynadı iyi de oynadı.

Hala bekliyorum sorumun cevabını. 20 milyon euro yaptım hadi. 13 yerli 5 yabancı oyuncu istiyorum senden.   :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Tamam da beyler cr.palace diyoruz bir Beşiktaş değil  :)
u
Zaten kimse bir besiktas olamaz o yuzden durumumuz bu :kop: :kop:

Çevrimdışı doganay

kampa kadar transferi tamamlariz insallah, bu arada ayin kacinda basliyordu ?

Çevrimdışı ozan062

Valla Ozan sana yuh :) Bazen diyorum sınamak için mi yazıyor  :biggrinking:

Furkan Yamanla çıkmanın sebebi 3 forvetinin de sakatlanması. Tek forvet oynuyorken kadro yapılanmana 5 forvet mi koyarsın sen? Maksimum 3 koyarsın 4. altyapıdan olur.

Sakatlanmanın kadro mühendisliği ile ne ilgisi var? Arsenal'de dünya kadar sakat var onların da mı planlaması kötü? PSG'nin ?

Sağ bek alamadık sanki hiç düşünülmemeiş gibi söylüyorsun. Para mı yetmedi sen mühendisliği mi yanlış yaptın?

Tolga'ya mecbur değildik olmadık da zaten çıktı Cenk oynadı iyi de oynadı.

Hala bekliyorum sorumun cevabını. 20 milyon euro yaptım hadi. 13 yerli 5 yabancı oyuncu istiyorum senden.   :)

suan bu yazdıklarını gormeyim senin vallahi billahi  saskınlıkla okuyorum nerden geldiysen tekrar don oraya

sakatlıklar kadro muhendisliği yapılırken planlanmaz hadi eyvallah diyelim

pektemek cenk ve ba bunlar yetmedi işte gorduk bunu hala neyin değerlendirmesini yaparsın

sonrasında onliberoda 2 adamla olmucagını cok onceden soylemiştik

bi ara sivoklar ersanlar gitti uzun zaman atıncla pedroyla gittik peki onder hoca ne yapacaktı basta?? yalncını alacaktı stoperi beslicekti bumu muhendislik harikası

sonrasında simdi habire bilic stoper istiyor   

cenki sen begendin ben begenmedim ve bu kocaman bir eksikliktir diyorum ve sakat oynadıgın ben biliyorum sen unutmus olabilirsin bütün macı kenarda doktoruyla goturen bir takımdan bahsediyoruz cok cabuk unutuyoruzzz

sezon bası ismaille birsürü mac goturdu bumudur takımın muhendisliği???

hadi gelelim parasızlıga banane:))  bana bu kadro yeter diyen bir adam varken bunları ona nasıl kabul ettirebilirimki anca yasıyarak ogrenir nitekimde oyle oldu

20milyona ne gerek var yahu  suana kadar almadıklarımızı sana sayarım dolayısıyla bu yetersiz adamların coktan yolcu ettiğimizi gorurdun gorurduk bu kadar basit

Çevrimdışı Renton

kampa kadar transferi tamamlariz insallah, bu arada ayin kacinda basliyordu ?
15 ocak start

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:44:02
  • Beşiktaş / Bodrum
suan bu yazdıklarını gormeyim senin vallahi billahi  saskınlıkla okuyorum nerden geldiysen tekrar don oraya

sakatlıklar kadro muhendisliği yapılırken planlanmaz hadi eyvallah diyelim

pektemek cenk ve ba bunlar yetmedi işte gorduk bunu hala neyin değerlendirmesini yaparsın

sonrasında onliberoda 2 adamla olmucagını cok onceden soylemiştik

bi ara sivoklar ersanlar gitti uzun zaman atıncla pedroyla gittik peki onder hoca ne yapacaktı basta?? yalncını alacaktı stoperi beslicekti bumu muhendislik harikası

sonrasında simdi habire bilic stoper istiyor   

cenki sen begendin ben begenmedim ve bu kocaman bir eksikliktir diyorum ve sakat oynadıgın ben biliyorum sen unutmus olabilirsin bütün macı kenarda doktoruyla goturen bir takımdan bahsediyoruz cok cabuk unutuyoruzzz

sezon bası ismaille birsürü mac goturdu bumudur takımın muhendisliği???

hadi gelelim parasızlıga banane:))  bana bu kadro yeter diyen bir adam varken bunları ona nasıl kabul ettirebilirimki anca yasıyarak ogrenir nitekimde oyle oldu

20milyona ne gerek var yahu  suana kadar almadıklarımızı sana sayarım dolayısıyla bu yetersiz adamların coktan yolcu ettiğimizi gorurdun gorurduk bu kadar basit

Kaçak dövüşüyorsun Ozan :) Çok basit soru soruyorum bu mühendislik kötüyse kur kadroyu diyorum? Kuramam en iyi bu kurulurdu de çık bence zorlama :)

Yaz o alamadıklarımızı üşenme. Şimdiki kadrodan bir tane bile görmeyeceğim ama. Ve 20 milyon euroyu kuruş geçmek yok hodri meydan :)

Ön libero eksik bence de ama ne zaman ön libero olmadığı için maç kaybettik? Sadece son maç. Senin gibi sonuç odaklı düşünürsem aslında sorun yaşamamamışız koca sezon.

Tolga sakat oynamadı. Maç içinde sürekli nüks etti. Cenk hep hazırdı Bilic onu seçmedi. Eğer yerine oynatacak adam yoksa mühendislik kötü diyebilirsin Bilic oynatmıyorsa diyemezsin.

Evet sezon başı birçok maç götürdü kötü de götürmedi. İsmail yerine Ashley Cole alacak paran var mıydı? Forvete Babacar alacak paran ortasahay De Jong stopere Dede alacak paran varmıydı?

Hakikaten çok tutarsız eleştiri. 20 milyon euro ile şu kadro kurulmuş tutmuşsun mühendislik berbat diyorsun. Ver 20 milyon euro daha kuralım 40'a tüm dediklerini yapardık ama yok.

Eldeki parayla en iyi bu yapılırdı. Ha para yok ondan da bana ne dersen eleştirdiğin kişide sanane der haklı olarak.  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

İnter oğuzhan ile ilgileniyomuş diyolaaaaa   :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:46:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sağ bek de emil kraft ya da pavel kaderabek iyi olur bence , hatta ben şöyle düşünüyorum savunma dörtlüsü hırvat , sırp norveç gibi avrupa liglerinden orta saha almanlardan kanatlar şili paraguay forvet hattı ingiliz adamlar  :biggrinking: genel olarak transfer politiksaı böyle olsa güzel olur ben modern futbolda özellikle orta saha için alman disiplininde yetişmiş adamları çok istiyorum o yüzden gökhan inleri pek istemiiyorum mesela tolgay arslanı işterim merkeze , bu arada tolgay transferi ile ilgili bilginiz var mı  ????

Çevrimdışı TØLGA

Hmmmmm baskan chelsea macında  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:48:58
mohammed salah mı geliyor yoksa schurle mi yoksa hazard mı  :biggrinking: yalnız başkan hazardı istese mourinhonun tepkisi  :steamed: :steamed: :steamed: olur bence  :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:49:41
İnter oğuzhan ile ilgileniyomuş diyolaaaaa   :iblush:

Çevrimiçi Samet Ç

Bakışları kes. :D Onu geçtim de kesin Kaboul için orada.

Çevrimdışı TØLGA

Ake icin ingilteredeymiş baskan :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

15 ocak start

21 ocak'ta ADS'yle kupa maci var..nasil olacak? kac gunluk bu kamp?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Ake icin ingilteredeymiş baskan :iblush:
Eğer idareten bir ön libero olacaksa o Ake olur muhteşem olur. Tolgay'a ben pek ısınamadım nedense.