2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570185 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

eger sag bek yabanci olursa orta sahanin mutlaka türk olması gerekiyo kontenjandan dolayi ki buda ya tolgay yada inler demek  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Benfica'da bu sezon tüm maçlarda ilk 11'de başlayan Maxi Pereira şu sıralarda oynanan Vitoria Guimaraes maçının 18 kişilik kadrosunda yokmuş ayrıca cezalı veya sakatta değilmiş :icool:

Buradan birşeyler çıkar mı acaba :evillol:
Çıkar bence umarım alırız şu adamı.  :)

Çevrimdışı Tolga

nedense ben kaboul transferinin gerçekleşmesini istemiyorum çünkü bu adam ani mudahalelerde kötü-sakar ve uzun mesafe kosularinda eksik kaliyo bruno alves gibi bisey tabi bence bruno ondan daha ii umarim baskan chelsedan zouma yada terry i alir gelir :)
Kaboul ağırmış gibi görünen ama pozisyon bilgisi iyi olan bir oyuncu.Ayrıca Zago'da öyle duruyordu ama rakibine nefes aldırmıyordu bence alınabilse keşke iyi bir transfer yapmış oluruz.

Zouma'ya gelirsek bugünkü Chelsea-Newcastle United maçında ilk 11'deydi yani o iş olmaz artık :)

İşi bitmiş Terry gibi adamlara da artık yönelmemek gerektiğini düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sametbagan

bence br sağbek ve btb yeterli olur ama imkan varsa kaboul da gelsin çünkü bizde tecrübeli topçu eksiği çok fazla.Olursa maxi pereıra olsun dicem ama çok zor bence başkan her zamanki taktiği yapıyor bence atlatma haber yaptırıyor bizim sazan basına diğer taraftan sağ bek işini ucuza bitirmeye çalışıyor benim tahminim sağ beke linnes gelecek gibi çünkü demba ba transferinde de böyle olmuştu ama yinede başkanın işi belli olmaz tutar sözleşmesi sezon sonu bitecek Dani Alves'i bile bitirebilir durun tamam vurmayın la  :D :D :D

Çevrimdışı Tolga

Çıkar bence umarım alırız şu adamı.  :)
Bekliyoruz bakalım :icool:

Çevrimdışı Renton

Top başkanda mı yoksa Bilic'te mi :)
Baskanda bilic orta saha icin mali durumlari zorlamaya gerek olmadigini dusunuyor baskan isterse alir suan
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ozan062

Maxi Pereira Benfica lig maçında ilk 18'de yoktu ilk yariyi izledim portekiz spikeri 2 kere Pereira için Beşiktaş dedi.

alıntıdır

ama bir yerde cezalı olduguda yazıyor bilmiyorum vallahi ne olursa olsun su sagbek acıklansın artık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Baskanda bilic orta saha icin mali durumlari zorlamaya gerek olmadigini dusunuyor baskan isterse alir suan
O zaman olma ihtimali var gibi bakalım :)

Çevrimdışı Renton

Benfica'da bu sezon tüm maçlarda ilk 11'de başlayan Maxi Pereira şu sıralarda oynanan Vitoria Guimaraes maçının 18 kişilik kadrosunda yokmuş ayrıca cezalı veya sakatta değilmiş :icool:

Buradan birşeyler çıkar mı acaba :evillol:
Maci izleyen arkadas soyledi spiker pereira icin besiktas demis 2-3 kere

Çevrimdışı Dogan

Kaboul ağırmış gibi görünen ama pozisyon bilgisi iyi olan bir oyuncu.Ayrıca Zago'da öyle duruyordu ama rakibine nefes aldırmıyordu bence alınabilse keşke iyi bir transfer yapmış oluruz.

Zouma'ya gelirsek bugünkü Chelsea-Newcastle United maçında ilk 11'deydi yani o iş olmaz artık :)

İşi bitmiş Terry gibi adamlara da artık yönelmemek gerektiğini düşünüyorum.
işi bitmiş terry bu sene chelse gibi takimin bel kemigi boyle adamlarin yaşına bakmican bence onu aldinmi sinif atlatir bize 1.5 yillik sözleşmeyle bize sampiyonluk getirir ayrica milo pedro atinc ondan cok sey ogrenir

Çevrimdışı Tolga

Maci izleyen arkadas soyledi spiker pereira icin besiktas demis 2-3 kere
Bir teklif olduğu ortada zaten ama oyuncunun teklifimizi kabul etmediği söyleniyordu belki ikna etmek için uğraşılıyordur bilemiyoruz tabi.

Çevrimdışı Tolga

işi bitmiş terry bu sene chelse gibi takimin bel kemigi boyle adamlarin yaşına bakmican bence onu aldinmi sinif atlatir bize 1.5 yillik sözleşmeyle bize sampiyonluk getirir ayrica milo pedro atinc ondan cok sey ogrenir
Tamam da Terry'i getirmeye kalksan az buz para vermeyeceksin ucuza getirmen mümkün değil yani.Ben 30 küsür yaşına gelmiş bir Terry'e o parayı vereceğime çok daha dinamik bir stoper alırım daha iyi :)

Çevrimdışı Renton

Bir teklif olduğu ortada zaten ama oyuncunun teklifimizi kabul etmediği söyleniyordu belki ikna etmek için uğraşılıyordur bilemiyoruz tabi.
Oyle tabide portekizlilerinde dilinde artik adam 18 dede yok

Çevrimdışı TØLGA

Ohoo dostum 2 gun once verdim ben o zehri baskanda top isterse gelir
dün ögrendim bende ama yazmadim  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ne terry si arkadaslar sözlesme uzatcak mourinho onunla hayal etmeyin boşuna :
 :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Beyler adam  sarı kart cezalısıymıs bu macta ya la ahahaha  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beyler adam  sarı kart cezalısıymıs bu macta ya la ahahaha  :kop: :kop:
Cezalı değil diye sağda solda yazanlara inandım bende  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:08:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı o zaman bizim Milo adam değil? :) sözleşmesi yıl sonu bitiyordu,  Beşiktaş talip oldu, gelmek istedi, Beşiktaş fesih bedeli ücreti ödedi ve aldı. Sene sonu için bedava da anlaşabilirdi Beşiktaş. kaldı ki Linnese talip olduğumuzda daha 1 yılı vardı sözleşmesinin.
Bence Linnesin yaptığı adamlık değil iddiasızlık.
Derdi para kazandırmaksa beni devre arasında alın klübüme para ödeyin diyebilirdi sözleşme uzatmak yerine.
Bence Linnes mevzuu artık kapanmalı.

Abi Milosevic para kazandırdı kulübüne yalnız :) Çünkü serbest kalma maddesi vardı. Linnes'te yok bu madde.

Uzatma konusunda aksine adam kendinden emin. Ben oynarım beni mutlaka biri alır Avrupa'dan çok isterse istemezse de ben burada mutluyum ücretime de ciddi zam aldım diyor bunda ne kötülük var?

Adam çoktan evet dedi bize sorun kulüple. Ben Beşiktaş'ta oynuyor olsam ben de bunu yapardım. Arda bile bunu yaptı öyle gitti Arda küçük oyuncu mu şimdi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:10:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yılbası aksamı buraya yazmıstım bütün potansiyelli oyuncular asagı yukarı 30-40milyon euro yapıyor totalde

bunlaırn bircogunun 3 senedir ogrenemediği büyük mac alma, stresi asabilme , ani karar verebilme , mac içinde gol yedikten sonra sapıtma , agresiflesme , hakemi etkilyebilmek , oyunu kurallarına gore oynamak

dahada sayarım hiçbirini basaramamıslar... yada az biraz

yani bir anda ben takımı asarım cunku 3senedir değişmeyen adamlar sanki seneye değişecek:)) veli necip ersan tolga ismail olcay aklıma gelmeyen bircogu bunu bu saatten sonra asamazlar zaten

yani takımın yarısını yeni sezonda sallarım

fakat enbüyük engel bildiğimiz üzere mali yapımızdır onun için eldekilerle devam edicez sizlerin dediği gibi...o radikal değişiklikler bizim için gezersiz onun için eldeki malzemeden memnun olmamız gerek

3 sene mi  :iscrewy: Bilic daha 1.5  senedir var. Töre ve Frei da öyle  diğer saydıkların zaten gelişmeyecek olanlar çoğu yedek :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 20:13:38 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Cr.palace-tottenham macini izliyorum,su dandik cr. Palacenin sag beki ve sol beki bir ortalar aciyor bizim serdarla motta boyle guzel acsa dembaba 30 gol atar herhalde.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Cr.palace-tottenham macini izliyorum,su dandik cr. Palacenin sag beki ve sol beki bir ortalar aciyor bizim serdarla motta boyle guzel acsa dembaba 30 gol atar herhalde.
Kaboul yedeklerdeymiş galiba :D

Çevrimiçi Samet Ç

O dandik dediğin Palace bizim ligde ilk 8 e oynar. Ayrıca onlarda Bolasie diye bir oyuncu var iyi oyuncu.

Çevrimdışı Renton

O adamlarin kadrosu saglam yalniz orayi haketmiyorlar izledim maclarini topta oynuyolar

Çevrimiçi Samet Ç

Kaboul yedeklerdeymiş galiba :D
Kaboul hep yedekte hocam.  :)

Çevrimdışı Tolga

Kaboul hep yedekte hocam.  :)
Neyse oynamasın fazla daha iyi sakatlanır falan :icool: