2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572749 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Linnes işini yönetim imza attığı gün kaldırması lazımdı. Şu an bedavaya imza atabilirdi sene sonu için..

Hiç istemiyorum Linnesi bu yüzden.

Kusura bakmasınlar 1 liramız bile önemli..

Ne halt ederse etsin Moldesinde gelmesin Beşiktaşımıza.
İyi de adam kendi takımına para kazandırmak istiyor moldenin linnes üstüne emeği büyük bu hareketin nesi yanlış?kaldı ki yeni sözleşmeyle de kendisini sağlama alıyor bunu her futbolcu yapar

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yine hopluyorum ben

demba satılsın  :evillol: :evillol:

sene sonuda değil simdi

gerekce: ikinci yarı bi 15 gol daha atamaz... hayatında 20golu gecmemis

sakatlıktan donusu uzun suruyor

:steamed: :steamed: :angryrazz: :angryrazz:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aynısını Töre yapsa arkasından nasıl sövüleceğini de düşünüyor musun :)

Küfretmem. Neden. Fernandese de küfretmiyorum mesela bu konuda..

Adam gitmek istedi ve gitti. Bu yönetimin başarıızlığı kabul edilmeli..

Gökhan Töre de başka bir klüple anlaşacaksa bize para kazandırması felan ancak benim temenim olur ancak profesyonel düşündüğünde diyecek hiç bişeyin yok..

Şimdi mesela Galatasarayda aynısını yaşayacak.

Sneijder konusunda Fernandes hatasına doğru hızla yol alıyor..

Oyuncu imzalamayacak sene sonunda ve beklenecek Ocak ayı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

yine hopluyorum ben

sene sonuda değil simdi

Yanlış düşünüyorsun

İyi de adam kendi takımına para kazandırmak istiyor moldenin linnes üstüne emeği büyük bu hareketin nesi yanlış?kaldı ki yeni sözleşmeyle de kendisini sağlama alıyor bunu her futbolcu yapar

Bende onu diyorum..

Kendisini sağlama alıyorsa Turşusunu kursunlar Moldede..

Linnes kim ya ?

Kim tanıyor..

Az sonra maç bileti almaya gelse tanıyıp tanımayacağım belli olmayan bir adam..

Koskoca dünya kulübü Beşiktaş kendisini istiyor ve bedava olacak diye istiyor, resmen kazıklamak için klübünle sözleşmeni uzatıyorsun..

Ahmet Nur Çebinin alacağını hiç sanmıyorum..

Ağustos ayında 15 milyon norver kronu getirirse alır diyerek (1.3 milyon euro) kalitesini belli eden bir oyuncu için umarım 3 4 milyon euro verilmez.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ysariusta

• Ziyaretçi

Tabiki hayır her düşünceye saygım var ama konunun gerçeğini bilmeden daha transfer edilecek mi edilmeyecek mi belli olmadan transfer şartlarını bilmeden yönetim sanki 100 milyon TL verelim istediğini al demişte bilic sanki kimseyi istememiş gibi onun yüzünden şampiyonluk gidiyor naraları atıp sırf bilici sevmiyor diye burada hedef tahtası konumuna düşürmesi hoş değil bak o konu üzerine tartışıyoruz..:)
Hayır asıl konumuz üslubunuz. Kesinlikle bir özür dilemen gerekiyor. Sonra bu tavrı devam ettirmemen gerekiyor. Sonra fikirlerini tartışırız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 13:37:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yine hopluyorum ben

sene sonuda değil simdi

Sen yerine aynı performansı yapacak adamı bul söz satacağım ben  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sen yerine aynı performansı yapacak adamı bul söz satacağım ben  :)
Bony var abi de onu da chelsea alacak

Çevrimdışı Deniz

Bende onu diyorum..

Kendisini sağlama alıyorsa Turşusunu kursunlar Moldede..

Linnes kim ya ?

Kim tanıyor..

Az sonra maç bileti almaya gelse tanıyıp tanımayacağım belli olmayan bir adam..

Koskoca dünya kulübü Beşiktaş kendisini istiyor ve bedava olacak diye istiyor, resmen kazıklamak için klübünle sözleşmeni uzatıyorsun..

Ahmet Nur Çebinin alacağını hiç sanmıyorum..

Ağustos ayında 15 milyon norver kronu getirirse alır diyerek (1.3 milyon euro) kalitesini belli eden bir oyuncu için umarım 3 4 milyon euro verilmez.
Ben tanıyorum  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 13:39:43
  • Beşiktaş / Bodrum

Gökhan Töre de başka bir klüple anlaşacaksa bize para kazandırması felan ancak benim temenim olur ancak profesyonel düşündüğünde diyecek hiç bişeyin yok..

Tamam işte adam senin düşüncenin tam aksine adamlık yapıyor duygusal davranıyor kulübüm para kazansın diyor.

Böyle adamlara ters gözle bakmaktansa keşke alınsın derim ben çünkü kararkterli adam.

Sadece kariyerim var ben profesyonelim demiyor.

Töre eğer Linens gibi düşünmeseydi Galatasaray'a imza atmıştı. Adam inat etti Ben Beşiktaşlıyım diye ve bizde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gökhan Töre'nin izlendiği ve dev talibi olduğunu (milan deniyordu o sıralar, milan olmadığını) kasım ayında @Necmi abiyle konuştuk. Öyle güzel bir Beşiktaşlı ki kendisi.. Tam Gökhan'ın üstüne oynanıyorken, Gökhan sahada harikalar yaratıyorken böyle bir haberi rating uğruna yapmadı. Bakın şimdi bugün Gökhan Töre-Manutd haberi çıkmış bugün

İsteyene tarihli saatli özel sohbetimizi paylaşırız. İnanmayanın canı sağolsun :) Bu portal sadece biraz daha fazla saygıyı hakediyor diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 13:40:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Bony var abi de onu da chelsea alacak

City aldı 30 milyon pounda kardeşim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

yine hopluyorum ben

sene sonuda değil simdi

Hoaayyydaaaaaaaaaaaaa :).Olur mu öyle şey Demba BA candır gerisi heyecan  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Volkan bunun yönetimle nasıl bağladı allah aşkına. Fernandes geçen sene başında Rusyaya gitti. Öyle böyle değil. Gitti. 8,5 Mio Euro ya gitti. Özen ve Bilic durdurdu. Ve o nankör herif ilk yarının ortasından itibaren yattı. Ben bildiğin aklıma geldikçe sövüyorum.

Çevrimdışı LORDBJK

Öncelikle şu reyting olayı muhabbeti artık komik durmanın ötesine geçti.Bilici eleştiriyor diye forum reyting mi alacak?Bilic eleştirilemez mi?Her şeyi doğru mu yaptığını sanıyorsun?
Yarım sezon pedroya şans vermeyip escude kanserini önümüze süren,necip sağ bek oynayamamasına rağmen inatla onu oraya koyup 6 puandan olmamıza neden olan Bilici eleştirmeyecez mi?
Daha derbi galibiyeti göremememiş Bilici mi eleştirmeyecez?O rezil prandelli bile derbi kazanmışken?
Ligin en çok kırmızı kart yiyen takımı olduğumuz gerçeğini de mi örtecez?Oyunculara disiplin veremediği gerçeğine yüz mü çevirecez?
Nedir bu "fan boy" olma çabaları?Yok biri çıkar Bilicin fan boyu olur biri çıkar Fikret Ormanın fan boyu olur oldu valla siz fan boyusunuz diye biz kimseyi eleştirmeyelim.
Bırakın artık şu mantığı burada kimse eleştirilemez değil.Kişilerin savunucusu değil Beşiktaşın savunucusu olun isimler geçici Beşiktaş kalıcı.
Ben kendi adıma konuşayim Beşiktaşa karşı hata,yanlış,eksik birşey yaptığını düşüneyim babamı eleştiririm siz eleştirmiyorsanız  sizin bileceğiniz iş.
Tamam benim reyting olayı muhabbetim komik duruma düşmüş olabilir ben bu formu vodafone arena'yı takip ederken buldum ve çok sevdim transfer topiğin ide ilk defa takip ediyorum ve ilk yazım ben bu yazıya çok üzüldüğüm için ve yazan yönetici oldu diye o kelimeyi kullandım eğer başkası yazsaydı kullanmazdım özür dilerim ama beni eleştirip ardından sizin düşüncelerinizi eleştiren her kezi fan boy olarak tanımlamanıza gülsem mi bilemiyorum bence önce başkasını eleştirirken iğneyi kendinize batırın...

İkincisi yazımı doğru okusaydın ben bilici eleştirmesine bir şey demiyorum.... sen seversin sevmezsin sonuçta her kesin doğruları kendine  kimse bir birinin düşüncesini değiştiremez...benim orada karşı çıktığım sırf bilici sevmiyor diye iftira atmasına...

İkinci karşı çıktığım konuda birini eleştirirken sadece 1-2 olaya takılı kalıp geneli görememeniz bende buna üzüldüğüm için zaten fikirlerimi yazıyorum derbi kazanamadı diyorsunuz bu takımın 2 yıldır bir stadı var mı? ayrıca bu sene iki derbide'de kırmızı kart gördük son maçta Selçuk oynamayıp, atiba oynasaydı ve biz o maçı alsaydık ne olurdu? Fener derbisinde dem baba'nın pozisyonuna penaltı verseler 10 kişi berabere bitirseydik veya gökhan töre o maç öncesi kırmızı görmeyip serdar sakat olmasaydı ve feneri yenseydik ne olurdu biliyor musun senin için bilic süper antrenör olurdu benim için hiç bir şey değişmezdi benim demek istediğim bir kaç olaya bağlı kalmayın geneli görün ve içinizi sıkmayın bu istikrar devam ettikçe takımın her yıl daha iyiye gideceğine ben inanıyorum bunları sadece karamsar olmayın diye yazıyorum.Fikirlerimi beyenmiye bilirsiniz...

Ha sen şimdi bilic otoriter olsaydı oyuncular kırmızı kart  görmeselerdi oda onu sucu diyorsun..Bende o zaman senin çocuğun senin her dediğini yapıyor mu derim ayrıca  toraman ile sezer olayına bak derim önder özen ve yönetim ikinci yarı oynat diye baskı kurdular ama dik duruşundan ve otoritesinden vaz geçmedi güzel arkadaşım..

Çevrimiçi Samet Ç

City aldı 30 milyon pounda kardeşim :)
Ne bileyim abi bugün ingiliz basınında chelsea alacak deniyordu drogba tavsiye etmiş.

Volkan bunun yönetimle nasıl bağladı allah aşkına. Fernandes geçen sene başında Rusyaya gitti. Öyle böyle değil. Gitti. 8,5 Mio Euro ya gitti. Özen ve Bilic durdurdu. Ve o nankör herif ilk yarının ortasından itibaren yattı. Ben bildiğin aklıma geldikçe sövüyorum.

Yönetime bağlamak zorundayım..

Fernandes ve Quaresmadan Beşiktaşın zararı en az 20 milyon eurodur. Fikret Orman'ın direkt kendi hatasıdır. Kaybeden Beşiktaş olmuştur..

Sabaha kadar sövsek ikisine de değşmez..

Geldiği ilk günden beri bu adamlarla didişen bir başkan oldu ve en son kaybettik..

Karakterlerine hiç bişey demem ikisininde , portekiz çingenelerini sevmiyorum da ancak burada Beşiktaşın giden 60 milyon lirası vardır..

Bunu sineye çekmem mümkün değildir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Tamam benim reyting olayı muhabbetim komik duruma düşmüş olabilir ben bu formu vodafone arena'yı takip ederken buldum ve çok sevdim transfer topiğin ide ilk defa takip ediyorum ve ilk yazım ben bu yazıya çok üzüldüğüm için ve yazan yönetici oldu diye o kelimeyi kullandım eğer başkası yazsaydı kullanmazdım özür dilerim ama beni eleştirip ardından sizin düşüncelerinizi eleştiren her kezi fan boy olarak tanımlamanıza gülsem mi bilemiyorum bence önce başkasını eleştirirken iğneyi kendinize batırın...

İkincisi yazımı doğru okusaydın ben bilici eleştirmesine bir şey demiyorum.... sen seversin sevmezsin sonuçta her kesin doğruları kendine  kimse bir birinin düşüncesini değiştiremez...benim orada karşı çıktığım sırf bilici sevmiyor diye iftira atmasına...

İkinci karşı çıktığım konuda birini eleştirirken sadece 1-2 olaya takılı kalıp geneli görememeniz bende buna üzüldüğüm için zaten fikirlerimi yazıyorum derbi kazanamadı diyorsunuz bu takımın 2 yıldır bir stadı var mı? ayrıca bu sene iki derbide'de kırmızı kart gördük son maçta Selçuk oynamayıp, atiba oynasaydı ve biz o maçı alsaydık ne olurdu? Fener derbisinde dem baba'nın pozisyonuna penaltı verseler 10 kişi berabere bitirseydik veya gökhan töre o maç öncesi kırmızı görmeyip serdar sakat olmasaydı ve feneri yenseydik ne olurdu biliyor musun senin için bilic süper antrenör olurdu benim için hiç bir şey değişmezdi benim demek istediğim bir kaç olaya bağlı kalmayın geneli görün ve içinizi sıkmayın bu istikrar devam ettikçe takımın her yıl daha iyiye gideceğine ben inanıyorum bunları sadece karamsar olmayın diye yazıyorum.Fikirlerimi beyenmiye bilirsiniz...

Ha sen şimdi bilic otoriter olsaydı oyuncular kırmızı kart  görmeselerdi oda onu sucu diyorsun..Bende o zaman senin çocuğun senin her dediğini yapıyor mu derim ayrıca  toraman ile sezer olayına bak derim önder özen ve yönetim ikinci yarı oynat diye baskı kurdular ama dik duruşundan ve otoritesinden vaz geçmedi güzel arkadaşım..
Öncelikle şunu söyleyim ben en az senin kadar Bilici seven biriyim.Sokakta görsem boynuna sarılırım o derece..

Ama gel gelelim gerçekler hatalar yanlışlar ayrı bir konu.Bak dediklerine cevap vereyim:

Selçuk oynamayıp atiba oynasa yine o derbiyi kaybederdik.En iyi ihtimal 1 puan alırdık.Neden mi?Çünkü Bilic in oyun sistemi bu.50 dk gs yi kalemizde bekledik kaç tane atak yapabildik ki?Adamların kalesine doğru düzgün şut bile atamadık.gs yi bu kadar geride kabul ettik ve golü yedik.

Takımdaki kırmızı kartlar tamamen teknik direktörün disiplini ile alakalı.Eğer veli o hereketi yapacak cesareti kendinde görüyorsa bizde disiplin yok demektir.Sen koy adam gibi otorite,yetmediği yerde 200.000€ ceza bak bakalım bir daha öyle keyfi kırmızı kart yiyen çıkıyor mu?

Bilic liverpoolu bile yenebilir ama bu oyun mantığıyle feneri cinconu yenemez çünkü ikisini gözünde çok büyütmüş her derbi aynı tiyatroyu izlemekten sıkıldık rakibe saygı duyulur ama onun oyunu kabullenemez.Bilic rakibin oyununu kabulleniyor bu mantıkla derbi falan kazanamazsın.

Bak mesela geçen sezon oyuna müdahaleleri çok geçti.Adamlar gümbür gümbür gelirken bile değişiklik yapmıyordu gol yiyorduk 85 te değişiklik yapıyordu kaç puanımız gitmişti öyle.Ama bu sezon o huyunu değiştirdi oyunu okumayı öğrendi oyundan düşeni direk kenara alıyor bu Bilic için önemli bir artı puan.Ama bu kendini geliştirmesi de hep yapılan eleştiriler sayesinde oldu.Eğer Bilici kimse eleştirmezse o da yanlışlarını doğru sanar.Önemli olan yanlışlarını gösterip doğruyu bulmasını sağlamaktır  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle şunu söyleyim ben en az senin kadar Bilici seven biriyim.Sokakta görsem boynuna sarılırım o derece..

Ama gel gelelim gerçekler hatalar yanlışlar ayrı bir konu.Bak dediklerine cevap vereyim:

Selçuk oynamayıp atiba oynasa yine o derbiyi kaybederdik.En iyi ihtimal 1 puan alırdık.Neden mi?Çünkü Bilic in oyun sistemi bu.50 dk gs yi kalemizde bekledik kaç tane atak yapabildik ki?Adamların kalesine doğru düzgün şut bile atamadık.gs yi bu kadar geride kabul ettik ve golü yedik.

Takımdaki kırmızı kartlar tamamen teknik direktörün disiplini ile alakalı.Eğer veli o hereketi yapacak cesareti kendinde görüyorsa bizde disiplin yok demektir.Sen koy adam gibi otorite,yetmediği yerde 200.000€ ceza bak bakalım bir daha öyle keyfi kırmızı kart yiyen çıkıyor mu?

Bilic liverpoolu bile yenebilir ama bu oyun mantığıyle feneri cinconu yenemez çünkü ikisini gözünde çok büyütmüş her derbi aynı tiyatroyu izlemekten sıkıldık rakibe saygı duyulur ama onun oyunu kabullenemez.Bilic rakibin oyununu kabulleniyor bu mantıkla derbi falan kazanamazsın.

Bak mesela geçen sezon oyuna müdahaleleri çok geçti.Adamlar gümbür gümbür gelirken bile değişiklik yapmıyordu gol yiyorduk 85 te değişiklik yapıyordu kaç puanımız gitmişti öyle.Ama bu sezon o huyunu değiştirdi oyunu okumayı öğrendi oyundan düşeni direk kenara alıyor bu Bilic için önemli bir artı puan.Ama bu kendini geliştirmesi de hep yapılan eleştiriler sayesinde oldu.Eğer Bilici kimse eleştirmezse o da yanlışlarını doğru sanar.Önemli olan yanlışlarını gösterip doğruyu bulmasını sağlamaktır  :ok:
Çok güzel özetlemişsin özellikle kırmızı kartlar konusunda tamamen seninle aynı şeyleri düşünüyorum hatta daha önceden de belirtmiştim bunu hatırlayanlar olursa :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar bence necmi beyin söylediklerine çok itibar etmeyin çünkü kendisi bence çok yanlı insanları kışkırtıyor ve yönlendiriyor belki forum reyting alsın diye bilmiyorum  Bilic büyük takım hocası değil diyor o zaman kim büyük takım hocası bizi yendikleri için hamza hocamı İsmail hocamı onlar mı büyük takım hocası yok yok real madridi çalıştıran Del Bosque'mi büyük takım hocası ben yıllardır Beşiktaş'ın maçlarını seyrediyorum ilk defa bu sene avrupa da korkmadan ezilmeden yeniliriz yeneriz keyifli maç seyrettiğimi hatırlıyorum arsenal yedekleri ile cimbomu burada dağıttı biz arsenalın evinde son haftalar da bizim takımı sırtlayan gökhan töre, sosa ve serdar yokken başa baş maç yaptık,tottenham'ı kendi evinde sürklase ettik  madem biliç büyük takım hocası değil o çocuklara bunu nasıl aşıladı.Vuracak yer bulamamış kerim diyo pedro diyo bir kere bilic yanlı değil formayı kim hak ederse ona veriyor futbolcular'da bunu biliyor sen her gün antrenmanlarımı takip ediyorsun buradan sallamak kolay geçen sene Muhammed demirci dahil herkese sanş verdi Muhammed değerlendiremedi pedro ve kerim değerlendirdi hoş bence hala kerimin ilk 11 oyuncusu olması için pişmesi gerek sonradan girdiğinde daha faydalı oluyor bana göre ayrıca kerim oynayınca sanki geçen sene şampiyon olacaktık cim bom maçında 2. golü kimin yüzünden yedik bir bak istersen daha gelişmesi lazım oyuna sonradan gire gire gelişecek devamlı 11 oynarsa ben geliştim der ama şimdi 11 için çalışması lazım.Hadi madem antrenör yancı pedroyu ben aldırmadım diye oynatmadı ilk geldiğinde peki  escudeyi omu aldırdı gökhan töreyi,olcayı omu aldırdı da devamlı ilk 11 oynattı sen ner den biliyorsun belki yönetim escudeyi oynatta devre arasında satalım demediğini :) ikincisi büyük antrenör dediğin yanlıştan dönmesidir pedro iyi oynadı verdi formasını sene basında serdar kötüydü iyi oynadı verdi formasını demek ki hak yemiyor her futbolcu şans buluyor önemli olan bunu futbolcuların değerlendirmesi yoksa her yenilgiden sonra şu oynasaydı demek kolay. Birde buradaki arkadaşların şunu bilmesini isterim transfer bir ekip işi scout ekibi bulur antrenör izler onay verir yönetim almaya çalışır bazende tersi olur antrenör beğenir scout ekibi izler onur verir gene yönetim imkanları dahilinde almaya çalışır.Yani bu transferi bilic yaptı bu transferi yönetim yaptı düşüncesi yanlış yani demek istediğim yönetim ve bilic dem baba konusunda anlaştı ve chelse 10 milyon euro istedi alamadı 2. alternatife yöneldiler oda uyum sağlayamadı kötü oynadı birinci olunca yönetim ikinci olursa antrenör mü seçti diyeceğiz yani olay bu mudur şimdi şunu söylemeye çalışıyorum  her transferin kendi içinde şartları ve uygunluk dereceleri vardır hepsi oluşursa transfer gerçekleşir önder özenin bile televizyon programlarında açıklaması vardır motta'dan pedro'dan önce baktığı almak istediği büssürü futbolcu vardı ama alamadı keza antrenör sene başında lines si istedi olmadı niye şartlar oluşmadı her kez en iyisini ister ama şartlar arkadaşlar. Gökhan iner olayına gelelim ben bu arkadaşın söylediğine inanmamakla beraber farz edelim ki öyle oldu.Sonuçta gökhan inlerin maliyetini bilmiyoruz 2-3 milyon euro kulübüne , futbolcuya'da 2 milyon verdik diyelim  3 yıllıkta kontrat yaptık, yabancı kuralı olmadan önce çok mantıklı bir transfer olurdu ama hoca şöylede demiş olabilir ben takımıma güveniyorum bu sene bu takımla şampiyon olurum şampiyonlar liginden gelen para ile sezon sonu daha iyi bir futbolcu alırız kadromuzu şişirmeyelim önümüzdeki sene yedek kalabilecek bir futbolcuya yıllık 2 milyon euro para vermeyelim önümüzdeki sezon yedeğim veli olacak da demiş olabilir bilemeyiz neyse lafı çok uzattım demek istediğim arkadaşlar lütfen bu transfer sezonunda ne olursa olsun karamsar olmayın şuan ne fenerin ne cimbomun gerisindeyiz stat açılınca hepsini geçicez göreceksiniz bize düşen sadece takımımızı ne şartta olursa olsun desteklemek...
:D burası Beşiktaş taraftar forumu bunun anlamıda burda Beşiktaş taraftarı var merak etme kimse kışkırtılamaz. Daha bu güne kadar burda yapabileni görmedim öyle bir Hit derdimde yok olsaydı bunu yapmanın yoluda belli sen sıkma canını herkesin bir aklı var seninkini kendin için kullan bu arada Bilici severim ve takımın başında görmek isterim takıma yaptığı katkılarında farkındayım  ama kimse eleştirilmez değildir. Yeterki saygısızlık olmasın. Herkesin hataları olabilir kimse mükemmel değildir eleştiri mekanizmasıda bu yüzden vardır. Eleştiri bir nevi toplumun otokontrol sistemidir. Birini eleştirmek onu sevmemek istememek anlamı taşımaz bazende sevdiğin insanları daha iyi olması için eleştirirsin benim yazılarımı kaç aydır takip ediyorsunda Bilici sevmediğim fikrine kapıldın  :D gidince yerine daha iyisinimi bulacağız ben pek sanmıyorum Bilicle takımın aşısı tuttu şu an için bunu bozmak hatadır. @LORDBJK

Çevrimdışı Deniz

Deniz ben de çok istiyorum ama o iş bence çoktan yattı tabi yönetimin bir sağ bek için vereceği normal bonservis bedelinden biraz daha yukarı çıkarsa onu bilemem.Fakat görüntü itibari ile bu biraz zor bence yönetim 2 ya da 2.5 m euro verir en fazla.
Zaten şu an linnesin de ederi 2.5 falan..Şu an transferin olma ihtimali %20 pazartesi -salı gibi bu transfer bitmezse yattı demektir çünkü mevzu çok uzadı..

ysariusta

• Ziyaretçi

@Volkan Başaran quaresma takımda kalsa oynatıp 10 milyona mı satacaktık. Adam hiç bir şey yapmadı. O aslan kapalının futboldan ne kadar anladığının resmidir quaresma. hava alanında insanlara hayatı zindan etme pahasına karşılayıp, adına marşlar besteleyip 3 ay portekizde yatınca ancak bir poster hazırladılar. O adam türk oyuncu olaydı ana avrat her maç düz giderlerdi.

Çevrimdışı Tolga

Zaten şu an linnesin de ederi 2.5 falan..Şu an transferin olma ihtimali %20 pazartesi -salı gibi bu transfer bitmezse yattı demektir çünkü mevzu çok uzadı..
Eğer bu fiyatlarda olsaydı bence imzalar çoktan atılmıştı.Molde tahminen 3 m euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli istiyor tabi bu konuyu daha iyi bilen birisi bizi aydınlatabilirse iyi olur :)

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  1 dk.1 dakika önce
Mehmet Demirkol: "Formasına sponsor bulamamış biri, “Maç yayınını 125-150 milyon Dolar arası satarım” türü hayaller kuruyor."

vuuuuuvvv çok sert  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

@Volkan Başaran quaresma takımda kalsa oynatıp 10 milyona mı satacaktık. Adam hiç bir şey yapmadı. O aslan kapalının futboldan ne kadar anladığının resmidir quaresma. hava alanında insanlara hayatı zindan etme pahasına karşılayıp, adına marşlar besteleyip 3 ay portekizde yatınca ancak bir poster hazırladılar. O adam türk oyuncu olaydı ana avrat her maç düz giderlerdi.
Quaresma her türlü elimizde kalmıştı ondan zara edecektik.

Fernandes'e gelirsek onun açıkçası bir piyasası vardı fakat yönetim eğer o zaman satmış olsaydı çok büyük tepki alırdı taraftardan o günleri hatırlarsak durum böyleydi yani.

Şahsen kabul etmeyen olabilir belki ama Fernandes bize feda sezonunda tek başına birçok maç almıştır.Eğer o da olmasaydı elimizde büyük ihtimal o sezonu biz 5 ya da 6. falan bitirirdik gerçekçi bakmak lazım.Ben Fernandes konusunda yönetime kızamam o günün şartlarında doğru olanı yaptılar tabi keşke başka bir kulübe satıp para kazanabilseydik ama olmadı maalesef.