2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579096 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

kimsenin topu bilice attığı falan yok durum bu kaç oyuncunun menejerinin kapıda beklediğini biliyormusun anlaşılmış ama Bilic onay vermediği için duruyor Milo kesinlikle scout ekibimizin çalışması ve yatırım için alınmış bir oyuncu Beşiktaşta transferleri artık scoutlar yapıyor eski devirler bitti

Tamam işte , bu haber dediğiniz şekil baskı yaratırsa, yönetim ne diyecek ? Bu takımın teknık dırektoru var mesuliyet onundur-para sıkıntımız yok ama o istemedi.

Sene sonuında hemfikir olduğumuz şey bu şartlarda gerçekleşince ne olacak , Bilicle yollar ayrılsın. Yav ayrılsında olan bize olacak.

Ama diğer şekilde yönetim almıyor algısı oluşturuluyor demiştin , seklinde bir algı oluşursa belki Yönetim kamuoyunda böyle bir algı var ben bu sorumluluğa giremem deyip, transferini yapma ihtimali var.

İlk seçenekte bu hiç yok, çünkü yönetim dışında ortada bir günah keçisi var sezon sonunda kurban edilecek.

Çevrimdışı Ozan E.

Ozan Tufan'i alabilsek keske. Yillarca orta sahada rahat ederiz. Musa Muhammed dusunulmuyor mu sag bek icin? Seneye yabanci sinirsiz nasil olsa.

Çevrimdışı Anıl

Ya abi iyide bu ters algı oluşturur, günah keçisi yaratılır BILIC , bıze olan olur sorumluluk ona yüklenir, sonra hepimiz üzülünce günah keçisi kesilir , ama bize giren girer sarı oğlanlarında ekmeğine yağ sürülür. Bence ters algı yaratılışı var burda.
Eğer orta saha alınmasını istemiyorsa zaten günah keçisi o kusura bakmasın.

Çevrimdışı TØLGA

Benim anlamadığim para olmaz transfer yapamayız
Para olur teknik direktör istemez ne bu taraftarın günahı yaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Bilic peki ne istiyor acaba yav orta sahada eksiklik var bu net belliyken neye güvenerek transfer istemem diyor anlayabilmiş değilim yani.
kimse anlamıyor :alala:

Çevrimdışı Tolga

Bilic ciddi ciddi orta saha istemiyorsa ben artık şöyle düşünmeye başladım.

Bilic kendine hiçbir şekilde güvenmiyor.

İddialı bir kadro oluşur ve başarısız olursa neler olacağını bildiği için daha mütevazi takımla yola devam etmek istiyor.

Orta saha istememesinin başka bir anlamı yok bence.

Tabi Bilic'in orta saha transferini gerçekten istemediğini varsayarak bunları söylüyorum.

Aynı şeyi yine belirtiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Ozan Tufan'i alabilsek keske. Yillarca orta sahada rahat ederiz. Musa Muhammed dusunulmuyor mu sag bek icin? Seneye yabanci sinirsiz nasil olsa.
musa muhammed isi bitti avrupada görüsüyordu city ile flen ne oldu bilmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Valla tepki alabilirim ama biz sağbekten önce yeni sezon icin hoca arayalım :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

ama bilgi bu ne yapalım ötesindede beşiktaşta para yok transfer yapamıyor algısı oluşturulmaya çalışılıyor doğru olmadığı halde bizim için değerli olan bilic mi yoksa Beşiktaşımızın imajımı @Kemal

Abi yönetimler - teknık dırektorler bız yasayan taraftarlar gelip geçicidir , Beşiktaş bakidir ( hepimizin hemfikir olduğu konu )

Bundan 10 sene sonra 2014-2015 sampiyonu Beşiktaş yazmalı , o milyon eurolar hem lig hem Cl bizim kasamıza girmeli , o sinerjiyle yeni mabedimizde 3. yıldızı takmamız vs.. asıl hedef bu . yani yönetime de baskı yapılacaksa yapılır , ama bilic denerek hiç bir yere varılamaz bence, çünkü kesiverirler biletını gıder olan bıze olur.

Çevrimdışı Tolga

Bilmiyorum da Bilic kendi sonunu hazırlıyor yavaş yavaş.

Çevrimiçi Necmi

Tamam işte , bu haber dediğiniz şekil baskı yaratırsa, yönetim ne diyecek ? Bu takımın teknık dırektoru var mesuliyet onundur-para sıkıntımız yok ama o istemedi.

Sene sonuında hemfikir olduğumuz şey bu şartlarda gerçekleşince ne olacak , Bilicle yollar ayrılsın. Yav ayrılsında olan bize olacak.

Ama diğer şekilde yönetim almıyor algısı oluşturuluyor demiştin , seklinde bir algı oluşursa belki Yönetim kamuoyunda böyle bir algı var ben bu sorumluluğa giremem deyip, transferini yapma ihtimali var.

İlk seçenekte bu hiç yok, çünkü yönetim dışında ortada bir günah keçisi var sezon sonunda kurban edilecek.
hayır bunu bu şekilde düşünme Bilic iyi hoca olabilir hem fikirim ama büyük takım hocası değil bu konuda evrilmesi gerekiyor Beşiktaş onun için bir şans çok parlak bir geleceğimiz var hedeflerimiz var artık inatlarından vaz geçmeli Beşiktaş kişilere bağlı değildir her şekilde yoluna devam edecektir. isterim Bilicle devam etsin ama bununda koşulları olmalı

Çevrimdışı ozan062

bu arada tolgay için teklif yapılmıstıya cevabı gun içinde gelecekmis inş olumlu olurda bari bu donemi bu sekilde kapatırız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Bilmiyorum da Bilic kendi sonunu hazırlıyor yavaş yavaş.
Premier ligin yolunu mu yapıyo acaba demedim değil  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemine biraz olsun umutlu girmiştim tüm hevesim kaçtı.

larsson hücumda top class ama savunması zayıf diye raporlandı o yüzden bilic onu da istemedi

Buyrun şimdi girilen haber: http://haber1903.com/n-2606-isvecli-sag-bek-johan-larssondan-besiktasa-mesaj.html

neyse
bir haftadır anneme küfür edenler arasında dm ile özür dilemeyen kalmadığı için artık rahatım. Forumda duyum taşıma dönemi bitmiştir. Doğru bilgiyi haber.besiktasarena.com sitesinden takip edeceğim. sizler de öyle yapmalısınız

Çevrimdışı Kemal

Ben Bilici de savunmuyorum bu arada burda çoğu ınsan bılır ben onu Eneramoyu dk 65 de oyuna sokarken eleştiriyodum bıde Beşiktaşımızın TD ıcın boyle konusma dıye burda tartışma oldu . Ama bu yolla bır yere varamayız . Yönetıme yuklenelım , onlar sorumlulugu belkı almak ıstemez transfer yapar düşüncesindeyim.

Çevrimdışı ozan062

aynn, bircok haklı neden sıralarım ama yinede sene sonunu bekleyelim cnk sadece bilic ayagına sıkmıyor yonetimde sıkıyor onun için kendileri hala sportif direktor almasın oraya herseyi bilice sorarak ilerlersek yandık

Çevrimdışı Anıl

Ben aramaya başladım bile :friendship:

Çevrimdışı TØLGA

bircok haklı neden sıralarım ama yinede sene sonunu bekleyelim cnk sadece bilic ayagına sıkmıyor yonetimde sıkıyor onun için kendileri hala sportif direktor almasın oraya herseyi bilice sorarak ilerlersek yandık
biz stadyum yaptik yeaaaa vefa flen bir dönem daha gider bu yönetim
Secim ne zamandi bizim sayi?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Buyrun şimdi girilen haber: http://haber1903.com/n-2606-isvecli-sag-bek-johan-larssondan-besiktasa-mesaj.html

neyse
bir haftadır anneme küfür edenler arasında dm ile özür dilemeyen kalmadığı için artık rahatım. Forumda duyum taşıma dönemi bitmiştir. Doğru bilgiyi haber.besiktasarena.com sitesinden takip edeceğim. sizler de öyle yapmalısınız

sen buraya yazma birsey twitterda verdiğin sozleri unutmuyoruz  onun için burda soyleydi boyleydi deme aman en azından benim gibi bircok kişiye inandırıcı gelmiyorsun daha fazla batmamak için hiç yazma sen sayfamızda devam et ama burdan değil :))

yinede herturlu saygım vardır istediğini yap karısmak benim haddime değil

Çevrimdışı TØLGA

Ben aramaya başladım bile :friendship:
dm den paslasalım anıl   :evillol:
Bu dönemde hoca bulmakta zor artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

hayır bunu bu şekilde düşünme Bilic iyi hoca olabilir hem fikirim ama büyük takım hocası değil bu konuda evrilmesi gerekiyor Beşiktaş onun için bir şans çok parlak bir geleceğimiz var hedeflerimiz var artık inatlarından vaz geçmeli Beşiktaş kişilere bağlı değildir her şekilde yoluna devam edecektir. isterim Bilicle devam etsin ama bununda koşulları olmalı

Abi bence bilic hiç iyi hoca değil

*Almeida varken 1-0 gerideyken Almeidayı çıkarıp eneramoyu alırdı .

*Pedroyu aylarca oynatmadı .

Kerimi oynatmadı sağ açıkta Atiba bile oynadı geçen sene , şimdi bakıyoruz 2 isimde ilk 11 başlıyo.

*Hava toplarımızda hep gol yedik , Atınç aylarca yedek oturdu 3 maç oynadı ( bursa - totheam ve 1 maç daha )  rahat rahat maç izledik yine kulubede oturuyo . Melo havadan attı golünü.

*Derbilerde hep korkak oynattı özellikle 3-3- lük fb maçını hatırlatırım .

*Son derbi değişikliklere bakın .

*Saha dışında sürekli 4.hakemle didişiyo bunun 7 kırmızı karta bana göre ekisi büyük

ben onu demek istemiyorum ki, ben başka bişeyi vurguluyorum.

Çevrimdışı ilhan

Ya kusura bakmayın arkadaşlar da, niye herkes orta saha derdine düştü onu anlayamadım. :alala: Geçtim pmaç kurtarmayı, penaltı kurtarmay, daha bir tane yan topa çıkma becerisi gösterememiş kaleci eksikliği varken niye orta saha.

Çevrimdışı TØLGA

Ya kusura bakmayın arkadaşlar da, niye herkes orta saha derdine düştü onu anlayamadım. :alala: Geçtim pmaç kurtarmayı, penaltı kurtarmay, daha bir tane yan topa çıkma becerisi gösterememiş kaleci eksikliği varken niye orta saha.
:D 3 tane ortasaha varken necipin performansını sizin yorumunuza bırakıyorum
Ortasaha almayan hir teknik direktörden bahsediyoruz abi 4 tane kaleci varken transfer yapmaz güldürdün  :biggrinking:
Tabi bu kalecilerin performansıda tartışılır sene sonu yabanci bir kaleci alınabiliyorsa isterim bende mac alıcak kaleci
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Doğru söze ne denir aslında ama seneye sınır kalktığında şart olan bir transfer bencede. Oyuna başladığı her topuda masa tenisi gibi bize ters atak olarak geliyor . ( tek konya maçında asist yaptı)