Keten mi sağlam
full kolpadır arkadaşlar keten, hele seçim zamanı ne sallıyordu başkana.Aman bunun ipiyle kuyuya inmeyin sonra çok başınız ağrır.
arkadaşlar,
Biliç yüzünden transfer yapılmayacağı haberini kim veriyor? bu habere neden inanılıyor?
Biliç'in 2 ay önceki açıklaması altta. 2 ya da 3 transfer istediğini, sağ bek, stoper ve defansif orta saha isteiğini söylüyor.
anlaşılan o ki Biliç öncelik sıralamasını sağ bek, stoper, dmc olarak yapmış. belki de önceliğinin yerine getirlmemesine karşı çıkıyordur?
http://www.milliyet.com.tr/bir-degil-2-3-oyuncu-lazim-besiktas-1972164-skorerhaber/Bu keten dediğiniz arkadaş ve 2 gün önce anlaşma sağlandı, kesinleşti artık bozulmaz 10.00da açıklıyorum diyen arkadaş belli ki yönetimden birilerinin adamları, paso kendi aralarında mention, rt, fav takılıyorlar.
velev ki yönetimle Biliç arasında anlaşmazlık olsun. bunun mutlaka bir sebebi vardır. Biliç başka oyuncuların değerlendirilmesini istiyordur, önceliği farklıdır vs. Burda Biliç haksızdır haklıdır bundan daha önemli bir nokta var: dedikodu.
Beşiktaş bu anlaşmazlıklardan değil, dedikodulardan kaybediyor yıllardır. birileri gelmiş Beşiktaş taraftarını çeşitli yerlerde trollüyor.
Gayet amatör ruhla kurulmuş ve Beşiktaşlıların paylaşımları ile büyümüş bu forumun bunlardan korunması lazım.
Ben Biliç'in hataları olduğunu düşünüyorum ama hiçbir teknik direktör mantıklı bir açıklaması yoksa kadro derinliği sağlayacak bir transfere karşı çıkmaz.